Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in uw regio.

19201 klanten bevelen een bij Casius aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: totale CV installatie vervangen, water, riool en elektra aanleggen in restaurant, ventilatiesysteem aanleggen in restaurant, heteluchtverwarming vervangen in een restaurant, complete CV installatie aanleggen, complete CV installatie aanleggen, volledige CV-installatie aanleggen, wTW Inventum Ecolution Combi 50 leveren en installeren, gaskachel en elektrische boiler vervangen door CV-installatie, cV ketel vervangen en verplaatsen, cV ketel en radiatoren vervangen, nieuwe verwarmingsinstallatie aanleggen, gas, water en verwarming laten installeren, moederhaard en boiler door een combiketel vervangen, compleet nieuwe CV installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter:

maandag 23 oktober 2017

Lekkage onder de douchebak verhelpen

We hebben een paar jaar geleden een inloopdouche laten aanleggen. Ongeveer een jaar geleden hadden we ineens lekkage in de keuken en de hal. Hierop de douchebak opnieuw laten kitten wat een tijdje hielp. Na verloop van tijd hadden we weer lekkage in de hal dus wederom gekit. Vorige maand weer lekkage. Het kan dus haast niet anders dan dat de lekkage vanuit de douche komt maar we hebben een behoefte om alles er weer uit te breken. Is er een andere minder ingrijpende oplossing.
maandag 23 oktober 2017

Rap stoomcabine repareren

De thermostaat is denk ik weer kapot, dit is eind mei vervangen maar heb weer problemen. Water wordt steeds koud en warm. Ik heb de gegevens van de monteur die het vorige keer heeft vervangen niet meer. Vandaar dat ik opnieuw op zoek ben gegaan naar iemand. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor dat ik van u diensten gebruik maak. Ook zou ik willen weten hoe snel u dit zou kunnen oplossen want op deze manier is het hel om te douchen.
maandag 23 oktober 2017

Gaskachel controleren en onderhouden

We hebben een gaskachel in de keuken en die heeft een onderhoudsbeurt nodig voor de winter.
maandag 23 oktober 2017

Installatieklussen uitvoeren

De klant wil zijn Sanibroyeur-vermaler verwijderen en nieuwe laten monteren (al gekocht). Tevens wil de klant zijn CV laten ontluchten. De klant kan pas na 8 november vakmensen ontvangen.
maandag 23 oktober 2017

Agpo Ferolli unit vervangen door een Ferroli Bluecity 300

Ik wil de Agpo Ferolli stadsverwarmingsunit laten vervangen door een Ferroli Bluecity 300. Graag dienen er alleen installateurs te reageren die hier ervaring mee hebben.
maandag 23 oktober 2017

Complete CV installatie aanleggen

Op dit moment wordt mijn huis verwarmd door gaskachels. Ik wil graag een CV installatie met radiatoren en ben benieuwd naar de kosten hiervan. Maten van mijn kamers Woonkamer 3 bij 8 meter. Keuken: 3 bij 6 meter Toilet: 1 bij 2 meter Slaapkamer: 3 bij 6 meter Slaapkamer 2: 3 bij 4 meter Douche: 3 bij 2 meter Hoogte in alle ruimtes : +/- 3 meter Ik heb interesse in een combi CV ketel voor het water in de douche en keuken Radiatoren met 0 stand en een thermostaatknop (voorkeur te bedienen via internet/app) Contact graag via mail
maandag 23 oktober 2017

Sleuf in cementvloer maken en gat in muur voor ventilatie

In de tuin ligt een cement/betonnen vloer waarvan het water niet wegloopt. Daar zou een sleuf in gemaakt moeten worden zodat het water kan weglopen. Ook zijn we bezig in de badkamer. Daar moet een rond gat in de buitenmuur gemaakt worden voor de ventilatie. Graag zou ik een offerte hiervoor van jullie ontvangen?
maandag 23 oktober 2017

Water, riool en elektra aanleggen in restaurant

We are looking for a company/contractor for installation of water pipes, sewerage and electricity for a restaurant in Den Haag.
maandag 23 oktober 2017

Ventilatiesysteem aanleggen in restaurant

We are looking for a technician/company to install the complete ventilation system for our restaurant in Den Haag. The system must be for dining areas, kitchen with fresh air and bar areas. Heating and cooling is required. Please contact us for further details.
maandag 23 oktober 2017

Gaskachel en elektrische boiler vervangen door CV-installatie

Nieuw aangekocht appartement op begane grond wordt momenteel verwarmd door gashaard in de woonkamer en warm water via een boiler. Deze graag verwijderen en vervangen voor een HR combiketel en radiatoren. Graag radiatoren plaatsen in woonkamer en 2 slaapkamers. Interesse in leidingen wegwerken in muur, maar afhankelijk van kosten eventueel achter koof. Graag beide opties in offerte opnemen. Ook als optie in offerte opnemen: verwijderen douchebak badkamer en aanleggen inloopdouche met vloerverwarming. IVM aankoop huis is bezichtiging op korte termijn niet mogelijk. Een plattegrond van de woning is bijgevoegd. CV graag plaatsen in berging(locatie huidige boiler).
maandag 23 oktober 2017

Vervanging radiatorknop

Er is een radiatorknop gebroken (plastic omhulsel). Deze moet vervangen worden. Ik hoor graag wat de kosten zijn als we dit laten doen. Vriendelijke groet, Marjolein Vonk
maandag 23 oktober 2017

Flexibele kachelpijp plaatsen

Wij willen graag een pijp in onze schoorsteen laten plaatsen. Het is een gemetselde schoorsteen die aan sluit op een houtkachel. De kachel is een gesloten systeem.
maandag 23 oktober 2017

Kickspace laten plaatsen

Ik wil een kick space van 2500 Watt laten plaatsen in de plint onder de keuken. De cv leidingen liggen er al. Er heeft er namelijk ooit een gezeten.
zondag 22 oktober 2017

Camera-inspectie rookgasafvoerkanalen in appartementen

Wij wonen in Nieuwkoop en verhuren ons appartement in Amsterdam. Ik ben voorzitster van de VvE van 4 appartementen op 4 verdiepingen. Namens de VvE wil ik een offerte ontvangen voor een camera-inspecite van het rookgasafvoerkanaal in het hele pand. Het gaat om maximaal 3 meter per verdieping. We hebben begrepen dat er in de toekomst - bij mogelijke vervanging van de cv-ketels - een certificaat nodig is als bewijs dat de kanalen oké zijn. Graag uw reactie en een prijsindicatie.
zondag 22 oktober 2017

Afvoer wasmachine aanleggen

Aansluiting / afvoer voor wasmachine aanleggen. Plaats in huis is nog niet duidelijk. Graag een offerte voor het aanleggen van een afvoer.
zondag 22 oktober 2017

Waterdruk verhogen

Graag wil ik een installateur van een opvoerpomp van waterdruk verhoging en omdat ik een deel naast mijn huis met 2 badkamers heb bijgekocht en de waterleiding heb doorgetrokken naar dit gedeelte waar ook een badkamer is en keuken (dus totaal 3 badkamers die gebruikt worden) , wil ik graag ook een afsplitsing van warm water naar die ruimte en naar mijn huis. Er is iemand van Nuon geweest en heeft dit mij geadviseerd. Ik zoek nu een installateur die alle materiaal ook kan aanleveren. Leidingen moeten ook verbreed worden.
zondag 22 oktober 2017

Houtkachel aansluiten op rookkanaal

Ik wil een kleine houtkachel laten aansluiten in mijn woning op een al bestaand schoorsteenkanaal. Dat kanaal is aanwezig vanaf het plafond op de begane grond tot aan het dak. Er is ook al een opening in het plafond aanwezig. Het is een kanaal met aluminium buis dat in het verleden is gebruikt voor een gaskachel. Ik begrijp dat de buis eruit zou moeten en vervangen moet worden door een dubbelwandige rvs buis voor de houtkachel. Er is een afvoerpijp nodig van de begane grond (met koppelstuk) dat zo'n 9 meter lang is (van begane grond tot de tweede verdieping inclusief kleine zolder). Ik ontvang graag uw prijsindicatie voor deze montage. Ik stel een bezoek op prijs.
zondag 22 oktober 2017

Dompelpompje installeren in de kelder

Mijn kelder bleek vorig jaar niet waterdicht toen bij werkzaamheden aan het Julianakanaal een grote hoeveelheid water weglekte en het grondwaterniveau meters omhoog kwam. In mijn kelder stond het water wekenlang 5 tot 6 centimeter hoog. Wellicht nog hoger, want de wanden waren tot 60cm hoog nat. Ik voorkwam stijging door elke dag het water meerdere malen af te pompen. Gezien de hoeveelheid water denk ik aan het laten plaatsen van een kleine dompelpomp van zo'n 10 tot 20 m³/uur. Er zit een betonnen vloer in de kelder. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te laten beoordelen en ontvang daarbij graag uw advies en prijsopgave.
zondag 22 oktober 2017

Lekkende keukenkraan maken

Het betreft een lekkende kraan in de keuken. Drupt zelfs in het keukenkastje. De kraan moet mogelijk worden vervangen volgens de klant. De keuze voor materiaal moet eerst worden overlegd met de klant.
zaterdag 21 oktober 2017

Houtkachel installeren

er moet een houtkachel worden geplaatst.
zaterdag 21 oktober 2017

Haard en rookkanaal plaatsen

Rookkanaal plaatsen in een huis van 2 verdiepingen met een betonnen vloer en komt uiteindelijk uit op een schuin dak met dakpannen. Huis gebouwd in 1983. Het rookkanaal kan verticaal vanuit de haard aangelegd worden. Liefst met dubbelwandige pijp en er moet een houtkachel in mee worden genomen.
zaterdag 21 oktober 2017

Airco units schoonmaken

4 airco units schoonmaken . 3 in kantoorruimte en 1 in een woonhuis.
zaterdag 21 oktober 2017

Aansluitingen voor de wasmachine verplaatsen in een appartement

Ik heb een appartement gekocht waar de wasmachine-aansluiting zich in de keuken bevindt. Het is mijn wens om de wasmachine in de berging te plaatsen aan de andere kant van de entree. Er moeten daar aansluitingen voor de waterleiding met kraan en een afvoer worden gemaakt. Ik wil weten of dit mogelijk is en hiervoor graag een prijsindicatie ontvangen. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda.
zaterdag 21 oktober 2017

CV aanleggen

Het geheel aanleggen van een CV. Gaat om 4 radiatoren, 62 m2, 180 m3, complete installatie. Materiaal in overleg met de vakman.
zaterdag 21 oktober 2017

Houthaard met rookgasafvoerkanaal plaatsen

Wij overwegen om in onze woning een houtkachel te laten installeren met een rookkanaal. Er moet in de woonkamer een rookkanaal worden gemaakt van 4 à 5 meter tot aan het zadeldak. Dat kanaal hoeft dus niet door plafonds/vloeren. Het dak is als volgt opgebouwd van binnen naar buiten: gipsplaat, isolatiemateriaal, dakbeschot en dakpannen. Wij ontvangen graag uw prijsindicatie.
zaterdag 21 oktober 2017

Haard en afvoerkanaal plaatsen

Houtkachel voor in de kamer, er is een pijp, maar die is maar 11 cm doorsnee. Moet dus nieuw kanaal komen. Betreft 2 opties, oude kanaal vervangen of een hele nieuwe pijp aan de buiten kant van het huis maken, is ongeveer 10 meter hoog. De nieuwe pijp moet totaal onderhoudsvrij zijn, dus goed materiaal. Voor de rest is het misschien handig om gewoon even te bellen met elkaar en ik heb geen idee of je het oude kanaal echt kan vervangen. Het was een pijp voor een gaskachel. Ik kan foto's aan u mailen.
zaterdag 21 oktober 2017

Aansluitpunt gas verplaatsen

Ik wil mijn keuken anders indelen. De gas aansluitpunt moet dan 360 cm verplaatst worden. Echter: het gewenste punt is vlak bij de gasmeter. Is het mogelijk bij de brede gasbuis vlak na de meter een M24 aansluiting te maken? Het gaat om een oud huis (100 jaar) waarbij de gasmeter in keukenkast bevindt.
vrijdag 20 oktober 2017

Toiletpot vervangen

De oude wc-pot verwijderen en een nieuwe plaatsen en aansluiten. De klant heeft al een nieuwe hangende wc-pot aangeschaft. Mocht u willen weten van welk merk zowel de oude als de nieuwe wc-pot is, kan dat telefonisch worden opgevraagd.
vrijdag 20 oktober 2017

Rookkanaal keuren, flexibele buis plaatsen en kachels monteren

Er is een reeds bestaande schoorsteen waar vroeger 4 aansluitpunten waren in huis. Wij zoeken een offerte voor camera inspectie van het rookkanaal met certificaat voor verzekering, schoonvegen rookkanaal en waarschijnlijk plaatsen flexibel rookkanaal. Voor potkachel in de keuken en houtkachel in de woonkamer.
vrijdag 20 oktober 2017

Zonneboiler plaatsten

ieuw gebouwde huis. Wij hebben op dit moment enkel een CV ketel van Intergas (2 jaar oud). Totaal gasverbruik is circa 1700 m3. Wij willen een complete zonneboiler plaatsen. Wat is het rendement hiervan?
vrijdag 20 oktober 2017

Wasmachine verhuizen binnen de woning

Wasmachine (bovenlader) verplaatsen van keuken naar zolder. Daar staat ook de ketel (vaillant 2009) Aansluiting en afvoer wasmachine verzorgen.
vrijdag 20 oktober 2017

Standleiding relinen

Ik heb vastgesteld dat mijn gietijzeren standleiding lek is. Over 5,5 tot 6 meter lengte moet de standleiding gerelined worden. De standleiding is gemakkelijk bereikbaar. Graag wil ik offerte voor het relinen per meter en de bijkomende kosten.
vrijdag 20 oktober 2017

Houthaard plaatsen

Ik wil graag een houtkachel laten plaatsen. Er is wel een rookkanaal aanwezig, maar ik weet niet of dit geschikt is. Hier zal eerst naar gekeken moeten worden. Hij moet gemonteerd worden in een recreatiewoning. De kachel en een hittebestendige plaat heb ik aangeschaft. Een dubbelwandig rookkanaal om naar buiten te komen, nog niet. Deze zal eventueel geleverd moeten gaan worden door de vakman.
vrijdag 20 oktober 2017

Vloerverwarming nakijken en repareren

Onze vloerverwarming werkt niet zoals we zouden willen. Het water lijkt wel warm te worden, maar de tegels blijven nagenoeg koud. Waarschijnlijk is het achterstallig onderhoud. Wij hebben het huis vorig jaar gekocht, toen speelde dit al. De vloerverwarming stamt uit 2004 - 2005. Het gaat in principe om een reparatie. De klant wil graag geadviseerd worden over mogelijke oplossingen.
vrijdag 20 oktober 2017

Klep in open haard repareren

De klep in onze open haard is doorgeroest en zit muurvast. Hierdoor komt er veel kou binnen en kunnen we de open haard niet meer gebruiken. We zijn op zoek naar iemand die een nieuwe klep kan maken en installeren.
vrijdag 20 oktober 2017

Houtkachel plaatsen en eventueel kanaal aanpassen

Ik zoek iemand die het rookkanaal kan aanpassen. Hij moet geschikt worden voor een houtkachel. Eerder is hij gebruikt voor een open haard.
vrijdag 20 oktober 2017

Rookgasafvoer voor pelletkachel aanleggen

Ik wil de afvoerpijp van de pelletkachel door een bestaande pijp van de voormalige openhaard naar buiten boven de nok van het puntdak laten plaatsen. De aan te leggen pijp loopt in een aantal bochten naar boven door het dak. De lengte van de pijp is ongeveer 7 meter.
vrijdag 20 oktober 2017

Gashaard aansluiten op gasleiding en afvoerkanaal

Afgelopen zomer zijn we verhuisd naar ons nieuwe huis. Hierin staan een vrijstaande gashaard van het merk Faber. Deze hebben we afgekoppeld om de muren te stucen. Nu willen we hem graag een stukje opschuiven, dus zal de afvoerpijp (concentrisch 150/100) aangepast moeten worden met een bocht. Ook de gasaansluiting moet worden aangepast. Graag een offerte voor de werkzaamheden inclusief de benodigde materialen.
vrijdag 20 oktober 2017

Leidingen van water, gas en afvoer verleggen

De werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden zijn het volgende, water, 15 mm en 22 mm, gas 28 mm, afvoer 50 mm. Deze komen nu vanaf 1 hoog uit in het midden van de kamer en zullen naar de zijkant gelegd moeten worden, en mogen langs het plafond lopen want er komt een verlaagt plafond in. De leidingen komen uit in de kruipruimte en zullen daar ook weer gemonteerd moeten worden. Aansluitingen zitten dicht bij het luik van de kruipruimte.
vrijdag 20 oktober 2017

Haard met flexibele pijp monteren

Wij willen een nieuwe houtkachel laten plaatsen. We hebben wel een rookkanaal, alleen is deze nog niet geschikt voor een 15 cm pijp. Hiervoor moet nog een flexibele pijp doorgetrokken worden. Ook hebben wij een vloerplaat nodig. We hebben nu nog open vuur.
vrijdag 20 oktober 2017

Houtkachel inclusief rookkanaal plaatsen

Ik wil bij Gamma een houtkachel gaan kopen en die in mijn woning laten aansluiten. Er is een nieuw plafond waar al een uitsparing in zit. Er is een rookgasafvoerkanaal nodig van 6 à 7 meter lang. Mijn huis heeft een Mansardedak met wolfseind en de pijp kan direct boven de 1e verdieping door dat dak. Ik ontvang graag uw offerte voor het aanleggen van het afvoerkanaal en aansluiten van de kachel.
vrijdag 20 oktober 2017

Gasleiding keuren in autospuiterij

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het keuren van de gasleiding in een autoschadebedrijf. De gasleiding loopt vanaf de meterkast via het plafond (circa 3.5 meter) naar de cabine. De cabine en een gasstel op de eerste verdieping zijn aangesloten op de gasleiding.
vrijdag 20 oktober 2017

Buitenkraan en wasmachineaansluiting maken

Ik zoek een loodgieter om in het keukenkastje tussen de wasbak en de buitenmuur een vaatwasmachineaansluiting te maken en die waterleiding door te trekken naar een te monteren buitenkraan.
vrijdag 20 oktober 2017

Intergas CV-ketel monteren

Plaatsen nieuwe cv ketel intergas zelfde merk als vorige dus snelle montage
vrijdag 20 oktober 2017

Loodgieterswerk grachtenpand

Ik heb een pand aan een van de grachten van Amsterdam met 4 appartementen erin. Ik zoek een nieuwe loodgieter die een keer per jaar de cv ketels gaat onderhouden, en meer werk doet natuurlijk. Ik wil een loodgieter die standaard langsgaat als er wat mis is.
vrijdag 20 oktober 2017

Buitenkraan en vaatwasseraansluiting aanleggen

Ik zoek een loodgieter om een vaatwasmachineaansluiting te maken in het keukenkastje tussen de wasbak, waterleidingen en de buitenmuur. Deze waterleiding moet nog doorgetrokken worden naar een aan te leggen buitenkraan.
donderdag 19 oktober 2017

Thermostaat kraan van verwarming vervangen

In de huiskamer is de thermostaatkraan afgebroken doordat er een stoel tegen aan is geduwd. Nu blijft hij voluit aanstaan. Ik heb stadsverwarming, dus zet ik nu alle warm water toevoer stop.
donderdag 19 oktober 2017

3 radiatoren plaatsen

In onze nieuwe woning heeft de oude bewoner 3 radiatoren in de woonkamer en keuken verwijderd, maar de aansluitingen zijn nog wel aanwezig. Eén daarvan ligt onder de vloer, de andere twee zijn gewoon afgekoppeld. Op de aansluiting in de keuken moet een kleine handdoeken radiator worden aangesloten, op de andere twee moeten standaard radiatoren gemonteerd worden. Het gaat om een goed geïsoleerde tussenwoning met een vloeroppervlakte van ongeveer 50 m². De materialen hebben wij niet in bezit en dienen door de vakman geleverd te worden. Wij krijgen op 30 oktober de sleutel en willen deze klus rond half november laten verzorgen. Wij ontvangen graag uw offerte. Er staan foto's en plattegronden van de woning op internet.
donderdag 19 oktober 2017

Onderhoud/reparatie split airconditioning

Wij hebben een split airco in onze slaapkamer .Type Tronix ac-trsp 2. 7 We zouden hier graag onderhoud aan laten plegen(schoonmaken+eventueel bijvullen) Tevens is het condensafvoerslangetje poreus geworden en ondertussen geheel afgebroken. Deze zouden we dus graag laten vervangen. Gaat via gat in muur richting regenpijp (plusminus 1.5 meter). Zou u kunnen laten weten of u dit uit kan voeren en wat te verwachten kosten zijn.
donderdag 19 oktober 2017

Rookkanaal voor houtkachel aanleggen

Wij hebben een rookkanaal, waar ooit een gaskachel op is aangesloten in ons huis uit 1936. Het gat van het rookkanaal heeft een doorsnede van 12 cm. Het is onduidelijk wat voor pijp er nu in zit. Het rookkanaal gaat voor zover wij weten recht omhoog. Wij willen hierop een houtkachel aansluiten die nog gekocht moet worden. Er ligt geen hittebestendige vloer.

Partners

Partners van Casius