Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit De Wijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in De Wijk heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in De Wijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in De Wijk of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit De Wijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het isoleren van de woning en plaatsen van zonnepanelen en een houtkachel, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, de CV-ketel vervangen voor een hybride systeem, dijkwoning voorzien van gas en cv leidingen, inclusief installeren van radiatoren en combiketel, verwarming vernieuwen, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, nieuwbouw voorzien van warmtepomp, zonneboiler plaatsen, vloerverwarming infrezen, infrarood vloerverwarming leggen, nieuwbouw voorzien van wamtepomp, elektrisch verwarmen van vakantiewoning, vloerverwarming aanleggen, warmtepomp informatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in De Wijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in De Wijk:

Buitenkraan plaatsen

Ik zou graag een buitenkraan geplaatst willen hebben. Ik wil dit via de keuken laten doen en dat is ongeveer 1 meter maximaal.

Houtkachel plaatsen

We willen graag een houtkachel in de centrale ruimte van onze 24-uurs opvang. De ruimte is ongeveer 230 a 250 m3. Tevens zitten we er aan te denken om de houtkachel te verbinden met ons centrale verwarming systeem. Waar willen we graag een offerte van: houtkachel, pijpen, ook naar buiten. We hebben een rieten dak, en eventueel de mogelijkheid voor aansluiting op verwarming systeem. Het zal door 1 verdieping heen moeten en dan naar een schuin dak.

Onderhoudsbeurt voor de CV-ketel

We zouden graag een check hebben op onze cv installatie en cv ketel in een tijdelijke woonunit. De ketel is 3 jaar oud. Graag eerst even contact per mail.