Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Klazienaveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Klazienaveen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Klazienaveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Klazienaveen of directe omgeving.

46 klanten uit Klazienaveen bevelen een bij Casius in Klazienaveen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Klazienaveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming aanleggen, het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, een houtkachel installeren en laten werken in combinatie met een warmtepomp, stralingspanelen plafond in slaapkamer plaatsen, variokomp vloerverwarming, leidingschema keuken maken, elektrische CV-ketel of ander alternatief voor stadsverwarming, aanleggen van vloerverwarming, open haard plaatsen, schouw ombouwen tot nieuwe strakke haard, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Klazienaveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Klazienaveen:

Droogbouw vloerverwarming plaatsen

In het nieuw gebouwd appartement van onze zoon moet een droogbouw vloerverwarming komen. het appartement is 70 m2 en bestaat uit 2 gedeelten woonkamer, logeerkamer, slaapkamer en badkamer. Er ligt een houten vloer in. Is er iemand die deze klus kan uitvoeren?

Riool aanleggen

Ik wil graag een riool aanleggen van de schuur naar de hoofdwoning. Afstand circa 40 meter.

Zonneboiler installeren

Informatie over zonneboilers en de mogelijkheden. Ik wil de vloerverwarming hiervoor hebben. Onze ketel is hiervoor geschikt. Ik wil namelijk ook dat het water wordt verwarmd middels de zonneboiler. Deze wil ik kant en klaar op het dak geleverd hebben.

Waterleiding met waterslag oplossen

Wij hebben sinds we een nieuwe wasmachine hebben veel last van waterslag. Ik vermoed dat er een demper geplaatst moet worden.

Lekkage in de meterkast verhelpen

Lekkage in meterkast druppeld bij kraantje

Buitenkraan installeren

Het betreft het plaatsen van een buitenkraan bij de schuur. In de schuur is er een wateraansluiting voor de wasmachine, waar de leiding op kan worden aangesloten. De afstand van dit punt tot de plek waar de kraan moet komen is een paar meter. Graag ontvang ik een offerte.

Kachel plaatsen en rookkanaal aanleggen

Het plaatsen van een inbouwhaard en rookkanaal aanleggen (er zit nog geen kanaal). Betreft een eengezinswoning met 2 verdiepingen, vloeren van hout.

Schävis thermostaat repareren of vervangen

Wij hebben een douchecabine met een schavis thermostaat. We krijgen nu alleen nog lauw water. Wij denken dat de thermostaat de boosdoener is. Zal wel gerepareerd/ vervangen moeten worden.

Vloerverwarming aanleggen in badkamer

Graag zouden wij vloerverwarming in de badkamer laten aanleggen,het betreft een badkamer van 2. 5 mtr -2. 90 mtr. Het is de bedoeling dat dit op de bestaande cv wordt aangesloten.

Thermostatische kraan plaatsen

Ik wil een thermostatische kraan laten plaatsen.

Boiler installeren in CV ruimte

Er dient een nieuwe boiler geïnstalleerd te worden naast de CV-ketel in de CV-ruimte. De boiler vervangt dan een oude geiser. Graag advies.

Glas van een Spartherm Varia openhaard vervangen

Wij hebben een inbouwhaard met rookkanaal van het merk Spartherm Varia 2L 100H hoeklift deurhaard. Nu is het glas helaas beschadigd, waardoor het vervangen moet worden. Graag vernemen wij daar de kosten van. Wij weten reeds dat de mogelijkheid om het glas te vervangen er is.

Rookkanaal aanleggen

Graag een vrijblijvende offerte voor het volgende. Een rookkanaal voor een hout kachel. Van vloer tot plafond is 2. 46 meter, tweede etage vloer tot plafond ook 2. 46 meter en derde etage van vloer naar dak is 2. 23 meter. Van dak naar daknok, buitenpunt, is ongeveer 0. 30 cm en dan nog 1 meter om boven de nok uit te komen. Onze vloeren zijn van beton. Dubbelwandig isoduct rookkanaal.

Open haard volledig inbouwen

Graag zou ik een gashaard en een houthaard laten inbouwen. Ook het rookkanaal dient te worden geplaatst. De kachels schaffen wij zelf aan, het betreft alleen de montage.

Grondwater wegpompen

Pomp in kruipruimte plaatsen om grondwater weg te pompen. Kruipruimte achter de kelder is ongeveer 4 x 4 meter.

Vermoeden van gaslek in de keuken

In de keuken ruik ik soms een gasgeur. Ik weet niet of het de gasleiding is, zit pas een nieuwe gasslang aan het fornuis, probleem was daarvoor al. Diegene die de nieuwe slang kwam zetten had niet zo'n gasmeetapparaatje bij zich. Het kan ook de koelkast ( of magnetron?) zijn.

centrale verwarming nieuw plaatsen in ...

centrale verwarming nieuw plaatsen in een bijgebouw, 10 meter van het hoofdgebouw. nu elektrische kachels. Ongeveer 50m2. 1 ruimte, ketel plus radiatoren.

Aansluiten van Stoomcabine, toilet en 2 ...

Aansluiten van Stoomcabine, toilet en 2 x wasmeubel, alles is reeds opgebouwd en waterleidingen liggen er al. Het werk is in MEPPEN net over de grens in Zwartemeer ! Het mag ook in de avonduren

een radiator plaatsen

een radiator plaatsen