Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in uw regio.

19034 klanten bevelen een bij Casius aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: afzuig- en luchttoevoersysteem en CV installeren in horeca, complete CV aanleggen, vloerverwarming aanleggen, badkamer en toilet installeren, badkamer renoveren iv.m. lekkage, houtkachel plaatsen in een bungalow en rookkanaal maken, mechanische afzuiginstallatie installeren, aanleggen CV, cV installatie aanleggen, leidingwerk aanleggen, riolering en water aanleggen voor meerdere badkamers, standleidingen vervangen, vervanging verwarming en buizen, verwarming inventariseren, vervangen, optimaliseren, wTW-systeem van Brink vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter:

maandag 21 augustus 2017

Verplaatsen van de CV ketel naar balkonkast

Ik woon in een redelijk klein appartement en de CV ketel zit voor mij op een onhandige plek. Bij diverse buurtbewoners heb ik gezien dat ze de cv in de balkonkast hebben weggebouwd. Ik ben benieuwd wat de kosten hiervan zijn. Het betreft een appartement uit jaren 40/50 met houten vloeren. Leidingen van CV en gas zijn weggewerkt in de vloer.
maandag 21 augustus 2017

Vloerverwarming aanleggen

Oppervlakte vloer Ron 60m2
maandag 21 augustus 2017

Leidingen onder en in stacaravan isoleren

De leidingen onder en in stacaravan isoleren. Circa 8 meter lengte. Tevens de geiser tegen vorst beschermen, dat hij niet afgetapt hoeft te worden.
maandag 21 augustus 2017

Aanleggen elektra, waterleiding en afvoer t.b.v. droger en wasmachine

Wasmachine en droger gaan weg uit de badkamer, naar de verdieping erboven. Daar moeten waterleiding, waterafvoer en geaarde elektra (volgens NEN-normen) worden aangelegd.
maandag 21 augustus 2017

Wc ontstoppen

De wc is verstopt. Spoelwater komt via de naastgelegen douche omhoog. Dat is geen prettig gezicht.
maandag 21 augustus 2017

Bubbelbad vervangen

Oud bubbelbad weghalen, nieuwe plaatsen
maandag 21 augustus 2017

Convectorput verwijderen en dicht maken

We willen de convectorput eruit hebben en de vloer aangeheeld zodat er vloerverwarming geplaatst kan worden. Afmetingen zijn zo'n 2.50 x 0.40 meter.
maandag 21 augustus 2017

Mechanische ventilatie aanleggen in horecapand

Voor een nieuwe cafetaria moet ik de baklucht afvoeren. Het pand is 35 vierkante meter. Ik wil de damp door een ontgeuringskast laten lopen. Leveren en aanleggen van ventilatie. Offerte inclusief alles.
maandag 21 augustus 2017

Aansluitingen voor de wasmachine maken op zolder

Wij hebben een tussenwoning gekocht en krijgen daarvan op 15 december de sleutel. Wij willen daar graag de wasmachine van de badkamer naar de zolder verplaatsen. Op de zolder staat de CV-ketel en is al een aansluiting voor een condensdroger. Er staan foto's van de woning op Funda. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.
zondag 20 augustus 2017

Wandcloset installeren

Ik wil graag een compleet wandcloset van Plieger laten installeren, als tweede toilet op de eerste verdieping. Er zit al een afvoer. Nog geen water toevoer. Het is in de badkamer waar op het moment nog verder niets zit. Het is voor mijn moeder die ik in huis neem, zij komt moeilijk de trap af en ik wil graag als u tijd heeft zo snel mogelijk deze wc laten installeren.
zondag 20 augustus 2017

Radiator en CV-leidingen vervangen

Ik wil in een slaapkamer de zichtbare CV-leiding (22 mm en 15 mm inclusief verloop van 22 naar 15 mm) laten vervangen (ook de ophangbeugels) van leidingen en radiator). De radiator moet ook vervangen worden. De kraan moet teruggeplaatst worden. De CV is een 11-type met afmeting 600 x 1400 mm (c.a. 1400 W). Graag wil ik het vervangen hebben voordat ik de vloer laat vervangen. Over ongeveer twee maanden wordt deze nieuwe vloer geplaatst.
zondag 20 augustus 2017

Opsporen en verhelpen lekkage

In het trappenhuis en het plafond van het toilet hebben wij vochtige plekken op de muren/plafond. De badkamer (en specifiek de douchebak) zit boven het toilet en grenst daarmee aan het trappenhuis. Wij vermoeden daarom dat er een lekkage is in de badkamer. Dit weten we echter niet zeker en graag zouden we dit onderzocht en daarna verholpen willen helpen. Kunnen wij hiervoor een offerte ontvangen? Alvast bedankt voor uw hulp. Met vriendelijke groet,
zondag 20 augustus 2017

Airco bijvullen

Onze airco heeft ijsvorming op zijn element daardoor gebruiken wij deze ook niet op het moment. Mogelijke reden het moeten bijvullen van de unit. Graag zou ik deze dus willen laten bijvullen en tevens informatie over onderhouds contracten prijsopgaves. Het betreft : Amcor HW-AM 12 KE
zondag 20 augustus 2017

Toilet leveren en vervangen

Staande wc-pot incl stortbak (voordelig) leveren en vervangen
zondag 20 augustus 2017

Toilet ontstoppen

Ontstoppen van WC.
zondag 20 augustus 2017

Nieuwe radiator plaatsen in een babykamer

Wij zijn een babykamer aan het maken en hebben de radiator daar verwijderd, zodat we de muren netjes glad konden maken. Eigenlijk willen wij er nu ook een nieuwe radiator laten aansluiten, zodat alles er goed uit gaat zien. De kamer is 360 x 300 x 248 cm hoog. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw prijsopgave voor de levering en montage.
zondag 20 augustus 2017

Kranen laten plaatsen

Ik wil graag een keukenkraan en twee wastafelkranen laten plaatsen. Er zijn wat oude kranen die moeten worden verwijdert, de aansluitingen zitten op de plek waar ze moeten zitten. Het gaat dus enkel om het monteren van de kranen. De kranen heb ik al in huis.
zaterdag 19 augustus 2017

Toilet plaatsen

Oude toilet weghalen en nieuwe ervoor in de plaats zetten. Gelieve zo snel mogelijk (voor het einde van de maand). BVD
zaterdag 19 augustus 2017

Waterslag verhelpen

Er is waterslag hoorbaar tijdens het gebruik van de vaatwasser in de keuken en de wasmachine boven. Ook wanneer we de keukenkraan gebruiken en sluiten. Materiaal is in overleg eventueel zelf al aan te schaffen. Het betreft een woning uitGraag hoor ik van u wat er aan deze waterslag is te doen op de meest effectieve manier. Wanneer u eerst wil komen kijken, is dat zeker mogelijk.
zaterdag 19 augustus 2017

CV aanleggen in chalet

Graag wil ik een vrijblijvende offerte aanvragen voor de volgende klus in ons chalet. Ik wil graag een CV installatie in 3 ruimten namelijk woonkamer en 2 slaapkamers. Liefst ook een boiler. Op dit moment krijg ik warm waterhoos de geiser en wil hier vanaf. Ik laat mij hier graag in adviseren want ik heb zelf geen idee naar de mogelijkheden hierin.
zaterdag 19 augustus 2017

Gat in betonnen vloer boren

Gat in betonnen/stenen vloer boren bij de voordeur om de regenpijp aan te kunnen sluiten op het riool Vloerdikte: ca 20 cm Diameter: ca 25-30 cm
zaterdag 19 augustus 2017

Aanleggen aansluiting wasmachine

Aansluiting op de eerste verdieping realiseren voor wasmachine in kamer waar nu nog geen wateraansluiting of afvoer is.
zaterdag 19 augustus 2017

Doortrek systeem toilet vervangen

Het doortrek systeem van wc is kapot. Het is een inbouw wc dus er moet een muurtje gesloopt worden en opnieuw betegeld worden. Inprincipe heb ik alleen een nieuw doortrek systeem nodig. Wc is niet echt nodig maar als het niet anders kan dan is dat maar zo.
zaterdag 19 augustus 2017

Badkamerradiator vervangen

Weghalen oude Vasco radiator van 175 bij 60 cm en vervangen door een ongeveer even groot model.
zaterdag 19 augustus 2017

Toilet verwijderen en duoblok plaatsen en aansluiten

Een oud toilet weghalen.
zaterdag 19 augustus 2017

Houtkachel en rookkanaal plaatsen

Ik wil een houtkachel plaatsen en een bijbehorend rookkanaal aanleggen. De kachel komt op de begaande grond in een hoek van dragende muren, met een pijp uit de bovenzijde loodrecht naar het plafond (2,70 meter), dan dubbelwandig verder door de slaapkamer op de eerste verdieping, hier is ruimte voor een omkokering van maximaal 50 x 50 cm, dit is nog steeds in de hoek van dragende muren, hij kan loodrecht omhoog verder (2,70 meter) naar zolder, en daar moet hij onder een hoek van ongeveer 45 graden richting de nok (ongeveer 2 meter) om met een hoek van weer 45 graden naar buiten te gaan. Plafonds zijn van hout, zo ook de vloer op de begane grond, en op het dak liggen ouderwetse dakpannen. De kachel zelf is er nog niet, die zijn we nog aan het uitzoeken. Kunt u dan ook al het pijp en plaatmateriaal leveren/meenemen?
zaterdag 19 augustus 2017

Toilet vervangen

Ik wil m'n toilet vervangen door een reeds door Gamma geleverd toilet merk Delta AMO Duoblok Universeel. De water toevoer moet daarvoor aangepast worden. Het verbindingsstuk heb ik nog niet gekocht, omdat dit afhangt van de montage.
zaterdag 19 augustus 2017

Toilet vervangen voor hangend toilet

Staand toilet vervangen voor een hangtoilet. Het oude toilet verwijderen en afvoeren. De uitgang van het toilet is nu in de vloer. Vloer aanhelen en betegelen met grote zwarte tegels van Gamma. Een Geberit spoelsysteem en hangend toilet kan ik zelf aanschaffen, die heb ik al gezien. Wand om het spoelsysteem timmeren en betegelen. Het leidingwerk en de materialen daarvoor dient u te verzorgen.
vrijdag 18 augustus 2017

Fonteinset plaatsen in toilet

Ik heb een fonteinset gekocht en zou het graag willen laten plaatsen. Leidingwerk moet getrokken worden en een afvoer aangelegd. De wanden zijn betegeld. Het fonteinsetje bestaat uit: fonteintje, kraan, afvoerpijp en sifon.
vrijdag 18 augustus 2017

Geiser schoonmaken en controleren

Gesloten geiser van Vaillant die onderhoud en schoongemaakt dient te worden
vrijdag 18 augustus 2017

Badkamer renoveren iv.m. lekkage

Wij hebben onverwachts forse lekkage in onze badkamer. Daarom willen wij de oude badkuip en douchecabine laten verwijderen en afvoeren. We willen de riolering en alle leidingen laten controleren en als het nodig is laten herstellen. Daarna willen we er een nieuwe douchecabine en thermostaatkraan laten plaatsen en alles netjes laten afwerken. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarbij graag uw advies en een offerte.
vrijdag 18 augustus 2017

CV leiding verlengen en radiator plaatsen

Zojuist een woning gekocht, de sleutel heb ik ontvangen. Op zolder de voorkamer een radiator heeft en de achterkamer niet. Graag een offerte voor het verlengen van de CV leiding en materiaal hiervan en het plaatsen van de radiator. Er zit denk ik drie meter tussen, waarvan er in de hoogte gewerkt moet worden en met een bocht; uiteindelijk zo'n 5 meter. Radiator schaf ik zelf aan. Zou er iemand kunnen komen kijken naar de situatie. Kijken en uitvoeren in de avonduren kan ook! Ik zou heel graag iemand op korte termijn vinden omdat we er over drie weken in moeten.
vrijdag 18 augustus 2017

Afvoer voor een vaatwasser maken en aansluiten

Afvoer voor een vaatwasser maken en aansluiten.
donderdag 17 augustus 2017

Houtkachel plaatsen in een bungalow en rookkanaal maken

Ik wil een houtkachel laten plaatsen (aan de muur hangen). Daarbij een rookkanaal maken van 150 mm (bovenaansluiting). Van kachel tot aan plafond is ongeveer 1,5 meter. Schoorsteen op het dak zal ongeveer 1 meter hoog moeten zijn om ruim over de nok uit te steken. Betreft een bitumen, matig schuin aflopend dak. Ik heb een kachel uitgezocht maar nog niet aangeschaft.
donderdag 17 augustus 2017

Toilet vervangen

Wij hebben in ons appartement een staande toiletpot en willen die graag laten vervangen. We laten hier graag even bekijken welke toiletpot er het beste past en ontvangen daarna uw offerte.
donderdag 17 augustus 2017

Mechanische afzuiginstallatie installeren

Graag wil ik een ITHO Energiezuinige centrale afzuiging laten aanleggen ter vervanging van een oud en erg luidruchtig systeem. Het huis is ongeveer 40 jaar oud, De kanalen zijn ook aan reiniging toe, ik denk dat deze al 20 jaar niet meer schoongemaakt zijn. Er zijn twee afzuigpunten, eentje in de keuken en eentje in de wc plus vanuit de douche. Daarboven is het systeem (denk 3,5 meter max.) Graag een offerte. Er kan altijd iemand kunnen komen kijken naar de situatie. Het systeem zit op een ongelukkige plek in het huis, op dit moment kun je er juist makkelijk bij (tot eind oktober) vanwege een verbouwing.
donderdag 17 augustus 2017

Plaatsen keukenmengkraan

Service nodig voor het plaatsen van een keuken-mengkraan. De oude kraan zit er nog in.
donderdag 17 augustus 2017

Wasmachine aansluiting maken

We zijn aan het bieden op een woonhuis in Vianen en ik wou graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor het loodgieterswerk dat zou moeten gebeuren. Het huis is gebouwd in 1994 en op het gelijkvloers is een keuken en toilet aanwezig. Wij zouden de wasmachine willen installeren in de berging (ongeveer twee meter van het toilet, en 5 meter van de keuken). Hiervoor zijn momenteel helemaal geen voorzieningen aanwezig. Zou u een indicatie van de kosten kunnen geven voor het aanleggen van de nodige leidingen, aan- en afvoer? Alvast bedankt. Met vriendelijke groeten,
donderdag 17 augustus 2017

Design radiator plaatsen in voorportaal

Een design radiator plaatsen in een voorportaal/gang. Er is al een aansluiting. Deze is afgedopt. Ik beschik zelf over een design radiator. Echter ik wil deze laten monteren zodat de voorportaal/gang gedurende winter ook verwarmd is.
donderdag 17 augustus 2017

Vervangen van gasleiding in kruipruimte

Vanwege een door Stedin geconstateerde overmatige afname van de gasdruk in de binnenleiding ziet het er naar uit dat de gasleiding in de kruipruimte van ons huis vervangen zal moeten worden. Heel zeker zijn we nog niet dat het lek zich daar bevindt, maar het is wel de meest logische aanname aangezien we het gas alleen op de begane grond in de kleine wc-ruimte roken. Het zou gaan om zo'n 12 te overbruggen meters (van de voorkant van het huis naar achteren - waar de buis naar het gasfornuis in de keuken te vinden is - plus vertakking naar de buis die naar boven naar de CV-ketel loopt). Graag horen we globale indicaties van de te verwachten kosten. Het gas is voor nu afgesloten, wij redden ons wel maar willen dit natuurlijk graag zo spoedig mogelijk opgelost hebben.
donderdag 17 augustus 2017

Gasleidingen verlengen

Ik wil graag de gasleiding vanuit onze keuken naar onze bijkeuken verlengen/laten leggen. Dit i.v.m. een te grote gasfornuis die niet op de plek past waar het hoort te staan in de keuken.
donderdag 17 augustus 2017

Keukenkraan vastzetten

Keukenrkraan zit een beetje los en draait mee. Kan ik er moeilijk bij onder de wasbak.
donderdag 17 augustus 2017

Wasmachine aansluiting maken

Aansluiting in een ruimte naast de badkamer voor de wasmachine realiseren. De afvoer zou door de muur aangelegd moeten worden. Weet niet precies hoe het daar met leidingen zit. Er moet eerst iemand even langskomen om te kijken naar de mogelijkheden.
donderdag 17 augustus 2017

Buitenkraan aanleggen

Vanuit de meterkast daarachter een buitenkraan aan te leggen. Via het kruipgat al gezien dat er een waterleiding loopt. Waarschijnlijk kan het met ongeveer 3 m slang en een opdekplaat gerealiseerd worden.
donderdag 17 augustus 2017

Douchecabine plaatsen zonder douchebak

Ik wil graag een douchecabine laten plaatsen 80 x 90 cm waarbij de 80 cm wand vast is en in de 90 cm wand een swinger deur dient te zitten. Het gaat puur om het plaatsen op een tegel vloer.
donderdag 17 augustus 2017

Toevoer en afvoer water voor wasmachine aanleggen

Op de 1e verdieping wil ik mijn wasmachine plaatsen in een kamer naast de badkamer. In deze kamer is nog geen afvoer en toevoer van water aanwezig. De machine komt tegen de wand te staan waar aan de andere kant de wastafel staat.
donderdag 17 augustus 2017

Badkamer inrichten en toilet plaatsen

Badkamer inrichten. Oude badkamer is al weggehaald. Toilet inrichten. Oude toilet is al weggehaald. Vraag: kan iemand eerst de situatie komen bekijken?
donderdag 17 augustus 2017

Lekkage bij douchecabine verhelpen

Onlangs heb ik een gesloten douchecabine zonder douchebak geplaatst, helaas er is sprake van lekkage. Het water komt via achterkant van cabine naar voren, mogelijk de waterleiding is niet goed aangesloten. Opdracht: lekkage opsporen en herstellen.
donderdag 17 augustus 2017

Nieuwe WC pot leveren en plaatsen

Ik wil een nieuwe wc pot laten plaatsen in de badkamer. Er is nu al een wc aanwezig, deze moet vervangen worden.
woensdag 16 augustus 2017

Ventilatiekanalen reinigen

Wat zij de kosten van reiniging van een ventilatiekanaal? Het gaat om een kanaal van een mechanische afzuiging. Lengte kanaal (verticaal) c.a. 7 meter, met drie zijkanalen van c.a. 0,5 meter. De aanzuigpijpen zitten in de woonkamer/keuken. De doorsnede is ongeveer 12 cm.

Partners

Partners van Casius