Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in uw regio.

20745 klanten bevelen een bij Casius aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch, informeren en plaatsen van een warmtepomp boiler, cv installaties vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter:

maandag 20 januari 2020

Vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen

2-onder-1-kapwoning uit 1920 waarbij de 2 gaskachels vervangen moeten worden door een cv, en hierbij gelijk de houtenvloer te vervangen door beton met vloerverwarming. Op de bovenverdieping radiatoren op gas aanbrengen. Het gehele huis is 101 m2. Voor de vloerverwarming gaat het om ongeveer 50 m2. Graag de offerte inclusief materiaal.
maandag 20 januari 2020

Horeca afzuigmotor plaatsen op het dak

Horeca afzuigmotor plaatsen op het dak. Afzuigkap - doorvoer stalen dak (40 cm) - afstand - circa 1 meter - plaatsen motor. Hoogte gebouw - 3.20 meter.
maandag 20 januari 2020

Infrarood panelen laten plaatsen

Ik zou graag willen weten wat het kost om infrarood panelen te laten plaatsen. Het gaat om en klein stenen 'bijhuis' achter een hoofdwoning met beneden een kleine kamer van 6 m2 en een L-vormige ruimte van 23 m2 met een open trap naar de zolder. Ik denk dat er 3 panelen nodig zijn. Het is als hoofdverwarming. We hebben nu helemaal niets qua verwarming. We hebben alleen elektra en water aansluitingen. Ik denk dat er voor het plaatsen van de panelen nog andere werkzaamheden nodig zijn, maar dit laat ik graag beoordelen.
maandag 20 januari 2020

Loden leidingen en afvoeren vervangen

Ik wil de loodleiding en de afvoeren van het water vervangen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 20 januari 2020

Gasleiding afdoppen en verwijderen

In de huidige woning hebben twee gaskachels gestaan, de leidingen hiervan prikken nog door de vloer. In verband met renovatie wil ik alle gasleidingen op de benedenverdieping (2x gaskachel, 1x fornuis) dicht bij de meterkast laten afdoppen en verwijderen. Enkel de gasleiding naar cv/zolder moet blijven bestaan. De kruipruimte en meterkast zijn vrij en toegankelijk, foto's van details uiteraard mogelijk.
maandag 20 januari 2020

Complete CV installatie

Ik ontvang graag een offerte voor het plaatsen van een complete CV: - 6 radiatoren - een CV ketel Het gaat om een rijtjeswoning uit 1800. Het is niet goed geïsoleerd.
zondag 19 januari 2020

Plaatsen douchecabine en douchekraan

Ik wil de volgende douchecabine laten plaatsen in de badkamer op de vloertegels (zonder douchebak): https://www.douche-concurrent.nl/douchecabine-james-nano-rond-hoekinstap-schuifdeur-90x90x200cm-helder-glas-chroom-profiel-6mm-veiligheidsglas. De badkamervloer is al betegeld en afvoer is aanwezig. Daarnaast wil ik een douchekraan(set) (Grohe Grohtherm 1000) laten installeren. Daarvoor moet de huidige douchekraan wel worden verwijderd.
zondag 19 januari 2020

Gehele convectorput vervangen

In onze woonkamer zit een convectorput van 370 cm x 40 cm (buitenmaat, roostermaat). Deze is oud en mogelijk aan vervanging toe. Graag ontvangen wij een offerte voor vervanging / vernieuwing van de gehele put inclusief convector, dan wel onderdelen die volgens u nodig zijn om te vervangen. Indien nodig is om alles te vernieuwen willen wij de put wat inkorten, 250 - 300 cm.
zondag 19 januari 2020

Vloerverwarming aanleggen

Ondergrond is beton. Wel iets verouderd, bouwjaar van de woning is rond 1960. Opbouwhoogte mag max 30 mm zijn, vandaar keuze droogbouw. Een deel van de radiatoren wordt verwijderd en de rest blijft actief. Vloerverwarming wordt dus geen hoofdverwarming. Het gaat om 30 m2. Graag wel goede isolatie onder de vloer. Warmteverlies wil ik niet hebben.
zaterdag 18 januari 2020

Een nat vloerverwarmingssysteem aanleggen

We zouden vloerverwarming willen hebben, ik denk aan een nat systeem. Het gaat om een appartement op de 4e verdieping, bouw van 2003. We hebben een cement/zand dekvloer. Na oplevering is het tot nu voorzien geweest van gespannen tapijt, dit verwijderen we zelf. We zoeken vloerverwarming voor de woonkamer van rond 50 m2 (en mogelijk nog twee andere kamers op zelfde verdieping van 7 en 13 m2). Bedoeling is gevuld op te leveren en geëgaliseerd voor pvc plak vloer.
zaterdag 18 januari 2020

Vacuüm trekkende afvoer verhelpen en afvoerbuizen vervangen

De afvoer in de keuken trekt vacuüm en de afvoerbuizen zelf moeten ook vervangen worden, want er zit tape op. Daarnaast moet ook de wasmachine worden verplaatst en worden aangesloten.
zaterdag 18 januari 2020

Installeren 7 thermostaatknoppen

In een woonhuis (jaren 70) wil ik graag 7 thermostaatknoppen laten installeren (emmen/emmerhout) - gewenst in óf week 4 -5 of 7 - 8 of week 11 - 12, vanwege staaroperaties zijn we namelijk niet altijd thuis - wat is de prijs all in (dwz werktijd, voorrijkosten, levering 7 nieuwe th. knoppen) gewenst = VRIJBLIJVENDE offerte
zaterdag 18 januari 2020

Cv ketel installeren

Ik wil de gasleiding doortrekken van de 1e verdieping naar de 2e verdieping. Luchtdoorvoer boren door plat dak. Bestaande cv ketel aansluiten. Het gaat om een tussenwoning uit 1953 met een oppervlakte van 113 m2. Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 18 januari 2020

Infraroodverwarming installeren

Het komt op een zgn broodjesvloer waar waarschijnlijk dikke underlayment platen opkomen. We hebben ook cv liggen dus overweging tussen infrarood en vloerverwarming met op cv aansluiten. Het gaat om 20 m2.
zaterdag 18 januari 2020

Chromoflex Thermaflex vloerverwarming

Ik heb een Thermaflex electro Chromoflex voor de vloerverwarming in de badkamer vanaf 2000. Nu werkt het deels. De klok wel maar de temperatuur wil verder niet oplopen. Het pijltje staat aan en dan is het net of de temperatuur oploopt, maar helaas. Het blijft fris in de badkamer. Ik heb alles gereset en weer opnieuw ingesteld, maar er veranderd niets. De thermometer geeft wel een verandering aan, maar dat heeft meer de temperatuur in de badkamer te maken. De temperatuur blijft schommelen rond de 16 graden maar loopt niet meer op naar 21 graden. Als ik hier zelf iets aan kan doen, dan hoor ik dat ook graag.
vrijdag 17 januari 2020

Moederhaard en boiler vervangen door een cv ketel

We zouden graag de moederhaard en elektrische boiler vervangen door een CV ketel. Een mogelijkheid is ook, om de boiler en moederhaard te vervangen. Het betreft een monumentaal appartement uit 1933. Graag de oude installaties afvoeren. We hebben geen idee welke capaciteit we nodig hebben. We hebben een vloeroppervlak van 66 m2 en we zijn met 2 personen. Het is voor verwarming en voor warm water. Leidingen zouden mogelijk omgelegd en doorgetrokken worden. We zouden graag beginnen in de week van 25 februari.
vrijdag 17 januari 2020

Openhaard slopen en afvoeren

Voor meer ruimte willen we de openhaard weghalen. Plafond weer aangeheeld en puin afvoeren ook graag in offerte opnemen.
vrijdag 17 januari 2020

Dompelpomp installeren in de kruipruimte

Ik heb een kruipruimte van ca 41 m2 groot en 75 centimeter diep. Na een regenbui loopt hier zo'n 17 centimeter water in. Wat kost een het plaatsen van een pomp met aansluiting op mijn afvoerpijp (op laagste punt) welke automatisch werkt als er water in staat en overtollig water in hoofdriool terugstort?
vrijdag 17 januari 2020

Vloerverwarming slangen leggen en verdelers plaatsen 450 m2

Ik heb een nieuwbouw project en wil over 3 verdiepingen in totaal 450 m2 vloerverwarming aan laten leggen. Het gaat om het leggen en leveren van de slangen en de verdelers. Ondergrond is beton waar later een cementdekvloer op moet komen
vrijdag 17 januari 2020

Vaatwasser aansluiting maken

Wij zouden graag een afvoer en wateraansluiting willen hebben in ons keukenkastje voor een vaatwasser. Over de elektra moeten we nog even nadenken.
vrijdag 17 januari 2020

Warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen

Mijn woning heeft momenteel een luchtverwarming. Ik denk aan twee mogelijkheden om de woning te verwarmen. Optie 1: We denken aan een warmtepomp erbij. Dit lijkt het makkelijkst. We zijn bezig met een aanbouw, daar zouden de kanalen uitgebreid (metselen) moeten worden. Verder moeten de oude kanalen van de luchtverwarming ook vervangen worden, het waren constructieve kanalen. De aanbouw wordt 40 m2. Daarnaast hebben we een lucht ververser met warmtewisselaar. Na de verbouwing is het luchtdicht en zou dit aangesloten moeten worden op bestaande lucht verwarming. Optie 2: Lucht verwarming gaat weg en dan willen we het hele huis verwarmen met lucht-luchtwarmtepompen. We hebben ongeveer 440 m2 vloeroppervlakte. Verwarming is niet overal evenveel nodig (denk aan kelder en zolder). We hebben een 2-onder-1 kap woning, we zijn met 2 personen en een hond. Er zijn 4 etages, kelder en zolder meegerekend. Graag ontvangen we advies en een offerte.
vrijdag 17 januari 2020

Vloerverwarming leggen en een cv-installatie plaatsen

Ik wil graag vloerverwarming laten leggen en een cv-ketel of iets vergelijkbaars laten installeren. Het gaat om een jaren 30 woning waar de houten vloer vervangen wordt voor schuimbeton. Ik wil graag advies over de soorten installaties. Voor vloerverwarming gaat het om 38 m2. Er is nu een boiler aanwezig, deze hoeft niet afgevoerd te worden. Doel is voor verwarming. Welke capaciteit nodig is weet ik niet. Het is voor 1 persoon. De vloer oppervlakte van de woning is 64 m2.
vrijdag 17 januari 2020

Pomp van de vloerverwarming vervangen en systeem inregelen

Huidige pomp maakt herrie en wil deze laten vervangen voor een energie zuinigere pomp zoals bijv de Wilo pico of soortgelijke pomp. Vloeroppervlakte is ongeveer 60 m2. Bijgevoegde foto is van huidige pomp.
vrijdag 17 januari 2020

Het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat

Ik zoek een CV-installateur die 10 ruimtes in mijn woning kan voorzien van radiatoren. Daarnaast wil ik een thermostaat expansievat en het huren van een nieuwe HR-ketel. De woning is goed geïsoleerd en er is HR++ glas aanwezig in de woning.
vrijdag 17 januari 2020

change the toilet

I would like to buy a toilet from Praxis and change my old one. Please also feel free to let me know would you also deal with taking the old toilet away.
donderdag 16 januari 2020

Convectorput verwijderen en gat opvullen/dicht maken

Ik wil de convectorput (4 meter) in mijn nieuwe woning laten verwijderen, leidingen afdoppen en daarna het gat laten opvullen, zodat de vloer voor de aanleg (infrezen) van vloerverwarming geschikt wordt. Datum verwijderen op 27 maart 2020.
donderdag 16 januari 2020

Elektrische boiler voor de badkamer plaatsen

Ik wil graag een elektrische boiler voor de badkamer om kosten van aardgas te besparen. In de keuken hebben we een cv ketel, maar het duurt heel lang voordat het water boven warm is. Vandaar dat we een extra boiler boven willen hebben. We zijn met twee personen, de capaciteit dat we nodig hebben weet ik niet. De boiler zou eventueel in de kelder kunnen, de badkamer is vrij krap. Graag ontvang ik advies, ook welke aansluiting nodig is voor de meterkast. Via de gemeente kan ik een lening aanvragen als zij akkoord gaan met de offerte.
donderdag 16 januari 2020

Cv ketel vervangen door warmtepomp

Ik wil de oude cv ketel verwijderen uit de bijkeuken en een warmtepomp installeren in de garage en verwarming in de garage aansluiten en in huis aanpassen. De garage is 40 m2. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
donderdag 16 januari 2020

Warmwaterleiding ontkalken en doorspoelen

Ik wil de warmwaterleiding vanaf de cv ketel naar de badkamer en keuken ontkalken en doorspoelen. +/- 10 leidingwerk.
woensdag 15 januari 2020

Divers leiding- en loodgieterswerk, inclusief loden leidingen vervangen

Ik krijg per 21 februari de sleutel van onze nieuwe woning. Vlak daarna dienen de loden waterleidingen worden te vervangen, gasleidingen nakijken en zo nodig vervangen, een riool pijp en waterleiding leggen (verlengen) voor een nieuwe wc/badkamer, 3 radiatoren vervangen (ik zal ze kopen).
woensdag 15 januari 2020

Gaskachel verwijderen

Ik wil graag mijn gaskachel laten verwijderen. Hij staat midden in de woonkamer en stoort heel erg. Ik zou graag willen weten wat het kost om het te verwijderen.
woensdag 15 januari 2020

Warmtepomp plaatsen

Betreft een herbouwde boerderij uit 1980 (oppervlakte 300 m2) met vloerverwarming. Graag zou ik een warmtepomp willen hebben voor in mijn vrijstaande huis.
woensdag 15 januari 2020

Elektrische vloerverwarming leggen en een linoleum vloer leggen

De elektrische vloerverwarming zou gelegd moeten worden onder linoleum met als doel bij te verwarmen dat de vloer niet zo koud aan de voeten voelt. Wel zou ik het stroomverbruik zoveel mogelijk willen beperken. De verwarming zal zo’n 2 á 3 uur per dag aan staan en ongeveer 4 dagen per week, als bijverwarming. Oppervlak van de slaapkamer is ongeveer 13,8 m2. Geen idee of dit het mogelijk is. Het zeil moet ook gelegd worden. We willen effen, strakke linoleum.
woensdag 15 januari 2020

Droog vloerverwarming systeem aanleggen als hoofdverwarming

Wij willen vloer verwarming als hoofdverwarming laten aanleggen. We denken aan een droog systeem. Het betreft een vrijstaande woning met een vloeroppervlakte van 65 m2 (huiskamer/keuken en hal) waar nu nog verschillende vloerafwerking aanwezig is. Er is een houten vloer aanwezig in het huiskamer deel. Voor de rest weet ik het helaas nog niet, omdat wij de sleutel pas in maart ontvangen. Vanaf dan kan ik definitief beoordelen of het een betonnen of een houten vloer is. De vloer wordt door onszelf vlak gemaakt.
woensdag 15 januari 2020

Elektrische of infraroodverwarming

We zoeken naar alternatieven om géén warmtepomp te hoeven installeren. Elektrische- of infrarood verwarming is een van die opties. Het gaat om 180 m2. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 15 januari 2020

Vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping

Graag laat ik vloerverwarming aanleggen op begane grond en 1e verdieping plaatsen. Het gaat om een droogsysteem. Het gaat in totaal om 66 m2, waarvan 57 m2 op de begane grond is en 49 m2 op een houtenvloer, de rest is beton. Begane grond: Hal, woonkamer/keuken ca. 48,5 m2, helemaal op houten vloer. Bijkeuken ca. 8,7 m2, op beton. Eerste etage: badkamervloer installeren in een slaapkamer op beton, ca. 8.5 m2. Aanpassing bestaande installatie/radiatoren met zoneregeling. CV Ketel hangt op de zolder. Onder de hal, woonkamer en keuken is kruipruimte aanwezig. Aanvaarding van het huis is 24 april 2020, eventueel mogelijk om voor die tijd situatie op te nemen in overleg met huidige bewoners. Begin mei zal de uitvoer waarschijnlijk kunnen starten.
woensdag 15 januari 2020

Convectorput verwijderen en radiator verplaatsten

Het gaat om een convectorput waarin de radiator is geplaatst. Dit moet verwijderd worden. Breedte is 30-50 cm, diepte 1 meter en lengte 3 meter. Daarna moet de radiator verplaatst worden.
woensdag 15 januari 2020

Afkoppelen van radiatoren en CV omleiden

Het huis is verdeeld in een vloerverwarming gedeelte op de begane grond en radiatoren op de overige 2 verdiepingen. Graag behoud ik de vloerverwarming maar koppel ik de overige radiatoren af en vervang deze door elektrische verwarmingen. Ik heb advies nodig over de (on)mogelijkheden van het loskoppelen aangezien het c.v. systeem zoals beschreven 1 geheel vormt. De klus bestaat dus uit het beoordelen of de radiatoren losgekoppeld kunnen worden zonder dat de vloerverwarming aangetast wordt, het afkoppelen en eventueel omleiden van de leidingen. De elektrische verwarming zal ik zelf gaan doen.
woensdag 15 januari 2020

Cv vervangen voor warmtepomp

Graag zou ik mijn cv vervangen voor een warmtepomp. Het is een nieuwbouwwoning met een 1000 L buffervat, 40 graden verwarming. Ik heb een ringleiding voor het tapwater. Aanwezig: cv en wtw. Kunnen beide vervangen worden voor (wtw) warmtepomp? (lucht/water). Ik denk dat een 5 of 10 l vaatje voldoende moet zijn, maar wellicht heb je een andere oplossing, die is ook welkom. Het huis is 1283 kuub.
woensdag 15 januari 2020

Adviseren en installeren van boiler of warmtepomp

Ik beschik over een vrijstaande woning op zandgrond met een leemplaat van 175 kuub. Wij willen graag van het gas af en daarvoor goed geïnformeerd worden over de mogelijkheden. Ik denk nu na over een (zonne) boiler of warmepomp. Het gezin bestaat uit 2 volwassenen en één kind. Ik kom graag in contact met een vakman die langskomt om dit te bespreken. Of ik verplaats mij naar de vakman.
woensdag 15 januari 2020

Afvoer wasmachine verplaatsen

Ik wil de afvoer van de wasmachine naar de berging (vlak naast de badkamer, waar de afvoer nu staat) verplaatsen.
dinsdag 14 januari 2020

Vervangen radiatoren door design variant op stadsverwarming, inclusief leidingwerk doortrekken

Ik ben opzoek naar iemand voor het vervangen van twee horizontale radiatoren door design radiatoren en voor het verplaatsen van een verticale radiator en deze wordt ook vervangen door een design radiator. Deze wordt ongeveer 2,5 meter verplaatst. Alles is aangesloten op stadsverwarming. Dus nieuw leidingwerk zal onder de vloer door omgeleid moeten worden. en daar komt design radiator op. Afvoeren doe ik zelf. Vanaf 4-6/7 weken zou ik graag willen beginnen en voor Pasen zou het gedaan moeten zijn.
dinsdag 14 januari 2020

Elektrische (plint)boiler plaatsen voor in de keuken

We willen voor de keuken in onze nieuwbouwwoning mogelijk een elektrische boiler laten plaatsen. We zijn ons aan het oriënteren naar de kosten en mogelijkheden. We denken zelf aan een plintboiler. Wat ik heb begrepen zal een 5-10 liter boiler voldoende moeten zijn.
dinsdag 14 januari 2020

Vloerverwarming plaatsen en isoleren kruipruimte

Wij zijn geïnteresseerd in vloerverwarming in onze huiskamer (50 m2). Het liefst doen we dat met een laminaatvloer. Ons huis is niet goed geïsoleerd en we willen ook de kruipruimte van 35 m2 laten isoleren. Daarmee hopen we een hoop warmteverlies te voorkomen. Er is ook een stuk aanbouw waar geen kruipruimte onder zit. Geen flauw idee of en hoe we dat kunnen isoleren. We willen graag de vloerverwarming als hoofdverwarming gebruiken, maar willen zo min mogelijk warmteverlies. We hebben ons huis een jaar geleden gekocht, maar weten eigenlijk niet precies wat voor vloer er onder de houten vloer ligt. Vanuit de kruipruimte zien we een houten vloer liggen, maar wat daarboven ligt is vooralsnog een raadsel. We denken dat de vloerverwarming niet ingefreesd kan worden, Ons huis is gebouwd in 1957. Een hoop vragen dus.
dinsdag 14 januari 2020

Besturingssysteem vervangen en 2 dompelpompen opnieuw aansluiten

Wij hebben 2 dompelpompen in onze garage die worden aangestuurd door een Pedrollo besturingssysteem (foto's zitten in bijlage). Volgens een installatiebedrijf moet het besturingssysteem vernieuwd worden en de pompen opnieuw aangesloten op het nieuwe systeem. Hiervoor zouden we graag een offerte willen ontvangen. We hebben nu een noodoplossing waarbij een dompelpomp het doet, maar het gehele systeem zou vervangen moeten worden.
dinsdag 14 januari 2020

Tuinhuis verwarmen met stralingspanelen om als kantoor te gebruiken

Het betreft een nieuw gebouwd houten tuinhuis met betonnen vloer dat geïsoleerd en afgewerkt is. We willen het gaan gebruiken als kantoor aan huis. Afmeting: 4x 6 x 2.97 meter. Het is de wens dit met stralingspanelen te verwarmen.
dinsdag 14 januari 2020

Airco vacumeren afpersen en in stellen

Ik wil een triple split airco systeem plaatsen. Het systeem koop ik zelf en het gaat om het aansluiten van de leidingen en afpersen hiervan. De doorvoeren door het dak doe ik zelf.
dinsdag 14 januari 2020

Dompelpomp in kruipruimte plaatsen en aansluiten

Ik wil een dompelpomp in de kruipruimte laten plaatsen. Deze moet nog aangesloten worden. De pomp is al aanwezig.
dinsdag 14 januari 2020

Wasmachine en droger aansluiten

Gaarne ontvang ik van u een offerte voor het aan sluiten van een wasmachine en droger in de badkamer waar een daarvoor bestemde stekkerdoos aanwezig is . Het snoer van de droger is lang genoeg maar die van de wasmachine moet verlengd worden . De aansluiting hoeft niet eerder dan begin februari gerealiseerd te worden. Gaarne wacht ik uw bericht af.
dinsdag 14 januari 2020

Droogbouw vloerverwarming

Ik ben van plan om ongeveer 70 m2 droogbouw vloerverwarming te laten aanleggen op een houten ondervloer, compleet afwerken zodat er laminaat overheen kan. Tevens verdeelgroep aanleggen.

Partners

Partners van Casius