Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in uw regio.

19348 klanten bevelen een bij Casius aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, vloerverwarming aanleggen, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, houthaard inbouwen, betonvloer met vloerverwarming aanleggen, badkamer renovatie, verwarmingen monteren, rookkanaal aanleggen, centrale verwarming aanleggen, cV-installatie aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen, zonneboiler met vloerverwarming installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter:

vrijdag 24 november 2017

Lekkage badkamer opsporen en verhelpen

Onder de douchebak is het op de plek waar de afvoer het beton/afwerkvloer in gaat nat. De afvoer tussen douchebak en vloer is droog. In de huiskamer komt het water door het plafond naar beneden. Het lek lijkt dus ergens in de vloer te zitten.
vrijdag 24 november 2017

Houtkachel plaatsen

Pvc Vloer met vloerverwarming. Er zijn gaten voor geboord alleen dak doorvoer moet nog gerealiseerd worden.
vrijdag 24 november 2017

Leidingen infrezen en gaten boren voor WCD

Ik wil leidingen verleggen in de keuken. Beton frezen. Aantal: 3x Elektra (20 mm breed) afstand horizontaal 70 cm. 3x gat boren 80 mm diameter, 40 mm diep. 2x waterleiding (18 mm breed). Graag ontvang ik een vrijblijvende prijsopgave.
vrijdag 24 november 2017

Waterreservoir toilet in de badkamer vervangen

Waterreservoir/stortbak van het toilet in de badkamer is aan vervanging toe. Het lekt en de vulkraan heeft ook lekkage (misschien kwestie van een leertje ). Het reservoir wordt zelf aangeleverd.
vrijdag 24 november 2017

Houtkachel aansluiten en pijp aanbrengen tot het plafond

In onze woning is een nieuw aangelegd rookgasafvoerkanaal aanwezig tot in het plafond in de woonkamer. Het deel daaronder moet nog worden aangelegd. Wij willen een houtkachel laten plaatsen en aansluiten op dit rookkanaal. De hoogte tot aan het plafond is ongeveer 3 meter. De kachel heeft een aansluiting aan de achterkant. We laten graag door de vakman bekijken welke materialen er nodig zijn voor een goede en veilige aansluiting en die realiseren. Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten zijn.
vrijdag 24 november 2017

Twee radiotoren vervangen

In het souterrain twee lekke radiatoren vervangen.
vrijdag 24 november 2017

Gaten in beton zagen voor open haard

Voor open haard 2 gaten zagen van doorsnee 23 cm door betonvloer van doorsnee ééngezinswoning
vrijdag 24 november 2017

Houtkachel plaatsen en aansluiten

Wij hebben een houtkachel gekocht en willen deze laten aansluiten op het bestaande rookkanaal in ons huis. We willen het schoorsteenkanaal laten bekijken, mogelijk moet daar eerst een flexibele buis in worden geplaatst. We willen een afspraak maken en ontvangen daarbij graag uw advies en een offerte.
vrijdag 24 november 2017

Houtgestookte haard installeren

Haard plaatsen
vrijdag 24 november 2017

Wasmachine afvoer aanleggen

Afvoer water wasmachine aanleggen op zolder. Wasmachine op zolder plaatsen en aansluiten.
donderdag 23 november 2017

Haard plaatsen

Haard plaatsen
donderdag 23 november 2017

Houtkachel aansluiten

Livinflame houtkachel + vloerplaat 80x80 Niet aanwezig: kachelpijp, 2 45 graden bochten, rozet
donderdag 23 november 2017

Houtkachel plaatsen in woonkamer

Wij willen een houtkachel laten plaatsen in de woonkamer. Er zit nog geen afvoer ed. Is het mogelijk om de kachel bij jullie te kopen en alles te laten maken en installeren? Graag zou ik daar dan een offerte van ontvangen.
donderdag 23 november 2017

Houthaard inbouwen

Houthaard inbouwen
donderdag 23 november 2017

Rookkanaal aanleggen

Wij hebben een oude boerderij met rieten kap en willen graag een hout kachel. Nu is er wel een oud gemetseld kanaal aanwezig waar makkelijk een flexibele dubbelwandige buis door heen kan. Ook moet er een goede vonkenvanger op en een stukje enkelwandige buis van de kachel naar de flexibele buis. De totale lengte is 5 meter. Ook heb ik nog een vraag over mijn kachel. Ik heb een Dovre 350 cb 3 met achteraansluiting. Is het bij deze kachel mogelijk om de achteraansluiting dicht te maken en de bovenaansluiting te gebruiken?
donderdag 23 november 2017

Loden leidingen vervangen

In mijn woning loopt een loden leiding die is gaan lekken. Ik ben erg benieuwd wat de kosten zijn om het lekkende stuk te laten vervangen en wat de kosten zijn om alle loodleidingen te vervangen. Een deel van de leiding loopt ook naar de buren. Ik wil een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen. Ik ontvang graag uw advies en een offerte.
donderdag 23 november 2017

Close-in boiler vervangen

Gisteren heeft mijn close-in boiler het begeven. Ik ga bij Gamma een nieuwe close-in boiler van Daalderop kopen, van 10 liter. Ik wil de oude laten verwijderen en de nieuwe laten monteren in het keukenkastje. Ik hoor graag wie hier op korte termijn tijd voor heeft en wat de kosten zijn.
donderdag 23 november 2017

Sanibroyeur repareren

Onze sanibroyeur pompt niet meer.
donderdag 23 november 2017

Houtkachel aansluiten

Wij hebben een houtkachel gekocht en al in de woonkamer geplaatst op een grote betontegel van 1 m². Schuin boven de kachel zit een opening in het plafond met een aansluiting op het rookkanaal. We zoeken een vakman die de kachel daar veilig op kan aansluiten. De rookafvoerbuizen moeten ook worden aangeleverd. We willen een afspraak maken om de klus hier te laten inmeten. Daarna ontvangen wij graag uw offerte.
donderdag 23 november 2017

Open haard onder overkapping metselen

Een gemetselde open haard maken in een tuinhuis van 560 x 380 cm. Een open haard inclusief BBQ functie. Een foto met voorbeeld is beschikbaar.
donderdag 23 november 2017

Haard plaatsen en afvoerkanaal aanbrengen

Wij hebben bij Gamma een houtkachel gekocht en willen die laten installeren. Er moet een rookgasafvoerkanaal worden gemaakt. Daarbij moeten er doorvoeropeningen worden gemaakt in betonnen vloeren en een schuin dak. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvangen daarbij graag uw advies en een prijsopgave.
donderdag 23 november 2017

Thermostaat van (stads)verwarming repareren

Ik heb stadsverwarming radiator met thermoknop. Ik heb ook een thermostaat apart, die is stuk dus heb ik uit gezet... de 2 radiatoren in de woon kamer en keuken dicht bij de meterkast verwarmen niet meer goed. Er is al ontlucht... wat kan hier het probleem zijn?
donderdag 23 november 2017

Houtkachel installeren en rookkanaal in de schoorsteen aanpassen

Wij gaan een houtkachel kopen en willen die in onze woning op een bestaande schoorsteen laten aansluiten. Die schoorsteen loopt via 2 etages en dan schuin naar het dak. Er zitten 2 gemetselde afvoerkanalen in van 12 cm doorsnede. Er is geen asbest aanwezig. De schoorsteen op de benedenverdieping kan eventueel gesloopt worden. We willen die afvoerkanalen geschikt laten maken voor de houtkachel. We willen een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen. Daarna ontvangen wij graag uw plan van aanpak en offerte.
donderdag 23 november 2017

Haard plaatsen met een rookkanaal

Haard plaatsen incl rookkanaal. We hebben een betonnen vloer met vloerverwarming met daarop laminaat
donderdag 23 november 2017

Houtkachel in tuinhuis/blokhut installeren

De kachel moet geplaatst worden in een tuinhuis/blokhut. Er heeft eerder een kachel gestaan, dus er zit een gat in het dak. Bij het verwijderen van de kachel zijn er gewone pannen op het dak geplaatst. Er moet dus weer een pan met een schoorsteentje op. Deze svp meeleveren en dus meeberekenen in de offerte. Aan de binnenkant van het dak is het gat afgedekt met een plank. Er zit een betonnen vloer in het tuinhuis. Offerte svp per mail sturen.
donderdag 23 november 2017

Houtkachel verwijderen en nieuwe aansluiten

Wij willen onze huidige houtkachel laten verwijderen en een nieuwe kachel laten aansluiten. De aansluitingen zijn al in orde, maar ik wil de plaatsing graag door een vakman laten uitvoeren. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.
donderdag 23 november 2017

Leidingwerk in keuken en badkamer

Graag ontvang ik een offerte voor het volgende: Meterkast aanpassen: Aardlekschakelaar 3 extra groepen Nieuw van meterkast naar de keuken toe 1x krachtstroom (bestaande groep, nieuwe bekabeling +/- 2-5m) 2x 230v groep (nieuwe groepen, nieuwe bekabeling +/- 2-5m) Onder keuken aansluitpunten Kook groep Vaatwasser Koelkast Oven Magnetron Wcd afzuiger verplaatsen (=/- 2m) Vloerverwarming badkamer Bovenstaande is een indicatie, graag laat ik me adviseren of er dusdanig veel groepen nodig zijn voor de keuken. Graag op korte termijn. Met vriendelijke groet,
donderdag 23 november 2017

Radiatorknoppen vervangen

Ik wil graag 7 radiatorknoppen vervangen.
donderdag 23 november 2017

Gootsteen ontstoppen

De gootsteen in de keuken loopt langzaam door. Ontstoppers helpen niet. Graag offerte voor mechanisch ontstoppen.
woensdag 22 november 2017

Houtkachel plaatsen en rookkanaal aanleggen

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een houtkachel. Er moet een pijp op het platte dak worden aangesloten.
woensdag 22 november 2017

Open haard vervangen door kachel

Plaatsen kachel op plek bestaande open haard
woensdag 22 november 2017

Airco plaatsen

Ik zou graag een Airco (Split unit airco 12000 BTU) laten plaatsen.
woensdag 22 november 2017

Plaatsen van een haard

Plaatsen haard
woensdag 22 november 2017

Houtkachel installeren en afvoer verzorgen

Ik woon in een benedenhuis en heb nog 4 verdiepingen met bovenburen. Ik wil een houtkachel gaan plaatsen aan de voorgevel en de afvoerpijp dan op een ventilatierooster laten aansluiten. Dat rooster zit op 2,5 meter boven de grond. Ik wil weten of dat kan en wat de kosten zijn.
woensdag 22 november 2017

Houtkachel met afvoerpijpen plaatsen in een hoekwoning

Wij gaan bij Gamma een kleine houtkachel kopen van Livin'flame. We willen die in onze hoekwoning bij de zijgevel gaan plaatsen en laten aansluiten. Er moet een gat in de buitenmuur worden gemaakt voor de aansluiting van de afvoerpijpen. Aan de buitenzijde moeten die pijpen worden bevestigd, tot aan het dak. Wij zullen deze materialen zelf aanschaffen. We ontvangen graag uw offerte.
woensdag 22 november 2017

Verwarmingsketel elders hangen

Ik wil op zolder een vlizotrap vervangen door ern vaste trap. Op zolder is de verwarmingsketel geplaatst en die miet dan dus omgehangen worden. Ook moeten daarbij enkele leidingen verlegd worden. Zelfwerkzaamheid kan behoorlijk geboden worden
woensdag 22 november 2017

Haard plaatsen, afvoerkanaal aanwezig

Haard plaatsen. Afvoerkanaal wel aanwezig maar plafond is dichtgemaakt. Offertes alleen via email. Geen telefoon
woensdag 22 november 2017

Houtkachel inclusief rookkanaal plaatsen

Wij overwegen om een houtkachel te gaan aanschaffen bij Gamma. Ik ontvang graag een prijsindicatie voor de installatie van de houtkachel inclusief het aanleggen van het gehele rookkanaal in onze eengezinswoning . We hebben hier betonnen vloeren.
woensdag 22 november 2017

Storing warmtewisselaar stadsverwarming verhelpen

Ik heb beperkt warm water, waarschijnlijk door storing warmtewisselaar. Ik zoek iemand voor Donderdag 23 of vrijdag 24 november. Foto warmtewisselaar zit in de bijlage
woensdag 22 november 2017

Houtkachel in veranda plaatsen

Houtkachel plaatsen in een veranda in de tuin. De veranda heeft een plat dak en de ruimte tussen de kachel en het plafond is ongeveer 2,5 meter. Er heeft nog niet eerder een kachel gestaan dus er zit niets wat eventueel nodig is voor het plaatsen van een kachel of rookkanaal. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
woensdag 22 november 2017

Betonvloer met vloerverwarming aanleggen

Ik heb een betonnen vloer in mijn huis en wil daar graag vloerverwarming op en een beton lag eroverheen
woensdag 22 november 2017

Houtkachel plaatsen

Wij hebben al een open haard met een rookkanaal en schoorsteen van twee verdiepingen hoog en een plat dak. Er zit een klepje in de open haard naar het rookkanaal toe en daar begint er een buis. We willen graag een (kleine) houtkachel in de opening van de open haard plaatsen want dan is het rendement groter, maar we weten niet hoe en laten het liever aan een professional over. De huidige open haard blijft dus bestaan. De afstand van de houtkachel richting het bestaande rookkanaal zal 40 a 50 cm zijn. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 22 november 2017

Pelletketel op de cv aansluiten

Alleen de Pelletketel is aangeschaft, ik wil graag een installatie van de ketel, inclusief een doorvoer in de muur, De ketel is in de schuur geplaatst er moeten leidingen komen van de schuur naar de bijkeuken, afstand is ongeveer 5 meter, doorvoer van leidingen in muur is noodzakelijk evenals een keerklep, vuilfilter 2 afsluiters en een laadventiel
woensdag 22 november 2017

Houtkachel plaatsen

Ik wil een houtkachel en een rookgasafvoerkanaal laten plaatsen. Het kanaal moet ongeveer 2,5 meter worden als het mogelijk is door de gevel te doen. Wij zorgen zelf voor de kachel.
woensdag 22 november 2017

Houtkachel installeren

Ik heb bij Gamma een zwarte/antraciet kleurige houtkachel gekocht en graag zou ik van u weten wat het kost om deze te laten installeren. Ik heb zelf geen afvoerpijp en ander materiaal. Ik vroeg me af of het nodig is om tegels onder de houtkachel te leggen. Ik heb een laminaat vloer en een gestucte wand erachter die ik nog wel wil verven.
woensdag 22 november 2017

Houtkachel monteren

Ik wil graag een nieuwe haard plaatsen inclusief een rookkanaal, de nok van het dak is 3,5 meter. De kachel heb ik al aangeschaft.
woensdag 22 november 2017

Radiator loskoppelen van de stadsverwarming

Graag zoeken wij een CV monteur die 4 radiatoren kan loskoppelen. Er moet gestuct worden dus een week later de radiatoren weer aansluiten. De stukadoor is gepland voor 7 december a.s. Wij hebben stadsverwarming van Eneco. Wat zou dit gaan kosten?
woensdag 22 november 2017

Wasmachine aansluiting verplaatsen

De nieuwe wasmachine wil ik graag op de zolder neerzetten. Er is wel een water aansluiting (er staat een wastafel). Mijn vragen: Is het mogelijk om een wasmachine aansluiting aan te leggen; Wat is hiervoor nodig en wat gaat dit kosten?
woensdag 22 november 2017

Houtkachel plaatsen en rookgasafvoer monteren

Het betreft een houtkachel plaatsen in een overkapte (plat dak) buiten veranda. Heeft een houten vloer. Hier kan ik betontegels leggen als fundering voor de kachel. Afvoer voor rookgas aanleggen door plat dak (voorkeur)of door achterwand. Plat dak is bekleed met een kunststof dakbedekking (licht grijs). Vanaf de vloer tot aan het dak is ongeveer 2,60 meter.
woensdag 22 november 2017

Nieuwe toiletpot plaatsen

Ik heb een nieuwe toiletpot bij Praxis gekocht die 24 november. Geleverd wordt. Graag wil ik een offerte voor het laten verwijderen van de oude pot en plaatsen ven de nieuwe pot. Nieuwe pluggen en pot schroeven zijn aanwezig.

Partners

Partners van Casius