Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in uw regio.

20702 klanten bevelen een bij Casius aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp realiseren voor 24 a 30 huishoudens, appartementencomplex verwarmen, zonneboiler, waterpomp, vloerverwarming en pelletkachel realiseren, warmtepomp aanschaffen en vloerverwarming infrezen, verwarming realiseren voor gehele woning + advies, warmtepomp realiseren bij ons nieuwbouw project, warmtepomp realiseren, warmtepomp aanschaffen en installeren, adviseren en plaatsen warmtepomp ter vervanging van een HR ketel, warmtepomp installeren in een woonboerderij, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, onderhoud van de combiketel en mogelijk ook een nieuwe installatie aanleggen, warmtepomp vervangen, realiseren van nieuwe Nefit ketel en warmtepomp, advies en installatie infrarood of accumulatiekachels voor Bed & Breakfast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter:

maandag 18 november 2019

Pelletkachel installeren

Ik wil een kachel laten installeren op het bestaand rookkanaal waar voorheen een pot-houtkachel stond. Op welke termijn kan dit en wat zijn de kosten:
zondag 17 november 2019

Warmtepomp aanschaffen en vloerverwarming infrezen

Ik overweeg om een water warmtepomp te laten installeren. Mijn cv ketel is aan vervanging toe. Ook wil ik vloerverwarming laten infrezen in de benedenverdieping (65 m2).
zondag 17 november 2019

convectorput vervangen

Huis uit begin jaren 70, nog eerste radiatoren in bestaande convectorputten. Om beter rendement te realiseren zouden we graag offerte ontvangen voor de vervanging hiervan. Zouden jullie contact op kunnen nemen voor een afspraak?
zondag 17 november 2019

Nieuwe haard plaatsen // twee rookkanalen aanleggen

We zijn op zoek naar een expert die samen met ons twee haarden in ere kan herstellen. Daarnaast denken we er over om een extra haard op begane grond te installeren. We zoeken een betaalbare oplossing en jullie lijken op basis van referenties en website een goede partij.
zondag 17 november 2019

Gasleiding verleggen

Graag willen wij onze gasleiding laten verleggen. Deze ligt nu aan de andere kant van de keuken. Ik schat in dat u zo'n 4 meter aan gasleiding nodig heeft.
zondag 17 november 2019

Het plaatsen van een EvoHome ov zoneregeling in een kerkgebouw

Het gaat om 6 radiatoren met Danfoss thermostatische radiatorkranen en een Elan 25 indirecte hete lucht verwarmingsunit voor de regeling van de bovenverdieping. Voor 3 apart in te stellen ruimtes De radiatoren op de benedenverdieping, 9 ruimtes hebben ook thermostatische kranen maar kan als één aparte ruimte gezien worden. Het moet mogelijk zijn om deze ruimtes later toch apart te regelen. De ketel is een Remeha Quinta pro 65 Bypass ventiel indien noodzakelijk Mobiele telefoonInstelling via app moet mogelijk zijn
zaterdag 16 november 2019

Aanleggen rookkanaal en aansluiten houtkachel

Ik wil een rookkanaal laten aanleggen en aansluiten op een houtkachel. De opening moet gemaakt worden in een stenen zijgevel en gaat dan naar boven via een overstek. Graag in de 1e of 2e week van januari. Er is nog geen kanaal aanwezig. Woning is goed te bereiken voor een hoogwerker. Lengte 440 cm tot aan de dakgoot. Overstek 90 cm.
zaterdag 16 november 2019

Warmtepomp aanschaffen en installeren

We hebben een goed geïsoleerde, vrijstaande woning met vloerverwarming op de volledige begane grond. Totale oppervlakte van de begane grond is 150 m2. Het gasverbruik is circa 3000 m3. We hebben een perceel van 1600 m2.
zaterdag 16 november 2019

Cv combiketel in stacaravan aanleggen

Wij hebben een stacaravan 8 x 3,7 m, bestaande uit woonkamer/keuken, 2 slaapkamers en een badkamertje met douche en wc. Er zit nu een losse geiser en gaskachel in en wij zouden graag overgaan naar cv en warm water via 1 ketel. Aangezien wij de caravan het hele jaar door gebruiken, willen wij graag meer comfort.
vrijdag 15 november 2019

Het verplaatsen van de cv-ketel en wasmachineaansluiting

CV ketel en eventueel ook een wasmachine moeten verplaatst worden vanaf de keuken naar de kast in de hal. Dus er moeten een vuilwaterpomp, leidingen en rookgasafvoeren geinstaleerd worden. De kast zal vantevoren ruimer worden gemaakt (is geen deel van de opdracht).
vrijdag 15 november 2019

Vervangen cv ketel

Ik heb op dit moment een Agpo die het niet meer optimaal doet. Het is aan vervanging toe. Ik ontvang hier graag een offerte.
vrijdag 15 november 2019

Loden leiding vervangen

Ik heb onlangs een huis gekocht waarvan we maandag 18 november 2019 de sleutel ontvangen. Tijdens de bouwkundige keuring bleek er vlak na de hoofdwaterkraan een loden waterleiding te liggen. Deze zouden we graag willen vervangen. Ik kan me voorstellen dat voor een offerte op maat meer info of een bezoek nodig is. Graag hoor ik dan ook wat er verder nog voor informatie nodig is.
donderdag 14 november 2019

Houten pellet CV installatie

Een pand uit 1850 met twee schoorstenen 1 in de woonkamer en 1 in de keuken. Wil een kolenkachel plaatsen en een pellet cv. Zit nu een combiketel in uit 1993 die wil ik helemaal eruit hebben en volledig op hout of pellets stoken. Voor warm water denken we aan een boiler. Overdracht van de woning zal rond 5 december plaats vinden. Ik ontvang graag een offerte.
donderdag 14 november 2019

Flexibele rookgasafvoer vervangen

Flexible rookgasafvoer vervangen en de dakuitluit vernieuwen. Nieuwe HR ketel bevindt zich op de begane grond en moet door de 2 verdiepingen van de bovenburen naar een dakuitlaat getrokken worden.
donderdag 14 november 2019

Stroommeter aanpassen en elektrische cv ketel aanschaffen

We oriënteren ons momenteel voor een elektrische cv ketel en lezen dat het slim is hiervoor krachtstroom te hebben. Wat kost dat bij u? Hebben jullie elektrische cv ketels? Het gaat om een bestaande 2 onder 1 kap woning. De vloeroppervlakte boven en beneden samen ongeveer 90 m2. Wat zijn de mogelijkheden? We krijgen binnenkort ook zonnepanelen en voor de keuken en douche huren we een elektrische boiler.
donderdag 14 november 2019

Mantelbuizen aanleggen voor elektra, water en internet

Voordat de aansluitingen van de netbeheerders aangesloten kunnen worden worden dient er een mantelbuis en een vloerplaat geplaatst worden tussen meterkast en onder de grond naar buiten. Het gaat om elektra, water en internet. Het betreft een winkelruimte. Zie de tekening bijgevoegd. Mantelbuis = geel op de tekening. Ik zie uw offerte graag tegemoet.
donderdag 14 november 2019

Pelletkachel installeren

Wij willen graag een 2 pelletkachel geïnstalleerd hebben. Al het materiaal hebben we al aangeschaft.
donderdag 14 november 2019

Stralingspanelen realiseren voor 10 m2

Ik heb een klein kapperszaakje in Rotterdam. Alleen is het een kale verhuur dus dat houd in dat ik geen verwarming heb hopelijk kunnen jullie me helpen. Ik ben op zoek naar stralingspanelen om een ruimte van 10 m2 te verwarmen
donderdag 14 november 2019

Tussenmeter voor gas en elektra plaatsen

Ik wil een tussenmeter voor gas en elektra plaatsen. Graag een indicatie van prijs.
woensdag 13 november 2019

Warmtepompboiler plaatsen

Informatie voor een warmtepompboiler van ongeveer 300 liter. Wordt aangesloten op een hybride warmtepomp van Daikin. Deze werkt met gasgedeelte voor warm water. Zo kan altijd nog na verwarmd worden. Aanvoerlucht kan uit woning komen, wordt nu door mechanische afvoer naar buiten geblazen. Mogelijk in de zomer de uitvoer van koude lucht retour de woning in. In de winter kan dit naar buiten worden geleid. Verzoek informatie via mail te versturen.
woensdag 13 november 2019

2 Verdiepingen voorzien van vloerverwarming en houten vloer plaatsen

We willen in eerste instantie de begane grond voorzien van vloerverwarming. Later willen we ook de 1e verdieping hiervan voorzien. Dit gaat dus in etappes, met een interval van ongeveer 1 jaar. Oppervlakte per verdieping is ongeveer 63 m2. Op de begane grond willen we na, het aanbrengen van vloerverwarming, een houten vloer plaatsen. De vloerverwarming moet ingefreesd worden. De beide vloeren zijn van beton met laminaat.
woensdag 13 november 2019

Radiator op stadsverwarming inregelen

Ik heb 1 radiator (op stadsverwarming) in de slaapkamer die maar deels warm wordt, de rest blijft koud. Ik zoek iemand die dit kan verhelpen.
woensdag 13 november 2019

CV installatie vervangen voor stralingspanelen

Voor appartement van 75 m2 wil ik van mijn cv installatie af. Ik heb interesse in stralingspanelen maar laat mij eerst graag deskundig informeren over de mogelijkheden.
woensdag 13 november 2019

Pelletkachel rookkanaal

Heb een pelletkachel in de hoek staan, hiervoor zou dus met 45 graden een bocht moeten komen dan door de gevel. Dan met een stuk naar boven, ongeveer 3 meter en dan kap erop. De pijp moet aan de raamkant naar buiten. Ben opzoek naar een partij die dit kan uitvoeren en installeren.
woensdag 13 november 2019

Schoorsteen slopen en daarna stucen

Ik wil de schouw in een appartement op de begaande grond laten verwijderen. Het materiaal hoeft niet te worden afgevoerd. Daarna de stukadoor laten komen en laten dicht maken.
woensdag 13 november 2019

Het realiseren van vloerverwarming en egaliseren van de vloer

Bestaande bouw. Op de benedenverdieping vloerverwarming. 60a65 vierkante meter. Uit te voeren in week van 17 februari 2020. De wens is dat dat dit kan worden aangesloten op de stadsverwarming. Daarnaast dienen jullie onder andere de vloer te egaliseren.
woensdag 13 november 2019

Infrezen elektra leidingen sleuven gaten boren

Het betreft het aanleggen van extra elektra groepen voor onder andere de keuken en het verlengen van de internet kabels. Ik wil namelijk inductie koken. Een perilex aansluiting ontbreekt nog. Ook zoek ik iemand die voor mij een 10-15 sleuven kan frezen in de betonen vloer en muur. Ik beschik namelijk niet over een kruipruimte.
woensdag 13 november 2019

Installeren pelletkachel

Kunt u mijn Qlima Viola 85 s-line installeren en, indien mogelijk, in gebruikstellen? Hierbij de foto's. Kachel komt schuin in de hoek (recht onder het rookkanaal). Het plafond is 264 hoog vanaf de grond. De buis in het afvoerkanaal (voorheen haardkachel) is +- 15 cm breed. Graag een offerte en afspraak.
woensdag 13 november 2019

Nieuwe sanibroyeur plaatsen

Pomp en aansluiting oude broyeur zijn verouderd. In badkamer 1 hoog plaatsen. Het is de bedoeling dat u ook het vervangende materiaal levert.
woensdag 13 november 2019

Warmtepompboiler plaatsen

Vervanging van huidige warmtepompboiler (Stiebel Eltron LWA 252) inclusief plaatsing/installatie op zolderverdieping.
woensdag 13 november 2019

Adviseren en plaatsen warmtepomp ter vervanging van een HR ketel

Het betreft een vervanging van de HR-ketel. Plaatsing van de verdamper met ventilator op het dak van de garage. Plaatsing van de compressor met condensor en buffervat in de garage. Type woning is een 2 onder 1 kap met 3500 kuub inhoud, en het gezin bestaat uit 2 personen. Ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden.
woensdag 13 november 2019

PVC afvoer buizen koppelen

Wij hebben een verzamelput en daar komen 4 afvoerbuizen in uit. Het geheel loopt richting een betonnen buis. De klus is om deze 4 afvoerbuizen van diverse diameters aan elkaar te koppelen en dan aan te koppelen aan de betonnen afvoerbuis zodat ik een gesloten verbinding krijg wat lekkages bijna geheel uitsluit en de verzamelput dan te laten vervallen. de 4 afvoerbuizen bestaan uit 1x afvoer toilet, 1x afvoer hemelwater 80mm doorsnee, 1x hemelwater afvoer 125mm doorsnee en 1x afvoer spoeleiland keuken. De verzamelput is gemetseld en zal ongeveer 25 x 60 cm zijn.
woensdag 13 november 2019

Waterslag in waterleiding oplossen

Bij het openzetten van kranen, douche en het aanzetten van de wasmachine horen wij waterslag. Hoe kunnen we dit het beste oplossen? Ons huis is gebouwd in 1986. Wij willen graag dat dit wordt opgelost zonder dat de muren daarvoor worden opengebroken
woensdag 13 november 2019

Airco (buitenunit) verplaatsen en opnieuw vullen

Voor mijn vader in Wijk bij Duurstede wil ik informatie inwinnen en offerte aanvragen om een klus uit te voeren voor het verplaatsen van de buitenunit en opnieuw aansluiten en vullen van de airco. De buitenunit is al afgekoppeld. Het merk is: Amcor, model: HW-AM12KE en is ca. 10 jaar oud. Door een verbouwing kan de unit niet meer op het balkon staan. Het is de bedoeling dat de unit op het dakkapel wordt geplaatst. Een gat is ook al hiervoor geboord. De klus moet plaatsvinden op bovengenoemd adres (woonhuis).
woensdag 13 november 2019

Zonneboiler, waterpomp, vloerverwarming en pelletkachel realiseren

Wij gaan aan de slag met een renovatie project, graag zou ik als bron oppervlakte water willen en zonneboiler/zonnepanelen. Doormiddel van een warmtepomp, wisselaars en vloerverwarming/laagwaardige radiatoren (slaapkamers) kunnen verwarmen en koelen. Voor de extra koude winteravonden instaleren we een palletkachel in de woonkamer/keuken. Het totale woonoppervlakte zal ongeveer 160 m2 zijn. Ik ben opzoek naar een partij die ons kan begeleiden met al deze onderdelen en het kan uitvoeren.
woensdag 13 november 2019

Elektrische radiator leveren en plaatsen

Ik wil een elektrische radiator voor in de slaapkamer. Afmeting 460 cm x 400 cm x 240 cm hoog, en 2.500 watt. Liefst op poten met lang snoer. Of anders hangend tegen een muur met gipsplaten.
woensdag 13 november 2019

Open haard plaatsen

Plaatsen van haard in woonkamer met een stenen schoorsteen van 200 mm naar vliering. Dakdoorvoer moet nog worden gemaakt. Leidingen naar cv flexibel ca 12 mtr door 75 mm mantelbuis.
woensdag 13 november 2019

Brink luchtverwarming vervangen

Heb een oude Brink hete luchtverwarming installatie 1985, zou graag een offerte willen ontvangen van een nieuwe voor levering en montage. Momenteel fluit mijn installatie vooral s nachts als alles uit is. dan zet ik de toevoer uit met schakelaar(toevoer in het huis) en is het geluid weg. Aangezien hij bijna 34 jaar oud is wordt het wel eens tijd om rond te gaan kijken. Woon in een rijtjeshuis tussenwoning met half plat dak. Het mag ook een ander type worden, als het maar functioneel is.
dinsdag 12 november 2019

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil 30 m2 vloerverwarming aan laten leggen. De huidige smeervloer is 3 cm, en ik wil eigenlijk geen hoogte verliezen. Het moet in 2 fase's gebeuren, nu de woonkamer en de keuken. En later de hal en bijkeuken. Vloerafwerking PVC vloer.
dinsdag 12 november 2019

Zinkwerk dakgoot vervangen

Hallo, Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen of het repareren van het zinkwerk in een houten dakgoot. Het gaat om een dakgoot van ongeveer 6 meter lengte. De dakgoot zit op ongeveer 5 meter hoogte. Eventueel gaat het ook om het afvoeren van de oude dakgoot.
dinsdag 12 november 2019

Vloerverwarming realiseren

Er is een houten vloer en ik wil vloerverwarming op de vloer hebben. Ik zit zelf te denken aan een droogsysteem (platen op de vloer), zodat het niet zo zwaar is. Het gaat om 40 m2.
dinsdag 12 november 2019

Gasleiding afdoppen in meterkast

Er wordt een nieuwe keuken geplaatst. In de oude zat een gasfornuis en in de nieuwe niet. Het gas zo moeten worden afgedopt in de meterkast. De muur waar het gas uitkomt zou moeten worden weggehaald. Dus het gas gaat daar weg. Graag deze week
dinsdag 12 november 2019

Verwarming aanleggen op de 1e en 2e verdieping

Ik zoek een CV-installateur die 6 radiatoren kan plaatsen in mijn woning. Het gaat om 4 radiatoren in slaapkamers op de eerste verdieping en 2 radiatoren op de 2e verdieping (zolder). Er is een een intergas CV-ketel aanwezig waar de vloerverwarming van de begane grond al op staat aangesloten. Voor het plaatsen van de radiatoren moet waarschijnlijk nog wel leidingwerk gedaan worden.
dinsdag 12 november 2019

Complete cv installatie in chalet

Het betreft een complete verwarming installatie in een chalet van 10 x 4 meter, met dubbele beglazing. We willen 2 radiatoren in de woonkamer, 1 kleine badkamer radiator, 2 kleine radiatoren in de slaapkamer. Voor in de hal een design smal model. +/- 25 cm breed en 160 cm hoog .Verwijderen geiser en oude truma kachel. Alles op propaan.
dinsdag 12 november 2019

Afzuiger toevoegen aan bestaand afzuigkanaal

Er moet een nieuw afzuigafvoer komen op een bestaand afzuigkanaal met in beide kanalen een keerklep. Het is voor een restaurant.
dinsdag 12 november 2019

CV thermostaat verplaatsen

De thermostaat hangt nu in de gang en die willen we graag naar de keuken verplaatsen. Ik weet niet waar het stroomnetwerk van de cv ketel precies ligt (behalve dan bij de huidige plek van de thermostaat) dus mogelijk moet er een kabel worden doorgetrokken.
dinsdag 12 november 2019

Inspectie bestaand rookkanaal voor plaatsing houtkachel

Graag zou ik het bestaande rookkanaal laten inspecteren voor het plaatsen van een houtkachel.
maandag 11 november 2019

Leidingen bevriezen en radiator in keuken verwijderen

In verband met het vervangen van een nieuwe keuken willen we de radiator in de keuken verwijderen en de leidingen laten bevriezen. De nieuwe keuken zal geplaatst worden op 18 december en ruim een week van te voren willen we dat deze klus klaar is. We wonen op de eerste verdieping van een flat met 7 verdiepingen. Graag zie ik daarom offerte tegemoet voor deze klus.
maandag 11 november 2019

Onderhoudsbeurt ketel en radiatorfolie plakken achter 4 radiatoren

Onderhoudsbeurt aan de ketel op qas en radiatorfolie plakken achter 4 radiatoren. Het is van het merk Remeha.
maandag 11 november 2019

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om een woonkamer, de hal en de toilet. Ik zou de woonkamer en de hal/toilet graag apart willen regelen qua temperatuur. Het gaat om totaal 60 m2.

Partners

Partners van Casius