Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Meppel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Meppel heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Meppel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Meppel of directe omgeving.

283 klanten uit Meppel bevelen een bij Casius in Meppel aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Meppel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het isoleren van de woning en plaatsen van zonnepanelen en een houtkachel, zonneboiler voor verwarming of sanitair water, vloerverwarming plaatsen, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, cV installatie aanleggen, cV ketel en leidingen verplaatsen, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, brink heteluchtinstallatie vervangen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, de CV-ketel vervangen voor een hybride systeem, dijkwoning voorzien van gas en cv leidingen, inclusief installeren van radiatoren en combiketel, warmtepomp systeem plaatsen, zonneboiler plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Meppel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Meppel:

Waterleiding doortrekken naar schuur

We zouden graag de waterleiding willen doortrekken naar onze schuur vanuit de keuken de afstand van de keuken naar de schuur is ongeveer 6 meter. De waterleiding moet daar komen omdat we de schuur willen gebruiken voor de wasmachine en droger.

Waterleiding aanleggen in bijkeuken

Ik wil een waterleiding aanleggen in de bijkeuken zodat de wasmachine die nu in de keuken staat naar de bijkeuken kan verhuizen en in de keuken een vaatwasser plaatsen.

Keukenkraan beter monteren

Wij hebben enige tijd geleden een keukenkraan van Grohe met uittrekbare handdouche laten monteren. Er is via Praxis een bedrijf geweest die de montage heeft verzorgd, maar de kraan zit los. We kunnen niet meer achterhalen hoe het bedrijf heet dat de eerdere montage heeft verzorgd. We willen daarom nu graag op korte termijn een loodgieter vragen om de kraan voor ons vast te zetten. We horen graag vooraf wat de kosten zijn.

Vervangen van een keukenkraan

De klus betreft het vervangen van een keukenkraan. De kraan zit achter de spoelbak.

Lekkende douchekraan in de douche vervangen

De douchekraan is pas vervangen voor een nieuwe, maar deze kraan is plotseling gaan lekken. Ik wil graag zo snel mogelijk dat iemand komt kijken waarom deze lekt en het oplost.

Afvoer van de kraan repareren

Bij het schoonmaken van de kraan in de badkamer is er een afdichtings ring kwijt en is een buis afgebroken. Graag zoek ik iemand die dat kan repareren en afvoer weer aansluit.

Gasleiding verleggen

In verband met de aanschaf van een nieuwe keuken moet de gasleiding een klein stukje verlegd worden. Graag zo snel mogelijk.

Lekkende riolering in de kruipruimte repareren

Mijn riolering in de kruipruimte is geknapt op een t-stuk en er is veel rioolvuil in de kruipruimte terecht gekomen. De grond in de kruipruimte moet schoongemaakt worden om de fecaliën te verwijderen

Afvoerleidingen controleren en ontstoppen

Afvoer van het water van de wasmachine is niet goed. Verder moeten we ook geregeld de wastafel ontstoppen en hoor ik eigenlijk altijd nadat de kraan heeft gelopen een borrelend geluid. Is het mogelijk alle leidingen te checken? Ook doet de vaatwasser het niet. Misschien dat het kraantje vervangen moet worden?

Lekkende stortbak vervangen

Ik heb een lekkende stortbak. Lekkage ergens onderaan. Loopt volledig leeg over de vloer. Mogelijk moet hij vervangen worden door een nieuwe stortbak.

Openhaard en kachelpijp plaatsen

Het betreft een openhaard gekocht bij Gamma Meppel, om deze te laten plaatsen inclusief de kachelpijp en de doorvoer naar buiten toe. Het rookkanaal zal binnenshuis moeten worden aangelegd. De woning is uit 2005 en voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.

Designradiator ophangen

Ik wil graag een nieuwe Gobi design radiator laten ophangen in de badkamer. De bestaande radiator moet worden verwijderd, de leidingen moet iets worden verplaatst en naar voren worden geschoven. De nieuwe Gobi radiator heeft in het midden, onder een aansluiting. Graag ontvang ik een offerte.

Houtkachel Stockholm installeren

Het betreft het plaatsen van een haard plus het installeren van een afvoerkanaal. Nu is er geen afvoer aanwezig. De woning heeft 2 betonnen woonlagen, dus een plafond en platdak waar de afvoerbuis doorheen moet. De woning is uit 2000. Het afvoerkanaal kan recht naar buiten. In de slaapkamer waar het afvoerkanaal doorheen gaat hoeft geen koof te komen.

Verstopte riolering doorspoelen

Wc borrelt en loopt langzaam leeg bij doorspoelen. Putje achter huis loopt dan over

Plaatsen van een rookkanaal en houtkachel aansluiten

Er dient een volledig rookgasafvoerkanaal aangelegd te worden. Hiervoor moet er door 2 betonnen woonlagen geboord te worden om uiteindelijk de doorvoer door het schuine dak te plaatsen.

Houtkachel Halland aansluiten

Bij Gamma aangekochte houtkachel (Halland) plaatsen in tuinhuis met platdak. In het platte dak (dikte circa 10 cm incl isolatie) moet een rookdoorvoer gemaakt worden. Onderkant dak zit op 2.40 meter hoogte en de pijp kan vanaf de kachel recht omhoog worden aangelegd. De kachel is circa 85 cm hoog.

Designradiator monteren in de keuken

Graag wil ik wil mijn normale radiator vervangen door een designradiator in mijn keuken. Deze moet nog aangekocht worden.

Rookkanaal met houtkachel aanleggen

Ik wilde graag een houtkachel plaatsen en heb een rookkanaal nodig. Wat kost dit aanleggen bij jullie? En zou dat op korte termijn kunnen? Het betreft een nieuwbouwwoning. De begane grond is 2.65 meter hoog en de eerste verdieping 2.5 meter hoog en de derde tot dakdoorvoer +/- 2 meter meter hoog. De pijp kan vanaf beneden tot 2e verdieping recht naar boven. Op derde verdieping moet hij een knik maken naar de te maken doorvoer op het dak.

Haard plaatsen

Graag laat ik in mijn eengezinswoning een houtkachel plaatsen. Er is nog geen rookkanaal en deze dient geplaatst te worden. De woning heeft 2 woonlagen en de vloeren zijn van hout.

Daklekkage repareren en CV-ketel verplaatsen

Lekkage dicht maken op dak en cv ketel verplaatsen

Doucheslang monteren

Wij hebben een stortdouche en een kleine douchekop ernaast welke momenteel niet gekoppeld is aan een slang. Deze is dus totaal niet bruikbaar nu! Graag willen we een doucheslang aan deze kleine douchekop. Tevens zit er een klein onderdeel van de kraan (sterkte van de straal en temperatuur) los.

Radiator vervangen door een designradiator

Ik wil de radiator in de badkamer laten vervangen door een designradiator. Nieuwe materialen heb ik al in huis.

Plintboiler in de keuken plaatsen

In de keuken een plintboiler plaatsen. Prijs inclusief boiler van ongeveer 10 liter, het plaatsen en eventuele andere kosten.

Haard op bestaand rookkanaal plaatsen

Er is een bestaand rookkanaal aanwezig waar een gaskachel op was aangesloten. Ik weet echter niet of deze ook geschikt is voor een houtkachel. Graag laat ik dit door u nakijken. Indien dit mogelijk is, zal ik de houtkachel zelf aanschaffen.

Houtkachel plaatsen in de woning

Ik zou graag een houtkachel willen laten plaatsen in mijn woning. Daarvoor zou ik een vrijblijvende offerte willen ontvangen. De kachel komt tegen een buitenmuur aan. Hoogte van de muren is 235 cm. Het liefst wil ik de afvoer op de begane grond naar buiten voeren en vanaf daar omhoog, als het mogelijk is. Aangezien ik de sleutel van de woning nog niet heb is het moeilijk meer gedetailleerde informatie aan te leveren. Via Funda zijn diverse foto's beschikbaar.