Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Emmer Compascuum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Emmer Compascuum heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Emmer Compascuum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Emmer Compascuum of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Emmer Compascuum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3., verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming voor nieuwbouw van 450 m2 + 140 m2., geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, gaskachel en gasboiler vervangen door complete centrale verwarming, complete CV installatie met leidingen aanleggen in een hoekwoning, elektrische verwarming installeren, cV installatie aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Emmer Compascuum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Emmer Compascuum:

Warmtepomp installeren

Ik wil graag een warmtesysteem wat volledig zonder netaansluiting kan draaien. We hebben een woonboerderij gekocht waarin nog geen cv aanwezig is en alles inpandig nieuw gebouwd gaat worden. Het gedeelte dat we willen verwarmen is ongeveer 250 m2.

Zinken dakgoot vervangen

Ik wil op korte termijn mijn zinken dakgoot laten vervangen. De dakgoot zit op 3,20 meter en 5,40 meter. De dakgoot is 31 strekkende meter. Ik wil weer een zinken dakgoot hebben.

Dubbelwandig rookkanaal aanleggen

Ik wil graag een dubbelzijdig rookkanaal laten aanleggen door de woning heen en door het dak. Er zit nog een gat tussen de verdiepingen waar vroeger de stenen schoorsteen zat maar er is geen rookkanaal en uitgang door het dak meer aanwezig.

Heteluchtverwarming laten reinigen

Ik wil graag onze heteluchtverwarming laten reinigen. We hebben (als ik het goed heb) 9 roosters en het gaat om een 2 onder 1 kap woning. Het systeem is uit april 2002.

Gasleiding verleggen en gasfornuis aansluiten

We hebben een fornuis van 60 cm breed vervangen door één van 90 cm breed. Deze moet op een andere plek in de keuken worden geplaatst. Daarom moet ook de gasleiding worden verlegd. We willen dit graag zo snel mogelijk laten verzorgen, omdat we nu niet kunnen koken.

Vaatwasser aansluiting laten maken

We willen een offerte ontvangen voor het maken van een aansluiting voor de vaatwasser waarna deze geïnstalleerd moet worden. Het betreft een nieuwbouwwoning.

Rookkanaal inclusief pijpen aanleggen

Wij willen een houtkachel plaatsen in de ruimte boven de garage. De kachel is aanwezig wij zoeken nog dubbelwandige pijpen en iemand die het rookkanaal wil aanleggen. Er moet alleen een pijp door het dakbeschot met een lengte van ongeveer 4 meter. Materiaal moet ook geleverd worden.

Convectorput verwijderen en radiator plaatsen

Wij willen onze convectorput eruit - moet alleen afgekoppeld worden en er voor in de plaats een gewone radiator aan de muur. Eventueel leveren radiator. Leidingwerk ligt er allemaal.

verwarming doet niet

Waterverlies bij de ketel... We denken ergens een lekkage te hebben

Wastafel aansluiten

Wastafel aansluiten op waterleiding (warm&koud). De kraan natuurlijk op de wastafel monteren. De wastafel moet aan een muur waar aan de andere kant reeds een wastafel is gemonteerd in de badkamer. Opdrachtgever heeft reeds een wastafel en een kraan. Het overige materiaal dient de vakman mee te nemen.

De kilgoten zijn niet goed gemaakt en ...

De kilgoten zijn niet goed gemaakt en gelegd,dit betekent lekkage