Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Exloo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Exloo heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Exloo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Exloo of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Exloo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen, convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen, schoorsteen verwijderen, cv ketel verplaatsen en nieuwe leveren, het realiseren van vloerverwarming in jaren 30 woning, nieuwe warmtepomp plaatsen, radiatoren plaatsen en leidingen leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Exloo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Exloo:

CV ketel en en radiatoren installeren

Graag zouden wij een offerte willen opvragen voor het leveren en installeren van een CV ketel en het aanleggen van 8 radiatoren in 8 ruimtes. Het is een oudere woonboerderij. De wanden zijn van steen. De vloer in de woonkamer is van hout, de rest is beton. Alles is begane grond. In drie slaapkamers, gang, woonkamer, badkamer, keuken en serre radiatoren ophangen. De gaskachels die nu voor verwarming zorgen verwijderen. Graag uw offerte hiervoor. Met vriendelijke groet.

Onderhoudsbeurt gasboiler en gaskachel

Wij hebben een gasboiler van A.O. Smith EQliter en wij hebben een open haard op gas van het merk Barra. Na 5 jaar gebruik willen we hier graag een onderhoudsbeurt aan geven. Graag iemand die dit voor beide kan doen.

Ik wil graag een nieuwe wc (hangende) in ...

Ik wil graag een nieuwe wc (hangende) in de bad kamer, de afvoer van de wasbak vervangen en de lekkage van de onderste rand van de douche laten verhelpen