Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Coevorden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Coevorden heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Coevorden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Coevorden of directe omgeving.

103 klanten uit Coevorden bevelen een bij Casius in Coevorden aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Coevorden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen, convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen, schoorsteen verwijderen, cv ketel verplaatsen en nieuwe leveren, het realiseren van vloerverwarming in jaren 30 woning, nieuwe warmtepomp plaatsen, radiatoren plaatsen en leidingen leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Coevorden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Coevorden:

Vloerverwarming plaatsen

Ik wil een vloerverwarming aan laten leggen op een betonnen vloer, plusminus 40 m².

Warmtepomp mogelijkheden

Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken voor het installeren van een Lucht- Lucht warmtepomp. Deze zal gebruikt gaan worden voor het verwarmen en het koelen van de woning. De woonoppervlakte is ongeveer 150 m2.

Bruynzeel bubbelbad repareren

De motor van mijn Bruynzeel bubbelbad reageert niet meer op de aan/uitknop. Wie kan dat voor mij oplossen?

Installatie Vola kranen

Graag laat ik Vola douche-kranen installeren. De kranen zijn al aanwezig.

Vervangen schoorsteenkap

Onze oude nog geplaatste schoorsteen kap is door geroest. Gaarne ontvang ik een offerte voor het verwijderen van de oude kap en het plaatsen van de nieuwe kap. Er is een foto beschikbaar.

Keukenkraan vervangen

De oude keukenkraan verwijderen en een nieuwe keukenkraan monteren.

Buitenkraan via de kruipruimte aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan aan laten leggen. Gat Door de fundering zit er al en zit ook al een putje onder

Badkamer en toilet voorzien van ...

Badkamer en toilet voorzien van loodgieters werk. Gaat om compleet aanleggen van leidingwerk in deze ruimtes.

Ik zoek iemand die mij mijn nieuwe cv ...

Ik zoek iemand die mij mijn nieuwe cv ketel aan kan sluiten. we hebben nu een oude combi ketel en krijgen volgende week onze nieuwe ketel binnen. ik kijk wie het voor iemand die het voor een redelijk bedrag voor mij kan installeren. liefst iemand in eigen tijd wanneer mogelijk.

Ketel van ongeveer 12 jaar nakijken en ...

Ketel van ongeveer 12 jaar nakijken en repareren