Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Annen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Annen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Annen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Annen of directe omgeving.

17 klanten uit Annen bevelen een bij Casius in Annen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 7,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Annen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen, convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen, schoorsteen verwijderen, cv ketel verplaatsen en nieuwe leveren, het realiseren van vloerverwarming in jaren 30 woning, nieuwe warmtepomp plaatsen, radiatoren plaatsen en leidingen leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Annen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Annen:

Houtkachel plaatsen

Ervaren vakman voor het plaatsen van houtkachel. Stenen rookkanaal is voorzien van 150 mm buis EW. Deze is nog aanwezig van de vorige houtkachel

Houtkachel op het bestaande rookkannaal aansluiten

Ik heb een andere houtkachel gekocht en wil deze weer aansluiten op het bestaande rookkanaal. Maar het moet natuurlijk weer goed, deskundig en veilig aangesloten worden. De bestaande buis EW heeft een doorsnede van 150 mm en deze past ook op de nieuw gekochte kachel, maar daar de nieuwe kachel volgens mij iets lager is dan de vorige kachel, weet ik dus niet of het past. Hierbij ben ik dus op zoek naar een erkend installateur die alles weer veilig en goed aansluit.

Houtkachel plaatsen en rookkanaal aanleggen

We willen graag een houtkachel plaatsen in onze woning. Er dient nog een gat gemaakt te worden in een binnen muur voor het rookkanaal en een gat in het dak om zo het rookkanaal naar buiten te laten gaan. Graag horen we een prijsindicatie.

In de badkamer en in een slaapkamer moet ...

In de badkamer en in een slaapkamer moet een badkamermeubel worden geplaatst De plaatsing moet twee oude wastafels vervangen en het moet worden aangesloten; water en elektra. De badkamermeubels worden gekocht bij Praxis.