Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in uw regio.

20784 klanten bevelen een bij Casius aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, leidingschema keuken maken, elektrische CV-ketel of ander alternatief voor stadsverwarming, aanleggen van vloerverwarming, open haard plaatsen, schouw ombouwen tot nieuwe strakke haard, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen, convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter:

dinsdag 31 maart 2020

Buitenkraan via de kruipruimte aanleggen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het aanleggen van een waterleiding via de kruipruimte voor een buitenkraan met muurplaat.
dinsdag 31 maart 2020

Nieuwe radiator plaatsen woonkamer

Ik wil graag een nieuwe radiator in de woonkamer hebben, word momenteel niet genoeg warmte geproduceerd. Voor de nieuwe radiator moeten nog leidingen worden gelegd.
dinsdag 31 maart 2020

Afdoppen gaskraan keuken

Ik wil de gaskraan in de keuken laten afdoppen i.v.m. het overstappen op inductiekoken
maandag 30 maart 2020

Hangend toilet plaatsen

Hangend toilet plaatsen. - Oude toilet + stortbak verwijderen - Afvoerbuis toilet naar achter verplaatsen (houten vloer) - Leidingen verleggen - Hangend toilet plaatsen - Afwerken met hout zodat het klaar is om te tegelen Overige dingen doen wij zelf in het toilet. 10/7 is de overdracht en het moet in week één geplaatst worden.
maandag 30 maart 2020

Drainage doorspuiten

Bij onze tennisvereniging zouden we de drainagebuizen graag doorgespoeld willen hebben. Volgens mij zitten er z'n 14 buizen in de grond. Ik zou namens de tennisvereniging graag een offerte willen ontvangen. Zie graag uw antwoord tegemoet.
maandag 30 maart 2020

Warmtepomp plaatsen

Plaatsen en installeren van de warmtepomp. Vloerverwarming en radiatoren zijn aanwezig. Het betreft een nieuwbouw woning. Eisen warmtepomp: maximale uitlaattemperatuur 55 graden / verwarmingscapaciteit 18 KW. Staan open voor andere mogelijkheden.
maandag 30 maart 2020

Rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen

Ik wil de rookgasafvoer van mijn cv ketel laten vervangen en beugelen. De ketel bevindt zich in de berging. Graag ontvang ik hiervoor een gespecificeerde offerte inclusief materialen.
maandag 30 maart 2020

nieuwe cv monteren

Ik zoek iemand voor het aftappen van mijn cv-systeem, afvoeren cv-ketel, plaatsen Remeha Avanta CW4-ketel op plaats huidige geyser, aansluiten op nieuwe geveldoorvoer, monteren/aansluiten op bestaande leidingwerk, vervangen appendages (expansie-vat,,inlaatcombinatie, prescor), nieuwe klokthermostaat, in bedrijf stellen
maandag 30 maart 2020

Leidingschema keuken maken

Ik heb een nieuwe keuken gekocht. De oude gaat er binnenkort uit. Er moet een cv afgekoppeld worden, de water moet iets omgelegd worden. En nu moet er wat aangepast worden. Afvoer water en Electra. En de elektra moet worden ingefreezd, een schema voor een L keuken. Het is in een appartement in Veenendaal.
maandag 30 maart 2020

Honeywell Evohome systeem met WiFi laten installeren

ik wil graag het evohome systeem laten installeren. Waarschijnlijk moeten bij een aantal radiatoren ook de aansluiting passend worden gemaakt. het betreft 4 radiotoren en het hoofdsysteem
zondag 29 maart 2020

Leidingen in de muur frezen

Graag wil ik weten wat het kost om leidingen in de muur te laten frezen. Gaat om 2 m2. Momenteel is de muur betegeld, dit kan ik zelf verwijderen indien nodig.
zondag 29 maart 2020

Elektrische CV-ketel of ander alternatief voor stadsverwarming

Momenteel maak ik gebruik van stadsverwarming, welke hoge vaste kosten met zich meebrengt. zeker gezien mijn verbruik minimaal is. Dit komt door: 1) klein en goed geïsoleerd klein appartement (65 m2) afgelopen 3 jaar heeft ver verwarming 2 keer aangestaan 2) Het gebruik minimaal gezien ik een 1-persoonshuishouden heb en niet veel thuis ben. Gezien de verwarming nagenoeg niet gebruikt wordt is de behoefte vooral voor sanitair water opwarming (vaatwasser, wasmachine, douche, kraan). Op dit moment zit ik in een verkennende fase om me af te laten sluiten van de stadsverwarming en over te stappen op een alternatieve verwarmingsmethodiek. waarbij (gezien het een appartement betreft) elektrische CV-ketel het meest optimale alternatief lijkt.
zondag 29 maart 2020

Nieuwe elektrische boiler van 120L plaatsen

Nieuwe elektrische boiler van 120L aanschaffen en plaatsen in de keuken. De oude boiler graag verwijderen en afvoeren.
zondag 29 maart 2020

Aanleggen van vloerverwarming

Ter vervanging van oud hetelucht systeem (Brink B8) in bestaand rijtjeshuis. Vloerverwarming als hoofdverwarming op de benedenverdieping. Oppervlakte benedenverdieping = 46,9 m2. Het is een betonnen vloer met een cement topvloer. Invrezen. Verwijderen oude ketel(s) 1 Brink B8 hetelucht en 1 combiketel intergas HR36 Aanschaf/installatie van nieuwe ketel voor zowel verwarming als warm water. Aanleggen van radiatoren (5stuks) en leidingwerk op de bovenverdiepingen en aansluiting CV op benedenverdieping voor de vloerverwarming . Radiatoren voor 3 slaapkamers, 1 zolderkamer en 1 badkamer.
zondag 29 maart 2020

Verzakte en gescheurde rioolbuis vervangen

Rioollucht in de gang beneden. Bij het laten lopen van het kraantje in het toilet zie ik water van buitenaf in de kruipruimte lopen. Lijkt erop dat de rioolbuis buiten voor de voordeur gescheurd is en gerepareerd moet worden.
zondag 29 maart 2020

Open haard plaatsen

Graag willen we een nieuwe open haard plaatsen, het rookkaneel zal dan buitenlangs, langs de gevel, geplaatst kunnen worden. Wat zouden de kosten zijn van installatie, breekweerk, simpele open haard, gat maken door muur naar buiten, rookpijp langs de gevel (+/- 12 meter hoog)?
zaterdag 28 maart 2020

Warmtepomp plaatsen

Ik wil onze woning gasloos maken en ga in het najaar de tuin vernieuwen. Daarmee is nu de keuze om voor grond warmte te gaan of voor lucht. Huidige CV is 22kw maar vanwege vloerverwarming draait deze vermoedelijk op 50%. Koeling in de zomer is een prettige bijkomstigheid
zaterdag 28 maart 2020

Gaskachel verwijderen

Wij hebben 2 oude gaskachels, die wij graag weg willen laten halen. Foto van een van beide kachels bijgevoegd, beiden kachels zijn van ongeveer hetzelfde type. De gasleidingen naar deze kachels toe zijn verderop al losgekoppeld.
zaterdag 28 maart 2020

Het leveren en installeren van een elektrische verwarmingselement

Ik zoek een CV-installateur die in een 7 m2 grote badkamer een radiator zou kunnen realiseren. De zolder overloop wordt tot badkamer gemaakt. Graag heb ik daar zuinige elektrische verwarming. Plaatsing op schuine wand indien mogelijk, of op een nog te realiseren wand. Naar mijn weten is een 1500 W verwarmingselement nodig.
zaterdag 28 maart 2020

Schouw ombouwen tot nieuwe strakke haard

Ik wil graag mijn ouderwetse openhaard beetje vernieuwen, wil er een elektrische sfeer openhaard in plaatsen en de schouw wat moderner maken. ik heb een plaatje van de oude situatie en plaatje van hoe ik het ongeveer wil hebben, ik sta open voor praktische ideetjes. Ik wil de klus graag uitvoeren in Juli Zie uw offerte tegemoet graag contact opnemen via de e-mail.
zaterdag 28 maart 2020

Gaskachel verwijderen

Ik wil de gaskachel laten verwijderen die in de woonkamer staat. Er zit ook een gaskabel aan en weet niet zeker of er ook een kraan aan het uiteinde zit. Ik wil dit op een veilige manier doen. Graag uw hulp hierbij.
zaterdag 28 maart 2020

Warmtepomp en zonnepanelen

Ik wil graag een nieuwe warmtepomp plaatsen in combinatie met zonnepanelen en ik wil graag weten wat de kosten hiervoor zijn. Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 28 maart 2020

Vorstvrije buitenkraan monteren

Ik heb een nieuwbouw huis waar een vorstvrije buitenkraan geplaatst moet worden.
zaterdag 28 maart 2020

vervanging toiletpot en waterreservoir in wc

Mijn toiletpot lekt. Ik zoek een nieuwe, maar nu een senior toiletpot van minimaal 48 cm hoog, gemiddelde kwaliteit. Met achteruitgang. Inkl. bijpassend waterreservoir met een extra spaarknop. Zonder zitting. Inkl. afvoer van oude pot c.a. Ik heb geen materialen, ook geen passende achteruitgang. Het water aanvoerleidinkje zal mogelijk iets aangepast moeten worden. Tevens vervanging leertje van een lekkende keukenkraan.
zaterdag 28 maart 2020

Leidingen bevriezen en radiatoren verwijderen

Ik zoek een vakman die mij kan helpen met een aantal klusjes. Er zijn in ons net gekochte appartement (1960) twee radiatoren die moeten worden afgekoppeld. Er is blokverwarming maar vanaf de standleiding zijn we eigenaar van de radiatoren. We willen allereerst een inschatting van de haalbaarheid (zie fotos) en als de klus doorgaat, dat hij de boel netjes afsluit zodat we door kunnen met de verbouwing. Appartement is nog niet bewoond, ondanks Corona kan de loodgieter in principe zelfstandig aan het werk. Daarnaast zou er eventueel een oude gasleiding afgedopt mogen worden (onder vloer niveau).
zaterdag 28 maart 2020

Elektrische boiler plaatsen

We zoeken naar de meest energie zuinige elektrische boiler voor het verwarmen van sanitair water. Hij moet groot genoeg zijn voor 2 x een bad (en nadouchen) in de morgen. We hebben zonnepanelen. Oud materiaal graag verwijderen en afvoeren, indien het geen waarde meer heeft. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke werken moeten uitgevoerd worden? Elektrische boiler plaatsen
vrijdag 27 maart 2020

Infraroodverwarming plaatsen

We hebben warmtepomp en we willen de badkamer bijverwarmen dmv infraroodverwarming. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden hiervoor zijn.
vrijdag 27 maart 2020

Het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp

Ik zoek een installateur voor het leveren en installeren van een lucht-lucht warmtepomp. De woning is uit eind jaren 70 en heeft een B/C energielabel. Plusminus 600m3 inhoud. Plaatsing bij voorkeur voor de zomer. Aanvullend advies over huidige CV ook gewenst.
vrijdag 27 maart 2020

Vloerverwarming aanleggen

Begane grond willen we voorzien van elektrische vloerverwarming en als nodig radiatoren. Deze is totaal 65 m2 en bestaat uit: gezamenlijke woonkamer + keuken, bijkeuken, hal en toilet. Boven is totaal 42 m2 waarvoor elektrische radiatoren nodig zijn voor de 3 slaapkamers.
vrijdag 27 maart 2020

CV ketel vervangen

Ben opzoek naar advies over een vervanging van mijn cv ketel - graag eentje die ik met subsidie kan vervangen. Op dit moment heb ik een oude Intergas kombiketel van 10 jaar oud
vrijdag 27 maart 2020

Wasmachine aansluiting verplaatsen

Het gaat om een wasmachine aansluiting verplaatsen naar zolder. Daar zit de cv ketel. Graag wil ik hier mijn wasmachine met afvoer op aan laten sluiten. Ik krijg 1 april as de sleutel en de planning is om 15 april as te verhuizen. Graag ontvang ik hiervoor een offerte. Vriendelijke groet.
vrijdag 27 maart 2020

IR vloerverwarming leggen

het leggen van IR vloerverwarming met een oppervlakte van ongeveer 50 m2 incl de vloerisolatie en wat er nog meer bij komt kijken. De vloer is van hout en ontdaan van vloerbedekking (laminaat). Daaronder liggen platen hardboard die gaan er ook uit. Of kunnen die blijven liggen (mooie vlakke vloer)? De bedoeling is om na montage er een PVC klikvloer overheen te leggen.
vrijdag 27 maart 2020

Vloerverwarming + elektra, water gas voorbereiden + verwarmingsbuizen omleggen

We gaan de hele keuken opnieuw doen (3x6 meter). We hebben een keuken besteld die medio juni wordt geleverd. We willen de huidige radiator vervangen, verwarmingsbuizen omleggen, elektra, water en gas voorbereiden en vloerverwarming laten infrezen en laten afdekken. Verder mag ook ook stucen van muren en vloer leggen meegenomen worden in de offerte maar dat kan ook buiten deze opdracht om of doen we deels zelf.
donderdag 26 maart 2020

Gasleiding gashaard

Aanleggen gasleiding vanaf meterkast naar nieuwe gashaard en uitvoeren druktest. Leiding kan via reeds geboorde gaten via kruipruimte. Af te leggen afstand 8 meter.
donderdag 26 maart 2020

Buitenkraan via de kruipruimte aanleggen

Ik wil aan achterzijde van huis een buitenkraan hebben die vanuit de waterleiding onder mijn huis vandaag komt.
donderdag 26 maart 2020

aanleggen vloerverwarming

In vijf ruimtes met een gezamenlijke oppervlakte van ca 50m2 willen we vloerverwarming. De vloer wordt kaal en glad opgeleverd. Graag aansluiting op CV erbij.
donderdag 26 maart 2020

Het vervangen van een CV-ketel

Ik zoek een CV-installateur die mijn CV-ketel kan vervangen door een elektrische ketel. Momenteel werkt mijn ketel op gas. Het gaat om een appartement van 43 m2. Qua isolatie is er sprake van HR++ glas en vloerisolatie. Het is een appartement welke is ingebouwd, ik heb dus boven-, onder- en zijburen. Ik heb nu een oude Intergas CV ketel uit 2003 of 2004. Deze werkt nog prima maar ik wil graag mijn huis gas-vrij maken.
donderdag 26 maart 2020

Buitenkraan plaatsen zonder kruipruimte

Ik wil graag een buitenkraan laten plaatsen maar heb geen kruipruimte. Wat zijn de kosten om toch een buitenstaan te kunnen plaatsen. Afstand is ong. 7 meter.
donderdag 26 maart 2020

Buitenkraan aanleggen en monteren

Ik wil een buitenkraan tegen de buitengevel of logische plek om de tuin te kunnen sproeien. Er moet een leiding worden gemaakt vanaf het dichtst bijzijnde waterpunt. Dit zit bij de keuken.
donderdag 26 maart 2020

Convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen

Ik zoek een aannemer voor het plaatsen van een convectorput. Wegens het willen plaatsen van een schuifpui, zouden we graag onze huidige radiator willen vervangen door een convectorput. Hiervoor zijn de volgende werkzaamheden nodig: - Maken van opening/put in de vloer (onder de vloer is een kruipruimte), met zoveel mogelijk behoud van ons huidige laminaat. - Voor zover nodig leidingen van CV verlengen zodat het in de kruipruimte komt. - Aanschaf convectorput - Aanschaf convectorput rooster - Plaatsen van alles - Netjes achterlaten De huidige radiator is 40 bij 170 De lengte van de convectorput kan maximaal twee meter zijn ivm naastgelegen deur. Vermogen moet vergelijkbaar zijn met huidige radiator.
donderdag 26 maart 2020

4 radiatoren plaatsen

Op 1e verdieping een installatie in zicht aan te leggen. Betreft aansluiting voor 4 radiatoren. Verdeelstuk op 1e verdieping, deze is voor kunststofleidingen. Hierop is de aanvoer en afvoer aangesloten.
donderdag 26 maart 2020

Verplaatsen van airco-unit naar andere slaapkamer

We zouden graag de binnen airco-unit willen verplaatsen naar een andere slaapkamer. Deze slaapkamer ligt in het verlengde van de slaapkamer waar de unit op dit moment hangt. Het betreft de 1e verdieping. Ik zoek een installateur hiervoor.
donderdag 26 maart 2020

Houten kachel verplaatsen

Ik wil mijn houtkachel 1 meter rechts verplaatsen. Ik heb de houtkachel en de bestaande pijpen, maar er moet nog wel een verlengend stuk bij.
donderdag 26 maart 2020

Warmtepomp plaatsen

Het is een bovenwoning uit 1924. Drie zijden van de woning zijn al geïsoleerd. Ik heb interesse in een licht-lucht warmtepomp en ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden.
donderdag 26 maart 2020

Agpo Aquasol 3 zonneboiler repareren

Ik heb een Agpo Aquasol 3 die telkens code 77 aangeeft. Zou ik graag een offerte mogen ontvangen voor van u om dit te kunnen regelen? Geeft aan niet verbonden met netwerk.
donderdag 26 maart 2020

Elektrische boiler verplaatsen

Ik wil een elektrische boiler vanuit de badkamer verplaatst hebben. Graag uw advies of die in de (aangrenzende) slaapkamerkast kan of elders in de woning. Aansluit- en koppel stukken graag door u te leveren. Leidingwerk moet omgelegd worden. Het zelfde geld voor de keukenboiler. Daarnaast is er een leiding in de wastafel die verstopt is en verholpen zou moeten.
woensdag 25 maart 2020

Buitenkraan plaatsen

Ik wil graag een vorstvrije buitenkraan laten plaatsen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 25 maart 2020

2 woonkamer radiatoren verwijderen

Goedendag, wij hebben twee grote overbodige radiatoren hangen. Wat zou dit ongeveer kosten om deze te laten verwijderen?
woensdag 25 maart 2020

Staand toilet vervangen

We willen graag een verhoogd toilet laten installeren. Staand of hangend. Toilet ruimte is ca 1.25 x 0.90 mtr. Met de deur aan de lange kant.
woensdag 25 maart 2020

Periodiek onderhoud aan de moederhaard, schoorsteen en ontluchting

Ik zoek contact met een vakman die periodiek onderhoud kan plegen op een Tellina moederhaard, schoorsteen en ontluchting.

Partners

Partners van Casius