Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in uw regio.

20932 klanten bevelen een bij Casius aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: woning en schuur verwarmen, een verwarmingsinstallatie plaatsen in een winkel van 250m², warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, nieuwe airco's, zonnepanelen en een zonneboiler laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en zonneboiler, indicatie nieuwe warmtepomp t.b.v. woning 600m³, hybride warmtepomp installeren, warmtepomp plaatsen, vloerverwarming aanbrengen, het realiseren van vloerverwarming en verdeler voor twee verdiepingen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter:

donderdag 24 september 2020

Gasleidingen afdoppen

gas in de keuken afdoppen ivm elektrisch koken
donderdag 24 september 2020

Leidingwerk aanleggen tbv nieuwe keuken

Vanwege een nieuwe keuken willen we de volgende werkzaamheden laten uitvoeren: bestaande waterleidingen t.b.v. de keukenkraan, een (stukje) verleggen volgens het leidingadvies van de keukenspecialist. gaskraan naar de huidige gaskookplaat afdoppen maar wel laten zitten. oude radiator vervangen voor nieuwe radiator en aansluiten op bestaande leidingen.
donderdag 24 september 2020

Gasleiding verleggen

Ik wil de gasleiding in de keuken ondergronds laten verleggen.
donderdag 24 september 2020

Vervangen van zinken dakgoot

Wij willen graag onze zinken dakgoot laten vernieuwen. Deze is 6.40m lang. Aan de voorkant (hoekhuis).
donderdag 24 september 2020

Rookgasafvoer voor diverse ketels inspecteren

Wij willen ons rookgasafvoerkanaal van het appartementencomplex laten inspecteren en vervolgens een CV-ketel laten vervangen.
donderdag 24 september 2020

Mantelbuizen aanleggen voor elektra gas en water

Ik wil een nieuwe mantelbuis aan laten vanaf mijn gevel te in de meterkast. Graag zonder de vloer open te breken deze is nieuw namelijk
donderdag 24 september 2020

Het vervangen van 5 radiatorknoppen

Ik wil graag 5 radiatorknoppen laten vervangen, omdat de radiator lekt. Ze zijn aangesloten op een CV-ketel.
woensdag 23 september 2020

CV ketel verplaatsen naar balkon

Ik wil de CV ketel in mijn keuken laten verplaatsen naar het balkon (ongeveer 1,5 meter verder op). Ketel komt uit 2014 (remeha tzerra).
woensdag 23 september 2020

Warmtepompboiler laten plaatsen

We hebben 2 badkamers en 1 bad en douche. Op dit moment gebruiken we een combiketel. Dit willen we laten scheiden. Nu zijn we op zoek naar iemand die een warmtepompboiler voor ons kan plaatsen.
woensdag 23 september 2020

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag 85 m2 vloerverwarming aan laten leggen. Er is een cement dekvloer aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 23 september 2020

Warmtepomp laten plaatsen

Ik wil graag mogelijkheden en prijs weten voor toepassing op mijn zolder, als vervanging van de daar aanwezige radiator. (graag ook rekening houden met verwijderen huidige radiator). Huis van eind jaren 60 met helaas mindere dakisolatie. Voor keuze van de lucht/lucht warmtepomp kan ik ook wel advies gebruiken.
woensdag 23 september 2020

Gashaard verwijderen en gasleiding afdoppen

Gashaard verwijderen, gasleiding afdoppen en de afvoer dichten. Om plaats te maken voor een electrische haard.
woensdag 23 september 2020

Moederhaard onderhouden

Ben opzoek naar een vakman voor de onderhoud/schoonmaak van een moederhaard met het merk awb.
woensdag 23 september 2020

Douchecabine + handdoekradiator vervangen

Klus 1: Ik wil oude douchecabine eruit (kwartrond diameter ca. 1m vanuit hoek gemeten) en nieuwe erin laten plaatsen. Douchecabine is uit 2008 (bouwjaar appartement) en heeft een douchebak (geen inloopdouche). Deze is gekit aan randen en moet los zonder tegels te breken. Nieuwe douchecabine heeft dezelfde afmetingen en afvoer zit op dezelfde plaats. Klus 2: Ook wil ik radiator vervangen. Nieuwe heeft ook dezelfde afmetingen en dezelfde aansluitpunten.
woensdag 23 september 2020

Nieuwe convectorput plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het plaatsen van een convector put van 3,2 mtr breed bij nog te plaatsen schuifpui.
woensdag 23 september 2020

Airco plaatsen

Airco plaatsen in slaapkamer. Begane grond, plat dak.
dinsdag 22 september 2020

Lucht-lucht warmtepomp plaatsen

Wij hebben nu een heteluchtverwarming deze moet vervangen worden. Nu is mijn vraag of een lucht lucht warmtepomp ook kan. Het gaat om een vrijstaande woning uit 1975. Het is goed geïsoleerd.
dinsdag 22 september 2020

Kickspace laten plaatsen

Ik wil een kickspace laten plaatsen. De convector (zie foto) is aangesloten op de stadverwarming. De kickspace zal onder de trekkasten moeten komen verwachten wij. De leidingen moeten verlegd worden en de kickspace zal in de de keukenplint verwerkt moeten worden. Wij zien benieuwd naar de offertes!
dinsdag 22 september 2020

Aanleggen CV installatie

Ben opzoek naar een vakman voor volledige aanleg cv. Momenteel is de woning gashaard verwarmt. Totale inhoud van de woning is 83m3 Bestaande uit begane grond en 1e verdieping. Afhankelijk van de geoffreerde prijzen, overweeg ik tevens vloerverwarming aan te laten leggen in de woonkamer en keuken (ong. 40m2) Welke brandstof wens je te gebruiken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke verwarmingselementen overweeg je te gebruiken? Radiatoren, vloerverwarming Hoeveel ruimtes moeten verwarmd worden? Meer dan 5 ruimtes
dinsdag 22 september 2020

Badkamermeubelen vervangen

Ik wil mijn oude badkamermeubelen vervangen met de nieuwe Fiësta badmeubelset 105cm wit. De oude meubelen graag verwijderen afvoeren.
dinsdag 22 september 2020

Thermostaat van magnum vloerverwarming repareren

Ik heb een Magnum Comfort thermostaat voor de vloerverwarming in de badkamer. Deze is kapot. Ik zou graag het laten repareren.
dinsdag 22 september 2020

Klep van stadsverwarming en thermostaat vervangen

De thermostaatklep slaat vaak niet aan. door een lepel tussen de klep te zetten komt er weer warmte in de leidingen. Ik zoek een partij die de thermostaatklep kan leveren en vervangen. Het gaat om het volgende product. https://www.cvkoopjes.nl/thermostaten/honeywell-y-vc8615ag1100-zone-klep.html
dinsdag 22 september 2020

Gasleiding aanleggen

Nieuwe gasleiding aanleggen vanuit meterkast naar woonkamer voor gaskachel en gaskachel installeren en onderhoudsbeurt
dinsdag 22 september 2020

Woning en schuur verwarmen

We krijgen een nieuwbouw woning 150 m2 + schuur 240 m2 met zeer goede isolatie, Rc>8 . Willen een betonvloer gepolijst met vloerverwarming en pv panelen 17.000 Wp. De woning en schuur moeten verwarmd worden + warm water voor de woning. Denken aan een hout- of pellet kachel + warmwatervat. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Nieuwbouwproject Voor deze offerte ben ik opzoek naar iemand die vloerverwarming 390 m2 kan plaatsen en mij kan adviseren naar de mogelijkheden. Verder wil ik een hout of pellet kachel en een grote warmwatervat.
dinsdag 22 september 2020

Warmtepomp plaatsen

Recreatiewoning, 1 woonlaag, 60m2. Voorzien van isolatie (dubbel glas). Gezinssamenstelling bestaat uit 6 personen, we willen een warmtepomp alleen voor verwarming en niet voor water. Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw
dinsdag 22 september 2020

Vloerverwarming aan laten leggen

Het huis is net gekocht en het betreft een houten vloer. Graag willen we op de bg vloerverwarming zodat de de radiatoren eruit kunnen. Het gaat om 40 m2.
maandag 21 september 2020

Vloerverwarmingspomp vervangen

Grundfos Alpha2 25-40/180 pomp moet vervangen worden. De pomp bevindt zich onder de trap, vrije hoogte 90 cm. Het betreft een vloerverwarmingssysteem op stadswarmte. Graag een gespecificeerde offerte.
maandag 21 september 2020

Betonvloer storten + vloerverwarming + laten vlinderen

Wij zouden graag een betonvloer laten storten op de begane grond. Dit betreft circa. 45 m2z Op dit moment liggen er houten balken met isolatiemateriaal in de woonkamer. In de gang/keuken ligt er al een betonvloer, maar deze moet worden voorzien van vloerverwarming en de gevlinderde vloer. Kunnen jullie hier iets in betekenen?
maandag 21 september 2020

Beton of zand cementdekvloer met vloerverwarming aanleggen

Wij hebben een nieuwe uitbouw van 3x6 meter en willen de bestaande dekvloer verwijderen en in de bestaande en nieuwe deel vloerverwarming. Onze wens is een gladde cement of betonvloer waar we geen tegels, laminaat of andere vloerbedekking overheen willen. Graag uw advies, gietbeton of zandcement? Graag ook offerte voor een totaal oppervlakte van ongeveer 60 m2.
maandag 21 september 2020

Geiser vervangen

Ik wil de huidige geiser laten verwijderen, afvoeren en het door een nieuwe laten vervangen. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 21 september 2020

Nieuwe CV + radiatoren plaatsen

Graag zou ik offerte willen ontvangen voor de plaatsing, installatie van een CV installatie op zolder, leidingwerk richting badkamer en de installatie van twee radiatoren op de begaande grond. Er is een kruipruimte beschikbaar.
maandag 21 september 2020

Reeds gekochte airco Daikin Perfera plaatsen

Ik heb een Daikin Perfera (FTXM/RXM42N) die alleen geplaatst en aangesloten moet worden- eenvoudig, binnenunit op de plaats van de SUS kast, buitenunit aan andere zijde op het terras. Stroom is buiten aanwezig, kabel ligt klaar
zondag 20 september 2020

Leiding ontkalken om waterdruk te verbeteren

Kraan in de keuken heeft weinig druk bij warm water en duurt heel lang voordat het water warm is.
zondag 20 september 2020

Airco vacuüm laten trekken

Ik heb een binnen en buitenunit airco gemonteerd, elektro aangesloten en de gaten geboord. Ik zou graag een offerte ontvangen voor het buigen van de koelleidingen, aansluiten op de binnen en buitenunit en vacuum trekken. Een f-gassen certificaat is verplicht. Het betreft een Mitsubishi Heavy SRK71ZR-W airco met Aircotube FS2505 1/4x5/8 flare leidingset.
zondag 20 september 2020

Radiatoren incl onderblokken vervangen

Vervangen 2 tal radiatoren door een Vasco Niva (reeds in huis). Beide onderblokken moeten hiervoor ook vervangen worden. En verwijderen leidingen van andere radiator welke reeds verwijderd is tot net boven de vloer (zitten al koppelingen dus afdoppen).
zondag 20 september 2020

Nieuwe elektrische verwarmingsinstallatie plaatsen

In een gerenoveerde schuur heb ik een goed geïsoleerde ruimte (van ongeveer 14 x 5 m), die in de winter zo'n 13 graden moet kunnen blijven. Er is nu een cv met met radiatoren op gas. Die wil ik vervangen door iets op elektriciteit. Heb voldoende zonnepanelen. Voor warm water een boiler? Ben benieuwd naar de mogelijkheden.
zondag 20 september 2020

Nieuwe warmtepomp plaatsen

Ik wil een nieuwe warmtepomp laten plaatsen. Op dit moment heb ik een Gas CV en vloerverwarming. Het gaat om een vrijstaande woning van 600 m3, wat heel goed geïsoleerd is.
zondag 20 september 2020

Warmtepomp plaatsen

We wonen in een jaren 70 rijtjeshuis. Alles is geïsoleerd en gaan binnenkort verbouwen en vloerverwarming plaatsen. De achtertuin kent een oppervlakte van 45 m2 en voor 18 m2. ` Het gezin bestaat 6 personen en de totale woning is 140 m2. We willen graag wat informatie en advies over de mogelijkheden en kosten van een warmtepomp Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande vloerverwarming, aansluiten op warm sanitair water Om welk type gebouw gaat het? Rijtjeswoning
zaterdag 19 september 2020

Pelletkachel monteren en rookkanaal aanleggen

Het monteren en leveren van een pellet rookkanaal enkelwandig tot aan plafond , gat boren door kanaalplaten betonvloer naar de slaapkamer erboven van uit hier +/- 1,5 mtr hoogte naar buiten en dan langs de gevel ongeveer 3 mtr tot net boven het dak. kan niet rechtstreeks naar boven door dak ivm zonnepanelen. pijp rvs 80/130 mm.
zaterdag 19 september 2020

PVC afvoer omleiden

Ik wil de huidige afvoer van wasmachine omleiden vanaf keukennis naar de afvoer wasbak badkamer.
zaterdag 19 september 2020

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag 70 m2 vloerverwarming aan laten leggen en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Ik ontvang graag een offerte.
zaterdag 19 september 2020

Inductiekookplaat aansluiten

Graag wil ik overstappen van gas naar inductie koken. De inductie plaat heb ik aangeschaft, maar ik wil die graag laten plaatsen en aansluiten. Mogelijk is daarvoor ook een aanpassing in de meterkast nodig.
zaterdag 19 september 2020

Nieuwe CV en radiatoren plaatsen

Ik heb nog geen CV en nog geen radiatoren. Ik ben op zoek naar iemand die dit voor mij kan plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 19 september 2020

Aanleggen rookkanaal en aansluiten houtkachel

Houtkachel plaatsen inclusief rookkanaal en warmte werende ombouw stuc klaar in nieuw tuinhuis. Hoogte 2,50 en plat dak. Het materiaal is deels aanwezig.
zaterdag 19 september 2020

CV Ketel installeren en rookgasafvoer aanpassen

We zouden graag een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een nieuwe ketel inclusief de rookgasafvoerkanaal aanpassing. We hebben de Remeha Tzerra CW4 gekozen als de nieuwe ketel Onze oude ketel is Agpo Ferroli Xignal Nev 1324T Onze appartement is op de 3de verdieping , gebouw is 5 hoog We hebben een individuele rookgasafvoer kanaal Het is 80mm en moet als het goed is aangepast worden met 60mm miniflex, dus in totaal +/- 7meter 60mm slang door de rookgasafvoer kanaal aanleggen naar het dak(platte dak) In principe hebben we een mechanische ventilatie in de ketel ruimte . En ook een condens afvoer onder de oude ketel.
zaterdag 19 september 2020

Tuinkantoor aansluiten op water, elektra, riool en data

Ik ben voornemens een tuinkantoor te gaan plaatsen (verwachte leverdatum eind november 2020). Daarvoor moeten elektra (en utp), water en riool worden doorgetrokken over een lengte van ergens tussen 15 en 20 meter. Mogelijk kan alles uit de garage worden doorgekoppeld (daar komt het tuinkantoor tegenaan te staan).
zaterdag 19 september 2020

Warmtepomp en zonneboiler laten plaatsen

Graag willen wij ons huis verduurzamen. Wat mij een goede optie lijkt is een warmtepomp in combinatie met een buffervat en een zonneboiler. Graag wil ik hier advies over. In onze woonkamer en keuken komt vloerverwarming en mogelijk ook in de badkamer. Alle ramen worden vervangen door minimaal HR++ glas. Wij hebben nu een CV-ketel (HR) welke 14 jaar oud is. Deze dient te vervangen worden door het nieuwe systeem. Daarnaast willen wij in de badkamer een wtw-douche plaatsen.
vrijdag 18 september 2020

Oude betonvloeren (130M2) gereed maken voor vloerverwarming, advies welkom

Wij hebben een huis gekocht waar we een nieuwe vloer willen laten storten in woonkamer/keuken en hal. Totaal 120-130m2 m2. Er ligt nog een oude betonnen vloer in op zand. We hebben advies nodig over vloerverwarming in combi met betoncement vloer en huidige ondergrond of dat we geen vloerverwarming moeten doen. Advies of in beide opties de huidige vloer eruit moet. En een prijs voor ca 120-130 m2.
vrijdag 18 september 2020

Nieuwe CV ketel plaatsen

Wij zoeken een loodgieter voor het leveren en plaatsen van een nieuwe CV ketel. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
vrijdag 18 september 2020

Nieuwe hetelucht ketel Allure Brink of CV-ketel icm warmtewisselaar plaatsen

Oude Brink Furore Hetelucht ketel vervangen door een nieuwe HR heteluchtketel of door een HR CV-ketel in combinatie met een warmtewisselaar met toebehoren. Graag toelichting wat de beste keuze is qua verbruik en onderhoud. Nominaal vermogen van huidige ketel is: 15,1-19,1 Kw, luchthoeveelheid 1400M3/h

Partners

Partners van Casius