Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Emmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Emmen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Emmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Emmen of directe omgeving.

626 klanten uit Emmen bevelen een bij Casius in Emmen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Emmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het isoleren van de woning en plaatsen van zonnepanelen en een houtkachel, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, de CV-ketel vervangen voor een hybride systeem, dijkwoning voorzien van gas en cv leidingen, inclusief installeren van radiatoren en combiketel, verwarming vernieuwen, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, nieuwbouw voorzien van warmtepomp, zonneboiler plaatsen, vloerverwarming infrezen, infrarood vloerverwarming leggen, nieuwbouw voorzien van wamtepomp, elektrisch verwarmen van vakantiewoning, vloerverwarming aanleggen, warmtepomp informatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Emmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Emmen:

Rookgasafvoer pelletkachel QLIMA

Installatie van rookgasafvoer voor QLIMA VIOLA 85S pelletkachel inclusief materiaal. Gat boren op 2-2,5 meter hoogte door blinde bakstenen muur, kachel op plek zetten begane grond, aansluiten en proefdraaien, papieren voor subsidieaanvraag aanleveren.

Gasfornuis repareren

Als wij het gas willen laten branden duurt het erg lang alvorens de branders blijven branden. Dit wil ik laten bekijken en indien mogelijk repareren. Het is een Ignis 4 dlg gastoestel en ongeveer 4 jaar oud. Volgens mij ligt het niet aan de gastoevoer. Maar daar waar het gas bij de branders komt blijft hij lang niet aan. Na vaak met de ontsteking aan te zetten gaan de pitten eindelijk blijvend branden.

Aanschaf en installatie van split-airco

Ik ben op zoek naar een iemand die een split airco kan leveren en installeren op een slaapkamer (4e etage). Zoek een betaalbare, vrijwel geruisloze airco inclusief installatie.

Nieuwe cv monteren

Wij zoeken een loodgieter om een nieuwe cv te monteren

Lucht water warmtepomp plaatsen

Het gaat om een nieuwbouwproject. De woning inhoud van de woning bedraagt om en nabij 900 m3. Het gaat om een huis met aanleunwoning. Er ligt een tekening voor klaar met exacte maten. Het gaat om vloerverwarming en een luchtwater warmtepomp inclusief installatie.

Toilet plaatsen en aansluiten

Ik wil een toilet, wat ik bij Gamma koop, laten plaatsen en aansluiten. Hiervoor moet nog wel het oude toilet verwijderd worden en ook graag afvoeren.

Vloerverwarming als bijverwarming aanleggen

Ik wil graag vloerverwarming in de woonkamer, keuken, hal, toilet en bijkeuken ongeveer 90 m2. Alles is aangrenzend. Het geheel is bedoeld als bij verwarming, 15 cm hoog.

Intergas CV-ketel monteren

Plaatsen nieuwe cv ketel intergas zelfde merk als vorige dus snelle montage

Vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming aanleggen op een betonnen vloer. Hij moet gaan dienen als hoofdverwarming. Oppervlakte vloer rond de 60 m2.

Verhoogde toiletten laten plaatsen

Graag wil ik boven in de badkamer en beneden een verhoogde wc laten plaatsen. De oude wc's mogen worden verwijdert en afgevoerd. Ik heb nog niets aangeschaft. Graag een prijsopgave.

Fonteintje in de toiletruimte vervangen

Ik wil het fonteintje in onze toiletruimte laten vervangen. Ik heb inmiddels een nieuw fonteintje gekocht. Ik hoor graag voora wat de kosten voor de montage zijn.

Enkele radiator vervangen in de hal

Een radiator vervangen deze is 102 x 108 cm. Eventueel een passende (lagere, dubbele) erbij leveren of zelf aanschaffen in overleg.

Radiatoren vervangen

Offerte voor het vervangen van 6 radiatoren. Huis is uit 1970, waarbij de leidingen nog uit de vloer komen. Knoppen zijn stuk, dus zullen de hele radiatoren vervangen moeten worden.

Ophangen van een split-unit airco

Het gaat om het ophangen van een split unit Airco (zie gamma aanbieding 519 euro 12.000 BTU). Op te hangen in mijn woonkamer met direct erachter de buitenmuur waar de buiten unit opgehangen kan worden. Het is een spouwmuur met een betonnen binnenmuur en buiten een gemetselde gevel.

Waterleiding/-afvoer verplaatsen en meterkast aanpassen

In verband met de aanschaf van een nieuwe keuken (levering week 31) willen we de waterleiding en afvoer laten verplaatsen (circa 4 meter). Tevens moet de meterkast aangepast worden voor een inductiekookplaat. Graag zou ik voor beide werkzaamheden een aparte offerte ontvangen.

Vaatwasmachine aansluiting aanleggen

Ik wil graag een vaatwasmachine aansluiting gerealiseerd hebben voor een vrijstaande vaatwasser in de keuken. Daartoe zullen 2 gaten in de vloer moeten worden geboord: voor de waterleiding met kraan, en voor de afvoerbuis. Deze kan in de kruipruimte worden aangesloten op andere leidingen, die op een meter of 2 van de te realiseren aansluiting lopen. Wel is van belang te weten dat de kruipruimte geïsoleerd is met purschuim. Daardoor zijn de al bestaande leidingen wat slechter te bereiken en te zien. Dat is dus een kwestie van purschuim ter plekke wat wegsnijden. In de keuken is "bovengronds" ruimte genoeg. De waterleiding en de afvoerbuis kunnen gewoon aan de muur worden gemonteerd, en dan dus door de vloer heen. Bij voorbaat dank voor uw reactie. Wilt u mij via mail benaderen? Ik wil nu niet mijn mobiele nummer geven.

Montage split unit airco's

Graag wil ik airconditioning laten plaatsen. Airco's koop ik zelf. Het zijn er twee, ze moeten geplaatst worden in de woonkamer en op zolder. Er moeten gaten gemaakt worden om het buiswerk naar buiten te leiden. Het gaat dus alleen om de montage.

Wasmachine aansluiten

Ik heb een tweede wasmachine, een kleiner model, die moet aangesloten worden, ik wou eens informeren, hoeveel dat zou gaan kosten. Hij kan niet op dezelfde kraan, omdat die in de andere hoek moet staan. Er moet dus en een nieuwe kraan en afvoer worden geplaatst. Kunt u mij een prijsindicatie geven, zodat ik weet wat het zo'n beetje zou kosten?

Rookafvoer voor houtkachel plaatsen

Wij gaan een nieuw huis plaatsen en onze aannemer kan geen rookafvoer houtkachel plaatsen door het nok van het dak. We zijn daarom op zoek naar een rvs dubbelwandige doorvoer-rookkanaal. Het gaat dus slechts om de dakdoorvoer. Graag het contact via mail.

Sanitair- en installatiewerk

Ik wil graag mijn badkraan laten vervangen. Ook wil ik graag een fonteintje laten plaatsen in de toiletruimte.

Lekkende buitenkraan laten repareren

Afgelopen week heb ik weer mijn grondwaterleiding open gezet. Helaas kwam ik er te laat achter dat mijn buitenkraan kapot was. Nu blijkt dat de aansluiting van de waterleiding naar de kraan kapot is, vermoedelijk kapot gevroren. Er blijft ook continue een beetje water langs de pijp lopen, dus ik zou het waarderen dat ik zo snel mogelijk een offerte krijg en dat het zo snel mogelijk word verholpen.

Gasleiding laten afdoppen

Gasleiding afdoppen bij meterkast i.v.m wijziging indeling keuken, en koken op inductie.

Muurplaat voor de douchekraan aansluiten

Ik ben de douche aan het verbouwen. Heb alleen moeite met het aansluiten van de muurplaat voor de douchekraan. Gaat dus om de plaatsing van de muurplaat en het verbinden met waterleiding. Deze leidingen liggen er al gedeeltelijk, alleen de verbinding met de nieuw te installeren muurplaat is er nog niet.

Kanalen heteluchtverwarming reinigen

Graag ontvangen wij een offerte voor het reinigen van onze hetelucht kanalen. Het gaat om een geschakelde hoekwoning. Beneden en boven reinigen. Boven bevat 3 slaapkamers en badkamer.

Leidingen verleggen voor een nieuwe keuken

We krijgen eind deze week een nieuwe keuken geleverd en willen graag de water- en gasleiding verlegd hebben. Een leidingplan is aanwezig.