Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Diphoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Diphoorn heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Diphoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Diphoorn of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Diphoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: 12 warmtepompen plaatsen, warmtepomp voor sportcomplex, warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, warmtepomp installeren d.m.v. bodemwarmte., warmtepomp plaatsen, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, bedrijfsruimtes verwarmen met infraroodverwarming, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Diphoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Diphoorn:

Wasmachine verplaatsen

Wij willen de wasmachine verplaatsen naar een andere ruimte.

Vloerverwarming plaatsen

We willen een droogbouw systeem als hoofdverwarming laten plaatsen in onze toekomstige woning.Het gaat om ongeveer 55 m2. Graag ontvang ik een offerte. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m²

Vacumeren split unit airco

Recentelijk heb ik een nieuwe split unit gemonteerd, alleen de leidingen niet gekoppeld aan de buiten unit. De airco moet in bedrijf worden gesteld zoals het hoort.

Vorstvrije buitenkraan plaatsen

Wij willen graag een vorstvrije buitenkraan aanleggen in onze tuin. Wij weten niet zeker of het mogelijk is om het via onderkruipruimte te doen. We willen daarom graag een offerte/specificatie ontvangen, in het geval de kraan wel via de onderkruipruimte kan worden aangelegd en indien dat niet mogelijk is wat de oplossing is om alsnog een buitenkraan te plaatsen en de bijbehorende prijs. Alvast bedankt!

Warmtepomp laten plaatsen

We willen graag een warmtepomp laten plaatsen in onze nieuwbouwwoning. Deze woning wordt nu nog gebouwd. Er zullen dus geen gasleidingen aanwezig zijn. Het gaat om een huis van 95 m2 meter. Het doel is zowel koelen en/of verwarmen. Graag nieuwe verwarmingstoestellen plaatsen, nieuwe vloerverwarming plaatsen. Het betreft een vrijstaande woning.

Buitenkraan monteren

Wij zoeken een loodgieter om een buitenkraan te monteren.

Verplaatsen van cv ketel naar zolder

De cv ketel hangt nu in de badkamer op de eerste verdieping en is binnenkort aan vervanging toe maar mag niet meer in de badkamer hangen met de nieuwe regel en moet daarom worden verplaatst naar zolder.

Convectorput leveren en plaatsen

Convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen Ik zoek een aannemer voor het plaatsen van een convectorput. Wegens het willen plaatsen van een schuifpui, zouden we graag onze huidige radiator willen vervangen door een convectorput. Hiervoor zijn de volgende werkzaamheden nodig: - Maken van opening/put in de vloer (onder de vloer is een kruipruimte), met zoveel mogelijk behoud van ons huidige laminaat. - Voor zover nodig leidingen van CV verlengen zodat het in de kruipruimte komt. - Aanschaf convectorput - Aanschaf convectorput rooster - Plaatsen van alles - Netjes achterlaten De huidige radiator is 40 bij 200 De lengte van de convectorput kan maximaal twee meter zijn ivm naastgelegen deur. Vermogen moet vergelijkbaar zijn met huidige radiator

Oude Brink hetelucht verwarmingsketel vervangen

Het gaat om de vervanging van een Brink ketel hete lucht verwarming in een apart verwarmingshok op de eerste verdieping. De ketel is kapot en zou afgevoerd moeten worden. Ik wil er weer een soort zelfde installatie voor terug, maar ontvang graag advies over de mogelijkheden. Ik heb geen idee welke capaciteit ik nodig heb. We hebben een vrijstaande woning, met 3 slaapkamers, beneden een woonkamer en een werkkamer. Beneden verdieping is 120 m2, boven is het iets kleiner.

Het leveren en aanleggen van een warmtepompsysteem

We ontvangen graag een offerte voor een 7kw warmtepompsysteem met 200l boiler en heatpipes, geschikt voor een vierspersoonshuishouden. Er zijn al 16 zonnepanelen geplaatst en er is genoeg ruimte in de garage en op het dak om het systeem te installeren.

Installeren cv ketel

Graag wil ik een nieuwe CV ketel laten plaatsen en deze laten installeren. Ik ben al in het bezit van de nieuwe CV ketel, de huidige haal ik zelf weg en voer ik zelf af.

Vloerverwarming aanleggen en mogelijk vloerbedekking

Renovatie bovenverdieping in monumentale woning (twee-onder-één-kap), waarbij drie slaapkamers mogelijk voorzien moeten worden van IR vloerverwarming. Houten vloer met gepland vloerbedekking van hout (vuren). Dit kan eventueel gelegd worden, in overleg. Nu ligt er geen vloerbedekking. Oppervlak twee kamers van 10 m2 en een slaapkamer 20 m2. Grote slaapkamer ligt boven kleinere, gescheiden door houten geïsoleerde tussen vloer op balken.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil een buitenkraan laten aanleggen aan de achterkant ,dus een vorstvrije dus van onder de vloer naar buiten afstand 10 meter ook de buren willen dit dus waarschijnlijk 3 x

Brink heteluchtverwarming vervangen

Ik heb een Brink Allure B40 uit 2004. Volgens de installateur is de CO2 waarde te laag(?). Er kan of gerepareerd worden (warmtewisselaar), of vervangen. Eventueel door een kleinere ketel (B24). Graag ontvang ik advies/offerte aangaande vervanging door gelijkwaardig model (hoeft niet per sé Brink te zijn), ik sta ook open voor alternatieven, bij voorkeur op basis van luchtverwarming.

Maiko split unit airco bijvullen en onderhoud

Ik heb een Maikosplit airco aan de buitenkant van mijn kapsalon maar hij koelt niet meer en ik wil hem graag laten bijvullen.

Nieuwe geiser in de stacaravan plaatsen

we willen graag een nieuwe geiser in de stacaravan geplaatst hebben. We hebben aardgas

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

De vloerverwarming heeft 4 groepen. Één groep wordt niet warm. de andere drie groepen zijn nieuw.

Gasleiding kruipruimte

Eenvoudige vernieuwing gasleiding kruipruimte +/- 4 meter

Advies en vervanging van radiatoren

Wij willen eventueel onze radiatoren laten vervangen. Door nieuwe exemplaren of door een ander alternatief. CV ketel is 5 jaar oud. Ik laat mij graag adviseren door de vakman.

Verzakte riolering herstellen

Onze riolering vanuit het huis naar de afvoerput van de gemeente is helaas op meerdere plaatsen verzakt. De lengte tot aan de put is ongeveer 25 a 30 meter. Riolering loopt in zijn geheel onder de tuin en oprit en schutting door. De riolering ligt diep dus er zal naw een kleine graafmachine aan te pas komen. Hopelijk hoeft de riolering niet te worden vervangen alleen wellicht op sommige plaatsen of in zijn geheel weer beter gelegd moeten worden. Dit is dmv camera in riool geconstateerd door erkend bedrijf en aan ons verteld. Hoe bepaalde aansluitingen eruit zien is niet bekend. Riool is al lang geleden gelegd vanuit huis naar afvoerput en daarna niet meer in beeld geweest.

Afvoer vaatwasser verplaatsen

Onderstaande aanvraag wil ik laten wijzigen: ik wil graag mijn vaatwasser op dezelfde plek houden en de afvoer verplaatsen. Deze kan in de betonnen vloer worden gefreesd. De vaatwasser moet naar andere zijde van de keuken. Daar lopen nu alleen de kachelleidingen en er is stroom betreffende een combioven. Er is een keukenkast, wellicht mogelijkheid om daar vaatwasser in te plaatsen. Erboven is ingebouwd de combioven. De afvoer kan op de riolering aangesloten worden. Buiten het huis op een meter of iets meer afstand loopt nl riolering van toilet. Ik ben benieuwd of het überhaupt mogelijk is en hoe duur eea zal worden. Als foto's niet genoeg zeggen dan graag afspraak om eea te bekijken. Alvast dank.

Verwijderen en herplaatsen 24 stuks zonnepanelen

Wij gaan het dak vervangen. We zoeken iemand die 24 PV panelen en de zonneboiler er af kan halen en na een maand of zo weer installeren op het nieuwe dak.

Vloerverwarming aanbrengen

Ik wil graag een vloerverwarming aanbrengen in mijn woning. Gaat om een 54 m2. Na onderzoek is gebleken dat het niet mogelijk is om te infrezen op de huidige vloer. Vandaar dat we het op de vloer willen aanbrengen. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m²

Demonteren oude radiator en nieuwe plaatsen

Ik wil graag een oude radiator verwijderen en nieuwe laten monteren. Radiator is aanwezig. Voor de rest niet. De oude radiator afvoeren. Ik heb geen materialen voor buizen of kranen en dergelijke, deze laat ik graag door de specialist regelen.

Radiator vervangen

Ik wil een radiator laten vervangen die niet goed warm wordt. De afmeting is 2100 x 500 mm. Bij Praxis kan ik een vergelijkbare radiator kopen van 2000 x 400 of 2000 x 600 mm (br x h). Wat kost het vervangen van de radiator?