Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor infraroodverwarming plaatsen:

Infraroodverwarming plaatsen

Ik laat een bijkeuken bij bouwen aan de bestaande keuken. Beide afgeschermd door een deur. De nieuwe ruimte is ongeveer 2.5 x 2.5 x 2.5 meter en wordt geïsoleerd. De vloer bestaat uit beton gestort op zand. Ik laat mij graag adviseren.
Onze klant uit Hollandscheveld (Drenthe) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor infraroodverwarming plaatsen uit heel Nederland:

Nieuwe verwarmingsinstallaties plaatsen

Ik wil op de begane grond (50 m2) nieuwe vloerverwarming laten leggen. In de eetkamer en woonkamer. Ook wil ik alle oude radiatoren weghalen, en nieuwe radiatoren/infraroodverwarming plaatsen. Ik heb al een nieuwe Aristor Lydos hybride boiler voor de tapwater/badkamer.

Infraroodverwarming plaatsen

Het gaat om een werkruimte apart van het woonhuis waar nu een gevelkachel (gas) (verwijderen optioneel) de ruimte verwarmd. de kamer is 6,5 x 3,5 x 2,5 meter. er is een deur naar de tuin en een naar de garage. Bovendien is er een trap naar een zolderruimte die met een luik wordt afgesloten. In welk type infraroodverwarming heb je interesse? Stralingspanelen voor het plafond Interesse in infraroodverwarming zonder lichtverandering. Hoeveel ruimtes / locaties moeten verwarmd worden? 1 ruimte Waar moet de infraroodverwarming geplaatst worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik

Infraroodverwarming plaatsen

Per 2 september ontvangen wij de sleutel van de woning die we gaan ombouwen tot kangoeroe woning, deze woning wordt nu nog verwarmt via CV maar wij willen van het gas af en de woning via infra rood verwarmen. De woning wordt omgebouwd naar twee appartementen. De woonoppervlakte is 200 m2.

Infraroodverwarming badkamer realiseren

Graag laat ik infrarood stralingspanelen plaatsen in mijn badkamer met douche met een oppervlakte van 5 m2 (ongeveer 10 m3).

Infraroodverwarming plaatsen

Ik wil infraroodverwarming laten plaatsen. Ik wil het in mijn woonkamer (30 m2). Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Infraroodpaneel plaatsen

Infraroodpaneel aan het plafond in de badkamer, als het kan met geïntegreerde verlichting (moet op de plek van de huidige lamp komen). Badkamer is ongeveer 215X210 cm. In welk type infraroodverwarming heb je interesse? Stralingspanelen voor het plafond Hoeveel ruimtes / locaties moeten verwarmd worden? 1 ruimte Waar moet de infraroodverwarming geplaatst worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik

Infraroodverwarming plaatsen

Het is voor in een bungalow halletje, ruime woonkamer, gang, 4 slaapkamers en de douche. Ik wil graag zoveel mogelijk info erover hebben.

Infraroodverwarming gehele begane grond

Wij willen over onze hardhout vloer infraroodverwaring installeren en dan laminaat leggen. Vloer nu is van afzelia hardhout, heel goede conditie, dit willen wij laten liggen en hierover heen de vloerverwarming laten plaatsen. Het laminaat komt dan hier overheen. Wij willen dat voor de gehele begane grond installeren, circa 50m²s.

Infraroodverwarming plaatsen

We zoeken naar een vervanger van gasgestookte verwarming in huis. We willen experimenteren met terugdringen van gasgebruik door 1 of meer keramische panelen te plaatsen en zo inzicht te krijgen in a. warmte-effect in huis/beneden etage en b. terugdringen gasgebruik.

Infraroodverwarming plaatsen

We hebben warmtepomp en we willen de badkamer bijverwarmen dmv infraroodverwarming. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden hiervoor zijn.

Partners

Partners van Casius