Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Emmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Emmen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Emmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Emmen of directe omgeving.

606 klanten uit Emmen bevelen een bij Casius in Emmen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Emmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: installeren van een warmtepomp, mechanische luchtafvoer installeren in appartementen, meterkast verplaatsen en warmtepomp en zonnepanelen plaatsen, water - Water warmtepomp, warmtepompboiler installeren, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, water warmtepomp leveren en plaatsen, lucht -, water- en warmtepomp plaatsen, water - water warmtepomp installeren, warmtepomp laten plaatsen, grondwarmtepomp installeren, grondwarmtepomp installeren, grond-water warmtepomp installeren, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp aan laten brengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Emmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Emmen:

Toilet plaatsen en aansluiten

Ik wil een toilet, wat ik bij Gamma koop, laten plaatsen en aansluiten. Hiervoor moet nog wel het oude toilet verwijderd worden en ook graag afvoeren.

Vloerverwarming als bijverwarming aanleggen

Ik wil graag vloerverwarming in de woonkamer, keuken, hal, toilet en bijkeuken ongeveer 90 m2. Alles is aangrenzend. Het geheel is bedoeld als bij verwarming, 15 cm hoog.

Intergas CV-ketel monteren

Plaatsen nieuwe cv ketel intergas zelfde merk als vorige dus snelle montage

Vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming aanleggen op een betonnen vloer. Hij moet gaan dienen als hoofdverwarming. Oppervlakte vloer rond de 60 m2.

Verhoogde toiletten laten plaatsen

Graag wil ik boven in de badkamer en beneden een verhoogde wc laten plaatsen. De oude wc's mogen worden verwijdert en afgevoerd. Ik heb nog niets aangeschaft. Graag een prijsopgave.

Fonteintje in de toiletruimte vervangen

Ik wil het fonteintje in onze toiletruimte laten vervangen. Ik heb inmiddels een nieuw fonteintje gekocht. Ik hoor graag voora wat de kosten voor de montage zijn.

Enkele radiator vervangen in de hal

Een radiator vervangen deze is 102 x 108 cm. Eventueel een passende (lagere, dubbele) erbij leveren of zelf aanschaffen in overleg.

Radiatoren vervangen

Offerte voor het vervangen van 6 radiatoren. Huis is uit 1970, waarbij de leidingen nog uit de vloer komen. Knoppen zijn stuk, dus zullen de hele radiatoren vervangen moeten worden.

Ophangen van een split-unit airco

Het gaat om het ophangen van een split unit Airco (zie gamma aanbieding 519 euro 12.000 BTU). Op te hangen in mijn woonkamer met direct erachter de buitenmuur waar de buiten unit opgehangen kan worden. Het is een spouwmuur met een betonnen binnenmuur en buiten een gemetselde gevel.

Waterleiding/-afvoer verplaatsen en meterkast aanpassen

In verband met de aanschaf van een nieuwe keuken (levering week 31) willen we de waterleiding en afvoer laten verplaatsen (circa 4 meter). Tevens moet de meterkast aangepast worden voor een inductiekookplaat. Graag zou ik voor beide werkzaamheden een aparte offerte ontvangen.

Vaatwasmachine aansluiting aanleggen

Ik wil graag een vaatwasmachine aansluiting gerealiseerd hebben voor een vrijstaande vaatwasser in de keuken. Daartoe zullen 2 gaten in de vloer moeten worden geboord: voor de waterleiding met kraan, en voor de afvoerbuis. Deze kan in de kruipruimte worden aangesloten op andere leidingen, die op een meter of 2 van de te realiseren aansluiting lopen. Wel is van belang te weten dat de kruipruimte geïsoleerd is met purschuim. Daardoor zijn de al bestaande leidingen wat slechter te bereiken en te zien. Dat is dus een kwestie van purschuim ter plekke wat wegsnijden. In de keuken is "bovengronds" ruimte genoeg. De waterleiding en de afvoerbuis kunnen gewoon aan de muur worden gemonteerd, en dan dus door de vloer heen. Bij voorbaat dank voor uw reactie. Wilt u mij via mail benaderen? Ik wil nu niet mijn mobiele nummer geven.

Montage split unit airco's

Graag wil ik airconditioning laten plaatsen. Airco's koop ik zelf. Het zijn er twee, ze moeten geplaatst worden in de woonkamer en op zolder. Er moeten gaten gemaakt worden om het buiswerk naar buiten te leiden. Het gaat dus alleen om de montage.

Wasmachine aansluiten

Ik heb een tweede wasmachine, een kleiner model, die moet aangesloten worden, ik wou eens informeren, hoeveel dat zou gaan kosten. Hij kan niet op dezelfde kraan, omdat die in de andere hoek moet staan. Er moet dus en een nieuwe kraan en afvoer worden geplaatst. Kunt u mij een prijsindicatie geven, zodat ik weet wat het zo'n beetje zou kosten?

Rookafvoer voor houtkachel plaatsen

Wij gaan een nieuw huis plaatsen en onze aannemer kan geen rookafvoer houtkachel plaatsen door het nok van het dak. We zijn daarom op zoek naar een rvs dubbelwandige doorvoer-rookkanaal. Het gaat dus slechts om de dakdoorvoer. Graag het contact via mail.

Sanitair- en installatiewerk

Ik wil graag mijn badkraan laten vervangen. Ook wil ik graag een fonteintje laten plaatsen in de toiletruimte.

Lekkende buitenkraan laten repareren

Afgelopen week heb ik weer mijn grondwaterleiding open gezet. Helaas kwam ik er te laat achter dat mijn buitenkraan kapot was. Nu blijkt dat de aansluiting van de waterleiding naar de kraan kapot is, vermoedelijk kapot gevroren. Er blijft ook continue een beetje water langs de pijp lopen, dus ik zou het waarderen dat ik zo snel mogelijk een offerte krijg en dat het zo snel mogelijk word verholpen.

Gasleiding laten afdoppen

Gasleiding afdoppen bij meterkast i.v.m wijziging indeling keuken, en koken op inductie.

Muurplaat voor de douchekraan aansluiten

Ik ben de douche aan het verbouwen. Heb alleen moeite met het aansluiten van de muurplaat voor de douchekraan. Gaat dus om de plaatsing van de muurplaat en het verbinden met waterleiding. Deze leidingen liggen er al gedeeltelijk, alleen de verbinding met de nieuw te installeren muurplaat is er nog niet.

Kanalen heteluchtverwarming reinigen

Graag ontvangen wij een offerte voor het reinigen van onze hetelucht kanalen. Het gaat om een geschakelde hoekwoning. Beneden en boven reinigen. Boven bevat 3 slaapkamers en badkamer.

Leidingen verleggen voor een nieuwe keuken

We krijgen eind deze week een nieuwe keuken geleverd en willen graag de water- en gasleiding verlegd hebben. Een leidingplan is aanwezig.

Wasmachine-aansluiting laten maken

Ik wil de wasmachine graag in de berging hebben waar ook de CV-ketel hangt. Graag ontvang ik een reactie via de email.

Radiator laten vervangen

Graag willen wij onze badkamerradiator vervangen. Nieuwe radiato al aanwezig. Rest moet nog: buizen buigen en aansluiten.

Badkamerradiator plaatsen

Wij willen onze oude badkamerradiator laten vervangen door een nieuwe radiator van 1100 x 600 mm. Deze is al aanwezig.

Keukenkraan vervangen

Keukenkraan vervagen, wastafelkraan en afvoer aftappen. Heb zelf een nw kraan aangeschaft Graag een vrijblijvend offerte. U mag ook bellen.

Lekkende buitenkraan repareren

Onze buitenkraan lekt nog wat, ondanks het dichtdraaien van de binnenkraan, nu met de vorstperiode is dat niet goed. Waarschijnlijk is er een kraanleertje kapot, wat moeten wij hiermee doen?