Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Gasselte te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Gasselte heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Gasselte u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Gasselte of directe omgeving.

17 klanten uit Gasselte bevelen een bij Casius in Gasselte aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Gasselte bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen, convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen, schoorsteen verwijderen, cv ketel verplaatsen en nieuwe leveren, het realiseren van vloerverwarming in jaren 30 woning, nieuwe warmtepomp plaatsen, radiatoren plaatsen en leidingen leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Gasselte staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Gasselte:

Enkel- en dubbelwandige kachelafvoer aanbrengen

Ik woon in een houten huisje met plat dak. Mijn kamerhoogte is 2.38 cm. Binnen komt een enkelwandige pijp en op het dak dubbelwandig van 1.50 m. Wat heb ik allemaal nodig en wat kost dat? Graag zowel prijsopgave voor materiaal alleen en ook wat het monteren kost. Ik heb een Gamma kachel gekocht, en wel de Halland, Afmeting 45.4 x 40 x 85 cm. Verder heb ik een vloerplaat gekocht.

Luchtdroger installeren in de kelder

Ik heb een wijn en provisie kelder van ongeveer 50 kubieke meter. In de wintermaanden is de temperatuur daar correct (rond de 12 graden en 65% relatieve vochtigheid) In de zomermaanden stijgt de temperatuur naar 15 graden en vooral de luchtvochtigheid wordt dan onacceptabel hoog (100%). Ik zoek een airco installatie, die de temperatuur daar zomers op circa 12 graden en de vochtigheid op 70% kan houden. Installatie zou voor mei 2015 moeten plaatsvinden.

Openhaard door houtkachel vervangen

Wij hebben een open haard en willen er een houtkachel voor in de plaats. De houtkachel schaffen wij zelf aan. Het rookkanaal wordt nu gebruikt, wellicht is het nodig deze na te kijken en indien nodig aan te passen.

Bovenverdieping in vrijstaands huis ...

Bovenverdieping in vrijstaands huis onder een zwart pannendak met groot dak oppervlak koelen.