Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Hooghalen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Hooghalen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Hooghalen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Hooghalen of directe omgeving.

18 klanten uit Hooghalen bevelen een bij Casius in Hooghalen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 10/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Hooghalen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: advies en installatie warmtepomp en uitbreiding zonnepanelen, installatie warmtepomp op de warmtelus en aansluiting op vloerverwarming, horizontale collector installeren en in vervolg een warmtepomp, nieuwe warmtepompboiler plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp plaatsen, advies en installatie warmtepomp, warmtepomp en vloerverwarming installeren, advies over verwarmingsoort tussenwoning, mogelijkheden installatie warmtepomp, zonneboiler of wandverwarming, een nieuwbouwwoning voorzien van warmte, verwarmingssystemen aan elkaar koppelen, zonnecollectoren koppelen aan houtvergasser, warmtepomp met aparte boiler installeren, advies en mogelijkheid tot installeren warmtepomp en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Hooghalen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Hooghalen:

Douchecabine plaatsen in bijkeuken

Wij maken een appartement voor mantelzorg in onze woning. Wij hebben niemand voor het leidingwerk. Wie kan een douchecabine plaatsen in voormalige bijkeuken? Circa 1 meter van cv-ketel op de plaats waar eerder de wasmachine heeft gezeten. Werkzaamheden in oktober. Op termijn moeten er ook leidingen naar 2 keukenblokken gelegd worden.

Kachelpijp in de schoorsteen aanbrengen

Graag offerte voor het aanbrengen van een (flexibele) kachelpijp vanaf het plafond in de woonkamer tot de nok in een bestaande gemetselde schoorsteen. Afstand is iets van 5 a 6 meter. De pijp kan ik zelf leveren. Er staat nu een allesbrander. Bovenop de schoorsteen moet wellicht het gat groter gemaakt worden.

Rookafvoer voor openhaard plaatsen

Ik wil een rookafvoer (pijp / buis) voor de openhaard laten plaatsen in een bestaande schoorsteen. Hierop wil ik mijn allesbrander aansluiten. De schouw is weg (houten balklaag).

Onze oude CV-ketel verplaatsen door een ...

Onze oude CV-ketel verplaatsen door een nieuwe Remeha Calenta 40c. Het gaat dus om het leveren en plaatsen van een nieuwe ketel. Informatie ontvangen ivm de ouderdom van de ketel over leasen, graag willen we de mogelijkheid tot kopen overwegen, aangezien we dit nu ook hebben in combinatie met een onderhoudscontract. De ketel hangt op de begaande grond.