Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Borger te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Borger heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Borger u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Borger of directe omgeving.

23 klanten uit Borger bevelen een bij Casius in Borger aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Borger bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: wooncomplex van 75 woningen op duurzame energie verwarmen, zonneboiler, waterpomp, vloerverwarming en pelletkachel realiseren, nieuwbouw bedrijfshal van 750 m2 voorzien van vloerverwarmingsslangen, warmtepomp aanschaffen en vloerverwarming infrezen, vloerverwarming plaatsen en een visgraat vloer leggen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen en combiketel afkoppelen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installatie, adviseren en installeren van warmtepomp in zeer grote woning, alle verwarmingsinstallaties vervangen, warmtepomp aanschaffen en installeren, adviseren en plaatsen warmtepomp ter vervanging van een HR ketel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Borger staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Borger:

Vloerverwarming aanleggen

We willen graag vloerverwarming in de keuken, kamer, en doorlopend naar de hal. Zal plm 67 M2 zijn.

Geiser in een chalet vervangen

Geiser in stacaravan vervangen door een nieuwe of goede gebruikte geiser.

Drainage doorspuiten

De klus betreft het doorspuiten van mijn drainage. De ruimte is vrij drassig. De drainage ligt op 20 bij 4 meter.

Rookkanaal voor de houtkachel aanleggen

Wij hebben een houtkachel van het vorige huis en willen hiervoor een rookkanaal laten aanleggen. Er moet ook door het dak een pijp gemaakt worden. Het betreft een pannendak op de tweede verdieping. Het is een 2-onder-1-kap-woning. De pijp en het aansluitstuk aan het plafond hebben we nog. Het zijn betonnen verdiepingsvloeren met bewapening en grote kiezels. Op de verdiepingen willen we van de warmte kunnen profiteren. Waarschijnlijk kan het kanaal recht omhoog.