Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in uw regio.

20621 klanten bevelen een bij Casius aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp en LT installatie laten aanleggen (renovatieproject), advies isolatie en verwarming voor renovatie melkfabriek van 7 appartementen, een horizontaal gesloten bron en warmtepomp realiseren, het realiseren van radiatoren in meerdere ruimtes in een boerderij, het realiseren van vloerverwarming, warmtepompen, zonnepanelen en slaan waterbron, overgaan naar elektrische radiatoren ivm zonnepanelen, het verwijderen van een convectorput en het aanleggen van vloerverwarming, het leveren, installeren en aansluiten van een grondwater-warmtepomp, leveren en monteren CV-ketel, het leveren en installeren van een water-water-warmtepomp, realiseren warmtepomp, een warmtepomp leveren en installeren bij een vrijstaande woning, lucht-lucht warmtepomp voor Tiny House realiseren, het realiseren warmtepomp installatie, warmtepomp realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter:

woensdag 21 augustus 2019

Realiseren van vloerverwarming

Ik wil graag vloerverwarming: 2 kamers begane grond (één van 39 m2 en één van 19 m2) . Daarnaast graag 5 radiatoren verwijderen en afdoppen.
woensdag 21 augustus 2019

Gaskookplaat verwijderen gaskraan afsluiten en afdoppen, inductiekookplaat plaatsen

De gaskookplaat moet verwijderd worden, de leidingen in de keuken moeten afgesloten worden en afgedopt. De hoofdmeter in de meterkast kan niet afgesloten worden, want de gasverwarming van boven zit erop aangesloten. Dan moet de inductiekookplaat geïnstalleerd worden (hier zit een gewone stekker op, een perilex stopcontact is niet nodig) en heteluchtoven verwijderen en nieuwe plaatsen. De hete luchtoven en de gaskookplaat hebben een eigen groep in de meterkast. Afstand tussen meterkast en kookplaat is ongeveer 4 - 4,5 meter. Er is een kruipruimte aanwezig, maar deze is lastig bereikbaar.
dinsdag 20 augustus 2019

Advies isolatie en verwarming voor renovatie melkfabriek van 7 appartementen

We gaan een deel van een oude melkfabriek ombouwen tot 7 appartementen. Een ander deel is al omgebouwd, daar zitten 15 appartementen in en zijn bewoond. Ik probeer onderzoek te doen naar hoe ik het beste deze 7 appartementen kan isoleren en verwarmen, maar ik zou toch graag advies ontvangen wat het geschiktst is voor deze situatie. Iemand had het over collectief, dat dat een mogelijkheid is. Het gaat om een begane grond van 100- 120 m2 (2 slaapkamers, gang, opbergruimte, en een natte ruimte)en om een ruimte boven met open keuken van ongeveer 55 m2.
dinsdag 20 augustus 2019

CV Ketel onderhoud, 1-malig

Een intergas cv ketel mag wel eens onderhouden worden. De ketel komt uit 2007 of 2012, even onzeker. Het onderhoud is een poosje geleden. De ketel werkt op zich prima, Eenmalig onderhoud graag, geen abonnementen. Bij voorkeur komende vrijdag 23 augustus.
dinsdag 20 augustus 2019

Wastafel badkamer vervangen inclusief kraan

Graag laat ik mijn wastafel in de badkamer vervangen. Er zitten nu 2 kranen, maar dit mag een mengkraan worden. Dus eerst de oude wastafel weghalen en dan graag de nieuwe plaatsen. De wastafel laat ik graag door de vakman regelen.
dinsdag 20 augustus 2019

Infrezen van vloerverwarming

Woonkamer van 5.63 breed en 11.04 lang. Aparte gang van 2.00 breed en 6.00 lang.
maandag 19 augustus 2019

Monteren en aanschaffen van een nieuwe cv

We hebben nu een cw4 voor twee badkamers, weinig druk en weinig warm water! We willen zo duurzaam mogelijk meer druk en meer warm water. Willen graag een elektrische cv ketel. Woning is ongeveer 150 m2 . Oude materiaal ook graag afvoeren .
maandag 19 augustus 2019

Vloerisolatie en vloerverwarming realiseren

Het betreft een bestaande jaren 50 woning. De ondervloer is hout, daaronder houten balken en kruipruimte (+/- 35cm en onder een zitkuil +/- 15 cm). De vloer heeft geen isolatie. Wij willen graag geïnformeerd worden over de mogelijkheden voor vloerisolatie en vloerverwarming met zo min mogelijk ophoging van de bestaande vloer. Wij willen de vloerverwarming op de begane grond als hoofdverwarmig gebruiken. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? isoleren 40 verwarmen 50
maandag 19 augustus 2019

Quooker installeren, expansietank verplaatsen en vaatwasser aansluiten

Ik zoek een loodgieter die mij kan helpen met de quooker kraan aansluiten, mijn vaatwasser aansluiten en een expansie tank van de vloerverwarming verplaatsen.
maandag 19 augustus 2019

Verwarming in jaren dertig woning vervangen

Ik wil graag mijn verwarmingen laten vervangen, gaat ongeveer om 8 a 10 verwarmingen. Oude materiaal ook graag afvoeren.
maandag 19 augustus 2019

Convectorput weghalen, gat dichtmaken en radiator

Convectorput weghalen van 3 meter lang. Put dichtmaken. Op de plek van het dichtgemaakte gat moet een nieuwe radiator plaatsen.
zondag 18 augustus 2019

Gaskookplaat verwijderen, gaskraan afsluiten en afdoppen

Gaskookplaat (vrijstaand) verwijderen en de gasleiding veilig afdoppen. Gasaansluiting niet meer nodig vanwege overstap op inductiekookplaat.
zondag 18 augustus 2019

Warmtepomp en LT installatie laten aanleggen (renovatieproject)

Woning uit 1939, twee onder 1 kap wordt volledig gerenoveerd en geïsoleerd. Zowel qua wanden, vloeren ramen en dak. Bestaande CV installatie moet er helemaal uit en vervangen door een warmtepomp en een LT-installatie. Ik laat me graag adviseren over het te kiezen systeem. Denk aan lucht/lucht of lucht/water. Isolatiewerken zullen enkele weken/maanden duren. Locatie is in Buitenkaag.
zondag 18 augustus 2019

Gaskraan afdoppen

Gasaansluiting in de keuken mag worden afgedopt in verband met overstappen naar inductie.
zondag 18 augustus 2019

Maiko split unit airco bijvullen en onderhoud

De Split airco geeft foutmelding E5 aan. Omdat de airco al in de woning zat bij aankoop heb ik geen gebruikshandleiding maar begrijp dat het met de koelvloeistof heeft te maken. Daarnaast weet ik niet of in het verleden onderhoud is gepleegd aan de airco. De sticker geeft aan MSW12-7AREN-CEQ en het jaartal 2006. Ik wil graag inzicht of reparatie en onderhoud nog zinvol is.
zondag 18 augustus 2019

Gasleiding keuken verleggen

Ik zoek een gasfitter die een leiding kan leggen van de ene kant van de keuken naar de andere kant. Als de leiding langs de muur wordt gelegd gaat het om ongeveer 10 meter leiding. De leidingen in de vloer frezen is geen optie. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.
zondag 18 augustus 2019

Thermostaatkraan badkamerradiator vervangen

De thermostaatkraan van de bestaande handdoekradiator lekt ik heb reeds een reserve in bezit van hetzelfde type). Graag de lekkende kraan in zijn geheel vervangen en de verroeste andere afstoppingen aan de radiator ook vervangen. De radiator is in de douche gelegen.
zondag 18 augustus 2019

Vervanging zinken dakgoot

Ik zoek iemand die onze zinken dakgoten kan vervangen. Deze zijn 6 meter lang en denk rond de 50 cm breed.
zondag 18 augustus 2019

Gasfornuis loskoppelen en gasleiding afsluiten

Ivm verhuizing moet gasfornuis losgekoppeld worden en gasleiding afgesloten worden. Er wordt geen nieuwe geplaatst. Graag prijsopgave.
zaterdag 17 augustus 2019

Zinken dakgoten en kilgoot vervangen

wij willen voor aanvang van schilderwerk graag de lekkende (zinken) dakgoten laten vervangen voor minimaal twee aansluitende woningen. Voor een van deze twee woningen moet ook de kilgoot van ongeveer 5 meter vervangen worden. Ongeveer 7 meter van de woningen zijkant is 10 meter achterkant goten ongeveer 5 meter. Gelieve de offertes voor beide woningen gesplitst
zaterdag 17 augustus 2019

Reparatie/vervanging zinken dakgoot

Mijn zinken dakgoot in V-vorm is op de knik gescheurd en dus lek. Graag advies/offerte over reparatie of vervanging. Lengte: 11 m.
zaterdag 17 augustus 2019

Het realiseren van vloerverwarming, warmtepompen, zonnepanelen en slaan waterbron

De woning is in 1960 gebouwd en voorzien van spouwmuur- en dakisolatie. Wij willen hier een warmtepomp realiseren. De warmtepomp moet 2 badkamers voorzien van voldoende douchewater (geen baden) en de begane grond van ongeveer 110 m2 verwarmen en koelen (± 275 m3). De bovenverdieping en de zolder worden verwarmd/gekoeld met separate airco-units, deze dienen ook door u geleverd te worden. Het huis is voorzien van 16 zonnepanelen van 295 Wp. De totale perceels-oppervlakte is 1125 m2 en er is een hoge grondwaterstand. Er is voldoende ruimte in de bijkeuken voor het plaatsen van de binnenunit en een groot formaat voorraadvat (300 l). Medio volgend jaar zal een grote renovatie uitgevoerd worden waarbij een volledig nieuw vloerverwarmingssysteem (begane grond) zal worden aangelegd. De vloerverwarming wordt over maximaal 3 aparte ruimtes verdeeld waarbij elke ruimte zijn eigen regeling moet hebben. Ik wil dat alles geleverd en geplaatst wordt door de vakman.
zaterdag 17 augustus 2019

Het realiseren van infraroodverwarming op basis van te plaatsen zonnepanelen

Tussenwoning met 5 kamers, badkamer en gang : cv ketel moet vervangen worden door infraroodverwarming met zonnepanelen en bijverwarming douchewater. 110 m2, badkamer en keuken In welk type infraroodverwarming heb je interesse? Stralingspanelen voor muren, stralingspanelen voor het plafond Hoeveel ruimtes / locaties moeten verwarmd worden? Meer dan 5 ruimtes Waar moet de infraroodverwarming geplaatst worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik
zaterdag 17 augustus 2019

Vloerverwarming aanbrengen

Voor renovatie van de keuken en plaatsen van tuindeuren, wil ik graag de vloer vervangen met vloerverwarming. Huis dateert uit 1983, vloer is geïsoleerd met Tonzon en is van beton. Uitvoering ws voorjaar 2020 Oppervlakte is tussen de 40 en de 50 m2. Daarna graag een vloer leggen, weten alleen nog niet wat voor.
zaterdag 17 augustus 2019

Afgedopte warmwaterleiding aansluiten op mengkraan

Ik wil graag een een afgedopte leiding aansluiten aan mengkraan.
zaterdag 17 augustus 2019

Leidingen bevriezen en radiator verwijderen

Ik heb een kleine radiator in de badkamer. Deze wil ik graag laten verwijderen omdat hij in de weg zit voor mijn wastafelblad. Ik woon in een appartement en heb blokverwarming. De leiding voor deze radiator komt van de buurvrouw schuin onder mij en deze heeft haar serviceluik met de kraantjes overgetegeld. Daarom wil ik graag de leidingen laten bevriezen om zo alsnog van mijn radiator af te komen. Oude radiator mag meegenomen worden door de monteurs, indien gewenst.
zaterdag 17 augustus 2019

Keuken gereed maken voor plaatsing

Aanleggen van een gasleiding tbv kookplaat door de kruipruimte volgens de geldende veiligheidsregels daarvoor. De afstand (in een rechte lijn) is ongeveer 6 meter van meterkast naar kookeiland.
zaterdag 17 augustus 2019

Infrezen van vloerverwarming 55m2

Woonhuis 1984 met betonnen ondervloer. Wij hebben interesse in een vloerverwarming infrezen. Ook word er een deel aangebouwd van 12 m2 Totaal ca 55 m2.
vrijdag 16 augustus 2019

Gaskachel leiding verwijderen en afkoppelen

Er staat een gaskachel in de woonkamer, waar ik geen gebruik meer van maak. Het moet afgekoppeld worden, de afvoerpijp verwijderen en de gaskraan afdoppen. monteur dient graag zelf een afsluitdop meetenemen. De kachel hoeft niet afgevoerd te worden.
vrijdag 16 augustus 2019

Compleet nieuwe centrale verwarming aanleggen

Ik wil graag een gaskachel vervangen voor een compleet nieuwe centrale verwarming. Mijn woning is ongeveer 65 m2.
vrijdag 16 augustus 2019

Doorstroomverwarmer installeren voor de douche en keuken

Mijn huidige systeem is door nieuwe regelgeving niet meer goedgekeurd door Installatiebedrijf en zou eigenlijk vervangen moeten worden door een "gesloten" systeem, maar dat is nog niet leverbaar. Nu ben ik aan het onderzoeken wat de plaatsing van een doorstroom verwarmer apart of in combi voor keuken en douche zou kosten. Het betreft een eenpersoons huishouden met alleen voor douche en afwas warm water gebruik. In het geval dat krachtstroom nodig is.... deze is niet aanwezig en zou dan ook aangelegd moeten worden
vrijdag 16 augustus 2019

Geïsoleerde kast voor de CV ketel op het balkon maken

Ik wil graag een CV kast 90 x 45 x VH cm (BxDxH) laten realiseren op het balkon. De -CV kasten vervaardigd uit aluminium basisprofielen, 20 micron geanodiseerde afwerkingsprofielen en bekleed met een massieve plaat van kunststof laminaat, voorzien van een toplaag in de kleur 130 wit. Inwendig voorzien van een isolatieplaat van 20mm dikte en een vorstbegrenzer.
vrijdag 16 augustus 2019

Standpijp vernieuwen

Huidige standpijp is oud en kapot, er moet een geheel nieuwe komen.
vrijdag 16 augustus 2019

Watermeter verplaatsen van buiten naar binnen

Onze watermeter willen wij van de tuin (in betonnen bekisting) naar binnen (in het gat onder de voordeur) verplaatsen. Afstand is circa 3 meter.
vrijdag 16 augustus 2019

Asbesthoudende standleiding repareren of vervangen

In ons flatgebouw zijn standleidingen aanwezig (van asbest) waar onderhoud en bij in ieder geval 1 een reparatie of vervanging voor nodig zal zijn. Het gaat hier om een flatgebouw van 4 etages hoog. Graag ontvang ik een offerte voor het repareren/vervangen van asbest standleiding(en). Deze zit in een gietijzer draagstuk vast aan de onderkant en hier lekt deze in de keuken.
vrijdag 16 augustus 2019

Hangend toilet plaatsen

Ik wil een hangend toilet plaatsen. Daarvoor wil ik een nieuw gat boren voor de afvoer met uiteraard nieuwe aansluiting onder de vloer. Tevens wil ik een stukje waterleiding verlegd hebben. Ook een stukje infrezen graag.
vrijdag 16 augustus 2019

Gezocht: Installateur van houtkachel

Beste, Sinds maart 2018 zin wij op zoek naar een installateur die onze (Gamma) houtkachel wil installeren in een bestaande en ongebruikte schoorsteen. Eerder hebben wij een verzoek neergelegd bij de Gamma montageservice, echter, deze konden geen vaklieden vinden voor deze klus. Het gaat om de aansluiting in huis, het plaatsen van circa 5 meter flexibele buis in een gemetselde, ongebruikte schoorsteen en het storten van isolatiekorrels. Bouwjaar woning 1966. Op de bijgevoegde foto gaat het om de rechter schoorsteen.
vrijdag 16 augustus 2019

Adviseren en installeren cv systeem

Betreft een vrijstaand huis van 1919 met een 750 m3 inhoud. We gaan binnenkort een deel van het huis verbouwen waarbij dit gedeelte net als het andere gedeelte zeer goed geïsoleerd zal gaan worden, aanpassingen zijn dus mogelijk. We stoken nu op butaangas, hebben vloerverwarming en radiators ism houtkachels (er is ook een Hout CV aanwezig die momenteel niet werkend is door omstandigheden.) We zoeken een CV systeem welke makkelijk hanteerbaar is, betaalbaar en duurzaam. Graag uw advies. Bellen kan enkel na 18 uur.
vrijdag 16 augustus 2019

Pellet CV ketel installeren

Wil graag een pellet CV ketel installeren voor 3 panden in een nieuwbouw pand.
donderdag 15 augustus 2019

Reparatie zonneboiler of vervanging

Temprature is not going up but it heats also after somebody tried to fill it up there is leak from the tank. Apozen boiler
donderdag 15 augustus 2019

Vloerverwarming woonkamer en keuken opnieuw laten leggen

Graag zou ik de huidige vloerverwarming vervangen door een nieuw vloerverwarming, door een nat systeem. Het huis is uit 1990. De huidige vloer is beton. Huidige vloerverwarming is bijverwarming, we willen de nieuwe vloerverwarming als hoofdverwarming. De vloerverwarming moet in de woonkamer en in de keuken komen. De huiskamer is 8 meter lang 5 meter breed. De keuken is 3.50 meter bij 3.20 meter. De vloer zou ik graag ook weer dichtgemaakt hebben.
donderdag 15 augustus 2019

Stalen gasleiding afdoppen

Ik wil een oude stalen gasleiding laten afdoppen.
donderdag 15 augustus 2019

Warmtepomp realiseren

Wij zijn bezig met het realiseren van een nieuwe woning. De bouwaanvraag zal spoedig worden ingediend. Het bestemmingsplan is conform de bouwwensen en wij verwachten aankomend jaar te gaan bouwen. We zijn geïnteresseerd in een warmtepomp die op grondwater werkt. Het huis wordt in totaal ongeveer 150 m2 en zal zijn voorzien van de laatste isolatietechnieken waaronder dubbel of driedubbel glas.
donderdag 15 augustus 2019

Gasleiding verlengen

Ik wil graag mijn gasleiding laten verlengen van de keuken naar een kamer ernaast. Het gaat om ongeveer 5 meter.
donderdag 15 augustus 2019

Waterleiding verleggen

Wij hebben in de bijkeuken een kleine waterleiding die omhoog door de vloer komt (beton) een stukje boven de vloer loopt (paar cm er boven) en daarna weer het beton in gaat. Deze zouden wij graag willen verleggen zodat die geheel in de betonnen vloer is weggewerkt. Helaas betekent dit dat er ook een stukje betonnen vloer moet worden weggekapt. Het is een rode pijp en ons is verteld dat het de waterleiding betreft. 20 cm x 8 cm breed.
donderdag 15 augustus 2019

Vloerverwarming verdeler vervangen

Ik wil graag mijn vloerverwarmingsverdeler vervangen, is een comfortline 5, groep oude pomp graag overzetten. Unit makkelijk bereikbaar, kan afgesloten worden van ketel.
donderdag 15 augustus 2019

Dakdoorvoer voor de CV, ventilatie en riool verplaatsen

In verband met plaatsen van een dakkapel, zou ik graag de dakdoorvoer willen verplaatsen, waardoor er een bredere dakkapel geplaatst kan worden. Tevens ook het buizen stelsel weer aansluiten.
donderdag 15 augustus 2019

Wastafelkranen vervangen

Wij hebben een wastafel met 2 kranen, deze kranen moeten beide worden vervangen. Bijkomend is dat de kranen uiterlijk volgende week vrijdag 23 augustus dienen te zijn vervangen.
donderdag 15 augustus 2019

Vloerverwarming infrezen en CV ketel vervangen

Appartement benedenverdieping wordt compleet verbouwd. Bestaande betonnen vloer van ongeveer 45 m2, waar vloerverwarming in dient te worden gefreesd. Vloerverwarming als hoofdverwarming. CV ketel dient ook te worden vervangen. Bij voorkeur een Remeha systeem. Met apart elektrisch systeem voor badkamer (4 m2).
donderdag 15 augustus 2019

Leidingen omleggen en CV ketel verplaatsen

Onze huidige CV hangt in de schuur, deze moet verwijderd worden. Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van een nieuwe CV op zolder. De leiding zou dus omgelegd moeten worden naar de zolder, of nieuw aangelegd. Daarbij ook graag advies welke CV voor ons het beste is. Plaatsen in overleg, voor december dit jaar.

Partners

Partners van Casius