Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Meppel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Meppel heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Meppel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Meppel of directe omgeving.

277 klanten uit Meppel bevelen een bij Casius in Meppel aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Meppel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: wooncomplex van 75 woningen op duurzame energie verwarmen, nieuwbouw bedrijfshal van 750 m2 voorzien van vloerverwarmingsslangen, warmtepomp aanschaffen en vloerverwarming infrezen, infrarood vloerverwarming leggen, installeren van warmtepomp op bestaande vloerverwarming, vloerverwarming plaatsen en een visgraat vloer leggen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen en combiketel afkoppelen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installatie, adviseren en installeren van warmtepomp in zeer grote woning, alle verwarmingsinstallaties vervangen, warmtepomp aanschaffen en installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Meppel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Meppel:

Dakgoten en regenpijpen vervangen

Ik wil graag nieuwe dakgoten en regenpijpen laten installeren bij een blok van 7 huizen, zowel voor als achter. In totaal gaat het om ongeveer 100 meter aan zinken dakgoot. De klus bevindt zich gemiddeld op 4 a 5 meter hoogt. Zowel voor als achter is er goed bij te komen met een steigerbouw.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil 50 m2 vloerverwarming aan laten leggen in mijn woning. Ik ben benieuwd naar de kosten en de mogelijkheden.

Waterleiding doortrekken naar bijkeuken voor wasmachine

Wij willen graag de wasmachine en wasdroger van zolder verplaatsen naar de bijkeuken. Hiervoor moet de waterleiding en waterafvoer doorgetrokken worden.

Warmteboiler plaatsen

Een 300 liter boiler in de gang. Door toilet op 3 meter buitenmuur bereikbaar. Of via cv kast dak bereikbaar. Ook ongeveer 3 meter. Cv ketel op 1,5 meter vanaf te plaatsen boiler. Badkamer boven badkamer beneden en keuken allen binnen 4 meter. Via cv ketel kast. 19 Zonnepanelen op het dak. Vorig jaar 5200 kw. Verbruikt 3000 kw.

Aanleg buitenkraan

Ik zoek een loodgieter voor het aanleggen van een buitenkraan die via de buitenmuur moet komen. De leiding moet vanuit de meterkast via de kruipruimte naar de muur getrokken worden. Dit is een afstand van maximaal 10 meter.

Waterleiding doortrekken naar schuur

We zouden graag de waterleiding willen doortrekken naar onze schuur vanuit de keuken de afstand van de keuken naar de schuur is ongeveer 6 meter. De waterleiding moet daar komen omdat we de schuur willen gebruiken voor de wasmachine en droger.

Waterleiding aanleggen in bijkeuken

Ik wil een waterleiding aanleggen in de bijkeuken zodat de wasmachine die nu in de keuken staat naar de bijkeuken kan verhuizen en in de keuken een vaatwasser plaatsen.

Keukenkraan beter monteren

Wij hebben enige tijd geleden een keukenkraan van Grohe met uittrekbare handdouche laten monteren. Er is via Praxis een bedrijf geweest die de montage heeft verzorgd, maar de kraan zit los. We kunnen niet meer achterhalen hoe het bedrijf heet dat de eerdere montage heeft verzorgd. We willen daarom nu graag op korte termijn een loodgieter vragen om de kraan voor ons vast te zetten. We horen graag vooraf wat de kosten zijn.

Vervangen van een keukenkraan

De klus betreft het vervangen van een keukenkraan. De kraan zit achter de spoelbak.

Lekkende douchekraan in de douche vervangen

De douchekraan is pas vervangen voor een nieuwe, maar deze kraan is plotseling gaan lekken. Ik wil graag zo snel mogelijk dat iemand komt kijken waarom deze lekt en het oplost.

Afvoer van de kraan repareren

Bij het schoonmaken van de kraan in de badkamer is er een afdichtings ring kwijt en is een buis afgebroken. Graag zoek ik iemand die dat kan repareren en afvoer weer aansluit.

Gasleiding verleggen

In verband met de aanschaf van een nieuwe keuken moet de gasleiding een klein stukje verlegd worden. Graag zo snel mogelijk.

Lekkende riolering in de kruipruimte repareren

Mijn riolering in de kruipruimte is geknapt op een t-stuk en er is veel rioolvuil in de kruipruimte terecht gekomen. De grond in de kruipruimte moet schoongemaakt worden om de fecaliën te verwijderen

Afvoerleidingen controleren en ontstoppen

Afvoer van het water van de wasmachine is niet goed. Verder moeten we ook geregeld de wastafel ontstoppen en hoor ik eigenlijk altijd nadat de kraan heeft gelopen een borrelend geluid. Is het mogelijk alle leidingen te checken? Ook doet de vaatwasser het niet. Misschien dat het kraantje vervangen moet worden?

Lekkende stortbak vervangen

Ik heb een lekkende stortbak. Lekkage ergens onderaan. Loopt volledig leeg over de vloer. Mogelijk moet hij vervangen worden door een nieuwe stortbak.

Openhaard en kachelpijp plaatsen

Het betreft een openhaard gekocht bij Gamma Meppel, om deze te laten plaatsen inclusief de kachelpijp en de doorvoer naar buiten toe. Het rookkanaal zal binnenshuis moeten worden aangelegd. De woning is uit 2005 en voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.

Designradiator ophangen

Ik wil graag een nieuwe Gobi design radiator laten ophangen in de badkamer. De bestaande radiator moet worden verwijderd, de leidingen moet iets worden verplaatst en naar voren worden geschoven. De nieuwe Gobi radiator heeft in het midden, onder een aansluiting. Graag ontvang ik een offerte.

Houtkachel Stockholm installeren

Het betreft het plaatsen van een haard plus het installeren van een afvoerkanaal. Nu is er geen afvoer aanwezig. De woning heeft 2 betonnen woonlagen, dus een plafond en platdak waar de afvoerbuis doorheen moet. De woning is uit 2000. Het afvoerkanaal kan recht naar buiten. In de slaapkamer waar het afvoerkanaal doorheen gaat hoeft geen koof te komen.

Verstopte riolering doorspoelen

Wc borrelt en loopt langzaam leeg bij doorspoelen. Putje achter huis loopt dan over

Plaatsen van een rookkanaal en houtkachel aansluiten

Er dient een volledig rookgasafvoerkanaal aangelegd te worden. Hiervoor moet er door 2 betonnen woonlagen geboord te worden om uiteindelijk de doorvoer door het schuine dak te plaatsen.

Houtkachel Halland aansluiten

Bij Gamma aangekochte houtkachel (Halland) plaatsen in tuinhuis met platdak. In het platte dak (dikte circa 10 cm incl isolatie) moet een rookdoorvoer gemaakt worden. Onderkant dak zit op 2.40 meter hoogte en de pijp kan vanaf de kachel recht omhoog worden aangelegd. De kachel is circa 85 cm hoog.

Designradiator monteren in de keuken

Graag wil ik wil mijn normale radiator vervangen door een designradiator in mijn keuken. Deze moet nog aangekocht worden.

Rookkanaal met houtkachel aanleggen

Ik wilde graag een houtkachel plaatsen en heb een rookkanaal nodig. Wat kost dit aanleggen bij jullie? En zou dat op korte termijn kunnen? Het betreft een nieuwbouwwoning. De begane grond is 2.65 meter hoog en de eerste verdieping 2.5 meter hoog en de derde tot dakdoorvoer +/- 2 meter meter hoog. De pijp kan vanaf beneden tot 2e verdieping recht naar boven. Op derde verdieping moet hij een knik maken naar de te maken doorvoer op het dak.

Haard plaatsen

Graag laat ik in mijn eengezinswoning een houtkachel plaatsen. Er is nog geen rookkanaal en deze dient geplaatst te worden. De woning heeft 2 woonlagen en de vloeren zijn van hout.

Daklekkage repareren en CV-ketel verplaatsen

Lekkage dicht maken op dak en cv ketel verplaatsen