Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Eexterveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Eexterveen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Eexterveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Eexterveen of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Eexterveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het isoleren van de woning en plaatsen van zonnepanelen en een houtkachel, zonneboiler voor verwarming of sanitair water, vloerverwarming plaatsen, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, cV installatie aanleggen, cV ketel en leidingen verplaatsen, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, brink heteluchtinstallatie vervangen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, de CV-ketel vervangen voor een hybride systeem, dijkwoning voorzien van gas en cv leidingen, inclusief installeren van radiatoren en combiketel, warmtepomp systeem plaatsen, zonneboiler plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk in Eexterveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Eexterveen:

Gas-, water- en elektrameter verplaatsen

Wij bewonen een boerderij met 2 meters en 2 huisnummers. De werkzaamheden zijn als volgt: Woning 1 De gas meter moet 1 meter achteruit. De meter zit nu midden in de gang en komt in de nieuwe meterkast. Het water moet 1 meter omhoog, zit onder de grond en dan 1,5 meter naar achter ook in de nieuwe meterkast. De stroom meter moet 3 meter op zij. Naar voren richting de voordeur. Ook in de nieuwe meterkast. Woning 2 Willen wij de meter die nu halverwege de kamer zit verplaatsen naar de schuur erachter. Dit zal ruim 50 meter zijn. De gas op 7 kan verwijderd worden, water heeft dit nr niet. P.s. 1 woning is afgesloten met sloten erop, vorige bewoners hebben nooit betaald.