Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor radiator vervangen:

Radiator vervangen

Ik wil een radiator laten vervangen die niet goed warm wordt. De afmeting is 2100 x 500 mm. Bij Praxis kan ik een vergelijkbare radiator kopen van 2000 x 400 of 2000 x 600 mm (br x h). Wat kost het vervangen van de radiator?
Onze klant uit Assen (Drenthe) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor radiator vervangen uit heel Nederland:

Badkamer gedeeltelijk verbouwen

Graag zouden wij de badkamer gedeeltelijk renoveren en bruikbare zaken laten zitten of hergebruiken. - Douche cabine willen we graag vervangen door inloopdouche - Afhankelijk van de kosten ook wc vervangen door hangend toilet - Tegels vervangen - Lichtknop van trektouwtje naar schakelaar verplaatsen. - Stopcontact maken - Radiator toevoegen en aansluiten - Badkamermeubel en bad kan blijven. - Alle kranen kunnen blijven (kranen van bad, douche en badkamermeubel) Afhankelijk van de kosten ook wc beneden aanpakken in dezelfde stijl (tegels, hangend toilet, kraantje vervangen)

Badkamer renovatie

Wij willen de badkamer van onze woning laten renoveren. Het betreft een badkamer van 2,75 * 2,10 m2, waarbij de douchecabine moet worden verwijderd en vervangen door een wastafel, het bad wordt vervangen en uitgebreid met een scherm, waardoor er kan worden gedouched in de badkuip, de radiator wordt vervangen door een designradiator boven het bad en de tegels volledig moeten worden vervangen. Het nieuwe sanitair en de tegels zal zelf worden aangeschaft. Zie foto voor een indicatie van de huidige situatie.

Radiator vervangen

We zijn bezig met het leggen van laminaat op de slaapkamers. Nu zie ik dat de pijp van een radiator op één van de slaapkamers behoorlijk verroest is. De pijp voelt niet vochtig en volgens mij is er geen acuut probleem. Nu we de kamer weer als nieuw willen maken lijkt het me goed om die radiator te vervangen voor een nieuwe.

Radiator vervangen

Ik wil een radiator in de badkamer vervangen, in de bijlage kan u zien welk type ik heb en welk type ik terug wil.

Laminaat studeerkamer vervangen

Door lekkende radiator heb ik een nieuwe laminaat vloer met geluid isolerende ondervloer nodig in mijn studeerkamer bij 3 bij 5 m (15m2) met plinten et cetera. Dit moet gelegd worden op een betonnen ondervloer.

Renovatie houten vloer - schuren en olieen

Beste heer, mevrouw, Het gaat in principe om het volgende Oppervlakte: 55 m2. Betreft een bestaande houten vloer. • Schuren van de vloer • Vervangen radiator rozetten • Kleuren met pigment olie (Monocoat of 2K) • Plaatsen & afwerken van nieuwe 18 x 80mm MDF strakke witte plinten (wij halen zelf de oude plinten weg en voeren deze af). * Kitten van de naden • Indien nodig profielen weghalen en nieuwe terug plaatsen.

Badkamer renoveren

Graag bad vervangen door douche, toilet vervangen , radiator vervangen, wand en vloertegels. Oppervlakte badkamer 7,5 vierkante meter . Oud materiaal verwijderen en afvoeren.

Convectorput leveren en plaatsen

Convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen Ik zoek een aannemer voor het plaatsen van een convectorput. Wegens het willen plaatsen van een schuifpui, zouden we graag onze huidige radiator willen vervangen door een convectorput. Hiervoor zijn de volgende werkzaamheden nodig: - Maken van opening/put in de vloer (onder de vloer is een kruipruimte), met zoveel mogelijk behoud van ons huidige laminaat. - Voor zover nodig leidingen van CV verlengen zodat het in de kruipruimte komt. - Aanschaf convectorput - Aanschaf convectorput rooster - Plaatsen van alles - Netjes achterlaten De huidige radiator is 40 bij 200 De lengte van de convectorput kan maximaal twee meter zijn ivm naastgelegen deur. Vermogen moet vergelijkbaar zijn met huidige radiator

Renovatie badkamer

We willen onze badkamer laten aanpassen. Het idee is om het ligbad te verwijderen zodat we wat meer ruimte hebben in onze badkamer. Momenteel is er geen douchecabine, maar wel een douchehoek met gordijn. Hier willen we een cabine (90*90 of 100*100 cm) plaatsen (hopelijk geen leidingwerk!). Daarnaast willen we een badkamermeubel met wat opslagruimte en het lijkt ons een goed idee om deze niet te ver te verplaatsen zodat ook hier geen leidingwerk hoeft te veranderen. Het toilet zit nu op een wat ongunstige plek en het lijkt ons mooi om deze naar achter in de hoek te verplaatsen (hier zit ook de afvoer) - wellicht een nieuw hangtoilet. We willen graag alle bestaande tegels verwijderen en nieuwe tegels in combinatie met stucwerk realiseren (half stuc, half tegel zitten we aan te denken). Het plafond is naar ons idee nog in goede staat, daar hoeft hopelijk niks aan te gebeuren. We willen de bestaande granito vloer vervangen met een nieuwe vloer van hexagon-tegels. En tot slot willen we de radiator vervangen voor een handdoek-radiator. Uiteraard zijn wij geen experts, dus mochten jullie een andere inrichting logischer vinden dan horen wij dit graag! Is het overigens mogelijk om de offerte zoveel mogelijk uit te specificeren? Zo kunnen we kijken wat er binnen ons budget past en eventueel down- of upscalen!

Gasleiding verwijderen en afdoppen / Radiator verwijderen

Ik wil de gasleiding in mijn keuken verwijderen en afdoppen om daarna met een inductieplaat te vervangen. De keuken zal nog aanwezig zijn dus ik denk dat er een fornuis verwijdert moet worden om de gasleiding te bereiken. Ik wil een radiator van de muur verwijderen.

Partners

Partners van Casius