Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor advies en vervanging van radiatoren:

Advies en vervanging van radiatoren

Wij willen eventueel onze radiatoren laten vervangen. Door nieuwe exemplaren of door een ander alternatief. CV ketel is 5 jaar oud. Ik laat mij graag adviseren door de vakman.
Onze klant uit Emmen (Drenthe) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor advies en vervanging van radiatoren uit heel Nederland:

Dakraam vervangen

Mijn dakraampje (Ubbink) op zolderverdieping is aan vervanging toe plus netjes afwerken. Ik ben opzoek naar iets stevigers, er staat namelijk veel wind op. Het frame + het raam moet worden vervangen. Het heeft de grootte van 4 of 6 dakpannen in totaal. Het is een complete set met zwarte dakpannen. Graag advies wat handig is voor een nieuw dakraam.

Moederhaard vervangen door CV ketel

In het appartement dat ik voornemens ben te kopen heb ik een moederhaard (met centrale verwarmingselementen) en losse geiser. Ik wil globaal de kosten van vervanging weten, voordat ik een bod op het appartement doe, want de kosten van vervanging zijn van invloed op mijn bod. Ik wil graag deze installaties vervangen voor een HR-CV ketel dus ook voor gebruik warm water / douche. Graag advies over het type/ model CV installatie en locatie van inbouw, met zo min mogelijk leidingen omleggen. Het appartement is max 60 m2.

Plaatsen houten schutting

Wij willen graag een houten schutting laten plaatsen, min. 1,80 meter hoog. Het is vervanging van een schutting aan één kant. Deze moet nog worden weggehaald. Bij voorkeur 21 of 23 planks. Wij houden niet van tierelantijntjes dus graag een advies voor een recht/ strakke uitvoering. De lengte van de tuin is 7,10 m. De tuin is te bereiken via een achterom.

Oude Brink hetelucht verwarmingsketel vervangen

Het gaat om de vervanging van een Brink ketel hete lucht verwarming in een apart verwarmingshok op de eerste verdieping. De ketel is kapot en zou afgevoerd moeten worden. Ik wil er weer een soort zelfde installatie voor terug, maar ontvang graag advies over de mogelijkheden. Ik heb geen idee welke capaciteit ik nodig heb. We hebben een vrijstaande woning, met 3 slaapkamers, beneden een woonkamer en een werkkamer. Beneden verdieping is 120 m2, boven is het iets kleiner.

Warmtepomp plaatsen

Ik wil 2 kleine units in de slaapkamer als vervanging van de radiatoren. 30 m3 Ik wil tevens advies of het mogelijk is om een lucht lucht warmte pomp als hoofdverwarming mogelijk is. Woonkamer/keuken 150 m3. Er is ruimte op plat dak of tegen zijgevel voor buitenunits.

Brink heteluchtverwarming vervangen

Ik heb een Brink Allure B40 uit 2004. Volgens de installateur is de CO2 waarde te laag(?). Er kan of gerepareerd worden (warmtewisselaar), of vervangen. Eventueel door een kleinere ketel (B24). Graag ontvang ik advies/offerte aangaande vervanging door gelijkwaardig model (hoeft niet per sé Brink te zijn), ik sta ook open voor alternatieven, bij voorkeur op basis van luchtverwarming.

Vijvers renoveren

In mijn tuin heb ik drie vijvers, die twintig jaar geleden zijn aangelegd, met vijver folie. De randen, gemetselde klinkers, brokkelen af en twee vijvers vertonen lekkage. De vijvers zijn tussen de 12 en 20 m2 . Twee vijvers zijn met elkaar verbonden. Ik denk aan vervanging folie en afdekranden.. Graag advies.

Boiler en verwarming installatie vervangen

We hebben nu een Brink installatie, maar die is aan vervanging toe. Wij hebben twee dingen: 1e. De warm water voorziening gaat via een gasboiler van circa 90 liter. Deze is echter afgekeurd en moet vervangen worden. Wij hebben tegenwoordig geen bad meer, dus de inhoud kan mogelijk kleiner van de boiler. 2e De verwarming van ons hoekhuis gebeurd nu via luchtverwarming van gasgestookte ketel van Brink lucht verwarming. Deze unit is ook aan vervanging toe omdat deze ruim 20 jaar oud is. (werkt nog wel maar is niet zuinig in gebruik). Wat dus nodig is een nieuwe voorziening voor warm water en waarschijnlijk ook een andere unit voor verwarming van ons huis. Wij hebben wel een offerte ontvangen van een combinatie van warm water en luchtverwarming in een unit. Maar deze valt voor ons in 1e instantie erg hoog uit. Hopelijk kunt u ons van een goed advies geven of doorgeven aan een installatie bedrijf(ven) die voor ons een gedegen advies en offerte kan verzorgen. We hebben er niet heel veel haast mee, maar in de maanden juni en september zouden wij niet kunnen. Voor de rest maakt het ons niet uit.

Convectorput plaatsen

We hebben stadsverwarming en zijn op zoek naar iemand, die een convectorput in een bestaande uitbouw (zonder kruipruimte er onder) kan plaatsen ter vervanging van de radiator, die er nu staat. 3 meter lang. Alles ter voorbereiding van een later te plaatsen schuifpui. Sloop werk kan zelf uitgevoerd worden. Graag offerte en advies voor de convectorput en de inbouw.

Houtkachel plaatsen in tuinhuis en evt nieuw dak

Plaatsen houtkachel in een tuinhuis (in een volkstuintje). Houten huisje met puntdak. Kachel kunnen wij van iemand overnemen. Graag advies over de rest. Ik heb foto’s van de houtkachel, en het (nog aan te schaffen) tuinhuisje toegevoegd. Ook is het dak aan vervanging toe. Kunt u daarvan ook een kostenindicatie geven? Al is dat misschien lastig, omdat ik geen indicatie kan geven van hoe groot het is, misschien kunt u de prijs per m2 geven? Het is dus een puntdak op een klein thuishuisje.

Partners

Partners van Casius