Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in uw regio.

20168 klanten bevelen een bij Casius aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: cV installatie aanpassen, warmtepompinstallatie aanleggen in groot complex, lucht of grond warmtepomp installeren, inductie, warmtepomp en zonnepanelen installeren, verwarming installeren in nieuwbouw woningen, water-water warmtepomp installeren, water-water pomp aanleggen, warmtepomp installeren, warmtepomp aanleggen en zonnepanelen, luchtluchtwarmtepomp installeren, verwarmingssysteem aanleggen, water-water warmtepomp installeren voor hotel, water - water warmtepomp installeren, water-waterwarmtepompinstallatie installeren, warmtepomp aarde en WTW installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter:

donderdag 26 april 2018

Warmtepomp installeren

Het huis is rond de 1000 m3 groot en heeft een vloeroppervlakte van zo'n 300 m2. Het huis is gelegen aan de plas dus misschien zou dat een mogelijkheid kunnen zijn als bron. Op dit moment zijn er nog geen collectoren of zonnepanelen aanwezig. Er moet voldoende warm sanitairwater zijn voor een gezin van 6 mensen.
donderdag 26 april 2018

Elektra in keuken verleggen en nieuwe groep toevoegen

Wij hebben een nieuwbouwwoning en krijgen 16 mei de sleutel. De elektra in de keuken is aangebracht op basis van de standaardkeuken, wij hebben een andere keuken uitgezocht waardoor de elektra op andere plekken moet komen. Daarnaast hebben wij een combi-magnetron en oven, daardoor hebben we een extra groep nodig. Hiervoor is nog ruimte in de meterkast.
donderdag 26 april 2018

Schuimbeton en vloerverwarming plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het storten van schuimbeton en daarna het laten plaatsen van vloerverwarming als hoofd verwarming in de woonkamer. De ruimte is 7.50 meter lang bij 5.20 meter breed.
donderdag 26 april 2018

All-electric aansluiten

We hebben een nieuwbouwhuis met hybride warmtepomp en willen all-electric. Het hele huis is al voorzien van lage temperatuur verwarming, en op zolder is er plek voor de pomp en een buffervat.
donderdag 26 april 2018

Stadsverwarmingklep en thermostaat (Honyewell Round) plaatsen

Het plaatsen van een 2-wegklep in stadsverwarmingsinstallatie en plaatsen van een kamerthermostaat.
donderdag 26 april 2018

Installeren warmtepompvoorziening

Ik heb een grote vrijstaande woning (1000 m3) met vloerverwarming (hoofdverwarming). Het huis is al voorzien van zonnepanelen voor de stroomvoorziening. Verwarming gebeurt nu op gas. Ik wil daar een alternatief voor.
donderdag 26 april 2018

Informatie omtrent verwarmingsinstallatie

Ik heb een groot huis met een inhoud 1900 m3 met een zwembad. Ik ben verder ook aan het kijken om mijn huis te verwarmen met een pelletketel. Ik weet niet of dit gecombineerd kan worden. Ik zou graag alle opties willen doornemen.
donderdag 26 april 2018

Vorstvrije buitenkraan laten aanleggen

Ik wil een vorstvrije buitenkraan laten aanleggen. Het gaat om 3-4 meter leidingwerk.
donderdag 26 april 2018

Vloerverwarming frezen

Vloerverwarming infrezen in een bestaande vloer van 50 m2. Er komt uiteindelijk een parketvloer bovenop te liggen, dus ik zou graag weten of hier rekening mee gehouden moet worden met betrekking tot het soort vloerverwarming.
woensdag 25 april 2018

Aanleggen vloerverwarming

Het gaat om bestaande keukenvloer waarin we vloerverwarming willen aanleggen. Het beton moet worden uitgefreesd en een groot gedeelte nat systeem dient op schuimbeton te worden gelegd ( ongeveer 32 m2). Graag een offerte voor het frezen, leggen van de vloerverwarming en afwerken met een dekvloer.
woensdag 25 april 2018

Lucht-luchtwarmtepomp installatie aanleggen

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen, koelen (airco), reinigen van de lucht, regelen van vochtigheid Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? 2 tot 5 ruimtes Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken hoekwoning, dakpannen met zonnepanelen.
woensdag 25 april 2018

Moederhaard schoonmaken en nakijken

Mijn Faber Select moederhaard dient te worden onderhouden, inclusief schoonmaak.
woensdag 25 april 2018

Douchekraan vervangen

We willen graag in de douche een nieuwe kraan plaatsen.
woensdag 25 april 2018

Geiser in een chalet vervangen

Geiser in stacaravan vervangen door een nieuwe of goede gebruikte geiser.
woensdag 25 april 2018

Thermostaatkraan ontkalken

De thermostaat douchekraan is verkalkt, want waterdruk is minder en je hoort een brommend/fluitend geluid. Is het mogelijk om alleen de thermostaat te ontkalken, dan hoef ik niet een nieuwe kraan te kopen.
woensdag 25 april 2018

Daaldrop close-in boiler vervangen

De Close-in boiler 10 liter van Daaldrop maakt vreemde geluiden en is niet meer instelbaar. Ik vermoed dat deze vervangen moet worden. Het oude materiaal mag afgevoerd worden.
woensdag 25 april 2018

Keukenkraan monteren

Ik wil graag een keukenkraan in de keuken laten monteren.
woensdag 25 april 2018

Wastafelkraan vervangen

Oude kraan verwijderen, gesoldeerde koppelingen loshalen, nieuwe kraan plaatsen, nieuwe koppelingen plaatsen.
woensdag 25 april 2018

Riool verlengen

Van het huis naar een nog te verbouwen schuur dient het riool verlengd te worden voor het afvoeren van douche en toilet in de schuur. Totale aan te leggen afstand van huis tot schuur is ongeveer 10 meter. Het riool zal via de oprit/tuin stenen met klei grond naar de schuur gaan, welke een beton vloer heeft.
woensdag 25 april 2018

Kraan monteren op een toiletmeubel

Een bestaand toiletmeubel. Nieuwe kraan gekocht bij Praxis. Demonteren blijkt bemoeilijkt door horizontale plaat aan voorkant. Service gevraagd met waarschijnlijk aangepast gereedschap
woensdag 25 april 2018

Vaatwasseraansluiting aanleggen

Ik wil graag een vaatwasser-aansluiting aanleggen in mijn huis. Momenteel is er alleen een aansluiting op de kraan aanwezig, met de aansluiting onder het gootsteenkastje. Graag plaatsen we de vaatwasser c.a. 1 meter van de huidige aansluiting, naast het aanrechtkastje. Aangezien het een huurhuis betreft, is het afhankelijk van de offertes of we ook daadwerkelijk een aansluiting willen laten aanleggen.
woensdag 25 april 2018

Vloerverwarming aanbrengen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen de 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Leegstaand huis, betonvloer. Vloerverwarming ingefreesd als hoofdverwarming op de begane grond: woonkamer en open keuken, hal, toilet. Totaal 40 m2. Tevens voorbereiding voor het toekomstige uitbouw van 10 m2.
woensdag 25 april 2018

Remeha CV-ketel verplaatsen

Ik heb een cv ketel van remeha in de keuken hangen van ca 2 jaar oud. Ik wil deze echter naar buiten verplaatsen tegen de keuken muur aan. Een verplaatsing van ca 1,5 meter. De huidige ketel kanndaarvoor gebruikt worden. Graag ontvang ik hiervoor een offerte. Ik heb een handige man die indien nodig voorbereidend of afwerkend iets kan betekenen. Graag uw reactie via de e-mail.
woensdag 25 april 2018

Airco met buitenunit bijvullen

Airco buiten bij vullen wat kost dat
dinsdag 24 april 2018

Vloerverwarming aanleggen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 40-45 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Wij zouden graag een offerte willen hebben voor het aanleggen van een vloerverwarming die aangesloten word op onze huidige CV ketel. Maar die ook gelijk voorbereid is voor de toekomst met wellicht een warmtepomp. Het gaat om de woonkamer/open keuken. Totaal is het oppervlakte tussen de 40-45 m². Onze vloer zal op korte termijn vanaf de onderkant voorzien worden van TonZon vloerisolatie om warmte verlies via de kruipruimte tot een minimum te beperken.
dinsdag 24 april 2018

Aan- en afvoerleidingen verleggen

Leidingen verleggen aan de hand van een leidingschema voor het plaatsen van een nieuwe keuken in een bestaand huis.
dinsdag 24 april 2018

Mechanische ventilatie aanbrengen

Welk type ventilator overweegt u te plaatsen? Opbouwventilator, buisventilator. Welke ruimte(s) moet(en) geventileerd worden? Badkamer. Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Flatwoning op de 2e van 3 etages. Badkamer heeft een raampje maar dat is onvoldoende voor vochtafvoer na het douchen. Er is een lichtpunt in het plafond en een lichtschakelaar aan de buitenkant van de badkamer. Verder geen elektra zoals een stopcontact. Er is een kleine afvoer opening in het plafond van 10-12 cm doorsnee, dat voor ongeveer een derde deel wordt overlapt door het kunststof inbouwplafonnetje. Ik kan zelf niet beoordelen of een inbouw of opbouw ventilator beter is of mogelijk is.
dinsdag 24 april 2018

Inductie, warmtepomp en zonnepanelen installeren

Thuis wil ik graag groots gaan verbouwen. Ik wil inductie gaan koken waarvoor ik een perrilex aansluiting nodig heb. Ook wil ik later een warmtepomp gaan gebruiken voor het verwarmen (6kW) en wil ik zonnepanelen op mijn dak leggen (ongeveer 2600 Wp). Hiervoor heb ik denk ik een 3 fase aansluiting in huis nodig al weet ik dit niet zeker. Nu heb ik 3 groepen van 16 A. De afstand van de meterkast naar de kookplaat is 5 meter.
dinsdag 24 april 2018

Convectoren door vloerverwarming vervangen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het vervangen van 3 comvectoren inclusief het dempen van de convectorputten. De verwarming bevindt zich op de begane grond in de woonkamer en open keuken. Vervolgens dient er vloerverwarming te worden aangelegd dmv vrezen in de cement dekvloer. De huidige CV installatie is 2 jaar oud en draait op gas.
dinsdag 24 april 2018

Warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen. Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? 1 ruimte. Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? Sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Bestaand huis, begane grond te installeren. Kamer is 8 bij 6 meter. Ook graag de mogelijkheden bekijken voor een Lucht - Water warmtepomp.
dinsdag 24 april 2018

Waterdruk verhogen

Ik woon in een gebouw met 4 appartementen. Met de VvE is er bepaald dat de waterdruk voor alle woningen verhoogd moet worden. Het gaat om 4 (dus 4 verdiepingen) van ca 75 m2 (bestemd voor 1-2 personen). Graag ontvang ik een offerte van u voor deze installatie. Eventueel ontvang ik ook een offerte voor als het alleen voor 1 verdieping mogelijk is, in dit geval de derde Indien u verder informatie or gegevens nodig heeft kan ik deze op aanvraag toesturen. Met vriendelijk groet, VvE RIO Rotterdam
dinsdag 24 april 2018

Vloerverwarming aanleggen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 38 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Bestaande tussenwoning op de begane grond, hoofdverwarming van huiskamer met open keuken. Een klein deel van het oppervlak (2,5 m2) is de hal. De vloer moet direct voorafgaand aan de plaatsing van een keuken worden aangelegd. Er moeten drie radiatoren verwijderd worden uit de kamer en hal. Afvoeren kunnen we zelf.
dinsdag 24 april 2018

Wastafelkraan monteren

Graag een offerte voor het vervangen/monteren van een wastafelkraan. Mogelijk is repareren ook een optie.
dinsdag 24 april 2018

Moederhaard verwijderen en combiketel installeren

In mijn nieuwe huis zit nu nog een moederhaard in de woonkamer. Deze wil ik graag laten verwijderen. De geiser in de keuken zal verwijderd worden door Eneco. Op de plek waar de geiser zat, zou ik graag een combiketel laten installeren. Het puin mag eventueel worden afgevoerd door de vakman.
dinsdag 24 april 2018

Wasmachinekraan monteren

Ik zou graag mijn nieuwe wasmachinekraan willen laten monteren. De kraan die ik nu heb lekt. Het is beter de kraan te vervangen.
dinsdag 24 april 2018

Vervangen van huidige CV-installatie

Nefit ketel met zonneboiler willen we vervangen door een betere oplossing. -Vervangen van huidige CV installatie door een nieuwe CV (zonder gas? ) of een warmtewisselaar eventueel met zonnepanelen.
dinsdag 24 april 2018

Radiator verplaatsen of vervangen

Ik zou graag een offerte willen met daarin de prijzen voor het verplaatsen van de huidige radiator. In verband met een parallel keuken zou er een verticale radiator geplaatst moeten worden. Wat zou hiervan de kosten zijn als er een verticale radiator komt en deze ook meer naar rechts wordt verplaats, zie foto's.
dinsdag 24 april 2018

Airconditioning installeren

Ik wil een 9000 btu split-unit airco laten installeren op de eerste verdieping. Het gaat om een wandmodel. De buitenmuur is goed bereikbaar, de binnenmuur ook. De buitenunit moet op muurdragers worden bevestigd.
dinsdag 24 april 2018

Waterleiding door de muur omleggen

Onze waterleiding loopt nu uit in een van onze slaapkamers, maar moet via de muur omgelegd worden nar de keuken. De slaapkamer en de keuken grenzen aan elkaar dus hij zou alleen door een muur omgelegd moeten worden. De reden hiervoor is dat we een wasmachine willen plaatsen.
dinsdag 24 april 2018

Vorstvrije buitenkraan aanleggen

Ik will een vorstvrije of afsluitbare buitenkraan laten aanleggen via de kruipruimte naar de voorkant van het huis. Meterkast met wateraansluiting bevindt zich bij de voordeur. Graag een offerte inclusief buitenkraan.
dinsdag 24 april 2018

Extra radiator toevoegen

Wij willen graag een extra radiator installeren, in de kelder. Deze kan vanuit de hoofdleiding, 2-4 m vanaf CV-ketel ,worden "afgetapt". Er hoeft niet door muren of vloeren geboord te worden. De radiator moet een ruimte van 7.20 meter x 3.50 meter x 2 meter verwarmen. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte inclusief radiator en benodigde materialen. Liefst ook specificatie van de prijs van de materialen en de werkzaamheden. Graag contact via e-mail ivm beperkte telefonische bereikbaarheid.
dinsdag 24 april 2018

Nieuwe cv plaatsen

Woning wordt door mij per 1 mei gekocht. Op dit moment zit er een Vaillant HR combiketel uit 2010 in die vaak in storing valt en waarbij de onderhoudsmonteur van de vorige eigenaar het advies heeft gegeven voor vervanging nadat deze enkele zaken had getest waaronder het vervangen van de printplaat. Woning wordt enkel door mij bewoon en heeft 355 m3 inhoud. Graag zou ik een offerte voor een nieuwe ketel ontvangen inclusief installatie en zou ik ook graag horen wat enkel de installatie zou kosten wanneer de ketel door mij wordt geleverd.
dinsdag 24 april 2018

Wasmachine-afvoer op zolder maken

In ons huis is momenteel de wasmachine aansluiting gerealiseerd in de badkamer. Graag zouden wij een wasmachine aansluiting plus afvoer realiseren op de voorzolder. Op dit moment is er al een CV-installatie aanwezig op zolder. De afvoer zouden wij het liefst niet via de muur laten lopen maar netjes weg laten werken.
maandag 23 april 2018

Vloerverwarming leggen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Vanaf augustus 2018 ben ik de eigenaar van een bestaande nieuwe woning. Graag wil ik alleen op de begaande grond vloerverwarming. Dit gaat om ongeveer 60 vierkante meter. Woonkamer, keuken en de hal/toilet. Offerte inclusief materialen en opleverdatum.
maandag 23 april 2018

Grondwater warmtepomp aanleggen

Voor onze nieuwbouw woning te Veenendaal zou ik graag de mogelijkheden en advies plus een prijsopgave willen ontvangen voor een installatie met een zogenaamde grondwater warmtepomp met koelen Betreft een vrijstaande woning van circa 90 m2. Naast dit systeem wordt gebruik gemaakt van zon-energie, er is geen gas aanwezig. Graag heb ik contact met u hierover.
maandag 23 april 2018

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het aanleggen van vloerverwarming als hoofdverwarming in de woonkamer, tv kamer, keuken en hal. Bij elkaar zal dat ongeveer 62 m2 zijn. Daarnaast nog 3 radiatoren verwijderen en afkoppelen en 2 convector putten afsluiten en dichtmaken. Ter info: wens is om in de toekomst een open haard te nemen en deze dient dan als bij verwarming.
maandag 23 april 2018

Volledig elektrisch verwarmen

Ik heb geen CV ketel, alleen een elektrische boiler en een gaskachel. Het liefste wil ik geen gas meer stoken, maar alleen elektrisch verwarmen. Vandaar dat ik graag elektrische vloerverwarming zou willen. Ik heb een nieuwe keuken besteld en kan zelf bepalen wanneer die geplaatst gaat worden. Koken gebeurt vanaf dat moment met inductie, dus ook elektrisch. Ik had bedacht om eerst de oude keuken eruit te slopen, vervolgens de vloer met vloerverwarming en ondervloer te laten plaatsen, voordat ik de nieuwe keuken op de nieuwe vloer plaats. Ik vroeg me af of dit de beste volgorde is? Daarnaast hebben we met de Vereniging van Eigenaren besloten dat we iets aan de geluidsisolatie willen laten doen. Het huis is nu namelijk erg gehorig. Dat komt omdat er nu laminaat zonder ondervloer ligt, met tussen het plafond van mijn onderburen en mijn vloer een luchtruimte dat nu als een soort klankkast fungeert en de gehorigheid versterkt. Wij hadden het idee om de luchtruimtes tussen elke verdieping vol te laten blazen met Climacell vezels of Easycell vlokken. Wij vragen ons af of dit het beste voor, na of tijdens het leggen van de (onder)vloer met vloerverwarming kan gebeuren? Als laatste heb ik geen idee of het laminaat dat ik nu heb liggen geschikt is voor elektrische vloerverwarming. Het zou best kunnen dat ik beter op PVC laminaat kan overstappen (ook voor de gehorigheid van het contactgeluid). Daar zou ik graag advies over willen. Ook zou ik graag advies willen over de oppervlakte die ik zou moeten verwarmen voor een gewenst resultaat.
maandag 23 april 2018

Vloerverwarming leggen

Voor de woonkamer van 30 m2 wil ik vloerverwarming hebben. Nu ligt er betonlook. Eventueel moet er ook geïsoleerd worden.
maandag 23 april 2018

Vloerverwarming infrezen in beton

Vloerverwarming infrezen en aansluiten. Betreft de woonkamer. Er zit een betonvloer in met egaline en een grindvloer. Het gaat om 50 vierkante meter.
maandag 23 april 2018

Warmtepomp installeren en zonnepanelen aanbrengen

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Voor een nog nieuw te bouwen woning een warmtepomp installeren en 18 zonnepanelen op het dak aanbrengen. Huis is 11 bij 7 meter qua oppervlakte.

Partners

Partners van Casius