Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Hoogeveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Hoogeveen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Hoogeveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Hoogeveen of directe omgeving.

312 klanten uit Hoogeveen bevelen een bij Casius in Hoogeveen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Hoogeveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: geiser vervangen door zonneboiler of warmtepomp, buitenzwembad en vloerverwarming duurzaam verwarmen, advies en mogelijk installatie water-water warmtepomp in kelder, horizontale warmtepomp installeren, woning verwarmen, water-water-warmtepomp informatie, 2 vloerverwarmingen leggen, warmtepomp installeren, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, advies en realiseren lucht - lucht warmtepomp, mogelijkheden duurzaam verwarmen bespreken en uitvoeren, advies en installatie warmtepomp, water-water-warmtepomp installeren, beginfase installatie Lucht-Lucht warmtepomp, verdiepingsvloer tussen horecapand en appartement isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Hoogeveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Hoogeveen:

Vloerverwarming leggen

het betreft een schakelwoning, vloerverwarming moet in de woonkamer en keuken komen. Het is 70 m2 en moet dienen als hoofdverwarming. Gaat om frezen, leggen en aansluiting. Ik zorg ervoor dat de vakman direct met de vloer aan de gang kan.

Nieuwe CV ketel plaatsen

Graag offerte met snelst mogelijke installatie datum van een Remeha Calenta 40 C.

Warmtepomp plaatsen

In aanbouw zijnde vrijstaande woning met een inhoud van ongeveer 800 m3, 180 m2. De woning is voorbereid op een warmtepomp, Epc

Plaatsen van een nieuwe CV-ketel

Op welke brandstof moet de ketel werken? Gas, elektriciteit. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik: Nieuwe CV-ketel plaatsen op de zolder van ons huis. Graag de oude verwijderen en afvoeren. Ik wil ook wel weten wat de beste optie is voor mijn situatie.

Nieuwe kunststof gasleiding monteren

Nieuwe kunststof gasleiding monteren. Van meterkast naar CV ketel is circa 10 meter. Moet vanuit de kruipruimte gedaan worden, deze is makkelijk toegankelijk.

Designradiator ophangen

Er moet een designradiator opgehangen in de badkamer.

Warmtepomp bij nieuwbouw installeren

Voor mijn nieuw te bouwen huis wil ik graag offertes voor het verwarmen van het huis zonder gas. Ik wil een complete installatie voor vloerverwarming leidingen alles. Ook wil ik graag advies over wat het beste past bij mijn situatie.

Gasleiding en waterleiding verleggen voor de nieuwe keuken

Op 1 mei wordt onze nieuwe keuken gemonteerd. Voor die tijd moet ik de muren en vloer voorbereiden en ik wil binnen 2 weken ook het installatiewerk aan de waterleiding en gasleiding laten verzorgen. Die moeten allemaal een stukje worden verlegd. Ik laat dit graag op heel korte termijn uitvoeren en ontvang hiervoor graag uw offerteprijs.

Extra kraan aanleggen voor de Amerikaanse koelkast

Ik wil graag een extra kraan aan laten leggen. Deze kraan is voor onze nieuwe koel-/vrieskast, ook wel Amerikaanse koelkast genoemd.

Kranen vervangen

Ik heb een wastafel met een kraan die ik niet los kan krijgen, de moer zit al 45 jaar vast. De nieuwe kraan heb ik al en moet dan de oude gaan vervangen. Ook een keukenkraan moet vervangen worden.

Wastafelkraan monteren

Heb te weinig gereedschap en kennis om nieuwe kraan te monteren

Kraan bevestigen op een wastafelmeubel

Mijn kraan in een wastafel meubel werkt niet meer naar behoren. Graag wil ik dit indien mogelijk laten repareren en anders dient de kraan te worden vervangen.

Aansluiten houtkachel

Ik wil mijn houtkachel laten aansluiten. U dient het rookkanaal te inspecteren en overwegen of er een buis moet worden geplaatst in aanvulling op het huidige stenen rookkanaal. De vorige bewoner heeft altijd al een houtkachel gehad.

Nieuwe CV-ketel installeren

Het betreft het leveren en plaatsen van een Vailliant CV-ketel. De oude ketel dient de vakman af te voeren.

Vaatwasmachine aansluiten in de keuken

Vaatwasmachine moet naast het aanrecht worden geplaatst, op de plek waar op de foto de koelkast nog staat. De aansluitingen voor water (aan- en afvoer) moeten in het aanrechtkastje worden aangebracht.

Gotland houtkachel plaatsen

Haard plaatsen inclusief rookkanaal. Het betreft woning, enkellaag, met betonnen dak. Plaatsing van de kachel in de woonkamer waarbij dus 1 gat moet worden gerealiseerd in plafond/dak. Binnen enkellaag kachelpijp kleur zwart. Buiten conform voorschriften dubbellaag. Afstand vloer tot aan plafond is 350 cm. Gewenste lengte op dak is 50 cm.

Rookkanaal met Isoduct aanleggen

Ik wil graag een rookkanaal aanleggen met isoduct. Een kachel hebben wel. Diameter is 150 mm, lengte kanaal +- 6 meter, moet door 2 verdiepingen (beton), 2 45 graden bochten, schoorsteen moet zwart.

Houtkachel compleet aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van een rookkanaal en het plaatsen van een houtkachel. Wij wonen in een 2 onder 1 kap woning met 3 woonlagen en betonnen verdiepingsvloeren.

Radiatoren vervangen

Ik wil graag 3 nieuwe radiotoren aansluiten. Radiotoren in overleg leveren of ik schaf deze zelf aan. Eventueel zou ik een onderhoudsbeurt aan de ketel willen laten uitvoeren. De leidingen zijn al aanwezig, maar moeten wel verlegd worden.

Houtkachel laten plaatsen

Ik wil een nieuwe houtkachel laten plaatsen. Er is al een opening voor het rookgasafvoerkanaal, deze gaat via de schoorsteen naar buiten. Graag ontvang ik een offerte voor de montage, eventueel inclusief benodigde aansluitmaterialen.

Houtkachel plaatsen

Opening van het rookgasafvoerkanaal zit op 85 cm. vanaf de vloer, welke via de schoorsteen naar buiten gaat. Graag wil ik weten hoe hoog de kachel kan worden, welke mogelijkheden er zijn om hier een houtkachel op aan te sluiten.

Gasmeter op gasverbruik doormeten

Gasmeter op gasverbruik doormeten. Ik heb 2000 m3 meer gasverbruik vergeleken met 2012.

Lekkende wc spoelbak

Bij mijn spoelbak in de badkamer lekt het door (blijft dus doorspoelen) en het kraantje naar de spoelbak toe lekt ook bij de aansluiting drupsgewijs. Graag reparatie.

Expansievat lek en onderhoud cv

Ik ben op zoek naar een monteur die van een Nefit 2520 S Combi zo snel mogelijk een nieuw expansievat kan plaatsen. de maat van het vat is 3/4 x 1 1/2. Daarnaast is er onderhoud nodig aan de CV.

Radiator vervangen

Wij willen in de woonkamer een oude (brede) radiator verwijderen en een nieuwe (modern/smal) plaatsen. Het gaat om een radiator met een lengte van circa 2,65 meter en een vermogen van 3500 watt. We wensen offerte voorv het volledige werk, dus verwijderen oude radiator en leveren + plaatsen nieuwe radiator.