Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Bovensmilde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Bovensmilde heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Bovensmilde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Bovensmilde of directe omgeving.

17 klanten uit Bovensmilde bevelen een bij Casius in Bovensmilde aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 7,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Bovensmilde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen, convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen, schoorsteen verwijderen, cv ketel verplaatsen en nieuwe leveren, het realiseren van vloerverwarming in jaren 30 woning, nieuwe warmtepomp plaatsen, radiatoren plaatsen en leidingen leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Bovensmilde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Bovensmilde:

Woning in- en uitpandig deels renoveren

Ik wil onze schoorsteen laten renoveren aan de buitenkant. Hier moeten nieuwe voegen en loodslab aangebracht worden. Het betreft een vrijstaande woning met 2 verdiepingen. En ik wil graag onze open haard vervangen door een houtkachel. Graag advies wat mogelijk is.

Wastafel plaatsen en leidingen aanpassen

In mijn badkamer zit nu één wastafel die ik wil vervangen. Ik heb een dubbele wastafel en kranen gekocht, die ik wil laten plaatsen. Hiervoor moet er een leiding worden verplaatst en één extra worden aangelegd.

Verwarming in de garage aanleggen

De garage aan mijn woning wil ik ombouwen tot praktijkruimte. Er is geen verwarming in de garage. Er zal een leiding doorgetrokken moeten worden vanuit de hal naar de garage. Daar moet een radiator geplaatst worden.

Vloerverwarming infrezen en aanleggen

Betonvloer (25m2)

Printplaat van Zanussi Rubino II 1200 wasmachine vervangen

De printplaat van onze wasmachine Zanussi Rubino II 1200 is defect (dit is reeds bevestigd). Graag ontvang ik per mail een offerte met de totale kosten voor het vervangen hiervan.

Plaatsen Badgeiser

Een oude boiler dient vervangen te worden door een badgeiser type Vaillant type Mag Turbo 14 2/0. Dient uitgevoerd te worden als een gesloten systeem. Er dient een concentische rookgasafvoer / verbrandingsluchttoevoer geplaatst te worden met een doorsnede van 60/100. Aanwezige gas en waterleidingen dienen te worden aangepast. Tussen de aanwezige electra dient een koppeldoos geplaatst te worden met een aftakking met stopcontact. Boiler dient afgevoerd te worden.

airco

Ik heb nu een einhell airco, maar die gaat steeds stuk. Ik wil weer ongeveer zo'n airco. Wie kan m'n zo'n airco leveren en installeren (kan op dezelfde plaats van de oude). De prijs moet maximaal liggen tussen 400 en 600, dus voor airco en plaatsen, inclusief btw.

plaatsen van een nieuwe fontein in het ...

plaatsen van een nieuwe fontein in het toilet

We hebben net een huis gekocht en nu ...

We hebben net een huis gekocht en nu willen we graag in de bijkeuken een nieuwe aansluiting en afvoer hebben voor de wasmachine en voor een vaatwasser. Ook de droger moet daar komen te staan.Aangezien hier nog niets ligt voor aansluiting moet deze dus gemaakt worden. Graag een prijsopgave daarvoor. Electriciteit is wel aanwezig. De bijkeuken ligt direct naast de keuken en vanuit de keuken kun je makkelijk bij de bijkeuken. Voor water e.d.

Vervanging CV-ketel

Vervanging CV-ketel