Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Koekange te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Koekange heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Koekange u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Koekange of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Koekange bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen, convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen, schoorsteen verwijderen, cv ketel verplaatsen en nieuwe leveren, het realiseren van vloerverwarming in jaren 30 woning, nieuwe warmtepomp plaatsen, radiatoren plaatsen en leidingen leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Koekange staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Koekange:

Grohe Edge badkamerkraan monteren

Klant wenst graag een Grohe Edge thermostaatkraan in de badkamer laten monteren. De oude kraan moet ook gedemonteerd worden. Klant wenst uitvoering graag op korte termijn in verband met het lekken van de huidige kraan. Klant heeft de nieuwe kraan al in het bezit. Klant kan eenvoudig de waterdruk van het leidingwerk halen.

Aanleggen van vloerverwarming

In de woonkamer ligt beton en in de keuken plavuizen. Graag wil ik hier vloerverwarming laten aanleggen. De oppervlakte is ongeveer 40 m2.

Lekkende schoorsteen / rookkanaal herstellen

Ik woon op een oude boerderij en heb een gemetseld rookkanaal. Van buiten doorgevoerd door een rieten dak, midden door de nokvorst, gedekt met nokpannen en afgesmeerd. Het dak is recent gerenoveerd. Bij regen en storm komt er zwart water in de kamer waar de kolom doorheen loopt. Het rookkanaal lijkt dus niet (gas)dicht. Vanaf de grond te zien is het voegwerk van het gemetselde deel op het dak aan vervanging toe is, er zit geen kap op. Wellicht zal er een flexibele buis geplaatst moeten worden. De afstand van kachel tot aan het dak is ongeveer 5 meter.

AWB ThermoPronox ketel vervangen

Vervangen van huidige AWB ThermoPronox HR 30. 41 WT ketel door gelijkwaardig goed nieuw toestel.

Een gasleiding aanleggen. Waarschijnlijk ...

Een gasleiding aanleggen. Waarschijnlijk vanuit de meterkast naar de plaats waar de gaskookplaat in de nieuwe keuken komt. De meterkast grenst aan de muur van de keuken. Ik schat dat de gaspijp een totale lengte heeft van maximaal 6 meter. De pijp kan zichtbaar onderaan tegen de muur onder het toekomstige keukenblok worden gemoteerd.