Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Assen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Assen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Assen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Assen of directe omgeving.

1228 klanten uit Assen bevelen een bij Casius in Assen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Assen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: mechanische luchtafvoer installeren in appartementen, meterkast verplaatsen en warmtepomp en zonnepanelen plaatsen, warmtepompboiler installeren, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, water warmtepomp leveren en plaatsen, lucht -, water- en warmtepomp plaatsen, water - water warmtepomp installeren, grondwarmtepomp installeren, grondwarmtepomp installeren, grondwater warmtepomp installeren, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp laten maken, pomp laten installeren, warmtepomp laten installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Assen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Assen:

Ventilatiesysteem laten monteren

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? Tussen 3 en 6 ruimtes Wat is de functie van het gebouw? Woning Welke problemen ondervindt u momenteel? Schimmels, vocht of condens in de kamer(s), Muffe geuren Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken in alle ruimtes in de woning hebben we last van vocht. De ramen zijn 's ochtends nat , vooral in de winter

Doorlopend toilet repareren

Mijn hangend toilet loopt door. Het reservoir zit ingebouwd. Merk?

Thermostatische douchekraan laten monteren

Ik wil graag de douchekraan in mijn badkamer laten vervangend door een Crohe thermostatische douchekraan. Deze heb ik inmiddels aangeschaft met de bijbehorende koppelingen. Anonieme telefoontjes worden niet beantwoordt!

Buitenkraan plaatsen

Tegen de achtergevel wil ik graag een buitenkraan laten monteren. De waterleiding zal via de meterkast onder de vloer moeten worden door getrokken. De lengte hiervan is ongeveer 3 meter.

Haard laten plaatsen

. ik zou graag een haard willen plaatsen, waarbij de rookkanaal omhoog gaat in de woonkamer door alle vloeren tot aan dak, ik zou daar graag een offerte van willen. Graag NIET bellen. Ik zit vaak in studio.

Rookkanaal voor de houtkachel aanleggen

Rookkanaal aanleggen tbv houtkachel op begane vloer. Huis (3 verdiepingen) dateert uit 2001. Betonnen vloeren. Rookkanaal gaat via 1 slaapkamer (aftimmeren niet nodig) en zolder (achter de schotten langs) het pannendak uit.

Collectoren plaatsen voor vloerverwarming

Vrijblijvend offerte gevraagd voor collectoren op plat dak direct boven de combiketel in de garage om zoveel mogelijk zon-energie te vergaren. Dit ten bate van vloerverwarming en tapwater. Het zal waarschijnlijk gaan om: 2 heatpipes MC18 , afmeting:1.40 x 1.40. En een 300 liter zonneboilervat .

Haard installeren

Ik wil graag een haard laten plaatsen. Deze is al besteld. Ik heb nog wel een kapje voor bovenop de pijp nodig en een rosette voor aan het plafond.

Keukenraam vervangen door Grohe kraan

In de keuken de ouderenzorg kraan eruit, en een nieuwe Grohe kraan weer installeren.

Afvoer voor vaatwasser aanpassen

Ik wil een aparte of grotere afvoer voor mijn vaatwasser. Momenteel is de afvoer te klein en loopt water terug naar de vaatwasser waardoor de lekbak elke keer volloopt en daardoor de vaatwasser zijn waterstop inschakeld. De werkplek is goed bereikbaar.

Verwarming in de hal laten plaatsen

Wat zijn de kosten om een verwarming in de hal te laten plaatsen? Aan de muur zitten 2 aansluitkranen en 2 ophanghaken.

Divers leidingwerk frezen en verleggen

Voor mijn nieuwbouwwoning graag prijsopgaven als ik een aantal klussen wil laten uitvoeren. 1. De warm- en koudwaterleiding in mijn keuken moet worden verplaatst (2,5 meter) naar de juiste locatie in de nog te plaatsen keuken. In de koudwaterleiding moet nog een t-splitsing gemaakt worden voor de beluchte kraan ter behoeve van de vaatwasser. Van de leidingen heb ik een foto bijgevoegd. Graag wil ik hetzelfde materiaal gebruiken om te verleggen. De warm en koud water aansluiting onder de spoelbak wil ik af kunnen sluiten met een hoekstopkraan. Hierop zal een Quooker flex worden aangesloten. 2. Ter behoeve van een decentrale verdeler (tiara) moeten er 5 sleuven voor electra worden gefreesd in de muur en bijbehorende gaten worden gemaakt voor de inbouw wcd's waarvan 1 perilex. 3. In de dekvloer van de woonkamer moeten 3 sleuven worden gefreesd over een lengte van 5 meter, boven de dekvloer aan beide zijden boven de sleuf in de muur een gat boren ter behoeve van de inbouwdozen. 4. Van een bestaande inbouwcontactdoos (loze doos) moet er een sleuf gefreesd worden naar een nabij gelegen locatie (1,5m) waar een WCD groep inbouw van 4 WCD's op rij komt. Ook hier dienen de gaten voor de 4 WCD's te worden gemaakt. 5. De afvoer verleggen naar de spoelbak ruimte waarbij een aparte aftakking gemaakt moet worden met zwanenhals ter behoeve van een eigen afvoer voor de vaatwasser op de "hoofdleiding" sifon met verdere aansluiting bij de spoelbak valt hier buiten. De beginlocatie van de afvoer staat tevens op de bijgevoegde foto.

Dakgoot herstellen of vervangen

De zinken dakgoten van mijn woning en van de buren dienen te worden vervangen door kunststof goten. De totale lengte aan de voor- en achterzijde van beide woningen is ongeveer 32 meter.

Dakdoorvoer maken in buitenberging

Mijn aanbouw buitenberging ventileert onvoldoende, heb zelf een dakdoorvoer gekocht maar geen idee hoe ik het gat moet zagen. Graag offerte voor montage en afdichting (kit, pur?) In bijlage foto's van buitenkant, binnenkant en de dakdoorvoer. Ik ben telefonisch slecht bereikbaar, graag reactie per email.

Wandcloset vervangen

Ik wil graag een nieuw wandcloset laten plaatsen. De moeren zijn zichtbaar (schijnt makkelijker te monteren zijn heb ik me laten vertellen). Er is al een inbouwreservoir dus het betreft alleen het oude closet demonteren en het nieuwe monteren.

Water aansluiting en afvoer voor droger en wasmachine

Wateraansluiting en afvoer in de keuken maken voor de wasmachine en condensdroger. Keuken is goed bereikbaar.

Vorstvrije buitenkraan laten monteren

Ik wil een vorstvrije buitenkraan laten maken aan de achterzijde van mijn woning, in het verlengde van mijn keuken. De waterleiding kan worden aangesloten op een aanwezige koppeling in de keuken. Er moet een gat door de buitenmuur worden geboord en een kraan worden geleverd. Ik ontvang graag uw offerte. Mogelijk zal het voor 2 huizen gelden, dus 1 aansluiting per huis. De huizen staan tegenover elkaar.

Buitenkraan met afsluitkraantje aanbrengen

Ik wil een buitenkraan (met sleuteltje) laten aanbrengen, plusminus 40 cm boven de vloer en 30 cm van de zijmuur verwijderd. Binnen direct achter de buitenmuur, plusminus 1 meter, zit de hoofdaansluiting met watermeter. Verder hierbij aan de binnenzijde een afsluitkraantje monteren in verband met de mogelijkheid om 's winters de buitenkraan zelf af te kunnen sluiten. Ik ben niet in het bezit van kranen en/of materialen. Graag vrijblijvende offerte, totaalprijs inclusief BTW en voorrijkosten.

Vorstvrije buitenkraan laten monteren

Ik wil een vorstvrije buitenkraan laten maken aan de achterzijde van mijn woning, in het verlengde van mijn keuken. De waterleiding kan worden aangesloten op een aanwezige koppeling in de keuken. Er moet een gat door de buitenmuur worden geboord en een kraan worden geleverd. Ik ontvang graag uw offerte.

Buitenkraan aanleggen aan de zijkant

Ik wil graag weten wat het kost om een buitenkraan aan te laten leggen. De meterkast zit aan de voorkant van het huis en de keuken aan de achterkant. Mooiste zou zijn als hij aan de zijkant van het huis kon komen. Dit is vanaf de meterkast ongeveer 4 meter.

Radiatoren, waterleidingen en afvoer aanleggen

In een garage, welke wordt verbouwd tot salon, moeten een wandradiator en een staande radiator/convectieradiator geplaatst worden. Hiervoor moet het CV leiding systeem worden uitgebreid met ongeveer 8.5 meter. Daarnaast dient er ten behoeve van een wasbak een warm en koud waterleiding en een afvoer te worden geplaatst/aangesloten. Om dit mogelijk te maken moet een warm/koudwaterleiding worden afgetakt in de aangrenzende bijkeuken. De leidingen moeten in de vloer verzinken en dus zal er gefreesd moeten worden. Tevens dient er een waterleiding te worden aangelegd ten behoeve van een koffiezetter door deze af te takken vanaf de aangrenzende toilet. Voor wat betreft de radiatoren krijg ik graag aankoopadvies (benodigd vermogen) en deze schaf ik dan zelf aan.

Grohe Euroeco keukenkraan monteren

De Grohe kraan met aansluitmateriaal heb ik al aangeschaft en wil ik laten monteren. Er moet waarschijnlijk wel aanvullend leidingwerk verricht worden om de Flexibele aansluitslangen 3/8"x 10 aan te sluiten.

Lekkage

We hebben lekkage bij onze schoorsteen. Dit is een schoorsteen van een ingebouwde houtkachel die in de nok van het huis naar buiten komt.

Asbestpijp op het dak vervangen

Op de te kopen woning moet de pijp vervangen worden op het dak. Deze is van asbest. De pijp is voor een gashaard.

Brink heteluchtverwarming vervangen

De printplaat van onze Brink heteluchtverwarming B-8m bouwjaar 1989 in kapot gegaan en deze is niet meer leverbaar. Graag laten wij de installatie zo spoedig mogelijk vervangen voor een Brink Allure B 10 HR downflow direct gestookt met een mechanische afzuigbox. We willen als alternatief ook een aanbieding voor een indirect gestookte Brink Elan 10 2. 0 HR + Intergas 28/24 HRE CW 4. We hebben nu ook een aparte badgeiser. We hebben wel een kleine gashaard in de woonkamer, maar zitten in de rest van de woning in de kou. Daarom graag zo snel mogelijk uw reactie.