Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Buinen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Buinen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Buinen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Buinen of directe omgeving.

11 klanten uit Buinen bevelen een bij Casius in Buinen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 7,2/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Buinen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming aanleggen, het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, een houtkachel installeren en laten werken in combinatie met een warmtepomp, stralingspanelen plafond in slaapkamer plaatsen, variokomp vloerverwarming, leidingschema keuken maken, elektrische CV-ketel of ander alternatief voor stadsverwarming, aanleggen van vloerverwarming, open haard plaatsen, schouw ombouwen tot nieuwe strakke haard, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Buinen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Buinen:

Aqua gootvernieuwer aanbrengen

Ik wil mijn zinken goot van 50 meter lang (7 stukken op 2 verschillende hoogtes, 2 en 5 meter) laten coaten. Deze lekt waarschijnlijk bij de naden.

Vervangen van de keukenkraan

Ik wil graag mijn keukenkraan vervangen en laten monteren door jullie. De nieuwe kraan wil ik bij jullie aanschaffen: Grohe Start keukenkraan 1-greeps laag ad E 79,-. Gewenste datum vervanging: 5, 8 of 9 augustus a.s. Graag hoor ik wat de totale kosten zijn voor het leveren en het monteren van de kraan.

Kachel laten plaatsen

Ik heb de open haard verwijderd, en het ijzer al weg geflext, het enige wat er moet gebeuren is de kachel+aansluiting er even in monteren. Ik heb de kap en de voorzijde van de kachel verwijderd, deze moet met steenkit weer in elkaar worden gekit.

Halland haard laten installeren

Graag willen de haard Halland bij ons laten installeren. We hebben te maken met een plat dak op de plek waar hij moet komen (zie bijlage foto's). De afstand tot het dak is ongeveer 2.80 hoog.

Buitenkraan aanleggen

Buitenkraan aanleggen. Graag offerte inclusief materialen. Moet aan de voorzijde van de woning worden aangelegd.

het instaleren van een nieuwe airco type ...

het instaleren van een nieuwe airco type chigo KF-25GW/Xc