Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in uw regio.

18792 klanten bevelen een bij Casius aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: aanleggen mechanische ventilatie, hydrofoor vervangen in een appartementencomplex, airco's plaatsen, warmetepomp installatie voor verwarming en sanitair installeren, vloerverwarming installeren, split airco unit leveren en plaatsen, slaapkamers airconditionen, airco in huis laten plaatsen, centrale verwarming aanleggen, centrale verwarming aanleggen, aircomontage, open haard bouwen, aanbrengen van vaste airconditioners, airconditioning in woon- en slaapkamer monteren, openhaard plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter:

woensdag 28 juni 2017

Aansluitingen elektra en leidingwerk voor nieuwe keuken voorbereiden

Wij krijgen op maandag 17 juli de sleutel van onze nieuwe woning in Heiloo. Er staat nu nog een keuken in die wij weg halen om een nieuwe keuken te laten plaatsen. Wij zijn opzoek naar een bedrijf die elektra punten kan aanleggen en een wateraansluiting + afvoer voor de eiland van onze keuken (zie installatietekening in de bijlage). Wij weten niet welke punten er nu aanwezig zijn. Op maandag 17 juli halen we de keuken van de wand en is er inzichtelijk welke aansluitpunten er al zitten. Wij zijn opzoek naar een bedrijf die: – de aansluitpunten elektra kan aanleggen + aanpassing meterkast. – Gaten kan maken in een vloer waar vloerverwarming ligt – Die aansluitingen van water kan maken
woensdag 28 juni 2017

Radiatoren vervangen

Er dienen 3 radiatoren (cv) vervangen te worden. Betreft een met de afmeting van 200 x 40 cm en twee keer de afmeting 50 x 90 cm. Graag een offerte inclusief arbeidsloon.
woensdag 28 juni 2017

Nieuw gasfornuis laten aansluiten

Ik begeleid een Syrische familie die nu een nieuw huis betrekt. Daar moet een gasfornuis aangesloten worden. Standaard gas aanvoerbuis is aanwezig. Het gasfornuis wordt binnenkort geleverd. Wat zijn de kosten voor het aansluiten van het fornuis? Postcode 1051AT
woensdag 28 juni 2017

Gasleidingen vervangen

De gasleiding in het appartement dient te worden vervangen. Ik wil dat de gasleiding onder de vloer aan laten leggen. Het betreft een appartement op de eerste verdieping met een totale opp van 55 m2. Het betreft 3 leidingen naar woonkamer, keuken en geiser.
woensdag 28 juni 2017

Buitenkraan monteren

Van binnenuit , via een bestaande wateraansluiting bijv van de c.v. , een gat in de muur boren en dan een buitenkraan monteren en aansluiten. Laat even weten of de kraan zelf bij de offerte hoort! Ook graag de kraan van de wasmachine demonteren en een nieuwe kraan aansluiten. De bestaande kraan zit gedeeltelijk in het voegwerk.
woensdag 28 juni 2017

Aircomontage

Woonkamer 45 m2 / 110m3 begane grond slaapkamer 16 m2 / 45m3 begane grond 1x inventorunit op buitenmuur
woensdag 28 juni 2017

Afvoer wasmachine repareren

De afvoer voor de wasmachine is verkeerd uitgevoerd waardoor lekkage bij buren. Wasmachine is in een inbouwkeuken. Waarschijnlijk moeten de keukenkastjes eruit. Foto's voor indicatie prijs kan ik maken.
woensdag 28 juni 2017

Vloerverwarming installeren

Wij willen graag een offerte voor vloerverwarming Het gaat om circa 120m2 De Vloer is niet geïsoleerd dus graag hier rekening mee te houden (isolatie ..? Ondervloer..? ) Ik zie graag een offerte tegemoet
woensdag 28 juni 2017

Glasleiding en verwarming verwijderen en afdoppen

Ik wil een gasleiding verwijderen en afdoppen & een verwarming verwijderen en afdoppen in mijn woonkamer. Er moet een gat in de vloer gemaakt worden om hierbij te kunnen. Daarnaast moet er ook een waterleiding aangelegd worden horizontaal over 4 meter ongeveer van de wasmachine naar een nieuwe plek in het huis. En er moet ook een afvoer komen, zodat er een wasbak geplaatst kan worden.
woensdag 28 juni 2017

Open haard bouwen

Wij willen in ons nieuwe huis de houtkachel vervangen voor een open haard. Schouw en rookkanaal dus reeds aanwezig. Graag gemetseld met vuurvaste stenen en rooster, geen ingebouwd kastje. Wat zouden de kosten ongeveer zijn ?
woensdag 28 juni 2017

Waterleiding met buitenkraan aanleggen

Ik wil een buitenkraan (zonder sleutel) met twee uitgangen in mijn achtertuin aanleggen. Het dichtstbijzijnde waterpunt is bij een wasmachine, ongeveer 4 a 5 meter. Geen kruipruimte aanwezig. Het mag over de muren komen en hoeft dus niet weggewerkt te worden.
woensdag 28 juni 2017

Nieuwe CV monteren

Ik wil graag nieuwe cv ketel aanschaffen inclusief montage.
dinsdag 27 juni 2017

Verplaatsen van CV-ketel naar zolder

Ik wil graag de cv ketel en apparaat van zonnepaneel naar zolder verplaatsen. Is dit mogelijk en wat gaat kosten? We hebben een zolder zonder vaste trap. Je kunt op de zolder niet staan.
dinsdag 27 juni 2017

Gasleiding in kruipruimte controleren en vervangen

Graag gasleiding contole en evt,vervanging
dinsdag 27 juni 2017

Gasmeter verplaatsen

Ik wil graag de gasmeter iets verplaatsen en een leiding aangelegd hebben die naar de nieuwe keuken gaat. Hij hangt nu in de bijkeuken waar hij ook kan blijven alleen iets praktischer. Hij zit nu onder de oude CV ketel aan de linker muur en mag verplaatst worden naar de rechter muur. Dit is een stukje van ongeveer 1 meter. Op deze nieuwe plek aan de rechterzijde mag dan ook een gasleiding worden doorgetrokken naar de andere kant van de muur. Daar zit de keuken en ik wil graag op gas gaan koken. Ik ontvang de sleutel van mijn nieuwe woning op 17 juli, vanaf dan zou u kunnen komen kijken.
dinsdag 27 juni 2017

CV-ketel vernieuwen en verplaatsen

Ik wil een nieuwe CV ketel aanschaffen en op zolder laten installeren. Hij hangt nu in de bijkeuken, die mag verwijderd worden en de leidingen mogen naar boven doorgetrokken worden. Er zit nog 1 verdieping tussen de begane vloer en zolder. Ik krijg de sleutel 17 Juli, vanaf dan zou er worden gekeken naar de situatie. Ik weet bijvoorbeeld ook nog niet zeker wat voor vloeren er in de woning zitten.
dinsdag 27 juni 2017

Badkamerkraan vervangen

Ik wil een nieuwe douche thermostaatkraan laten vervangen.
dinsdag 27 juni 2017

Zwenkende keukenkraan vervangen

Kraan vervangen, deze zit aangesloten via closed-in-boiler. Is nu merk 'Grohe' maar maakt niet uit. Moet kunnen zwenken.
dinsdag 27 juni 2017

Sanibroyeur in woonboot installeren

Wij willen graag een sanibroyeur laten plaatsen in onze woonboot. Het kastje van de wc staat op dit moment nog apart van de wc en wij hebben hier al vaak lekkage gehad wat niet goed te merken is zonder sanibroyeur. Misschien een idee om de sanibroyeur leidingen naar beneden te laten lopen.
dinsdag 27 juni 2017

Roestige gasleiding vervangen

Gasleiding in de kruipruimte vervangen van woning aan de Lelystad. Is in 2010 gecontroleerd, maar was nog niet nodig. Ik heb het idee dat er wat roestplekjes bij zijn gekomen.
dinsdag 27 juni 2017

Plaatsen van een airco

Ik wil een Qlima split airco laten installeren. De buitenunit wil ik geplaatst op het dak (2e etage) en de koelunit op de slaapkamer op de slaapkamer op de 1e etage. Er is op het dak ruimte voor de buitenunit.
dinsdag 27 juni 2017

Nieuwe pijpventilator voor afzuiging badkamer en WC

We zijn op zoek naar een nieuwe ventilator voor de afzuiging in de badkamer en het toilet. De drie-standen ventilator die voor afzuiging in de badkamer en toilet zorgt heeft het deze week namelijk begeven.
dinsdag 27 juni 2017

Airco bijvullen

Thuis airco vullen. Merk klima1stklaas. Model 5082.
dinsdag 27 juni 2017

Nieuwe CV aanleggen

Ik zoek iemand die CV wilt aanleggen in mijn appartement. Op dit moment zitten er gaskachels in.
dinsdag 27 juni 2017

Doorstroomverwarmer plaatsen

Doorstroomverwarmer mogelijkheid in flat (appartement begane grond), flat heeft 1 fase 25 A is door Enexis 3 fase 25 A van te maken voor 207 Euro. 3 x 35 A kost 600 per jaar dat gaan we niet doen. Appartement zelf heeft al veel zekeringen maar moet waarschijnlijk ook aangepast? Wat is er wel en niet mogelijk en wat kost het. Welke doorstroomverwarmer nodig voor douche, keukenkraan, wastafelkraan badkamer. En heeft dit nog invloed op de hoeveelheid warm water en de druk. Er wonen 2 personen zoon/schoondochter welke graag onder de douche staan. Wie kan dit geheel voor ons regelen en wat kost dat?? Hoorde ook iets over lage druk kranen nodig?????????
dinsdag 27 juni 2017

Revisie van leidingwerk keuken

Ik heb 2 x lekkage gehad, 2 maanden geleden is er door een loodgieter 17 meter de grond in ontstopt, maar afgelopen weekend had ik opnieuw lekkage. Deze schijnt nu verholpen te zijn, maar ik wil graag het leidingwerk onder de gootsteen nagekeken hebben en eventueel aangepast als dit nodig blijkt.
dinsdag 27 juni 2017

Keukenkraan plaatsen

Heer of mevrouw kunt u bij mevrouw affountit een keukenkraan plaatsen mevrouw heeft alleen een telefoonnummer zou u alles via de telefoon kunnen doen met mevrouw de prijs afspreken en als mevrouw akkoord gaat dan de kraan plaatsen en de oudere kraan verwijderen
dinsdag 27 juni 2017

Gasleiding verleggen

Gasleiding moet een aantal centimeter naar achter verplaats worden in verband met aanschaf van een nieuwe keuken. Werkzaamheden ook onder de kruipruimte. Gaat om een kleine 3 meter aan gasleiding. Gasleiding moet ook gekeurd worden. Werkzaamheden deze week.
dinsdag 27 juni 2017

Airconditioning installeren

Mevrouw wil graag een Airconditioning in haar slaapkamer hebben. Deze is al besteld en binnen bij Gamma Ede. Deze moet gemonteerd worden. Verder contact kan via mevrouw zelf. Het emailadres is van de Gamma in Ede bij een gebrek aan emailadres van mevrouw.
dinsdag 27 juni 2017

StorkAir WTW-installatie repareren

Type WHR 91/L voeding doet het niet meer, waarschijnlijk door defecte koel ventilator.
dinsdag 27 juni 2017

Vloerverwarming leggen

Graag willen wij vloerverwarming voor ongeveer 38 m2. Dit moet dan inclusief frezen en afsmeren zijn. Ook moeten er twee kachels verwijderd worden.
dinsdag 27 juni 2017

Vloerverwarming en tegels leggen

Het betreft het aanbrengen van vloerverwarming als hoofdverwarming op de begane grond van een eengezinswoning. Daarna dienen er tegels van 60 bij 120 cm gelegd te worden, waarbij er level systeem gebruikt moeten worden en gevoegd. De oppervlakte is 55 m2.
maandag 26 juni 2017

Kraan in de keuken vervangen

Er sijpelt water langs de kraan na gebruik. Hierdoor ligt er steeds een laag water op het aanrechtblad. Ik weet niet of de kraan nog gerepareerd kan worden, anders gewoon vervangen. Ik heb nog geen vervangende kraan aangeschaft.
maandag 26 juni 2017

Aircosysteem plaatsen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een aircosysteem voor onze 2 zolderkamers 1 is nog leeg komt volgende week dakkapel op Beide kamers hebben vloer oppervlak van 2.75 bij 2.75 meter. Het worden twee kinderkamers waar de airco per kamer apart dient te werken.
maandag 26 juni 2017

Wateraansluiting voor de vaatwasser maken

Wij willen misschien een vaatwasser voor de keuken aanschaffen, maar daarvoor zal een nieuwe toevoer en afvoer gemaakt moeten worden. Er zit wel gewoon een kraan. Daarvoor zouden wij graag een indicatie voor de kosten willen. Locatie Enschede. Liefst willen wij een mail met een vrijblijvende offerte.
maandag 26 juni 2017

Airco's plaatsen

Wij willen graag in 7 ruimtes airco's en de buitenunit(s). Deze moeten aan het eind van het erf komen, 20 meter vanaf het hoofdhuis af, maar ongeveer 10 meter van het huis af. De kabels moeten door het huis heen. Er moeten ook leidingen getrokken worden door de vakman.
maandag 26 juni 2017

Thermostaatkraan vervangen in Teuco douchecabine

Ik wil de thermostaatkraan in de Teuco douchecabine laten vervangen. De kraan graag leveren door de loodgieter. Andere kleine onderhoud van de cabine ter plekke beoordelen.
maandag 26 juni 2017

StorkAir WTW WHR 90 systeem repareren

De WTW unit van Stork (WHR 90) geeft code E2. De ventilator werkt, maar ik kan het niet instellen (harder of zachter). Dit heeft ooit wel gewerkt, maar zolang ik hier woon heb ik de code E2.
maandag 26 juni 2017

Airco met split-unit plaatsen

Zou graag een offerte willen voor het plaatsen van airco/splitunit voor onze 2 zolderkamers Op 1 kamer komt volgende week een dakkapel en is dus nog gehele open
maandag 26 juni 2017

Buitenkraan aanleggen

Ik wil een buitenkraan voor de voortuin, de hoofdwaterleiding zit in de hal vlak voor de meterkast dus dichtbij. Het liefst een kraan met een sleutel. De leidingen hoeven niet via de kruipruimte maar mogen via de muur lopend naar buiten worden gemonteerd.
maandag 26 juni 2017

Buiten kraan aanleggen

Onze nieuwbouwwoning zal volgend jaar opgeleverd worden. Wij willen dan graag een buitenkraan plaatsen in de achtertuin. Graag horen wij wat de totaal prijs zal zijn.
maandag 26 juni 2017

Schoorsteen en rookkanaal aanpassen

Op 21 juli krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis (1970 woning). Er zit een gemetselde schoorsteen/rookkanaal tot het dak in met een gaskachel in de woonkamer. Wij willen graag een houtkachel. Graag ontvangen wij uw advies hoe dit het beste aan te pakken. Welke opties zijn er?
maandag 26 juni 2017

Keukenkraan monteren

Ik wil graag een keukenkraan laten monteren, die ik bij Praxis heb gekocht. Een Aquavive kraan.
maandag 26 juni 2017

Airco monteren

Installatie / montage van (Gamma) airco.
maandag 26 juni 2017

Thermostaat douchekraan monteren

Ik wil graag een douchekraan laten monteren. De vervangende kraan heb ik hier al liggen, maar geen montagemateriaal.
maandag 26 juni 2017

Gasleiding aanleggen en afpersen

Er moet een gasleiding vanaf de meterkast naar de CV ketel op zolder getrokken worden met daarbij een aftakking naar de keuken voor het gasfornuis.
maandag 26 juni 2017

Leidingen frezen in het beton

In het plafond een gleuf van 25 cm infrezen voor de elektriciteitsleiding. De elektriciteitssnoer even losmaken, dan frezen en dan weer vastmaken. Het plafond wordt daarna afgewerkt. Dat komt later eens, voor nu gaat het mij alleen om het infrezen van deze kabel.
maandag 26 juni 2017

Delonghi Radel Kompakt radiator monteren

Ik ben op zoek naar vakman die nieuwe radiator kan plaatsen. De nieuwe radiator is een Delonghi Radel Kompakt (4) paneelradiator 2449W 500 x 1600 x T22. De oude moet weg.
maandag 26 juni 2017

Bron slaan en pompen plaatsen

Aanwezige bron/puls (in schuur) controleren/repareren, deze werkt niet goed. 2e nieuwe bron/puls slaan bij/in een schuur op een weiland, in verband met een moestuin/kas. Eventueel het aanleveren van nieuwe pomp(en). Het werkadres is in Spijk, nabij Lobith/Duitse grens.
maandag 26 juni 2017

Lekkende badkamerkraan vervangen

Badkamer (meng)kraan Grohe lekt en moet vervangen worden. Graag zo spoedig mogelijk. Wat zijn de montagekosten?

Partners

Partners van Casius