Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Gieten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Gieten heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Gieten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Gieten of directe omgeving.

62 klanten uit Gieten bevelen een bij Casius in Gieten aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Gieten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3., verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming voor nieuwbouw van 450 m2 + 140 m2., warmtepomp plaatsen, geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, gaskachel en gasboiler vervangen door complete centrale verwarming, plaatsen zonnepanelen, warmte en watervoorziening boerderij realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Gieten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Gieten:

Nieuwe leidingen aanleggen

Wij zoeken een installateur om onder de vloer nieuwe leidingen naar radiator in woonkamer aan te leggen. Deze leidingen moeten vervolgens aangesloten worden. De afstand zal ongeveer 10 meter zijn.

Buiten de riolering renoveren

De buitenriolering, dus buiten de woning, moet worden gerenoveerd. Twee rioolputten bij de woning moeten worden verwijderd. De riolering is thans aangesloten op een zwak riool die loopt aan de achterkant van het perceel. Het riool moet nu worden aangesloten op het hoofdriool aan de voorkant van de woning. De lengte van het nieuwe riool is circa 20 meter. De gemeente moet de aansluiting op het riool aanleggen. De gemeente wil graag de werkzaamheden gezamenlijk uitvoeren, dit in verband met de hoogte van het riool op de erfgrens. In de offerte het herbestraten gaarne apart vermelden.

Radiator vervangen

Radiator vervangen in keuken ( heeft te weinig capaciteit ) moet naar 1800 watt maximale afmeting B H 900mm 700mm, afmeting is nu 800mm bij 500. Temperatuur komt nu niet verder dan 19 graden en ik wil hem 22 graden hebben, CV aan sluiting zit in het midden ( onder ) van de radiator. Betreft ook het leveren van de radiator.

Reparatie Sanibroyeur

Reparatie Sanibroyeur. Bromt, pomp af en toe niet, slaat soms uit, doet het soms wel en soms niet.

Aansluiten van een extra radiator; dmv ...

Aansluiten van een extra radiator; dmv uitbreiden bestaande situatie.