Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Hoogeveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Hoogeveen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Hoogeveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Hoogeveen of directe omgeving.

307 klanten uit Hoogeveen bevelen een bij Casius in Hoogeveen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Hoogeveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: complete CV-installatie in een nieuwbouwhuis, verwarming aanleggen in huis, aanleggen centrale verwarming, centrale verwarming in chalet aanleggen, plaatsen van zonnepanelen, vloerverwarming aanleggen, volledige CV-installatie aanleggen, cV-ketel verplaatsen, leidingen wegwerken en radiator verplaatsen, nieuwe radiatoren plus leidingen installeren, gashaard Dru in nieuwbouwhuis installeren, gaskachels vervangen door centrale verwarming, wTW-unit en kanalen leveren en plaatsen, open haard plaatsen in een hoekwoning, vaste airco op zolder installeren, cV leveren en verplaatsen van keuken naar zolder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Hoogeveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Hoogeveen:

Gasleiding en waterleiding verleggen voor de nieuwe keuken

Op 1 mei wordt onze nieuwe keuken gemonteerd. Voor die tijd moet ik de muren en vloer voorbereiden en ik wil binnen 2 weken ook het installatiewerk aan de waterleiding en gasleiding laten verzorgen. Die moeten allemaal een stukje worden verlegd. Ik laat dit graag op heel korte termijn uitvoeren en ontvang hiervoor graag uw offerteprijs.

Extra kraan aanleggen voor de Amerikaanse koelkast

Ik wil graag een extra kraan aan laten leggen. Deze kraan is voor onze nieuwe koel-/vrieskast, ook wel Amerikaanse koelkast genoemd.

Kranen vervangen

Ik heb een wastafel met een kraan die ik niet los kan krijgen, de moer zit al 45 jaar vast. De nieuwe kraan heb ik al en moet dan de oude gaan vervangen. Ook een keukenkraan moet vervangen worden.

Wastafelkraan monteren

Heb te weinig gereedschap en kennis om nieuwe kraan te monteren

Kraan bevestigen op een wastafelmeubel

Mijn kraan in een wastafel meubel werkt niet meer naar behoren. Graag wil ik dit indien mogelijk laten repareren en anders dient de kraan te worden vervangen.

Aansluiten houtkachel

Ik wil mijn houtkachel laten aansluiten. U dient het rookkanaal te inspecteren en overwegen of er een buis moet worden geplaatst in aanvulling op het huidige stenen rookkanaal. De vorige bewoner heeft altijd al een houtkachel gehad.

Nieuwe CV-ketel installeren

Het betreft het leveren en plaatsen van een Vailliant CV-ketel. De oude ketel dient de vakman af te voeren.

Vaatwasmachine aansluiten in de keuken

Vaatwasmachine moet naast het aanrecht worden geplaatst, op de plek waar op de foto de koelkast nog staat. De aansluitingen voor water (aan- en afvoer) moeten in het aanrechtkastje worden aangebracht.

Gotland houtkachel plaatsen

Haard plaatsen inclusief rookkanaal. Het betreft woning, enkellaag, met betonnen dak. Plaatsing van de kachel in de woonkamer waarbij dus 1 gat moet worden gerealiseerd in plafond/dak. Binnen enkellaag kachelpijp kleur zwart. Buiten conform voorschriften dubbellaag. Afstand vloer tot aan plafond is 350 cm. Gewenste lengte op dak is 50 cm.

Rookkanaal met Isoduct aanleggen

Ik wil graag een rookkanaal aanleggen met isoduct. Een kachel hebben wel. Diameter is 150 mm, lengte kanaal +- 6 meter, moet door 2 verdiepingen (beton), 2 45 graden bochten, schoorsteen moet zwart.

Houtkachel compleet aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van een rookkanaal en het plaatsen van een houtkachel. Wij wonen in een 2 onder 1 kap woning met 3 woonlagen en betonnen verdiepingsvloeren.

Radiatoren vervangen

Ik wil graag 3 nieuwe radiotoren aansluiten. Radiotoren in overleg leveren of ik schaf deze zelf aan. Eventueel zou ik een onderhoudsbeurt aan de ketel willen laten uitvoeren. De leidingen zijn al aanwezig, maar moeten wel verlegd worden.

Houtkachel laten plaatsen

Ik wil een nieuwe houtkachel laten plaatsen. Er is al een opening voor het rookgasafvoerkanaal, deze gaat via de schoorsteen naar buiten. Graag ontvang ik een offerte voor de montage, eventueel inclusief benodigde aansluitmaterialen.

Houtkachel plaatsen

Opening van het rookgasafvoerkanaal zit op 85 cm. vanaf de vloer, welke via de schoorsteen naar buiten gaat. Graag wil ik weten hoe hoog de kachel kan worden, welke mogelijkheden er zijn om hier een houtkachel op aan te sluiten.

Gasmeter op gasverbruik doormeten

Gasmeter op gasverbruik doormeten. Ik heb 2000 m3 meer gasverbruik vergeleken met 2012.

Lekkende wc spoelbak

Bij mijn spoelbak in de badkamer lekt het door (blijft dus doorspoelen) en het kraantje naar de spoelbak toe lekt ook bij de aansluiting drupsgewijs. Graag reparatie.

Expansievat lek en onderhoud cv

Ik ben op zoek naar een monteur die van een Nefit 2520 S Combi zo snel mogelijk een nieuw expansievat kan plaatsen. de maat van het vat is 3/4 x 1 1/2. Daarnaast is er onderhoud nodig aan de CV.

Radiator vervangen

Wij willen in de woonkamer een oude (brede) radiator verwijderen en een nieuwe (modern/smal) plaatsen. Het gaat om een radiator met een lengte van circa 2,65 meter en een vermogen van 3500 watt. We wensen offerte voorv het volledige werk, dus verwijderen oude radiator en leveren + plaatsen nieuwe radiator.

dakgoot

Dakgoot lekt bij lasnaad, rijtjeswoning. In het midden loopt het water naar beneden. Reparatie.

Plaatsing van een split airco op ...

Plaatsing van een split airco op zolderverdieping door betonnen wand

Plaatsen van nieuwe badkuip en het ...

Plaatsen van nieuwe badkuip en het betegelen ervan. afvoerleidingen evt aanpassen.

Huidige werkkamer veranderen in keuken ...

Huidige werkkamer veranderen in keuken en doorbraak van kamer naar geplande keuken maken. Leidingwerk, keuken plaatsen, tegelwerk.

Betreft het invrezen en monteren van een ...

Betreft het invrezen en monteren van een vloerverwarming minder dan 10m2 in de douche.

Aanschaf en plaatsen van een remeha ...

Aanschaf en plaatsen van een remeha avanta combi ketel. Gaat puur om een nieuwe ketel.

Het aanbrengen van een loodstrip in de ...

Het aanbrengen van een loodstrip in de achtermuur over een lengte van 5 meter. De loodstrip moet komen boven de aangebouwde veranda/serre.