Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Gasteren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Gasteren heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Gasteren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Gasteren of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Gasteren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3., verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming voor nieuwbouw van 450 m2 + 140 m2., warmtepomp plaatsen, geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, gaskachel en gasboiler vervangen door complete centrale verwarming, plaatsen zonnepanelen, warmte en watervoorziening boerderij realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Gasteren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Gasteren:

Houtkachel plaatsen en rookgaskanaal aanleggen

Ik wil graag een houtkachel laten plaatsen in een vrijstaande woning uit 1999. Voordat dit kan gebeuren moet er een rookkanaal worden aangelegd. In de verdiepingsvloer is reeds een gat aanwezig, in het schuine dak moet nog een doorvoer gemaakt worden. In totaal zal het rookkanaal 6 a 7 meter lang worden met daarin twee bochten van 45 graden. Vervolgens de houtkachel aansluiten op het rookkanaal. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Van de buitenkraan is de leiding ooit ...

Van de buitenkraan is de leiding ooit eens door vorst gesprongen. Tussen de terrastegels en de kraan zit nu in het midden een gaatje in de leiding. Moet gerepareerd. Liefst eenvoudig en netjes zonder grote koppelstukken, maar bijvoorbeeld soldeersok.