Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor leidingen wasmachine verplaatsen:

Leidingen wasmachine verplaatsen

Wij willen graag de wasmachine en wasdroger naar de bijkeuken verplaatsen. Hiervoor moet de waterleiding en waterafvoer doorgetrokken worden.
Onze klant uit Meppel (Drenthe) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor leidingen wasmachine verplaatsen uit heel Nederland:

Badkamer en toilet renovatie

Wij willen onze badkamer en toilet renoveren. Op de begane grond hebben wij een toilet van circa 1 m2 en op de eerste verdieping hebben wij een badkamer van circa 7 m2. We slopen zelf. Sanitair regelen we zelf. In het toilet en de badkamer moet een zandcement dekvloer op de nieuwe vloerverwarming gelegd worden. De afmeting van het toilet is 90 cm bij 125 cm. In het toilet moet een hangend toilet gemonteerd worden op de plaats waar eerst een staand toilet stond. Hier moet ook een fonteintje gemonteerd worden. De toe- en afvoer leidingen moeten in de muur gefreesd worden. Er moet getegeld worden tot het plafond (60x60 tegels). In het plafond moeten spots komen, dus dit moet mogelijk verlaagd worden. Muuroppervlak circa 10 m2. Plafondhoogte circa 250 cm. De afmeting van de badkamer is 210 cm bij 340 cm. In de badkamer moet op de plek waar een bad stond een nieuw inbouwbad met inbouwkraan geplaatst worden. Op de plaats waar een staand toilet stond moet een hangend toilet gemonteerd worden. Er moeten een badkamermeubel met inbouwkraan en spiegel van 100 cm breed en een kolomkast van 160 cm hoog geplaatst worden. Op de plek waar nu een wasmachine aansluiting zit moet een inloopdouche gerealiseerd worden. Hiervoor moet een inbouwdouche gemonteerd worden en een glazen wand geplaatst worden. De toe- en afvoer leidingen moeten in de muur gefreesd worden. Er moet getegeld worden tot het plafond (60x60 tegels). In het plafond moeten spots komen, dus dit moet mogelijk verlaagd worden. Muuroppervlak circa 28 m2. Plafondhoogte circa 250 cm. Plafond loopt aan het einde schuin af tot circa 180 cm. In dit schuine deel willen we een velux dakraam realiseren. Als dit mogelijk is willen we het graag bespreken, anders zullen we dat zelf verzorgen.

Wasmachine aansluiting maken

Ik wil de wasmachine vd badkamer naar de bij ruimte naast de keuken verplaatsen. Er moet dus water toevoer en afvoer worden aangelegd. Wellicht kan je dit vanuit de keuken doortrekken, dit betekkend wel dat de leidingen door een dun wandje moeten worden doorgetrokken. Anders moet het via de kruipruimte gebeuren, hiervoor moet wel het laminaat worden verwijderd..

Waterput slaan in tuin en eventueel aansluiten op w.c. + wasmachine

Ik wil graag een waterput laten slaan en installeren in mijn tuin. Deze tuin is 35 m2. Ik wil graag leidingen laten leggen vanuit de waterput naar wc, wasmachine. De tuin is te bereiken via een achterom.

Verplaatsen badkamer/ verbouwen badkamer

Ik wil de douche en toilet (nu onder de trapruimte) verplaatsen naar een naastgelegen ruimte, maar ik weet niet of dit kan. Ik zou daarom graag iemand langs willen laten komen om advies te krijgen over de mogelijkheden. De badkamer nu is ongeveer 3 x 1 meter, de ruimte ernaast is ongeveer 3,5 x 1,5 meter. In de ruimte waar ik de badkamer zou willen hebben zit de ketel en de wasmachine. Aansluitingen en afvoer zitten daar ook. De oude badkamer moet gestript worden en alles graag ook afvoeren. Ik heb het idee dat de huidige leidingen niet helemaal kloppen, dus daar zou ook even naar gekeken moeten worden. De ruimte onder trap wordt dan ruimte voor linnen/kleding. Huis is uit 1929. 1e verbouwing was in 2012.

Wasmachine en droger op een andere plek

Ik zou graag mijn wasmachine en droger op een andere plek in mijn huis willen hebben. Daar zouden dan ook nieuw leidingen en elektriciteit moeten komen. Nu staat de wasmachine en de droger op een kamer en ik zou ze graag naar een inbouwkast willen verhuizen. De inbouwkast bevindt zich boven de trappenkast.

Keuken uitbouw en keuken ruimte keukenklaar maken

Wij willen onze huidige keuken vergroten. De totale afmeting is 3,5 x 5 en de uitbouw wordt 5 m2. Het gaat om: -Huidige keuken slopen en afvoeren -Muur slopen van huidige keuken en de bijkeuken -Huidige keuken gedeelte wordt een verlenging van de woonkamer -Bijkeuken muur uitbreiden naar de parkeer ruimte aan de voorkant van ons huis, eigen grond. [vergunning al ter beschikking en de constructie tekeningen ook] -grondwerk, betonwerk, heiwerk, metselwerk, dakwerk (dicht), elektra werk, loodgieter werk, etc. van de bijkeuken + uitbouw (3 gevels) -ruimte van bijkeuken + uitbouw 'keuken klaar' maken. [keuken is al besteld, wij hebben een keuken plan ter beschikking] -muren en plafond van huidige keuken en nieuwe keuken glad stukken en schilderen -kozijnen + raam plaatsen (kunststof breedte 2.8/2.9 m) -leveren en plaatsen van elektrische vloerverwarming ongeveer 18 m2 (exclusief laminaatvloer) -wasmachine die momenteel in de huidige bijkeuken staat verplaatsen + installeren naar een andere ruimte. aanvoer en alle benodigde leidingen zijn daar aanwezig. -als de bijkeuken + uitbouw ruimte keuken klaar is kunnen wij de mensen roepen waar we de keuken hebben besteld om in te meten.

Kleine verbouwing nieuw huis: plafond verhogen, vloerverwarming, muur doorbreken, leiding verleggen

Wij willen onze woning verbouwen, het gaat om: - Plafond in de huiskamer verhogen (16,7 m2) met ongeveer 20-25 cm. Geen spots in. - Eventueel stukje muur weghalen tussen de huiskamer en de hal van minder dan 1 m2. - Wasmachine (aansluiting) onder de trap in de hal. - Deurpost van trapkast stukje van ongeveer 30 cm naar links verplaatsen om ruimte te maken voor wasmachine. Daarvoor moet een stukje muur worden uitgehakt. - CV leidingen onder de vloer laten leggen (vloerverwarming), gaat om gehele woning in totaal 56 m2. - Nieuwe wasbak in de badkamer. Daarvoor moet de huidige wasbak worden verwijderd. Op de huidige plek van de wasmachine moet de nieuwe wasbak komen, daarvoor moeten de leidingen verlegt worden met ongeveer 1 m. Wij kunnen de plattegrond van het huis naar u doormailen. Graag zouden wij advies ontvangen van u. Wij willen met de verwarmingsbuizen en het plafond op 18 mei beginnen.

Loodgieterwerk aanleg aan/afvoer voor wasmachine en droger

Goedemiddag, we willen graag de wasmachine en droger verplaatsen naar onze badkamer. Hiervoor moet een water en afvoerleiding aangelegd worden (geschat circa 3m per leiding). Er is een fonteintje en toilet in de badkamer aanwezig waar op kan worden aangesloten (zie foto). Leidingen hoeven niet ingefreesd te worden. Svp offerte inclusief verwachte materialen

Badkamer en toiletruimte renoveren inclusief stucwerk

Wij hebben een huis gekocht. Nu zit er behang, wat wij eraf gaan halen. In totaal moeten er rond de 208 m2 aan muren worden glad gestuct. Ook moet de badkamer en toiletruimte worden gerenoveerd. Het betreft de volgende werkzaamheden: Badkamer: Tegels leggen (in badkamer en toilet): - vloertegels 60 x 60 cm voor 4.45 m2 - wandtegels 30*60 cm voor 24.36 m2 Douche - glaswand voor inloopdouche 110 x 200 x 8 mm - aanbrengen van een Regendouche - plaatsten van douchegoot (80 x 7 cm) Wastafel - plaatsen van wastafel (80cm) - plaatsen van onderkast (80cm) - installatie wastafelkraan - plaatsen van spiegel (80cm breed, 80 tot 100 cm hoog) - plaatsen van hang WC met inbouwreservoir WC - plaatsen van hang WC met inbouwreservoir - plaatsen van wastafel (33.cm) en installatie wastafelkraan in de badkamer zit nu een aansluiting (stroom en water) voor een wasmachine. Wij zouden deze graag naar de kamer ernaast verplaatsen (leidingen zitten waarschijnlijk in de muur tussen deze 2 ruimtes) In de Badkamer en het toilet zijn nu een WC (staand) , wastafel en tegels aan de muren. Wij zouden ook graag weten, wat het kost om deze te laten verwijderen.

Wasmachine aansluiting verplaatsen

Ik wil graag de wasmachine aansluiting van de keuken naar de bij schuur verplaatsen. De bij schuur is een ruimte onder de trap die aansluitend aan het huis zit en via de achtertuin betreed word. de wasmachineaansluiting moet van de woningbouw een erkent certificaat krijgen en de leidingen moeten geïsoleerd worden. Er hoeft geen speciale kanaal in stoppenkast gemaakt te worden.

Partners

Partners van Casius