Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Beilen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Beilen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Beilen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Beilen of directe omgeving.

62 klanten uit Beilen bevelen een bij Casius in Beilen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Beilen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3., verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming voor nieuwbouw van 450 m2 + 140 m2., geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, gaskachel en gasboiler vervangen door complete centrale verwarming, elektrische verwarming installeren, cV installatie aanleggen, vloerverwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Beilen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Beilen:

Warmtepomp laten plaatsen

We willen graag een warmtepomp laten plaatsen in onze nieuwbouwwoning. Deze woning wordt nu nog gebouwd. Er zullen dus geen gasleidingen aanwezig zijn. Het gaat om een huis van 95 m2 meter. Het doel is zowel koelen en/of verwarmen. Graag nieuwe verwarmingstoestellen plaatsen, nieuwe vloerverwarming plaatsen. Het betreft een vrijstaande woning.

Badgeiser vervangen door doorstroom boiler

Wij willen onze badgeiser vervangen voor een doorstroom boiler. De oude geiser moet verwijderd worden, afvoeren is niet nodig. Ik ontvang graag een offerte.

Vloerverwarming installeren

Ik zoek een partij die in mijn woning vloerverwarming kan plaatsen. In de nabije toekomst word mijn houten vloer vervangen voor een betonnen vloer. Ik wil graag advies wat betreft de methode van het installeren van de vloerverwarming. Het gaat om een totaal oppervlakte van 44 m2 verdeeld over de woonkamer en de keuken. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond.

Airco zibro p122 moet bijgevuld worden

Moeten deze airco' s ook bijgevuld worden? Zo Ja wat kost zoiets

Buitenkraan plaatsen

Wij willen graag een buitenkraan in de achtertuin. De hoofdleiding zit echter bij de voordeur. U moet waarschijnlijk onder het huis door en wellicht een paar leidingen verleggen. Materialen voor de vakman.

Douchekraan vervangen

We willen graag in de douche een nieuwe kraan plaatsen.

Speksteenkachel plaatsen

Speksteenkachel aansluiten. Hoogte van de achteraansluiting is 49,5 cm. Hart pijp uit schoorsteen is 79 cm. inclusief bocht. Bij de bocht is waarschijnlijk wat hak en pleisterwerk nodig.

Haard plaatsen met rookgasafvoerkanaal

Ik wil in mijn woning een houtkachel met rookgaskanaal laten plaatsen. Er zijn daarbij doorvoeren door 2 betonvloeren en het dak nodig. Ik wil hiervoor graag uw globale prijsindicatie ontvangen.

Luchtverwarming en CV-installatie installeren

Ik wil graag een luchtverwarming en een nieuwe CV aan laten leggen.

Houtkachel plaatsen

Plaatsen van een houtkachel. We hebben houten verdiepingsvloeren. De kachel komt in de hoek. Eventueel zou de afvoer buitenom kunnen als de houten verdiepingsvloer een probleem is, de kachel komt in de hoek waar de buitenmuur aan grenst.

Houtkachel aansluiten op schoorsteenkanaal

In onze woning zit een schoorsteen waar vroeger een gaskachel op was aangesloten. Wij hebben een houtkachel die wij graag op veilige manier op dat schoorsteenkanaal willen laten aansluiten. We weten niet of de diameter van het kanaal voldoende is en laten dat graag beoordelen. Het is een woning van 2 verdiepingen met daarboven een zolder. De schoorsteen gaat door de nok van de woning. Graag ontvangen wij vooraf een kostenindicatie voor de schoorsteeninspectie en voor het laten plaatsen van de nodige kachelpijpen. Er moet wellicht ook een trekkap worden geplaatst.

Mechanische ventilatie repareren of vervangen

De ventilator van de mechanische ventilatie maakt een piepend geluid. Graag reparatie of vervanging van de ventilator unit. Het gaat om een mechanisch ventilatie systeem dat door het hele huis loopt.

Onderhoud aan de CV-ketel uit laten voeren

Ik zou graag weten waar klein onderhoud aan de CV-ketel uit bestaat en wat het kost om dit door u uit te laten voeren.

Heteluchtverwarming vervangen

Op dit moment hebben wij een heteluchtverwarming VR14 en een aparte boiler. Wij willen de verwarming vervangen door een heteluchtverwarming die de mogelijkheid heeft om een extra radiator in de badkamer te plaatsen. De badkamer hebben wij vergroot en is niet warm te krijgen met het huidige systeem. De boiler dient verwijderd te worden.

Vloerverwarming nakijken en repareren

De vloerverwarming van onze CV installatie werkt niet goed. Deze zal schoongemaakt moet worden.

Installatie gas kachel

Wij hebben een speksteen gashaard welke geplaatst moet worden onder nw platdak, wat kost installatie en onderhoudsbeurt?

Houtkachel plaatsen + flexibele binnenvoering aanleggen

- dubbelwandige flexibele binnenvoering (125 mm) door bestaand rookkanaal trekken - enkelwandig zwarte aansluitstuk van kachel tot plafond - indien noodzakelijk schoorsteenkap vervangen

Buitenkraan plaatsen

Kraan aan de zijde van toilet maar dan aan de buitenkant van de woning plaatsen. Voor het bewateren van de tuin.

CV ketel vervangen

vervangen van de oude Radson Nox Vr 28r door een nieuwe ketel,liefst Intergas of Nefit