Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in uw regio.

20902 klanten bevelen een bij Casius aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3., verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, complete CV installatie met leidingen aanleggen in een hoekwoning, het gehele CV-systeem vervangen, elektrische verwarming installeren, cV installatie aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter:

dinsdag 14 juli 2020

Ontstoppen afvoer badkamer

Ontstopping verhelpen badkamer
dinsdag 14 juli 2020

Airco verwijderen

Airco met R22 vloeistof. Pomp van airco werkt niet meer. Vloeistof moet verwijderd worden en daarnaast buiten en binnen unit.
dinsdag 14 juli 2020

Leidingen laten frezen

Infrezen elektra en verwarmingsleidingen in wanden en plafond. Het gaat om 8m plafond en 15m wand (materiaal = (gas)beton).
maandag 13 juli 2020

Leidingen omleggen en CV ketel verplaatsen

Ik wil de CV ketel vanuit de keuken naar de gangkast aan andere kant van de muur verplaatsen. Leidingen onder keukenkasten ca. 3 m en door muur.
maandag 13 juli 2020

badkamerradiator vervangen

Oude badkamerradiator vervangen door een nieuwe designradiator
maandag 13 juli 2020

Douchecabine vernieuwen en afkitten

De douchedeur is aan de onderkant iets afgebroken dus krijg hem niet meer goed. Gaat om het verwijderen van de oude douchecabine en het installeren en afkitten van een nieuwe. Graag haal ik de douchecabine samen met de vakman op bij bijvoorbeeld de lokale GAMMA. Ik meen dat het gaat om een maatvoering van 80 cm x 80 cm. Ik heb in document foto van douchedeur geplaatst.
maandag 13 juli 2020

Inlaatcombinatie van de boiler (Daalderop mono plus koper -w 80L) vervangen

Om de 2 minuten komt er teveel / straal (40 seconden) koud water uit de inlaatcombinatie van mijn boiler (Daalderop mono plus koper -w 80L), geen verschil tussen dag en nacht. Hierbij wil ik informeren: 1)Wat is uw aanpak-plan, behalve mijn inlaatcombinatie van de boiler (Daalderop mono plus koper -w 80L) vervangen? 2)Welke merk inlaatcombinatie gaat u gebruiken? En hoeveel gaat het kosten? 3)Hoeveel bedragen de voorrij- en montage- kosten in Amsterdam?
maandag 13 juli 2020

Lek gaskraantje vervangen

Gaskraantje in de keukenkastje is lek. Ik zou deze graag willen laten herstellen/ vervangen ( het is volgens mij een oudere type ).
maandag 13 juli 2020

Complete CV installatie met leidingen aanleggen in een hoekwoning

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor de volgende werkzaamheden, Wij willen een complete cv installatie laten aanleggen inclusief de cv leidingen en radiatoren, tevens waterleidingen voor oa een nieuwe badkamer en de vervanging van de huidige waterleidingen. De woning heeft momenteel geen cv installatie noch leidingen. Het betreft een hoekwoning. Ik bespreek graag de exacte specificaties en werkzaamheden met de vakman.
maandag 13 juli 2020

Wastafel en Douchecabine/douchebak vervangen

Het gaat om de badkamer in een stacaravan waarvan wij de wastafel (47 x 60) en de douchecabine en douchebak (80 x 80) willen laten vernieuwen. Graag ga ik samen en in overleg met de vakman het benodigde sanitair aanschaffen.
maandag 13 juli 2020

Einhell Airco (begane grond) leiding inkorten en bijvullen

Mijn split-unit hangt aan de gevel van de begane grond en werkt nog prima maar wordt niet zo koud als voorheen en de leidingen zijn te lang en hangen nu in een grote lus. Graag dit fatsoeneren en strakker aanleggen en airco-gas bijvullen. Merk: Einhell.
zondag 12 juli 2020

Kraan in badkamer vervangen

Ik heb een nieuwe kraan die geplaatst moet worden aan de wasbak in de badkamer. Het koppelstuk past niet op de waterleiding, en helaas weet ik dat niet zelf te vervangen.
zondag 12 juli 2020

Douchedeur/wand plaatsen

In mijn doucheruimte moet een nieuwe glazen douchedeur/wand afgehangen en afgekit worden. Het linker gedeelte is een vast stuk glas (circa 40 cm breed) en het rechter gedeelte is de glazen deur (circa 60 cm breed). Het product komt van de webshop Maxaro en heb ik al in huis. De waterleiding en kraan zitten nergens in de weg. Er is ook een bestaande dorpel en het liefst zou ik de deur iets hoger dan de dorpel laten plaatsen zodat de deur zowel naar buiten als naar binnen kan draaien omdat de scharnieren dit toelaten.
zaterdag 11 juli 2020

Uitstortgootsteen met warm/koud water in garage maken

In de garage wil ik een uitstortgootsteen met warm en koud water laten monteren incl aansluiting op de afvoer. De aansluitingen zijn nog niet aanwezig en dienen nog via het kruipluik gelegd te worden. Ter info- De garage heeft een eigen kruipluik.
zaterdag 11 juli 2020

Warmtepomp plaatsen

Betreft nieuwbouw woning, alles moet nog gebouwd/aangelegd worden: 2 badkamers, 1 apart toilet, 1 keuken met quooker en inductie kookplaat. 4 p huishouden, dak-muur en vloerisolatie aanwezig. Zonnepanelen komen op het dak aan de zuidzijde en misschien ook aan de westzijde. Vloerverwarming boven en beneden (ook koeling). Afmetingen woning 12 x 8 m.
zaterdag 11 juli 2020

Vloerverwarming aanleggen op een ruwe betonvloer

De ruwe betonvloer is gestort. Vloerverwarming moet hierop komen. Ik zoek een specialist die dit kan aanleggen. Het betreft de begane grond.
zaterdag 11 juli 2020

Warmtepomp installeren

Ik had graag informatie over het plaatsen van een warmtepomp-boiler. We hebben momenteel een CV ketel op aardgas en ik wil graag mijn gasverbruik minderen. We hebben een 2-onder-1 kap woning en ik wil graag advies van een installateur betreffende juiste type voor onze woning/gezins-samenstelling/isolatie, etc.
zaterdag 11 juli 2020

Reparatie zinken dakgoot

Ik zoek een specialist die mijn dakgoot kan vervangen/repareren. Het betreft een zinken dakgoot die rondom mijn vrijstaande woning loopt op een maximale hoogte van 5 meter. Het betreft ongeveer 32 meter aan dakgoot wat voornamelijk lekt bij de verbindingspunten.
zaterdag 11 juli 2020

Dakgoten en boeidelen vervangen

Ik zoek een specialist die boeidelen en dakgoten aan de voor- en achterzijde van de woning kan vervangen. Het betreft kunststof boeidelen. Het soort dakgoten bespreek ik graag met de specialist. De buren hebben volgens mij zinken goten. Het betreft twee keer 6 meter.
zaterdag 11 juli 2020

C.V.-ketel vernieuwen

Nieuwe C.V.-ketel ter vervanging van de huidige. Staat op de zolderverdieping. Gaat om een huishouden van binnenkort 5 personen. Graag ook advies van de vakman betreffende merk & type, etc.
vrijdag 10 juli 2020

Zonnneboiler of warmtepompboiler plaatsen

Ons huis is uit 2001 (geschakeld huis) en we laten binnenkort zonnepanelen en een hybride warmtepomp installeren. We zijn nu op zoek naar een manier om ook milieuvriendelijk en kostenbesparend ons water voor douchen ed te verwarmen.
vrijdag 10 juli 2020

Leidingen verleggen

Wij willen waterleidingen/toe/afvoer die in de woonkamer uit de vloer komen laten verleggen naar een keukenkastje( leidingen via de vloer en in keukenkastje , zie fotos, weer naar boven) afstand verleggen leidingen is ongwveer 2 a 2,5 meter, vloer waarin de leidingen gefreesd/gehakt dienen te worden is een beton vloer. Eventueel deels in de vloer deels onder de keuken door indien mogelijk, als ze maar weg gewerkt worden en we ze bij een nieuwe vloer niet meer zien en niet meer in de weg zitten.
vrijdag 10 juli 2020

Vervangen koperen waterleiding

In mijn woning moet er ongeveer 25 meter waterleiding aangelegd worden voor koud water incl 2 x aansluiting voor op inbouw toilet 1 x aansluiting fonteintje 1 x aansluiting op water met en 1 x t stuk met bestaand kunstof 1 x wasmachine aansluiting 1 x aansluiting op laatste stukje bestaand koper naar cv 1 x douche en 1 x een dubbele wastafel ook zal er een stuk warm water leiding aangelegd moeten worden Dit zal ongeveer 15 meter bedragen 1 x aansluiting op. Bestaand koper vanaf cv, 1x koppel op al bestaand kunstof en 1 x douche en 1 x dubbele wastafel Alle muren en plafonds zijn open dus je kan er relatief makkelijk bij er zal alleen een stuk bij de water meter in het kruip Luik gemaakt moeten worden dit zal ongeveer 5 meter bedragen.
vrijdag 10 juli 2020

Vervangen riool en standleiding en kleine badkamer renovatie

Onder me woning moet het riool vervangen worden en opnieuw worden gebeugeld (hangt nu in touw) Ook moet de standleiding omhoog worden vervangen met op de bg en 1e een toilet aansluiting (zit recht boven elkaar) vanaf 1 de leiding doorleggen recht omhoog naar zolder met een binnenhuis beluchter. Het riool is bereikbaar via het kruipluik. de wanden en plafonds op de bg en 1e en zolder zijn open en vrij bereikbaar. Voor de douche en wasbak moet er een nieuw stuk riool gemaakt worden naar de standleiding. uitvoering kan eventueel binnen een week al starten.
vrijdag 10 juli 2020

Vervangen afzuigkap

Graag oude afzuigkap verwijderen en afvoeren, maten opmeten, nieuwe afzuigkap ophalen bij de lokale Praxis en vervolgens ophangen en aansluiten.
vrijdag 10 juli 2020

CV-ketel vernieuwen

Huidige, verouderde CV-ketel moet waarschijnlijk vernieuwd worden. Het gaat om een woning met een inhoud van 450 m3.
vrijdag 10 juli 2020

Keukenvoorbereiding en advies zonnepanelen

Onze bovenwoning uit 1928 is aan diverse verbouwingen toe. In de eerste plaats willen wij de voorbereidingen laten uitvoeren voor het laten installeren en plaatsen van een nieuwe keuken. Mogelijk moet hier ook een muur voor verwijderd worden. Tevens graag meteen advies van een installateur betreffende zonnepanelen op het dak. Ook willen wij een groot dakraam vernieuwen, of vervangen voor 2 kleinere/andere met de nodige aanpassingen.
vrijdag 10 juli 2020

Radiator verplaatsen en convectorput vervangen

Ons huis ondergaat een opknapbeurt, waaronder een nieuwe keuken en vloer op de BG. Ik verwacht dat er een wand radiator verplaatst moet worden bij de keuken, maar er is ook een convector put die weinig warmte (meer) levert. Ik zou graag het gesprek aangaan wat de beste opties zijn om dit te doen.
vrijdag 10 juli 2020

Aanleggen buitenkraan

Wij zoeken een loodgieter/klusjes man die vanuit de meterkast een leiding kan leggen naar de buitenkraan. De buitenkraan is al gemonteerd.
vrijdag 10 juli 2020

Aansluiten gashaard

Tijdens de verbouwing is door miscommunicatie de gasleiding weggehaald. Deze moet nu terug. Kunnen jullie dit verzorgen?
vrijdag 10 juli 2020

Lekkage buitendeur

Lekkage door keuken deur(post). met regen loopt er water onder de drempel door de keuken in. Ik ben opzoek naar een vakman die dit vrijblijvend kan opsporen en een offerte kan opstellen voor de reparatie.
donderdag 9 juli 2020

Dakgoten laten vervangen bij 6 huizen

Onze dakgoot aan de voorzijde dient te worden vervangen. Het gaat om een zinken dakgoot en deze loopt door van huis naar huis. Deze heeft een houten boeideel welke ook vervangen dient te worden. - Aan het eind is een hoekhuis, daar komt dus een sluitdeel op. - Elke woning heeft zijn eigen regenwaterafvoer welke opnieuw aangesloten dient te worden met daarop een vuil-rozet. - Bij een woning dient de regenwaterafvoer vervangen te worden. Deze is aan de onderzijde verstopt. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte met daarin ook opgegeven wat voor houtsoort u gaat gebruiken voor de boeideel. Graag in de offerte een prijs per huis opgeven. Alvast bedankt voor uw reactie.
donderdag 9 juli 2020

Plaatsen buitenkraan

Plaatsen buitenkraan bij onze nieuwbouwwoning. Achterzijde gevel. Hij kan onder de kruipruimte door, maar niet onder de garage. Misschien kan hij buitenom gelegd worden? Afhankelijk van de prijs leiding in de muur of aan buitenzijde. Graag voor beide een prijsopgave. Plaatsen: volgende week vanaf de 14e of die week er op.
donderdag 9 juli 2020

Vloerverwarming en/of nieuwe CV-installatie

Benedenwoning (rond 1900?) in de binnenstad van Utrecht (60m2). Heeft nu alleen een geiser en een gaskachel. We gaan het huis renoveren en willen vloerverwarming laten plaatsen. Houten vloer zonder kruipruimte. Overgrote deel woning heeft dubbel glas. Vermoedelijk infra-rood vloerverwarming, maar wij staan ook open voor een nieuwe CV-installatie of een combinatie hiervan. Graag advies van een verwarmingsspecialist.
donderdag 9 juli 2020

Vloerverwarming leggen

We willen de vloerverwarming in de woonkamer en open keuken. Oppervlakte is ca 50 m2. Als vloerbedekking komt er PVC laminaat te liggen.
donderdag 9 juli 2020

Een zonnecollector en boiler verwijderen

Ik zoek een specialist die een oude zonnecollector inclusief boiler kan verwijderen. De collector zit op het dak van de woning. Daarnaast bespreek ik graag met de specialist welke overige leidingen et cetera verwijderd moeten worden.
donderdag 9 juli 2020

Dakgoot vervangen

Het vervangen van complete dakgoot, nu van koper, mag zink of koper zijn. Gaat om ongeveer 130 meter.
donderdag 9 juli 2020

10 Meter rookkanaal aanleggen

Onze oude schoorsteen (jaren 30-bovenwoning) was in zeer slechte staat en brokkelde, na weghalen asbest, uit elkaar. Nu moet er vanaf de gashaard op de begane grond (bij benedenbuurman) een nieuw, (vrijstaand) dubbelwandig rookkanaal van circa 10 meter hoogte komen, tot aan het dak. Zelf hoeven wij hier geen gebruik meer van te maken. Oude schoorsteen bij ons is gesloopt dus er valt goed te werken.
donderdag 9 juli 2020

Het gehele CV-systeem vervangen

Het betreft een vrijstaande jaren 30 woning waarbij de buitenmuur in 1996 om het bestaande huis is gezet. Toen is het huis ook voorzien van kunststof deuren en kozijnen, dubbele beglazing, dakisolatie en spouwmuur. Momenteel warm water via een geiser, verwarming met 1 gaskachel een een open haard. Wij willen graag centrale verwarming aan laten leggen zodat we het hele huis kunnen verwarmen. Het gaat om 3 slaapkamers (2 van ca. 15m2, 1 van ca. 20m2 maar onder schuin dak), een grote leefruimte (koken, eten, zitten) die open is tot de nok, van ca. 60m2, waar weinig muuroppervlak beschikbaar is voor standaard radiatoren, een serre van ca. 12m2, een badkamer, een toilet en 2 gangen. De woning zal gerenoveerd worden, maar voordat het zover is zullen we er een paar jaar wonen. Zolang willen we niet in de kou zitten. Vloerverwarming lijkt ons ideaal voor de grote leefruimte, maar wellicht niet uitvoerbaar als de woning bewoond is. Heel graag ter plekke komen kijken, advies en een offerte uitbrengen. Uitvoering van de werkzaamheden hopelijk voor de komende winter.
woensdag 8 juli 2020

Elektrische verwarming installeren

Ik heb mijn cv en gas aansluiting laten verwijderen. De woonkamer wordt nu alleen verwarmd door een pallet kachel, maar dit is niet genoeg. Ik wil graag aanvullende verwarming door middel van het plaatsen van elektrische radiatoren/accumulatoren, 2 beneden en 1 boven. Gastoevoer in woning is afgesloten.
woensdag 8 juli 2020

Douchewand monteren en afkitten

Ik heb een douchewand besteld om een inloopdouche te creëren ipv nu een douchegordijn. (zie foto). Het betreft een glaswand van 1,00 meter breed en 2,10 meter hoog. Deze moet gemonteerd en afgekit worden.
woensdag 8 juli 2020

Toilet vervangen door verhoogd, staand toilet

Ik wil een verhoogd toilet laten plaatsen in de woning van één van mijn oudere cliënten. Ik werk voor een zorginstelling en ik ben de contactpersoon. Het is voor mij onduidelijk of alleen de toiletpot vervangen moet worden of ook het waterreservoir. Appartement is op de 2e verdieping met lift.
woensdag 8 juli 2020

Warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3.

nieuwbouwproject met een inhoud van ca 1100 m3. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Welke werken moeten gebeuren? Nieuwe vloerverwarming plaatsen Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw
woensdag 8 juli 2020

Wasmachine verplaatsen van keuken naar badkamer

Ik wil graag mijn wasmachine laten verplaatsen van keuken naar de badkamer. Er zijn wat leidingen beschikbaar in de badkamer, maar er is geen stopcontact dus die moet wel aangemaakt worden. Graag ook beoordelen of de leidingen die aanwezig zijn de capaciteit hebben om dit aan te kunnen.
woensdag 8 juli 2020

Wasmachine in de keuken aansluiting maken

Ik wil graag een wasmachine aansluiting, waterleiding, afvoer en electra in de keuken van mijn studio laten plaatsen in Delft. Graag ontvang ik een offerte en een indicatie wanneer de aansluiting geplaatst kan worden.
woensdag 8 juli 2020

Afvoer toilet verleggen

Afvoer onder staand toilet heeft bij de eerste bocht richting riool wortelgroei. Staand toilet vervangen voor zwevend toilet en oude rioolpijp met wortelgroei laten vervallen en nieuwe pijp aansluiten op het rechte stuk richting nieuwe hangende toilet. Toilet heeft betonvloer en kruipruimte loopt maar tot de hal. Onder fundering kan er richting toilet worden gegraven vanaf buiten ( toilet is buitenmuur ) of vanuit kruipruimte in de woning. Graag zwevend toilet plaatsen met nieuw stuk riool dus geen springbocht. Tegelen etc kan ik zelf maar is bij goede prijs ook bespreekbaar.
woensdag 8 juli 2020

Nieuwe afzuigkap plaatsen

Mijn oude afzuigkap moet verwijderd worden omdat ik een nieuw groter fornuis heb gekocht en ik een passende afzuigkap erbij gekocht heb.Het gaat om een 90cm afzuigkap die over een 90cm smeg gasfornuis en oven combinatie geplaatst moet worden.
woensdag 8 juli 2020

Verlengen van een rookkanaal

Ik heb een mexicaanse buitenkachel, die nog aangesloten moet worden in een bestaande aansluiting in de terrasoverkapping, er ontbreekt dus alleen een pijp tussen de kachel en de dak aansluiting
woensdag 8 juli 2020

CV installatie aanleggen

Op dit moment is er een hete lucht verwarming aanwezig van 18 jaar oud. Wij willen graag weten wat het kost om een CV installatie te laten plaatsen.
woensdag 8 juli 2020

Dakgoot vervangen

Ik wil graag een 10 meter zink dakgoot laten vervangen. Ik heb nog niks in huis.

Partners

Partners van Casius