Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in uw regio.

18538 klanten bevelen een bij Casius aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: installatiepakket voor de nieuwbouwwoning, waterleidingen vervangen, badkamer en toiletruimte installeren in een nieuwbouwwoning, warmtepomp en zonnecellen installeren, complete installatie installeren, convectorputten plaatsen, convectorput plaatsen voor schuifpui en designradiatoren verwijderen, aanleggen mechanische ventilatie, complex splitsen in 6 zelfstandige appartementsrechten vanwege verkoop, water- en rioolaansluiting laten maken, zonneboiler installeren, airconditioningsysteem installeren, complete CV-aansluiting verzorgen, tristar airconditioning installeren, complete CV-installatie in een bovenwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter:

zondag 30 april 2017

Buitenkraan in de achtertuin plaatsen

Ik wil graag in de achtertuin een buitenkraan aan laten leggen.
zaterdag 29 april 2017

Mechanische ventilator vervangen

Ik wil graag onze mechanische ventilator laten controleren, hij is erg oud (ik schat zo'n 25 jaar als de vorige bewoners deze niet tussentijds hebben vervangen). Ik woon er nu bijna 7 jaar en hij maakt nu een lawaai, heb hem opengemaakt en schoongemaakt, was erg veel stof. Nu is hij iets stiller maar ziet er erg oud uit en wil op energie kosten besparen dus eventueel een nieuwe zuinige (meer gezonde) ventilatie systeem. Daarnaast vraag ik mij af of de schakelaar werkt, ik vermoed dat er 1 in de badkamer is maar geen idee of die werkt....
zaterdag 29 april 2017

Vloerverwarming als hoofdverwarming aanleggen

Wil vloerverwarming in laten frezen 20 vierkante meter.
zaterdag 29 april 2017

Mechanische ventilatie aanleggen in horecapand

Aanleg van Mechanische Ventilatie conform horeca richtlijnen: Een horecalokaliteit heeft een goed werkende mechanische ventilatie-inrichting die rechtstreeks de buitenlucht in verbinding staat en een luchtverversingscapaciteit van 3,8 x 10-3 m3/s per m2 vloeroppervlakte heeft. Omgerekend betekent dit een luchtverversingsfrequentie van 5,7 keer per uur bij een hoogte van 2,40m. Betreft begane grond (zie tekening) en kelder.
zaterdag 29 april 2017

Badkamer plaatsen

Badkamerplaatsen toilet inloopdouche (douchebak + glazen wand) wastafel radiator indeling blijft hetzelfde betegelen vloer + wand
zaterdag 29 april 2017

Wasmachine aansluiting

Aansluiting in de keuken realiseren voor de wasmachine (rond 16 mei). Bij voorbaat
vrijdag 28 april 2017

Buitenkraan aanleggen

Lezer, Wij zouden graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het aanbrengen van een buitenkraan. Kunnen jullie deze verstrekken aan ons? De afstand naar de meterkast is ca 11 meter. De kruipruimte is droog. Ik kan voor u het gat graven bij de muur.
vrijdag 28 april 2017

Verdeler vloerverwarming vervangen

Mijn vloerverwarming heeft nog de oude niet zuurstofdichte PE slangen. De installatie is van 1981 en bestaat uit WTH verdeler, warmtewisselaar (water CV ketel), 2 pompen voor resp. Vloerverwarming en warmtewisselaar, thermostaat, manometer. Uiteraarde wil ik de oude slangen handhaven, de installatie bovenop de slangen vervangen/vernieuwen
vrijdag 28 april 2017

Ketel van luchtverwarming vervangen

Ik heb een huis gekocht uit 1992 met een heteluchtverwarming en een losse geiser. Het huis heeft een beneden oppervlak van 56 m² en boven veel kleiner: 3 slaapkamers, badkamer en een zolder. Graag wil ik weten wat het kost de ketel te vervangen op zolder waar dan ook een geiser bij in zit, zo begreep ik?
vrijdag 28 april 2017

Vervangen van een vijftal kranen

Wij willen de volgende kranen laten vervangen: 1 fonteinkraan in toilet 2 wastafelkranen 1 thermostatische badmengkraan 1 thermostatische douchemengkraan
vrijdag 28 april 2017

Kraan in de keuken vervangen

Ik wil een een kraan laten monteren op het aanrecht, die wij zojuist gekocht hebben bij Praxis. Het is een kraan met koud en warm water. De oude kraan krijgen we niet los. Kunt u vooraf een prijsopgave doen? Een all in prijs!
vrijdag 28 april 2017

Plaatsen van een Grohe Red keukenkraan

Ik wil graag hulp bij het plaatsen van een kraan met boiler. Een Grohe Red kraan. Het is één kraan voor koud, warm en kokend water.
vrijdag 28 april 2017

Gaskachels installeren

Aankomende maand verhuis ik naar een andere woning. In deze woning moet nog een gaskachel worden aangesloten. Graag zou ik ook willen dat de kachel meteen wordt gekeurd. De kachel staat al op de juiste plek in de woning. Verder is de gasaansluiting van het huis aan de linkerkant van de kachel en de kachelaansluiting aan de rechterkant van de kachel. Hiertussen zou dus nog een passtuk moeten worden aangebracht van ongeveer 50 cm. Mijn voorkeur gaat naar een afspraak buiten kantooruren of in de weekenden.
vrijdag 28 april 2017

Onderhoud aan geiser en waterleiding repareren

De geiser in mijn tuinhuis moet gereinigd worden, hij bouwt druk op voordat de vlam ontbrand en daardoor een knal geeft. Er is een lek in de waterleiding buiten daar zit nu voorlopig een knelkoppeling op.
vrijdag 28 april 2017

Aansluiting voor vaatwasser maken

Ik wil graag een vaatwasser, maar ik heb nog geen aansluiting in mijn keuken hiervoor. Deze zou ik graag willen laten maken.
vrijdag 28 april 2017

Wasmachine- en drogeraansluitingen maken

Wij hebben een hoekwoning gekocht uit bouwjaar 1990 en krijgen daarvan op 10 augustus de sleutel. De aansluiting voor de wasmachine zit daar op zolder, maar ik wil deze graag op de 1e verdieping in een van de slaapkamers gaan plaatsen, samen met een wasdroger. Ik kan nu nog niet in de woning, maar ik heb wel plattegronden van de woning. Er staan ook foto's en een plattegrond op Funda. Ik ontvang hiervoor graag een offerte van bedrijven die hiervoor direct na de sleuteloverdracht tijd hebben.
vrijdag 28 april 2017

Gasleiding vervangen

Volgens gemeente Lelystad moet de gasleiding vervangen worden. Graag een prijs van wat dit gaat kosten.
vrijdag 28 april 2017

Mantelbuis aanleggen voor gas naar de meterkast

Propaantank in de tuin is een doorn in het oog. Hebben nu een aanvraag bij Stedin gedaan die er goed uitziet voor een aansluiting op het aardgasnet. Er dient echter een mantelbuis voor een nieuw te realiseren gasleiding aangelegd te worden vanaf de tuin (klinkers) naar de bestaande meterkast. Meterkast ligt nabij de voordeur.
donderdag 27 april 2017

Probleem met warm water oplossen

We hebben een geiser, die warm water levert aan de badkamer. Er is warm water in de wasbak en in het bad. Echter niet in de douche. Wij hebben de thermostaatkraan al vervangen, dit verholp niet het probleem. Water uit de kant van de warme leiding van de douche, is lauw/niet warm. We zoeken iemand die kan achterhalen wat het probleem is en dit kan verhelpen. Ook hebben wij al gebeld met de geiser service, zei zeggen niks te kunnen doen en raden een loodgieter aan.
donderdag 27 april 2017

Complete installatie installeren

Woning 60 vierkante meter
donderdag 27 april 2017

Kachel aansluiten

Afvoer kanaal moet geveegd en nagekeken worden, kachel moet worden aangesloten. Inclusief certificering.
donderdag 27 april 2017

Installatiewerk en elektra aanleggen in nieuwbouwwoning

Gehele installatiewerk en elektra van een nieuwbouwwoning aanleggen.
donderdag 27 april 2017

Buitenkraan aanleggen via kruipruimte

Wij zouden graag een buitenkraan willen die er op dit moment niet zit. Het zou via de kruipruimte moeten als dat mogelijk is.
donderdag 27 april 2017

Rookkanaal plaatsen en kachel aansluiten

Betreft het aansluiten van een bestaande kachel in een uitbouw (start bouw Juli 2017) door middel van te plaatsen rookkanaal door voorziene plat dak.
woensdag 26 april 2017

CV ketel verplaatsen

Wij hebben een CV ketel in de keuken staan die op een onlogische plek en manier is opgehangen. Wij zouden deze graag willen verplaatsen naar een andere hoek in de keuken (overkant 1,5 meter). De meeste woningen in onze straat hebben die ook op die plek. Wij willen graag een vrijblijvende afspraak maken met een installateur om de klus te bekijken en ons hierin te adviseren.
woensdag 26 april 2017

Ventilatiesysteem CMF STORK AIR goed werkend krijgen

Ik heb een ventilatiesysteem CMF STORK AIR. In huis maar heb het idee dat deze niet goed werkt of is afgestemd. Systeem zelf is nog niet zo oud. Apparaat maakt lawaai, als ik m op diverse standen zet, maar heb het gevoel dat er in bijv. Badkamer/keuken/wc weinig gebeurd. Graag iemand die verstand heeft van ventilatiesystemen die hier naar kan kijken en deze goed kan instellen en evt repareren.
woensdag 26 april 2017

Vloerverwarming doorspoelen en reinigen

De vloerverwarming in de keuken werkt niet meer. Thermostaat, voeler en pomp zijn al gecontroleerd en die zijn goed of vervangen. In de keuken is het ongeveer 26m2, daarnaast heb ik nog een kantoor van 24m2. Beide hebben en eigen verdeler. Graag ontvang ik een prijsopgaaf om deze te reinigen en door te spoelen.
woensdag 26 april 2017

Vorstvrije buitenkraan aanleggen

Ik wil voor en achter graag een buitenkraan aanleggen. Via de kruipruimte kunt u relatief gemakkelijk onder de keuken komen en daar een leiding naar voor en achteren trekken. Hier moet de buitenkraan bij voor- en achtergevel weer omhoog en naar buiten komen. De totale lengte van voor- naar de achtergevel is ongeveer 11 meter.
woensdag 26 april 2017

Amerikaanse koelkast op waterleiding aansluiten

Ik wil graag mijn nieuwe Amerikaanse koelkast aansluiten op de waterleiding. De waterleiding zit onder het keukenblok tegenover de koelkast (afstand ongeveer 2 tot 3 meter), deze zal gesplitst moeten worden. De waterslang zat bij de koelkast. De slang moet van de koelkast langs een plint en door of onder het keukenkastje naar de leiding.
woensdag 26 april 2017

Flexibel rookkanaal aanleggen

In jaren '20 woning, zonder rookkanaal een flexibel rookkanaal (dubbelwandig) aan laten leggen door kast (1e etage) aftimmeren, naar begane vloer ten behoeve van een houtkachel. NB: geen bestaand rookkanaal noch schoorsteen aanwezig.
woensdag 26 april 2017

Airco installeren

Ik wil een split uni airco in mijn huis laten installeren (Tristar Split unit airco 9000 BTU AC-5406). Deze moet geplaatst worden in een eengezinswoning op de begane grond, zodat de woonkamer gekoeld kan worden. Ik wil graag een indicatie van de totale installatie kosten hebben.
woensdag 26 april 2017

Reparatie van vloerverwarming in de badkamer

Bij sloopwerkzaamheden in de badkamer is de slang van de vloerverwarming beschadigd. De slang is vrijgemaakt in de vloer en we willen deze graag laten repareren.
woensdag 26 april 2017

Verleggen van leidingen van keuken naar woonkamer

Ik wil graag leidingen verlegd hebben van de huidige keuken naar de woonkamer (achterkamer). De huidige keuken grenst aan de achterkamer. Ik heb deze woning net 2 dagen. De ondervloer is van hout. We hebben net alles gestript. Er is ongeveer een halve meter ruimte onder de vloer en er kan dus van bovenaf gewerkt worden. De planken kunnen eventueel losgemaakt worden. De keuken wil ik graag tegenover de aangrenzende muur van de keuken/woonkamer. Ook aansluiting voor vaatwasser.
woensdag 26 april 2017

Buitenkraan installeren aan zijgevel

Wij zouden graag bij u een offerte willen opvragen voor het aanleggen van een buitenkraan op de zijgevel (bij de achtergevel). De afstand naar de meterkast is ca. 11 meter. De kruipruimte is droog. De klus mag ook in de avond of weekend worden uitgevoerd. Wij zien uw offerte graag verschijnen.
dinsdag 25 april 2017

Convectorputten plaatsen

Wij hebben in de woonkamer van onze nieuwe woning redelijk grote radiatoren langs de muren, voor en achter. Wij willen de radiatoren vervangen door convectorputten die een kwartslag gedraaid langs de tuindeuren (voor en achter) komen te liggen. Graag maak ik een afspraak om advies te ontvangen voor de mogelijkheden en een prijsindicatie. Wij krijgen 30 juni de sleutel van ons nieuwe huis en zouden de klus graag in de week aansluitend geklaard zien.
dinsdag 25 april 2017

Vorstvrije buitenkraan aanleggen

Wij willen op onze buitenmuur een vorstvrije buitenkraan laten plaatsen. De afstand tot een waterleiding binnen is ongeveer 1,5 meter. We willen aan de binnenzijde ook een afsluitkraantje laten plaatsen. Alle aansluitingen en leidingen zijn bovengronds. We ontvangen graag uw offerte.
dinsdag 25 april 2017

Aanleggen rookkanaal nieuwbouw

Nieuwbouw huis: volledig aanleggen van een rookkanaal.
dinsdag 25 april 2017

Leidingen omleggen en cv-ketel en wasmachine verplaatsen

We hebben een cv-ketel in de keuken staan en willen die 1 meter laten verplaatsen naar ons aangrenzende balkon. Onze wasmachine willen we ook vanuit de keuken naar het balkon laten verplaatsen, en dan onder de cv-ketel plaatsen. Op de plek van de wasmachine willen we dan een vaatwasser gaan plaatsen. Op het balkon willen we ook een kast laten maken om de wasmachine en cv-ketel. Wij willen een afspraak maken met een installateur om de klus hier te bekijken en ons te adviseren. We ontvangen graag uw offerte.
dinsdag 25 april 2017

Radiatoren ontkoppelen en leidingen afdoppen

Op 8 mei gaat een stukadoor bij mij aan de slag. Voor die tijd wil ik graag 2 radiatoren laten ontkoppelen en de leidingen laten afdoppen. Ik ontvang vooraf graag uw prijsindicatie.
dinsdag 25 april 2017

Nieuwe kraan plaatsen

Ik heb een waterkraan aansluiting in de bijkeuken die naar buiten loopt en van binnen een aansluiting is voor de wasmachine. Kan hier een nieuwe kraan geplaatst worden met 2 uitgangen een voor de wasmachine en voor een Amerikaanse koelkast?
dinsdag 25 april 2017

Radiator vervangen door zelfde model

Ik wil graag een design radiator Sahara laten vervangen. De radiator vervangen door zelfde model. De radiator levert Gamma. Gamma is opdrachtgever in deze.
dinsdag 25 april 2017

Plaatsing 3 in 1 kraan en boiler

Plaatsing van 3 in 1 kraan met bijpassende boiler, Insinkerator (Produktnr. F-H3N1). De oude kraan dient verwijderd te worden.
dinsdag 25 april 2017

Wasmachine verplaatsen

De wasmachine staat nu beneden en we willen deze graag naar boven of naar de zolder verplaatsen. Op zolder hebben wij geen waterleiding maar wel de CV ketel, dus deze dient te worden doorgetrokken. We hebben zelf alleen geen idee of dit mogelijk is en wat dit zou gaan kosten.
dinsdag 25 april 2017

Rookgasafvoer van de CV-ketel verplaatsen

Ik wil graag de huidige rookgasafvoer van mijn cv-ketel laten verplaatsen zodat deze onder de dakbalk van het schuine dak komt. Ik wil graag een afspraak maken om de situatie hier even te beoordelen en mij te adviseren over de mogelijkheden en kosten.
dinsdag 25 april 2017

Buitenkraan installeren

Wij zijn een kindercentrum. Onze huidige buitenkraan functioneert niet. Er is naar gekeken, maar de oorzaak is niet gevonden. Wij willen graag voor de begroting van 2018 kijken wat de specifieke kosten zijn van het plaatsen van een nieuwe buitenkraan of het koppelen van de huidige aan de waterleiding. Afstand tot de leiding schat ik in op 10 meter.
dinsdag 25 april 2017

Defecte thermostaatklep vervangen

Wij maken gebruik van stadsverwarming, waarbij nu de verwarming het niet meer doet (geen enkele radiator). We hebben wel warm water. De klep van de thermostaat is waarschijnlijk defect, waardoor warm water niet naar de radiatoren kan. Ik ontvang graag een offerte voor het verhelpen van dit probleem.
maandag 24 april 2017

Airco verwijderen

Het gaat om het verwijderen van een kleine airco die hangt aan de zijgevel en in de nok van het dak is gemonteerd. Het is een airco uit 2006. Er is waarschijnlijk wel een hoogwerker voor nodig. Het is een rijtjeshuis met 3 verdiepingen. De gaten moeten uiteraard ook weer worden gedicht en alles svp ook afvoeren.
maandag 24 april 2017

Kraan vervangen

Een kraan vervangen en de waterleidingen koppelen.
maandag 24 april 2017

Convectorput repareren

Bij harde regen loopt er door een lek of naden in onze convectorput wat grondwater omhoog de put in. Op welke wijze zou dit het best gerepareerd kunnen worden en wat zijn de te verwachten kosten van deze reparatie? De convectorput is ongeveer 3 meter lang en ruim een meter diep.
maandag 24 april 2017

Riolering in de kruipruimte vervangen

Heb sinds kort last van rioolvliegjes vanuit de kruipruimte, naar aanleiding hiervan een inspectie laten uitvoeren waaruit het advies is gekomen dat de riolering in de kruipruimte onder de gang/huis van voor naar achter vervangen moet gaan worden. Betreft een meter of 7 aan riolering, de pijp is van asbest. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius