Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Nieuw Annerveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Nieuw Annerveen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Nieuw Annerveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Nieuw Annerveen of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Nieuw Annerveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3., verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming voor nieuwbouw van 450 m2 + 140 m2., warmtepomp plaatsen, geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, gaskachel en gasboiler vervangen door complete centrale verwarming, plaatsen zonnepanelen, warmte en watervoorziening boerderij realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Nieuw Annerveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Nieuw Annerveen:

Dakgoot schuur vervangen

Wij hebben een schuur van 9 meter lang. Aan een kant, die van de buren lekt de dakgoot heel erg. Ik zoek nu de goedkoopste oplossing om dit probleem op te lossen aangezien de schuur over een jaar wordt afgebroken. Gaat om een getimmerde dakgoot met zink erin. Maakt me niet uit hoe het eruit komt te zien aangezien het toch tijdelijk is. Wie wil dit voor mij oplossen?

Radiator laten dompelen

Graag wil ik een offerte met de prijs om radiators te laten dompelen. Het gaat om 6 stuks.

Geiser vervangen

Ik heb nu een (oude) gasgeiser maar wil die vervangen door een elektrische geiser. Ik kan in jullie lijst alleen kiezen voor een boiler maar wil ivm ruimte liever een geiser, Ik heb zonnepanelen op mijn dak. Ik heb een eenpersoonshuishouden. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke werken moeten uitgevoerd worden? Elektrische boiler plaatsen Oude geiser ook verwijderen en afvoeren.

Einhell split unit airco controleren en bijvullen

Einhell split unit airco controleren en bijvullen.

Vaatwasser aansluiting aanleggen

Ik wil in de keuken een aansluiting voor mijn vaatwasser hebben. Vanuit het keukenblok zelf zie ik geen optie om een aansluiting aan te leggen. De optie die ik zie is via de kruipruimte een aansluiting aan te leggen.

Gat in dak tbv vaste airco op schuin dak

We willen een airco op zolder plaatsen, De buiten unit komt op het pannen dak. Nu moet er een dak doorvoer in komen waardoor de airco slangen gelegd kunnen worden.

Einhell airco met storingcode e4 repareren

Zie titel. Zowel binnen - als buitenunit goed bereikbaar.

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen

Er wordt een dakkapel geplaatst. Minstens 10 zonnepanelen moeten verwijderd worden. Eind juni.

Plaatsen van 2 boilers

Plaatsen van een 10 liter onderbouwboiler in aanrecht, nieuwe situatie(geen vervanging)+ plaatsen van een nieuwe stekkerdoos. Plaatsen van een 80 liter boiler tbv badkamer, deze vervangt een geiser (die dient te worden verwijderd). Hier is reeds een stroompunt aanwezig.

Hangend toilet plaatsen

Hangend toilet plaatsen. Mogelijk kan de afvoer naar de zijkant en aangesloten worden op de toilet afvoer van de toilet van boven. Dit zult u even in het werk moeten bekijken. Afvoer zit nu in de vloer.

Accumulatieverwarming plaatsen

Ik heb nu gasverwarming Brink Allure B25 = heteluchtverwarming. Mijn gasverbruik is ca. 2600 M3. Kan er een accumulator in het systeem? De woning is vrijstaand en heeft een inhoud van 900 M3. Het is goed geïsoleerd.

Toilet laten installeren

Ik zou graag de oude toiletpot laten verwijderen en de nieuwe toiletpot + stortbak geïnstalleerd willen hebben. Het gaat om een simple staand model (geen inbouw oid). Deze heb ik gehaald bij de Praxis.

Geiser stacaravan vervangen

Ik wil de geiser in de stacaravan laten vervangen. En de wastafel kraan repareren en kraan in keuken vervangen. Graag een energie zuinige geiser zonder waakvlam van 11 liter p.m.

Wasmachine verplaatsen

Wij willen de wasmachine verplaatsen naar een andere ruimte.

Vloerverwarming plaatsen

We willen een droogbouw systeem als hoofdverwarming laten plaatsen in onze toekomstige woning.Het gaat om ongeveer 55 m2. Graag ontvang ik een offerte. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m²

Vacumeren split unit airco

Recentelijk heb ik een nieuwe split unit gemonteerd, alleen de leidingen niet gekoppeld aan de buiten unit. De airco moet in bedrijf worden gesteld zoals het hoort.

Vorstvrije buitenkraan plaatsen

Wij willen graag een vorstvrije buitenkraan aanleggen in onze tuin. Wij weten niet zeker of het mogelijk is om het via onderkruipruimte te doen. We willen daarom graag een offerte/specificatie ontvangen, in het geval de kraan wel via de onderkruipruimte kan worden aangelegd en indien dat niet mogelijk is wat de oplossing is om alsnog een buitenkraan te plaatsen en de bijbehorende prijs. Alvast bedankt!

Warmtepomp laten plaatsen

We willen graag een warmtepomp laten plaatsen in onze nieuwbouwwoning. Deze woning wordt nu nog gebouwd. Er zullen dus geen gasleidingen aanwezig zijn. Het gaat om een huis van 95 m2 meter. Het doel is zowel koelen en/of verwarmen. Graag nieuwe verwarmingstoestellen plaatsen, nieuwe vloerverwarming plaatsen. Het betreft een vrijstaande woning.

Buitenkraan monteren

Wij zoeken een loodgieter om een buitenkraan te monteren.

Verplaatsen van cv ketel naar zolder

De cv ketel hangt nu in de badkamer op de eerste verdieping en is binnenkort aan vervanging toe maar mag niet meer in de badkamer hangen met de nieuwe regel en moet daarom worden verplaatst naar zolder.

Convectorput leveren en plaatsen

Convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen Ik zoek een aannemer voor het plaatsen van een convectorput. Wegens het willen plaatsen van een schuifpui, zouden we graag onze huidige radiator willen vervangen door een convectorput. Hiervoor zijn de volgende werkzaamheden nodig: - Maken van opening/put in de vloer (onder de vloer is een kruipruimte), met zoveel mogelijk behoud van ons huidige laminaat. - Voor zover nodig leidingen van CV verlengen zodat het in de kruipruimte komt. - Aanschaf convectorput - Aanschaf convectorput rooster - Plaatsen van alles - Netjes achterlaten De huidige radiator is 40 bij 200 De lengte van de convectorput kan maximaal twee meter zijn ivm naastgelegen deur. Vermogen moet vergelijkbaar zijn met huidige radiator

Oude Brink hetelucht verwarmingsketel vervangen

Het gaat om de vervanging van een Brink ketel hete lucht verwarming in een apart verwarmingshok op de eerste verdieping. De ketel is kapot en zou afgevoerd moeten worden. Ik wil er weer een soort zelfde installatie voor terug, maar ontvang graag advies over de mogelijkheden. Ik heb geen idee welke capaciteit ik nodig heb. We hebben een vrijstaande woning, met 3 slaapkamers, beneden een woonkamer en een werkkamer. Beneden verdieping is 120 m2, boven is het iets kleiner.

Het leveren en aanleggen van een warmtepompsysteem

We ontvangen graag een offerte voor een 7kw warmtepompsysteem met 200l boiler en heatpipes, geschikt voor een vierspersoonshuishouden. Er zijn al 16 zonnepanelen geplaatst en er is genoeg ruimte in de garage en op het dak om het systeem te installeren.

Installeren cv ketel

Graag wil ik een nieuwe CV ketel laten plaatsen en deze laten installeren. Ik ben al in het bezit van de nieuwe CV ketel, de huidige haal ik zelf weg en voer ik zelf af.

Vloerverwarming aanleggen en mogelijk vloerbedekking

Renovatie bovenverdieping in monumentale woning (twee-onder-één-kap), waarbij drie slaapkamers mogelijk voorzien moeten worden van IR vloerverwarming. Houten vloer met gepland vloerbedekking van hout (vuren). Dit kan eventueel gelegd worden, in overleg. Nu ligt er geen vloerbedekking. Oppervlak twee kamers van 10 m2 en een slaapkamer 20 m2. Grote slaapkamer ligt boven kleinere, gescheiden door houten geïsoleerde tussen vloer op balken.