Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Diphoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Diphoorn heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Diphoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Diphoorn of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Diphoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: totale CV installatie vervangen, heteluchtverwarming vervangen in een restaurant, complete CV installatie aanleggen, volledige CV-installatie aanleggen, wTW Inventum Ecolution Combi 50 leveren en installeren, cV-ketel vervangen en vloerverwarming aanleggen, cV ketel vervangen en verplaatsen, cV ketel en radiatoren vervangen, nieuwe verwarmingsinstallatie aanleggen, gas, water en verwarming laten installeren, moederhaard en boiler door een combiketel vervangen, compleet nieuwe CV installeren, vloerverwarming aanleggen, warmtepomp installeren bij een vrijstaande woning, thermostaat van de Magnum vloerverwarming repareren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Diphoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Diphoorn:

Haard installeren

Ik wil graag een haard laten plaatsen. Deze is al besteld. Ik heb nog wel een kapje voor bovenop de pijp nodig en een rosette voor aan het plafond.

Keukenraam vervangen door Grohe kraan

In de keuken de ouderenzorg kraan eruit, en een nieuwe Grohe kraan weer installeren.

Waterleiding aanleggen in bijkeuken

Ik wil een waterleiding aanleggen in de bijkeuken zodat de wasmachine die nu in de keuken staat naar de bijkeuken kan verhuizen en in de keuken een vaatwasser plaatsen.

Aanleggen van vloerverwarming

In de woonkamer ligt beton en in de keuken plavuizen. Graag wil ik hier vloerverwarming laten aanleggen. De oppervlakte is ongeveer 40 m2.

CV-installatie aanleggen in schippershuisje

Ik zou graag willen weten wat ongeveer het aanleggen van een cv installatie in een schipperhuisje kost. De gaskachels willen we vervangen voor een cv. Boven en beneden . Woonoppervlakte van circa 88 m²

Nieuwe ketel op andere plaats monteren

Ik wil graag een woning kopen maar de woning wat ik op het oog heb heeft een probleem. De ketel zit op een ongunstige plek ik zou hem moeten verplaatsen ongeveer 4 meter verder op. Ook de leidingen wil ik onder de vloer weggewerkt hebben daar is immers ruimte voor plus er moet een nieuwe ketel komen. Ik zou graag ongeveer van jullie willen weten wat ongeveer de kosten daarvan kunnen zijn. Ik hoop dat jullie ons een indicatie kunnen geven zo dat wij erover na kunnen denken of wij het waard vinden om die woning te kopen?

Afvoer voor vaatwasser aanpassen

Ik wil een aparte of grotere afvoer voor mijn vaatwasser. Momenteel is de afvoer te klein en loopt water terug naar de vaatwasser waardoor de lekbak elke keer volloopt en daardoor de vaatwasser zijn waterstop inschakeld. De werkplek is goed bereikbaar.

Houtkachel laten plaatsen

Ik zou graag een losstaande houtkachel laten plaatsen. Hij komt onder de bestaande rookkanaal. Er komt een nieuwe dubbelwandige buis door. Al het materiaal is aanwezig. Graag zou ik een kostenplaatje willen zien.

Verwarming in de hal laten plaatsen

Wat zijn de kosten om een verwarming in de hal te laten plaatsen? Aan de muur zitten 2 aansluitkranen en 2 ophanghaken.

Elektrische vloerverwarming, extra kast en zonnepanelen aansluiten

In mijn nieuwe woning is er een groepenkast met 7 of 8 groepen. Ik wil graag een aantal dingen laten aanpassen: - Berekenen en aansluiten van elektrische vloerverwarming van circa 100 m2. - Aansluiting op zonnepanelen. - Aparte groepenkast in de schuur maken voor de buitenverlichting.

Kachel op het rookkanaal in de woning aansluiten

Wij willen graag een houtkachel laten plaatsen op de plek van een bestaand rookkanaal. Op die plek zijn de schouw en open haard weggehaald, maar het rookkanaal is nog aanwezig. Voor de exacte afmetingen zal contact moeten worden opgenomen met de klant. De afvoer van het afval wordt gedaan door de vakman en de werkplek is goed bereikbaar.

Divers leidingwerk frezen en verleggen

Voor mijn nieuwbouwwoning graag prijsopgaven als ik een aantal klussen wil laten uitvoeren. 1. De warm- en koudwaterleiding in mijn keuken moet worden verplaatst (2,5 meter) naar de juiste locatie in de nog te plaatsen keuken. In de koudwaterleiding moet nog een t-splitsing gemaakt worden voor de beluchte kraan ter behoeve van de vaatwasser. Van de leidingen heb ik een foto bijgevoegd. Graag wil ik hetzelfde materiaal gebruiken om te verleggen. De warm en koud water aansluiting onder de spoelbak wil ik af kunnen sluiten met een hoekstopkraan. Hierop zal een Quooker flex worden aangesloten. 2. Ter behoeve van een decentrale verdeler (tiara) moeten er 5 sleuven voor electra worden gefreesd in de muur en bijbehorende gaten worden gemaakt voor de inbouw wcd's waarvan 1 perilex. 3. In de dekvloer van de woonkamer moeten 3 sleuven worden gefreesd over een lengte van 5 meter, boven de dekvloer aan beide zijden boven de sleuf in de muur een gat boren ter behoeve van de inbouwdozen. 4. Van een bestaande inbouwcontactdoos (loze doos) moet er een sleuf gefreesd worden naar een nabij gelegen locatie (1,5m) waar een WCD groep inbouw van 4 WCD's op rij komt. Ook hier dienen de gaten voor de 4 WCD's te worden gemaakt. 5. De afvoer verleggen naar de spoelbak ruimte waarbij een aparte aftakking gemaakt moet worden met zwanenhals ter behoeve van een eigen afvoer voor de vaatwasser op de "hoofdleiding" sifon met verdere aansluiting bij de spoelbak valt hier buiten. De beginlocatie van de afvoer staat tevens op de bijgevoegde foto.

Douchecabine plaatsen in bijkeuken

Wij maken een appartement voor mantelzorg in onze woning. Wij hebben niemand voor het leidingwerk. Wie kan een douchecabine plaatsen in voormalige bijkeuken? Circa 1 meter van cv-ketel op de plaats waar eerder de wasmachine heeft gezeten. Werkzaamheden in oktober. Op termijn moeten er ook leidingen naar 2 keukenblokken gelegd worden.

Waterleiding met waterslag oplossen

Wij hebben sinds we een nieuwe wasmachine hebben veel last van waterslag. Ik vermoed dat er een demper geplaatst moet worden.

Houtkachel plaatsen

Ervaren vakman voor het plaatsen van houtkachel. Stenen rookkanaal is voorzien van 150 mm buis EW. Deze is nog aanwezig van de vorige houtkachel

Vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming aanleggen op een betonnen vloer. Hij moet gaan dienen als hoofdverwarming. Oppervlakte vloer rond de 60 m2.

Leidingen onder en in stacaravan isoleren

De leidingen onder en in stacaravan isoleren. Circa 8 meter lengte. Tevens de geiser tegen vorst beschermen, dat hij niet afgetapt hoeft te worden.

Waterput slaan

Ik wil een waterpomp laten slaan voor bevloeiing weiland, beregening rijbak en drinkwater voorziening voor paarden. De bodem bestaat uit 60 cm klei met daaronder zand. Het grondwater zit op ongeveer 4 meter diepte. Elektriciteit is aanwezig.

Dakgoot herstellen of vervangen

De zinken dakgoten van mijn woning en van de buren dienen te worden vervangen door kunststof goten. De totale lengte aan de voor- en achterzijde van beide woningen is ongeveer 32 meter.

CV ketel en en radiatoren installeren

Graag zouden wij een offerte willen opvragen voor het leveren en installeren van een CV ketel en het aanleggen van 8 radiatoren in 8 ruimtes. Het is een oudere woonboerderij. De wanden zijn van steen. De vloer in de woonkamer is van hout, de rest is beton. Alles is begane grond. In drie slaapkamers, gang, woonkamer, badkamer, keuken en serre radiatoren ophangen. De gaskachels die nu voor verwarming zorgen verwijderen. Graag uw offerte hiervoor. Met vriendelijke groet.

Verhoogde toiletten laten plaatsen

Graag wil ik boven in de badkamer en beneden een verhoogde wc laten plaatsen. De oude wc's mogen worden verwijdert en afgevoerd. Ik heb nog niets aangeschaft. Graag een prijsopgave.

Radiator in badkamer vervangen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor de vervanging van mijn badkamer radiator door een designradiator. Ik zal deze zelf aanschaffen.

Keukenkraan beter monteren

Wij hebben enige tijd geleden een keukenkraan van Grohe met uittrekbare handdouche laten monteren. Er is via Praxis een bedrijf geweest die de montage heeft verzorgd, maar de kraan zit los. We kunnen niet meer achterhalen hoe het bedrijf heet dat de eerdere montage heeft verzorgd. We willen daarom nu graag op korte termijn een loodgieter vragen om de kraan voor ons vast te zetten. We horen graag vooraf wat de kosten zijn.

Fonteintje in de toiletruimte vervangen

Ik wil het fonteintje in onze toiletruimte laten vervangen. Ik heb inmiddels een nieuw fonteintje gekocht. Ik hoor graag voora wat de kosten voor de montage zijn.

Montage airco split-unit

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een airco type split-unit. Bij een chalet, op een camping. Kunt u mij bellen want ik heb geen mail op de computer.