Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor buitenkraan plaatsen:

Buitenkraan plaatsen

Wij willen graag een buitenkraan in de achtertuin. De hoofdleiding zit echter bij de voordeur. U moet waarschijnlijk onder het huis door en wellicht een paar leidingen verleggen. Materialen voor de vakman.
Onze klant uit Beilen (Drenthe) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenkraan plaatsen uit heel Nederland:

Buitenkraan vanaf meterkast aanleggen

Ik wil een vorstvrije buitenkraan laten plaatsen vanuit de meterkast naar de achtergrond. Deze afstand is ongeveer 10 meter. Ik wil weten of het mogelijk is om deze bedrading door de muur te laten lopen.

Buitenkraan plaatsen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor plaatsen van 1 buitenkraan. Ik heb een nieuwbouwhuis wat net casco is opgeleverd. Ik woon er nog niet. De kruipruimte zit binnen naast de buitenmuur.

Buitenkraan monteren

Ik wil graag een buitenkraan laten plaatsen bij een portiekwoning, op de begane grond. Ik wil hem graag in mijn achtertuin hebben.

Warm en koud buitenkraan plaatsen

Ik wel de buitenkraan met warm en koud water laten platsen. De afmetingen vanaf de meterkast tot de achterdeur is ongeveer 10 m. Kruipruimte is aanwezig.

Buitenkraan plaatsen

Wij zouden graag een buiten kraan willen hebben. Vanuit de kruipkelder naar de achtertuin is ca 10 meter.. We horen graag wat de kosten hiervoor ongeveer zullen zijn en op welke termijn dit zou kunnen. Alvast bedankt voor uw reactie.

Woning uitbouwen aan achterzijde

Wij overwegen een aanbouw te laten plaatsen van 5,2 breed en 2,5 diep. Vanaf de bouw zijn er al palen geslagen volgens de vorige bewoners (2 stuks). Aan de rechterzijde is een garage muur en links opnieuw metselen. Voorkant schuifpui graag in kunststof uitvoering. In het nieuwe gedeelte vloerverwarming en de bestaande pomp vervangen in verband met een tekort aan aansluitingen. Elektra aanleggen, buitenkraan verplaatsen. Wanden en plafond stuc klaar maken. Hemelwater afvoer. Tuin zal wat aangepast moeten worden. De woning is bereikbaar per achterom en er is een brede oprit waar op geparkeerd kan worden.

Buitenkraan plaatsen

Wij hebben een redelijk grote tuin maar geen buitenkraan. We zouden graag een buitenkraan willen laten aanleggen. We kunnen het zelf absoluut niet.

Buitenkraan plaatsen

Wil een buitenkraan laten plaatsen. Wil nog wel wat advies over de de verschillende soorten kranen. Graag prijs inclusief materialen.

Een buitenkraan realiseren

Ik zou heel graag een tuin kraan willen laten plaatsen. Er is een kelder aanwezig, er is nog geen leiding voor getrokken.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil een vorstvrije buitenkraan laten plaatsen onder mijn carport. Tevens ook een stopcontactdoos. Ik heb een kruipruimte.

Partners

Partners van Casius