Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in uw regio.

20716 klanten bevelen een bij Casius aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het isoleren van een woning en aanbrengen aardwarmte-installatie, het realiseren van warmtepompen voor een oude boerderij, realiseren vloerverwarming en waterpomp, warmtepomp plaatsen, een warmtepomp realiseren om het gasverbruik te verlagen, cV elektrisch/infrarood vloerverwarming realiseren in een nieuwbouw bedrijfspand, extra ketels plaatsen ivm opsplitsing van appartement, verticale bodemverwarming leggen (300 m2), warmtepompboiler installeren, warmtepomp of boiler, warmtepomp installeren voor nieuwbouw woning, verwijderen grindvloer en aanleggen vloerverwarming, advies en installatie warmtepomp boiler, warmtepomp realiseren voor een nieuwbouwwoning, verwarming realiseren in nieuwbouw appartementen complex en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter:

woensdag 16 oktober 2019

Verwarmingselement op zolder plaatsen

Wij hebben een gas CV. Deze moet niet vervangen worden. Ketel staat op zolder. Er is daar echter geen radiator aanwezig. Omdat de was daar hangt willen we graag een verwarmingselement op zolder hebben want er is hierdoor sprake van veel vocht. Wat zijn de mogelijkheden? We hebben geen droger.
dinsdag 15 oktober 2019

Radiator op stadsverwarming vervangen door nieuwe en de leidingen stukje omleggen/verlengen.

Wij willen een 30 jaar oude radiator vervangen door een nieuwe, en de leidingen moeten een klein stukje omgelegd/verlengd worden. Dit in verband met het plaatsen van een nieuwe keuken. Wij wonen in Almere Stad en hebben dus stadsverwarming. Kunt u deze klus voor ons klaren en hoeveel kust ons dat? Er van uitgaand dat u de radiator kunt leveren en plaatsen.
dinsdag 15 oktober 2019

Radiatorbekleding monteren

Ik wil de radiator in de woonkamer bedekken met de radiatorbekleding van Praxis. De afmeting is ongeveer 190 breed, 30 diep en 60 hoog. Hopelijk kan een vakman mij adviseren over de juiste bekleding en het voor mij bekleden.
dinsdag 15 oktober 2019

Pellet-CV plaatsen

Ik wil mijn vrijstaande woning verwarmen met een pellet-cv en van het aardgas af. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.
dinsdag 15 oktober 2019

Elektrische CV installatie

Ik wil elektrische CV installeren. Het gaat om een grachtenpand van 57 m2 uit 1880. Zonnepanelen plaatsen beperkt mogelijk. Situatie vernieuwbouw, isolatie. wand/dak en vloer ja, ramen deels.
maandag 14 oktober 2019

CV verwarming leveren en installeren en geiser plaatsen

In mijn hele huis zit geen verwarming, dus alles moet aangesloten worden en huidige geiser moet worden verwijderd. Ik wil graag dat de vakman bij mij langskomt om mij te informeren over de mogelijkheden voor onder andere een nieuwe gas geiser. Sowieso wil ik 2 radiatoren beneden en 3 stuks in 3 slaapkamers. En één in de hal.
maandag 14 oktober 2019

Gashaard efficiënter laten werken en aankleding van haard realiseren

Beste heer/mevrouw, Wij hebben een gashaard op het moment en zouden willen kijken of er mogelijkheden zijn om deze efficiënter te laten werken. Het was vroeger een open haard. Volgens mij verliezen we veel warmte door de huidige situatie. Daarnaast de aankleding van de haard zijn wij over aan het nadenken. Is het mogelijk om hierover bij jullie in overleg te gaan?
maandag 14 oktober 2019

Advies en installatie warmtepomp boiler

Momenteel beschik ik over stadsverwarming, maar gezien de maandelijkse hoge kosten zoek ik naar een geschikt alternatief. Ik zou graag meer informatie, adviezen en eventueel offerten van verschillende oplossingen willen zien. Het huishouden bestaat over twee volwassenen en twee kinderen, maar met de toekomst in het achterhoofd is het verstandig om toekomstig gebruik van de kinderen mee te nemen in de aangeboden oplossing. Ik vermoed dat de warmtepompboiler de beste oplossing is voor mij, maar ik hoor dat natuurlijk liever van een specialist. Over de isolatie durf ik niet veel te zeggen, maar ik vermoed dat muur en dak isolatie wel aanwezig is (bouwjaar 1992). Dubbelglas is enigszins aanwezig (zijn twee enkel raampjes die je ieder open en dicht dient te doen). Ik hoor het graag!
maandag 14 oktober 2019

Haard plaatsen

Ik wil graag een open haard laten plaatsen. Mijn buren hebben al een dergelijk haard laten plaatsen (met een glasplaat ervoor), bijgevoegd een foto.
maandag 14 oktober 2019

Radiator installeren

Badkamer Plieger Florian dubbel lengte 1.21 cm plaatsen en installeren. De oude radiator is al verwijderd. De aan-afvoer komt uit de grond op 20 cm van de radiator.
maandag 14 oktober 2019

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat hier om +/- 50 m2 op de begane vloer als vervanging van de radiatoren. CV ketel staat op de 1e verdieping.
maandag 14 oktober 2019

Houtkachel tijdelijk verwijderen en weer terugplaatsen

Houtkachel tijdelijk verplaatsen. De vloer van de huiskamer van ons nieuwe huis wordt vervangen. In de week van 16 december (16/17/18 dec) moet de allesbrander tijdelijk verplaatst worden naar de garage (alleen de allesbrander zelf, rookkanaal ect blijft). Als de nieuwe vloer klaar is kan de houtkachel weer terug naar z'n oude plekje. (20 dec) Er komt tevens een glazenplaat onder van 1cm dik veiligheidsglas.
maandag 14 oktober 2019

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om onze woonkamer van ongeveer 50 m2. Woning uit de jaren ‘80. We weten niet wat de meest geschikte manier is om vloerverwarming aan te leggen.
maandag 14 oktober 2019

Woonkamer en hal voorzien van vloerverwarming

Na renovatie van de keuken willen we de keuken, woonkamer en hal voorzien van vloerverwarming. We hebben een betonnen ondervloer die waarschijnlijk ingefrezen moet worden. Rond de 40 m2
maandag 14 oktober 2019

CV schoorsteen vervangen

De schoorsteen van de HR CV-ketel moet worden vervangen. Het gaat om het kanaal (aan- en afvoer) door het dak, het lood en de schoorsteen zelf.
maandag 14 oktober 2019

Warmtepomp plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een warmtepompboiler eventueel in combinatie met een cv ketel.
maandag 14 oktober 2019

Hout open haard ombouwen naar gas open haard

Graag offerte voor ombouw open haard met hout naar gas - meterkast met o.a. gasleiding zit op ong. 2 mtr van de huidige open haard.
maandag 14 oktober 2019

Pelletkachel aansluiten

Ik wil een pelletkachel aan sluiten er is geen rookkanaal dus gaat langs buiten als het kan. Gaat om een Qlima pelletkachel Viola 85SL Black 7,6kW
zondag 13 oktober 2019

Douchebak vervangen

In verband met verstopping en lekkage moet de douchebak worden vervangen. Wij zijn dankbaar als dat spoedig gebeurt. Afvoeren optioneel.
zondag 13 oktober 2019

Radiator badkamer vervangen

Ik wil graag mijn oude radiator afvoeren en vervangen voor een design radiator.
zondag 13 oktober 2019

Waterslag in waterleiding oplossen

Als er een kraan wordt open of dichtgedraaid hoor je een harde knal. Deze knallen hoor je ook als de wasmachine en vaatwasser aanstaan en als er een wc wordt doorgetrokken. De knallen worden steeds luider.
zondag 13 oktober 2019

Schoorsteen buiten waterdicht maken en in de woonkamer afwerken

Na een verbouwing/aanleg CV/besluit de gaskachel niet meer aan te sluiten wil ik de schoorsteen (gedeeld met bovenburen/aparte pijpen) afsluiten en waterdicht maken. In de woonkamer is bij de verbouwing een groot rechthoekig gat gemaakt in de schouw, met het idee de gaskachel weer aan te sluiten; is dus niet meer gedaan. Het (grote) gat aan de bovenzijde in de schouw moet nog altijd afgesloten worden. Verder moet de gaskraan (in de hoek in de schouw) worden verwijderd en de flexibele gasslang zoveel mogelijk worden ingekort.
zondag 13 oktober 2019

Aanleggen rookkanaal

We denken eraan om in onze aangekochte woning een kachel te plaatsen. Nu weten we dat er vanuit de bouw een zachte stop is en een koof waardoor de pijpen zouden moeten lopen. Voordat we de beslissing nemen of we wel of geen kachel willen zijn wij benieuwd naar de installatie prijzen van een rookkanaal.
zondag 13 oktober 2019

Vervangen van de mechanische ventilatie

In ons huis hangt een mechanische ventilatie van Ubbink. Uit 1988. Type is MVS-6 en ventileert badkamer, toilet en keuken. Ventilatie werkt niet meer en via via vernomen dat de condensatoren niet meer zouden werken. Heeft het zin om deze te laten vervangen of zou ik nu over moeten gaan naar een nieuwe ventilatie unit. Zou graag voorzien worden van een offerte van reparatie van de huidige unit en vervanging van deze unit. De unit is geplaatst op het dak.
zondag 13 oktober 2019

Moederhaard, boiler en radiatoren vervangen voor een cv-ketel

Ik wil graag mijn moederhaard, de boiler en alle radiatoren vervangen door een CV-ketel plus 8 nieuwe radiatoren, inclusief het wegwerken van de leidingen. Er moet ook een expansievat geplaatst worden. Ik laat mij graag informeren over de mogelijkheden alvorens ik overga op installatie.
zaterdag 12 oktober 2019

Dakgoten en regenpijpen vervangen

Ik wil graag nieuwe dakgoten en regenpijpen laten installeren bij een blok van 7 huizen, zowel voor als achter. In totaal gaat het om ongeveer 100 meter aan zinken dakgoot. De klus bevindt zich gemiddeld op 4 a 5 meter hoogt. Zowel voor als achter is er goed bij te komen met een steigerbouw.
zaterdag 12 oktober 2019

Elektrische boiler plaatsen

We willen graag een elektrische boiler, omdat we van het gas af willen. We hebben dak, vloer en spouwmuur isolatie. Tevens hebben we al zonnepanelen.
zaterdag 12 oktober 2019

Doorvoer boren voor het rookkanaal van een gashaard

Doorvoer boren in buitenmuur voor een rookkanaal en het aansluiten van de gasleiding. Haard staat al op de juiste plaats. Gasaansluiting zit naast de haard.
zaterdag 12 oktober 2019

Houtkachel in een chalet laten plaatsen

Het compleet laten installeren, dak stalen pannendakplaten hoogte chalet 230 cm. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief de houtkachel.
zaterdag 12 oktober 2019

Vloerverwarming nakijken

Nieuw huis gekocht waar vloerverwarming aanwezig is. Wil het laten nakijken of het optimaal werkt of niet. Hoeveel kost dat ongeveer? Graag mailen voor antwoord omdat ik doof ben.
zaterdag 12 oktober 2019

Dakgoot vervangen plusminus 2.50 hoogte

Dakgoot vervangen van tussenwoning. Lengte ongeveer 5.40 Materiaal zink. Aan beide kanten buren, maar wij willen graag dakgoot met tussenschotten aan beide kanten, zodat we niet afhankelijk zijn van het al dan niet schoonmaken van de goten van de buren.
zaterdag 12 oktober 2019

Bestaande gasleiding verplaatsen

De gaskraan komt in onze nieuwe keuken aan de achterkant van het keukenkastje precies op de zijwand uit. Daarom zou deze verplaatst moeten worden, niet veel een cm of 15 schat ik in. Eventueel ook verplaatsen 2 wandcontactdozen inclusief frezen.
vrijdag 11 oktober 2019

Gasleiding vervangen

Gasleiding vervangen Vanaf meterkast naar fornuis en naar CV ketel.
vrijdag 11 oktober 2019

Warmtepompboiler plaatsen

Installatie warmtepompboiler op zolder in serie met cv, liefst met een gecombineerde dakdoorvoer.
vrijdag 11 oktober 2019

Installatie atag cv ketel

Gevraagd: cv monteur voor installatie van Atag i28 cz ketel incl in bedrijf nemen en aansluitmateriaal. Huidige ketel kan ik zelf verwijderen
vrijdag 11 oktober 2019

Wasmachine aansluiting en afvoer verplaatsen

Wij willen graag de aansluiting voor de wasmachine van de badkamer op de 1e verdieping verplaatsen naar de zolder. Vlizotrap en houten vloer op zolder. CV ketel aansluiting reeds aanwezig op zolder. Willen de droger daarnaast plaatsen op zolder. Willen graag weten: - Wat er allemaal nodig is (materiaal, bewerkingen) - Of het alleen gaat om water/afvoer/leidingen of dat er ook een aparte groep moet komen - Wat er nog bijkomt (mogelijke extra werkzaamheden) - Hoe lang de klus gaat duren - Waarschijnlijke verhuisdatum 1 nov, dus lukt het iets voor die tijd? Uiteraard graag een gedetailleerde prijsopgave. Voor nadere info, kan er bij interesse zsm gebeld worden. Betreft een huurwoning, moet in overleg met woningstichting.
vrijdag 11 oktober 2019

Gaskraan verplaatsen voor een fornuis

De gaskraan zit achter het keukenblok en ik wil hem 30 cm verplaats hebben, zodat hij achter de kookplaat komt.
vrijdag 11 oktober 2019

Vloerverwarming aanleggen en aansluiten op stadsverwarming

Ik wil graag vloer verwarming laten aanleggen. De vloerverwarming moet hoofdvloerverwarming zijn en aangesloten worden op stadsverwarming. Het soort vloerverwarming maakt mij niet zoveel uit, zolang het op de stadsverwarming aangesloten kan worden. En hij moet worden ingefreesd. De vloer is van beton. De radiator is weg, dus als de buizen geraakt worden is het niet erg. Het gaat om ongeveer 55 m2. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 11 oktober 2019

Het realiseren van warmtepompen voor een oude boerderij

Het betreft een oude boederij van ca. 4500m3 welke nog volledig gerenoveerd gaat worden. Het doel van de warmtepomp wordt Warm water / warmte over de woonruimtes via vloervewarming. Het erf is ongeveer 800 m2. Ik wil graag een indicatie van hoeveel dit ongeveer gaat kosten, of het rendabel is en hoelang dit zou duren zijn ook vragen die ik heb.
donderdag 10 oktober 2019

Stadsverwarming Controle en Onderhoud

Controle van het stadsverwarming systeem ivm koude klachten en zonodig onderhoud van het systeem.
donderdag 10 oktober 2019

Convectorput verwijderen en dicht maken en radiator plaatsen

Confetorput dichtmaken, en een nieuwe radiator ophangen. De confectorput is circa 2 tot 2.5 mtr. Bij 30 cm Ketel ook nakijken, er zit waarschijnlijk lucht in de leidingen. Het is de bedoeling dat de vakman ook de radiator gaat leveren, daarvoor wil ik de prijs natuurlijk terug zien.
donderdag 10 oktober 2019

Overbodige gasleiding afdoppen

We hebben een nieuwe keuken met nieuwe gasleiding op een andere plaats in het huis waardoor de oude gas leiding overbodig is geworden en we graag in de meterkast af willen laten doppen zodat we de leidingen kunnen verwijderen.
donderdag 10 oktober 2019

Mantelbuizen aanleggen voor elektra gas en water

Ivm splitsing van een woning is er vanuit de netbeheerder liander de vraag gekomen om mantelbuizen aan te leggen voor gas, water en stroom. Tevens zal er ook een gas leiding gezet moeten worden van de voordeur naar de zolder verdieping ivm de aansluiting.
donderdag 10 oktober 2019

Warmtepomp plaatsen

Ik zit te kijken naar de aanleg van een grondwarmtepomp met verticale buizen. Exact merk/type warmtepomp nog niet bepaald, maar zat te denken aan Alpa Innotec frequentiegeregeld of Nibe modulerend. Huidige situatie: vloerverwarming op begane grond, triple glas en vloer en wanden nageïsoleerd. Eerste verdieping komt triple glas en LTV radiatoren. Dak is voor het grootste deel nageïsoleerd, rest gaat nog gebeuren. Balansventilatie met WTW aangebracht. CV hangt nu op zolder, warmtepomp kan in aangebouwde schuur aan voorzijde. Nog geen plan gemaakt voor leidingwerk.
donderdag 10 oktober 2019

Warmtepomp plaatsen

Ik wil een zwembad (10 x 5 m), een kantoor (100 m2) en een vrijstaande woning (180 m2, uit 1930) verwarmen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 10 oktober 2019

CV ketel vervangen

Huidige Nefit cv-ketel op zolder en geiser in keuken moet vervangen worden door een nieuwe. Denk aan Intergas combi compact HRE 18/24 (A). Mogelijk extra werkzaamheden!!
donderdag 10 oktober 2019

CV verplaatsen

Verplaatsen van de cv ketel (50 cm naar rechts). De CV ketel moet ten rechts van de deur opening komen.
donderdag 10 oktober 2019

Warmtepomp plaatsen

Nieuwbouw van een rijtjeswoning. Afstudeeronderzoek naar de meest effectieve en efficiënte manier om een woning duurzaam te ontwikkelen. Bij voorkeur offerte voor vier typen woningen, klein appartement (20 tot 50 m2), groot appartement (75 m2 tot 100 m2), kleine woning (75 tot 100 m2) en grote woning (100 tot 150 m2).
donderdag 10 oktober 2019

Een warmtepomp realiseren om het gasverbruik te verlagen

Wij willen een warmtepomp realiseren. Boring kan gedaan worden in het garagepad, direct naast het huis op plek waar warmtepomp geplaatst kan worden. Huidige gasverbruik voor warmwater, koken en verwarmen is ongeveer 1200 m3. Gehele huis voorzien van vloer/muur verwarming. Bouwjaar 2004 met een isolatiewaarde van 3.5. Het is de bedoeling dat dit wordt aangesloten op de bestaande vloervewarming.
donderdag 10 oktober 2019

Warmtepompboiler plaatsen

Ik wil graag een warmtepompboiler laten plaatsen. De boiler moet op zolder geplaatst kunnen worden met behoud van wtw installatie. Graag een offerte hiervoor.

Partners

Partners van Casius