Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in uw regio.

18321 klanten bevelen een bij Casius aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: cV, elektra, gas en water in een casco woning installeren, elektra- en CV-installtie aanleggen, zonneboiler leveren en installeren, complete CV-installatie aanleggen, vloerverwarming laten aanleggen, cV aanleggen in een jaren '20 huis, boiler leveren en laten plaatsen, vloerverwarming aanleggen, vloer egaliseren en betegelen, cV-installatie aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen, aanleggen van een CV-installatie, zonneboiler en zonnepanelen plaatsen, hoekhaard verbouwen en schouw verwijderen, houtkachel installeren en inbouwen, combi CV met zonneboiler plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter:

vrijdag 24 maart 2017

Gasleidingen vervangen

Gasleidingen in mijn woning moeten vervangen worden op last van de gemeente. Ze moeten voldoen aan NENof NEN
vrijdag 24 maart 2017

Defecte stortbak vervangen

De stortbakkraan blijft doorlopen. Het kraantje is lam. Ik denk dat er een nieuwe hoge stortbak moet worden aangelegd met een nieuwe kraan, die we wel goed open en dicht kunnen draaien
donderdag 23 maart 2017

Keukenkraan vervangen

Geen leidingswerk
donderdag 23 maart 2017

Leidingen laten frezen

Ik wil de leidingen op de beneden verdieping in de muren laten frezen. Kunt u een indicatie geven van de kosten voor het frezen en netjes afwerken van de muren.
donderdag 23 maart 2017

Gasleiding vervangen

Gasleiding laten vervangen
donderdag 23 maart 2017

Keukenkraan vakkundig laten monteren

Wij kopen een nieuwe keukenkraan bij Praxis en laten deze graag vakkundig monteren. Wij ontvangen graag vooraf uw prijsopgave.
donderdag 23 maart 2017

Houtkachel op bestaand rookkanaal aansluiten

Wij hebben een houtkachel gewonnen bij een prijsvraag (zonder aansluitbuizen e.d.). Wij hebben al een houtkachel in de kamer staan, maar die willen wij dan vervangen voor de gewonnen houtkachel. Graag willen wij van u een offerte ontvangen voor de montage van de kachel op het bestaand rookkanaal aan te sluiten. We maken graag een afspraak om de situatie hier even te bespreken en te kijken welke materialen nodig zijn.
donderdag 23 maart 2017

Vervangen van de CV-ketel

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor vervangen van mijn CV ketel. De ketel zal ergens begin augustus vervangen moeten worden.
donderdag 23 maart 2017

Stoomdouchecabine repareren

Mijn riho memphis stoom cabine geeft aan dat hij ontkalt moet worden de lampjes knipperen 4 keer achter elkaar
donderdag 23 maart 2017

Gaskachel en geiser schoonmaken en keuren

Graag offerte voor het schoonmaken en keuren van een moederhaard en keukengeiser.
donderdag 23 maart 2017

Gaskachel controleren

Wij hebben in ons oude huurhuisje een gaskachel staan die we graag gecontroleerd en gecertificeerd willen hebben zodat het veilig is om daar te wonen. Ik weet niet wanneer de laatste onderhoudsbeurt geweest is. Hier ontvangen wij graag een offerte voor.
donderdag 23 maart 2017

Compleet nieuwe verwarmingsinstallatie aanleggen

Het is een klein 100 jaar oud rijtjeshuisje (arbeiderswoning) met beneden woonkamer, keuken, douche, toilet en boven 2 kleine slaapkamers. Er is nog geen cv aangelegd maar dat wil ik wel. Er is nu nog een gevelkachel en een geiser. De woning 3.60 x 12 meter minus een plaatsje, circa 40 m2 aan oppervlakte. Graag wil ik eerst weten wat de kosten zouden zijn.
donderdag 23 maart 2017

Lekkage bij de toiletpot repareren

Tussen de tegels en de toiletpot lekt het. Dat moet verholpen worden. Het lijkt van de achterkant te komen. Wat zou het kosten om dit te onderzoeken en op te lossen?
donderdag 23 maart 2017

Buitenkraan aanleggen

Hi,Binnenkort krijg ik sleutel van mij nieuwe huis ,ik wil graag de prijsopgaaf over 2 buiten kraan (vorstvrij )aanleggen aan voor en achtegevel via de kruipruimte en nog een waterleider en water afvoer (kruipruimte)doortrekken naar de garage voor de keukenblok (klein )alvast bedankt
donderdag 23 maart 2017

Leidingen in de keuken verleggen

Gas elektra en waterleidingen leggen nieuwe L keuken
donderdag 23 maart 2017

Leidingen in de keuken laten aanleggen

Gas elektra en waterleidingen leggen nieuwe L keuken
donderdag 23 maart 2017

Leidingen leggen voor een nieuwe keuken

Vanaf week 17 is de montage van mijn nieuwe L-vormige keuken ingepland. Op dit moment is de ruimte al leeg. Ik heb vandaag de installatietekeningen ontvangen voor de aanpassing van de aansluitingen van water, gas en elektra. Ik wil die graag met u delen en daarna uw offerte voor de werkzaamheden ontvangen.
donderdag 23 maart 2017

Watermeter naar binnen de woning verplaatsen

De watermeterput staat 3 meter van de woning vandaan. Graag willen wij de watermeter naar binnen verplaatsen.
donderdag 23 maart 2017

Honeywell kamerthermostaat installeren

Ik wil een kamerthermostaat Honeywell kopen bij Gamma en ook laten installeren door gamma service . Is dat mogelijk? Als zo is wat moet ik betalen voor installatie.
donderdag 23 maart 2017

Grohe regendouche monteren

Ik wil graag een Grohe thermostaatkraan/regendouche laten monteren. Het betreft Vitalio Start system 160 van Grohe, onlangs gekocht bij Praxis. Deze kraan/regendouche moet in de plaats komen van een andere (thermostaat)kraan. De afmetingen van de nieuwe kraan zijn gelijk aan die van de oude (150 mm).
donderdag 23 maart 2017

Ventilatie in de badkamer verbeteren

Wij zijn zojuist verhuisd naar een nieuwbouwhuis, 1 jaar oud. Hierbij zit een ventilatiesysteem in de badkamer, geen ramen, echter wanneer de deur van de badkamer dicht is beslaat de gehele badkamer binnen enkele minuten. Is het mogelijk hier naar te kijken / verbeteren?
donderdag 23 maart 2017

Kraan op een badkamermeubel vervangen

Ik wil de kraan aan mijn badkamer meubel vervangen. Kraan koop ik zelf, graag offerte. Maar ook een offerte voor een nieuw badkamer meubel plaatsen... koop ik ook zelf en er zit geen elektra in.
donderdag 23 maart 2017

Complete CV-installatie aanleggen

Wij hebben een huis gekocht waar nu nog een gaskachel inzit. Wij willen een cv ketel laten plaatsen in totaal moeten er 7 radiatoren komen die wij zelf al hebben, wij zijn met 2 personen. De cv ketel willen wij op zolder dus er moeten nieuwe leidingen komen. Wel hebben we boven houten vloeren dus makkelijk er doorheen te komen. Wat zullen hiervan de kosten zijn?
woensdag 22 maart 2017

Riolering en elektra naar het tuinhuis doortrekken

Het tuinhuis staat op ongeveer 15 meter afstand van de hoofdwoning. De riolering en de elektra dienen te worden doorgetrokken naar het tuinhuis in verband met het toilet en een kraantje. Tevens dienen er 3 stopcontacten geplaatst te worden.
woensdag 22 maart 2017

Stukke thermostaatkraan vervangen

Ik heb de thermostaat al in huis echter ik krijg de rozet niet los om de kraan eruit te halen. Het betreft een thermostaat kraan in een paneel van een douche cabine. Moet per direct worden vervangen. Krijg nu alleen maar heet water uit de kraan.
woensdag 22 maart 2017

Leidingen verleggen

Op 6 april wordt de keuken geleverd en voor die tijd moeten de leidingen nog verlegd worden, het gaat om de aansluiting van de kraan en vaatwasser en stroom punten van de afzuigkap en koelkast ook indien mogelijk een aantal extra stopcontacten. De leiding tekening is toegevoegd.
woensdag 22 maart 2017

Oonieuw aansluiten afzuigkap op afvoerkanaal

Afvoerkanaal ligt redelijk diep in plafond, nu heeft de flexibelebuis van de afzuigkap losgelaten en krijgen we niet meer bevestigd
woensdag 22 maart 2017

Houtkachel aansluiten op het rookkanaal

Houtkachel aansluiten op het rookkanaal. Gaat om een losstaande kachel. Materiaal is aanwezig. Gelijkvloers dus pijp van kachel naar rookkanaal in plafond is zo een 1. 80...
woensdag 22 maart 2017

Stadsverwarming repareren

Onze stadsverwarming reageert niet op instelling van de thermostaat. Instelling " Vrije dag" 15' geeft een kamertemperatuur van 20,5 '. Er is dus behoefte aan controle en zonodig vervanging/reparatie.
woensdag 22 maart 2017

Waterleidingen verleggen en splitsen

Appartement met 1 hoofdleiding. Watermeter aansluiten zou betekenen dat het waterverbruik van de 4 betrokken appartementen samen gemeten wordt. Waterbedrijf Groningen adviseert daarom om de leidingen om te leggen/ te splitsen. Hiervoor willen we een offerte aanvragen.
woensdag 22 maart 2017

Afvoer voor de wasmachine veranderen

Op de 1e etage in onze woning ligt een houten vloer met daarnaast een betonnen gedeelte waar een douchebak en wasmachine aanwezig zijn. Er is daar een probleem met de afvoerleiding van de wasmachine en die moet mogelijk worden vergroot/veranderd. Nu komt het afvalwater van de wasmachine bij het wegpompen omhoog door de afvoer van de douchebak. Ik maak graag een afspraak om de klus te laten beoordelen en ontvang daarna uw plan van aanpak en een offerte.
woensdag 22 maart 2017

Nieuwe gasleiding

Wij zoeken een loodgieter om een nieuwe gasleidng aan te leggen na gevonden gaslek onder grond bij een koppeling (schijnt niet te mogen). Het hele leidingwerk schijnt vervangen te moeten worden.
woensdag 22 maart 2017

Stalen gasleiding vervangen

Na een bouwkundige keuring is ons verzocht de stalen gasleiding van de meterkast naar de keuken te laten vervangen. De gasleiding loopt vanaf de meterkast door een betonnen vloer via de kelder naar de keuken. Het gaat in het totaal om ongeveer 5 a 6 meter lengte. Dit moet gedaan worden volgens de geldende norm NEN. Graag ontvangen wij een prijsopgave/offerte.
woensdag 22 maart 2017

Gasleiding af laten doppen

In kelder van huis loopt een gasleiding door de buitenmuur naar de tuin ergens naar toe, maar weet niet waarheen. Vermoedelijke gaslekkage. Hierdoor in de kelder de leiding graag afdoppen
woensdag 22 maart 2017

Loodgieter- en leidingwerk uit laten voeren

In mijn gangkast zou ik graag een aparte WC willen. Het gaat om een appartement op de begane grond en in de ruimte waar het is is tevens een luik aanwezig naar de kruipruimte. Een aansluiting voor een fonteintje in de hoek is ook wel handig. Daarnaast is er 1 leiding/afvoer die verlegd moet worden van de slaapkamer naar de keuken, 2 meter verder. Ook als de WC af is zal er in de badkamer nog een klus zijn, maar ik doe het in fases dus dat komt later. Ik zou graag willen weten wat dit ongeveer kost. Het daadwerkelijk maken van de WC etc. Heb ik al iemand voor.
woensdag 22 maart 2017

Dompelpomp in de kruipruimte installeren

In een kruipruumte 70 cm. Diep staat na regen water. Dit moet automatisch worden weggepomp. Ongeveer 10 cm over 40 vierkante meter
woensdag 22 maart 2017

Dompelpomp installeren in de kelder

Ik heb water in mijn kruipruimte 70 cm diepe kruipruimte. Na regen loopt er water in zo'n 10 cm. Dit moet eruit. Wat kost een het plaatsen van een pomp welke automatisch werkt als er wate in staat.
woensdag 22 maart 2017

Buitenkraan en leiding (deels) vervangen

Nieuwe (standaard) buitenkraan monteren incl leiding (gedeeltelijk/vorst schade) . Graag zsm!
woensdag 22 maart 2017

Onderdelen in een hangtoilet vervangen

Het water van mijn toilet blijft doorlopen. Het betreft een Oliver toilet uit 2002.
woensdag 22 maart 2017

Watermeter verplaatsen

Ik wil de watermeter in mijn appartement verplaatsen. Het is een appartement op de 3e verdieping. De watermeter zit in het toilet en moet ongeveer 1 meter omhoog geplaatst worden in verband met de plaatsing van een zwevend toilet. De werkzaamheden dient het liefst volgende week, week 27-31 maart, te moeten worden uitgevoerd.
woensdag 22 maart 2017

Onderhoud aan een Barbas gashaard

De ruit van de inbouw barbas gashaard in de woonkamer (dagelijks gebruik) is wit uitgeslagen. Kan iemand die komen schoonmaken? De schoorsteen is zonet geveegd en er zit nu een moderne kap op, naar de kachel is recentelijk gekeken. Tevens advies gevraagd voor beste wijze van verwarming van twee andere ruimten.
woensdag 22 maart 2017

Huis op loden leidingen controleren

Ik wil alle loden leidingen in bovenhuis, eerste en tweede verdieping, vervangen. Ik weet echter niet precies waar zij in huis liggen. Gelieve alleen reacties waarin de controle op aanwezigheid van leidingen met materiaal getest kan worden, zonder dat er muren/vloeren moeten worden gesloopt.
woensdag 22 maart 2017

Gashaard installeren

Wij zijn op zoek naar een erkend installateur voor een gashaard die wij hebben aangeschaft. Het betreft een gashaard van het merk/type “Bellfires View Bell Topsham 3”. Wij willen deze gashaard graag zwevend laten monteren en installeren in de uitbouw van onze nieuwbouwwoning te Utrecht. Zie ook bijgevoegde opstelling. De ruimte is 3,20m waarin de haard komt te hangen hoog. Kunnen je deze gashaard installeren, monteren en in bedrijf stellen? Indien mogelijk ontvang ik dan graag zo snel mogelijk een offerte voor plaatsing/inbouw inclusief: Afvoermaterialen geveldoorvoer convectieroosters muurbeugels (optioneel; indien niet mogelijk kunnen we dit zelf regelen) brandvrije haardombouw, optioneel; indien niet mogelijk kunnen we dit zelf regelen
woensdag 22 maart 2017

Waterleiding en gaskraan in de keuken verplaatsen

Op 3 april a.s. wordt er een nieuwe keuken geplaatst. Hiervoor dienen nog een waterleiding en gaskraan verplaatst te worden. Het is op erg korte termijn, maar helaas hebben een aantal werklui afgezegd. Ik hoor graag of het mogelijk is deze werkzaamheden deze week nog uit te voeren en
woensdag 22 maart 2017

Buitenkraan in de achtertuin plaatsen

Ik wil graag een buitenkraan in mijn achtertuin laten plaatsen. De leiding kan vanuit de woning worden doorgetrokken. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.
woensdag 22 maart 2017

Vloerverwarming laten aanleggen

Ik wil graag vloerverwarming laten aanleggen op de vloer van de begane grond van mijn woning. Dit is voornamelijk de woonkamer aansluitend op de keuken, hal en wc. Samen bedraagt dit 45 m2. Ik wil graag een prijsopgave en een datum wanneer jullie dit kunnen realiseren voor mij. Hoor graag van u.
woensdag 22 maart 2017

Knop van de vloerverwarming in de badkamer repareren

De knop van de vloerverwarming in de badkamer reageert niet meer, waardoor de verwarming nu 24/7 op hoog aanstaat. Dit kost mij veel elektriciteit. Op de knop staat ME-Control. Het is een vierkante knop. Hopelijk neemt u snel contact met mij op.
dinsdag 21 maart 2017

Mechanische ventilatie vervangen

Het plaatsen van mechanische ventilatie en de kanaal schoonmaken
dinsdag 21 maart 2017

Designradiator monteren

Ik wil graag een designradiator laten vervangen in mijn badkamer. De nieuwe radiator al iets smaller zijn dan de huidige radiator, ik weet niet of het leidingwerk daarvoor moet aangepast worden. De aansluiting van de nieuwe radiator zal niet onderop zitten maar aan de linkerkant.
dinsdag 21 maart 2017

Regendoucheset Nina monteren

Ik wil graag de kraan, de slang en douchekop laten plaatsen. Ik heb een Aquavive regendoucheset Nina met kraan besteld.

Partners

Partners van Casius