Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in uw regio.

19906 klanten bevelen een bij Casius aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: installeren van een warmtepomp, mechanische luchtafvoer installeren in appartementen, meterkast verplaatsen en warmtepomp en zonnepanelen plaatsen, water - Water warmtepomp, warmtepompboiler installeren, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, water warmtepomp leveren en plaatsen, lucht -, water- en warmtepomp plaatsen, water - water warmtepomp installeren, warmtepomp laten plaatsen, grondwarmtepomp installeren, grondwarmtepomp installeren, grond-water warmtepomp installeren, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp aan laten brengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter:

vrijdag 23 februari 2018

Gasleiding verleggen

Voor het plaatsen van een nieuwe keuken dient de gasleiding verlegd te worden
vrijdag 23 februari 2018

Rookkanaal geschikt voor houtkachel?

Ik wil een houtkachel aanschaffen, maar weet niet of mijn rookkanaal voldoet.
vrijdag 23 februari 2018

Lucht - Lucht warmtepomp

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een nieuwbouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Graag wil ik meer informatie over het plaatsen van een lucht/lucht warmtepomp in een particulier nieuwbouwhuis van ongeveer 800m3
vrijdag 23 februari 2018

Designradiator ophangen

Er moet een designradiator opgehangen in de badkamer.
vrijdag 23 februari 2018

Riolering renoveren

Het toilet loopt niet goed door. Bij eerdere verstopping hebben we gezien dat de riolering niet goed afloopt. We zoeken een loodgieter die dit kan verhelpen. Het moet dus beter afgevoerd worden.
vrijdag 23 februari 2018

Houtkachel plaatsen

Houtkachel, Gotland 90 x 41,8 cm installeren in schuur. Er zit een schoorsteen op de schuur, alleen weet ik niet of deze geschikt is om het rookgaskanaal in aan te leggen. Daarnaast heb ik ook nog een 'Deboras' kachel liggen die ik misschien ook aangesloten wil hebben, echter weet ik niet of dit mogelijk is.
vrijdag 23 februari 2018

Plaatsen mechanische ventilatie in de badkamer

Uit de bouwkundige rapportage die is opgemaakt i.v.m. de aankoop van onze woning blijkt dat er mechanische ventilatie ontbreekt en dus geplaatst moet worden in de badkamer. Graag ontvangen we een offerte voor het plaatsen inclusief materiaal.
vrijdag 23 februari 2018

Verwarmingsketel plaatsen

Welke brandstof wordt er gebruikt? Aardgas. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Vervanging van huidige CV ketel van 21 jaar oud voor een zuiniger model. De woning is 75 m2/180 m3.
vrijdag 23 februari 2018

Lucht-lucht warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Momenteel heb ik heteluchtverwarming middels een Brink ketel. Deze ketel is 20 jaar oud en is toe aan vernieuwing. Voor het verwarmen van mijn water heb ik een Intergas CW5, 2017. Ook heb ik zonnepanelen. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden voor een lucht-lucht warmtepomp voor het verwarmen en/of koelen van mijn woning.
vrijdag 23 februari 2018

Wand model airco installeren

Ik wil een wand model airco in de slaapkamer van 4 x 3,5 x 2,5 meter plaatsen.
vrijdag 23 februari 2018

Lucht/water warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair), Andere doeleinden. Voor een huis met 11 bewoners en een zeer hoog warmwatergebruik zoek ik een minimaal CW 6 installatie. De hoofdverwarming blijft gas, maar de CV verhuisd van de kelder naar de zolder. De CV kan tevens als back-up dienen om in koude winters het warmwatergebruik weer op zich te nemen. Echter.. het betreft een rijksmonumentaal huis, en om enkele oudere radiatoren die buiten gebruik genomen gaan worden niet in verval te laten geraken, wil ik dat de warmtepomp ook op deze oude radiatoren gaat draaien, want misschien weet u dat niet,maar doorroesten van een verwarming van binnenuit komt zelden voor, ik doe er beter aan mijn oude radiatoren gewoon te blijven laten functioneren, ondanks dat ik weet dat het rendement niet hoog zal zijn, dat begrijp ik ook. In de nabije toekomst wordt 40-100 meter vloer vervangen en daar zal vloerverwarming in komen. Dat moet de nieuwe warmtepomp ook kunnen. Er moet ook een stevige pomp komen omdat ik een hoog huis heb hier. Dus het grootst mogelijke buffervat dat maximaal 170 cm hoog is, (kelder 185 hoog) en maximaal 80 cm breed. Vertel meteen even of die dingen op 220 of 380 lopen en hoe dat in de meterkast zit? Die van mij is van misschien 1950.
vrijdag 23 februari 2018

Warmtepomp aanbrengen

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw van 80 m2. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik heb net zonnepanelen laten installeren en zoek de volgende mogelijkheid om energie te besparen voor warm water en verwarming.
vrijdag 23 februari 2018

Warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een nieuwbouw woning. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, verwarming van water (sanitair), aansluiting bestaande vloerverwarming. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik heb een nieuwbouwhuis welke goed is geïsoleerd. Het huis heeft vloerverwarming. Inhoud huis is zo’n 800 kuub. Ik heb ook een bron laten slaan voor beregening en voorbereidingen voor watervoorziening binnenshuis. Ik heb eveneens een buffervat voor de CV houtkachel, dus ik vermoed dat de meeste voorbereidingen er al zijn.
vrijdag 23 februari 2018

Warmtepomp voor zwembadverwarming

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarming van een zwembad. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik heb een zwembad van 6.50 bij 3 meter en 1.70 meter diep. Ik wil deze middels een warmtepomp laten verwarmen. Indien mogelijk ook een ruimte van 9 bij 4.50 meter verwarmen hiermee.
vrijdag 23 februari 2018

Warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Graag een offerte voor de levering en installatie van (Elga) hybride warmtepomp voor werking in combinatie met een Remeha Calenta C40 weer afhankelijke cv installatie. Vrijstaande woning bouwjaar 1890, matig geïsoleerd, (wel dakisolatie, geen spouwmuur maar steensmuur, deels hr-glas). Verbruik 3000 m3 gas per jaar.
donderdag 22 februari 2018

Warmtepomp monteren bij nieuwe woning

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een nieuwbouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, aansluiting bestaande vloerverwarming, verwarming van water (sanitair). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Nieuwbouw huis op het platteland. Hier wil ik een nieuwe warmtepomp laten monteren. Ik wil de water-water warmtepomp laten plaatsen.
donderdag 22 februari 2018

Warmtepomp installeren bij nieuwe recreatiewoning

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een nieuwbouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair), Aansluiting bestaande vloerverwarming Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken We gaan een nieuwe recreatie woning aankopen en denken eraan om geen gas aan te sluiten maar gebruik te maken van alternatieve energie zoals zonnepanelen.
donderdag 22 februari 2018

Verwarmingsketel plaatsen

Welke brandstof wordt er gebruikt? Aardgas Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken De huidige Brinkketel (AllureBD 40) dient vervangen te worden.
donderdag 22 februari 2018

Buitenkraan aanleggen

Wij zoeken een loodgieter voor het aanleggen van een buitenkraan op ons complex. Er is een tappunt aanwezig in de technische ruimte en deze dient dan via de gezamenlijk parkeergarage naar het gewenste punt gebracht te worden, het gaat om een lengte van ongeveer 60m.
donderdag 22 februari 2018

Leveren en monteren van een VR-ketel

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het leveren en monteren van een VR-ketel. Bijv. VAIL CV ketel VCW CWAL Graag inclusief alle kosten/VR ketel/materialen/voorrijkosten e.d. Eventueel tevens een offerte voor het leveren en installeren van Itho eco-fan cve se ra plus rft zender wit. Tevens ontvang ik graag een link naar eventuele reviews. Ik hoor graag van u.
donderdag 22 februari 2018

Radiatorknoppen vervangen

9 x radiator knop verwarming vervangen door thermostaat radiator knop. Deze moeten nog aangeschaft kan bij gamma dan eventueel.
donderdag 22 februari 2018

Airco's monteren

Ik ben bezig met het realiseren van 2 appartementen op 4e en 5e etage (zie bijgaande bouwtekening. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor: - een airco in woonkamer/keuken en slaapkamer 5e etage. Binnenunit kan in de ruimte boven badkamer geplaatst worden (500 mm), met uitgangen naar de 2 naastliggende ruimtes via de muren. Buitenunit kan op het dak - een airco in woonkamer 4e etage Kan deze gebruik maken van dezelfde buitenunit van die van de 5e etage? Zou dan via een 'schacht' naar de onderliggende ruimte moeten De 4e etage zal door goede isolatie minder warm worden dan de 5e. Is een airco zonder buitenunit dan werkzaam genoeg? Wat kost een oplossing zonder buitenunit? Graag hoor ik en met vriendelijke groet, Erwin Bouwman
donderdag 22 februari 2018

Warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, verwarming van water (sanitair). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Mijn huis is van 2002 heb normale radiators.
donderdag 22 februari 2018

Lekkende kraan repareren

Waarschijnlijk is het vervangen van het kraanleer voldoende, maar heb geen ervaring met deze klus.
donderdag 22 februari 2018

Warmtepompboiler installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarming van water (Sanitair), aansluiting bestaande vloerverwarming. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het huis heeft een oppervlakte 60 m2 en alleen de vloerverwarming is wel goed geïsoleerd. Ik wil een warmtepompboiler laten plaatsen.
donderdag 22 februari 2018

Warmtepomp aanbrengen bij huis

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Aansluiting bestaande vloerverwarming Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Graag willen wij besparen op het gasverbruik. Op dit moment hebben wij al zonnepanelen. We hebben interesse in een warmtepomp. Alleen hebben wij totaal geen idee welke het bij ons het best past.
donderdag 22 februari 2018

Verwarmingsketel plaatsen

De CV ketel die op dit moment aangesloten is werkt niet meer. Wij hebben via marktplaats een werkende CV ketel gekocht en willen die graag door een professional laten aansluiten en eventueel na laten kijken. Gezien de nieuwe ketel op de zelfde plek komt te hangen, vermoed ik niet dat er leidingen omgelegd moeten worden.
donderdag 22 februari 2018

Stadsverwarmingsunit vervangen

Graag onze stadsverwarming-unit vervangen. Zijn hier alternatieven voor? Ik heb hier geen verstand van.
woensdag 21 februari 2018

Warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een nieuwbouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken het wordt een nieuwbouw woning met onder en boven vloerverwarming de leiding buiten kun horizontaal als verticaal is
woensdag 21 februari 2018

Warmtepomp installeren op oud vrachtschip

Welke installatie hebt u momenteel? Elektrische verwarming. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een schip. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat over een oud vrachtschip wat in het huidige ruim wordt omgebouwd tot woning. Er is dus genoeg water in de omgeving. Het schip wordt als nieuwbouw geïsoleerd. Ik wil dus een water-water warmtepomp laten aansluiten en wil hier meer informatie over hebben. Wij zijn al bezig met een vergunning. Wij hebben op dit moment infraroodpanelen.
woensdag 21 februari 2018

Warmtepomp plaatsen

Het betreft een nieuwe woning, nog te bouwen in dezelfde wijk. EPC waarde van de nieuwe woning is 0,4. De nieuwe bouw wordt nog uitgevoerd met een Cv ketel. We willen inventariseren wat de kosten zouden zijn om voordat de bouw aanvangt naar een gasloze woning te gaan of een combinatie van tijdens en na. De nieuwe woning bestaat uit 3 etages (begane grond, 1e & zolder). Het is een 2-onder-1 kap. Het vloeroppervlak is ca 200 m2. De gebruiksoppervlakte zal iets lager liggen door het schuine dak. De begane grond zal standaard vloerverwarming krijgen. Overige etages krijgen radiatoren. Voorkeur lijkt uit te gaan naar brine/water verticale warmtepomp met boilervat. Schattingen jaarverbruik zijn gebaseerd op verbruik huidige woning (EPC = 0,6) uit 2013.
woensdag 21 februari 2018

Warmtepomp bij bungalow aanbrengen

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het is een bungalow alles gelijkvloers. Woonkamer 6x7 meter. 4 slaapkamers 3x3 meter plus gang 3x3 meter, keuken 2x3 meter en de badkamer 2. 5x2. 5 meter. Plafond overal 2. 5 meter hoog. Ik ben te bereiken opof
woensdag 21 februari 2018

Warmtepomp in plaats van stadsverwarming

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Om van stadsverwarming af te zijn ben ik op zoek naar een milieu verantwoordelijke manier om mijn huis te verwarmen en warmwatervoorziening. Ik ben reeds bezig met het zoeken naar een installateur voor vloerverwarming.
woensdag 21 februari 2018

Kraan en afvoer aanleggen voor vaatwasser

De afbeelding in bijlage is de oude keuken er komt een nieuwe met vaatwasser er moet dus een afvoer en aanvoer van water komen
woensdag 21 februari 2018

Haard plaatsen en rookkanaal aanleggen

De eengezinswoning is 10 oud. Er zijn 3 woonlagen aanwezig met betonnen vloeren. Er dient een rookkanaal aangelegd te worden en een haard geplaatst.
woensdag 21 februari 2018

Airconditioning installeren

We zijn op zoek naar een airco in een vertrek, ongeveer 20 m3. Wat voor airco zou hier het beste passen. Mijn vrouw is daar bezig met taarten, dus het moet een droge lucht en koel blijven in de zomer.
woensdag 21 februari 2018

Houtkachel aansluiten op bestaand rookkanaal

Wij hebben bij Gamma een houtkachel Narvik gekocht en willen deze graag laten plaatsen. Er zitten twee bochten bij en 1,5 meter buis.
woensdag 21 februari 2018

Warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Aansluiting bestaande vloerverwarming Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Weet nog niet welk systeem het beste is in mijn situatie. Huis is van 2000 de grondopp. Is ong. 1000 m2 dus grond-water is wellicht een goede oplossing. Het is geen directe noodzaak alleen een verkenning omdat de HRketel 18 jaar oud is.
woensdag 21 februari 2018

Woning moderniseren met warmtepomp

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, verwarming van water (sanitair), aansluiting bestaande vloerverwarming, andere doeleinden. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De bestaande woning wordt gemoderniseerd. Streven is om de bestaande HR ketel te vervangen. Woning heeft nu radiatoren en een HR ketel en gaat over op vloerverwarming en LTV-radiatoren (moeten nog aangelegd worden). Installatie wordt in de schuur/onder de schuur aangelegd en aangesloten op de woning. De woning is ongeveer 150 m2.
woensdag 21 februari 2018

Wasmachine aansluiting op zolder maken

Kunt u een prijsopgave geven voor het aanleggen van water aan- en afvoer en een extra groep voor een wasmachine op de 2e verdieping? Locatie wasmachine is vrijwel direct naast de leidingenschacht vanuit de meterkast.
woensdag 21 februari 2018

WTW unit StorkAir WHR 90 repareren

Whr 90 ventilatoren werken niet, er staan rare codes op de display. Display geeft geen reactie op drukknoppen. Ervaren monteur van deze Bergschenhoek whr 90 met onderdelen bij zich en opnieuw systeem inlezen. Monteur MOET onderdelen als display en besturing/printplaat bij zich hebben om indien nodig te vervangen. Dit is denk ik noodzakelijk. Het apparaat is van 2002/2003.
woensdag 21 februari 2018

Bevroren en gescheurde waterleidingen stacaravan vervangen

De waterleidingen zijn door de vorige eigenaar niet afgetapt en nu bevroren en her en der gescheurd. Deze leidingen wil ik graag vervangen hebben. De leidingen zijn zichtbaar en dus goed toegankelijk.
woensdag 21 februari 2018

Mechanische ventilatiekanalen poederreinigen en systeem schoonmaken

Het gaat om het poederreiniging van de mechanische ventilatiekanalen en het schoonmaken van het systeem zelf. Het is een mechanische ventilatie van het merk JE Stork R.
woensdag 21 februari 2018

Oude haard door nieuwe vervangen

Ik wilde hierbij informeren hoeveel jullie denken dat het kost om onze bestaand houtkachel te vervangen door een nieuwe. De bestaand kachel rookt namelijk teveel en heeft bijna geen glas waardoor we het vuur niet goed kunnen zien. Specificaties: Breedte van de huidige rookafvoer: 11,5 diameter, 36 cm omtrek Gewenste nieuwe type nieuwe model kachel: -gotland-houtkachel-metaal-antraciet-90x41-8-cm/p/B515256 We horen graag hoeveel u denkt dat dit aan manuren zou kosten en welke extra materialen we hiervoor dienen aan te schaffen.
woensdag 21 februari 2018

Afvoer voor afwasmachine maken

Ik wil een afwasmachine plaatsen in mijn keuken . Het gaat om een net gerenoveerde woning met een nieuw keukenblok alleen zit er geen afvoer voor afwasmachine in. Ik weet niet of t lukt een foto bij te voegen v bestaande afvoer v gootsteen maar die ziet er heel standaard uit . Kan alleen op zondagen en maandagen Graag een offerte van goede vakman
woensdag 21 februari 2018

CV-ketels door warmtepomp vervangen

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik stook nu met 2 CV ketels (woning en bedrijf) en wil deze vervangen door 1 systeem.
woensdag 21 februari 2018

Warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een nieuwbouw woning. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het wordt een goed geïsoleerde nieuwbouw woning met alleen begane grond en over de heel begane grond vloerverwarming van circa 150 m2. Het geschatte benodigde vermogen is 10 kW. Mijn idee is om een aparte warmtepomp boiler aan te schaffen. Door de subsidie is deze niet echt prijzig en wordt de warmte van de woning weer hergebruikt.
woensdag 21 februari 2018

Warmtepomp installeren

Ik zit te twijfelen tussen de aanschaf van zonnepanelen en de aanschaf van een warmtepomp en laat mij graag adviseren. Momenteel draait ons huis op aardgas. Het vloeroppervlakte van ons woonhuis is 200 m2, verdeeld over twee woonlagen. Huidige CV Vaillant combi HR ketel uit 2010. CV aangesloten op vloerverwarming. CV zit in de bijkeuken op begane grond en onder een schuin dak, doorvoer in dak mogelijk. Huidige bezetting van woning 2 personen. Vloerverwarming is de hoofdverwarming. Ramen voorzien van hoogrendementsglas, inclusief schuifpui. In de bijkeuken is nu voldoende ruimte voor plaatsing tweede apparaat.
woensdag 21 februari 2018

Warmtepomp aanbrengen

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een nieuwbouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Aansluiting bestaande vloerverwarming, Verwarming van water (Sanitair) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken nieuwbouw huis met isolatiewaarden voor wanden RC 4 en dak RC6
woensdag 21 februari 2018

Warmtepomp bij nieuwbouw installeren

Voor mijn nieuw te bouwen huis wil ik graag offertes voor het verwarmen van het huis zonder gas. Ik wil een complete installatie voor vloerverwarming leidingen alles. Ook wil ik graag advies over wat het beste past bij mijn situatie.

Partners

Partners van Casius