Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in uw regio.

20336 klanten bevelen een bij Casius aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, water-waterwarmtepomp installeren, energieneutraal verwarmingssysteem nieuwbouw, warmtepomp plaatsen, vloerverwarming en warmtepomp installeren, grond-water warmtepomp, standleiding en loden leidingen vervangen, isoleren en warmtepomp aanleggen, warmtepomp plaatsen, balansventilatie met WTW installeren, vloerverwarming plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter:

zaterdag 23 juni 2018

Installeren

Airco uit vorige huis meegenomen maar moet opnieuw aangesloten worden.
zaterdag 23 juni 2018

Airco reparatie

Airco slaapkamer koelt niet meer. Compressor? Merk Mc quay
zaterdag 23 juni 2018

Buitenkraantje en verplaatsen radiator keuken

1. Buitenkraantje 2. Verplaatsen radiator in de keuken.
zaterdag 23 juni 2018

Wasmachine aansluiting verplaatsen

Wij willen in ons nieuwe huis straks de wasmachine aansluiting verplaatsen van zolder naar bijkeuken. In de bijkeuken is water aansluiting, er is een klein aanrecht geplaatst
zaterdag 23 juni 2018

Gas laten afpersen / kookplaat en geiser chalet conversie aardgas naar propaan

Ik wil graag voor mijn chalet op de jutberg op 3 juli het gas laten afpersen en tevens de kookplaat en geiser om laten zetten van aardgas naar propaan.
zaterdag 23 juni 2018

Stacaravan aansluiten op gas water elektra en riool

Alles moet aangesloten worden ook onder de caravan en extra stroom leggen richting tuin.
zaterdag 23 juni 2018

Buitenkraan plaatsen

Buitenkraan plaatsen op buitenmuur, vanuit gootsteenkastje dat grenst aan die buitenmuur.
vrijdag 22 juni 2018

Buitenkraan aansluiten

Wij willen graag een buitenkraan in de tuin aangesloten hebben
vrijdag 22 juni 2018

Water-waterwarmtepomp installeren

Woonboerderij uit 1840 met twee gescheiden woningen en gezamenlijke CV en boiler (CV 45 kW en buitentemperatuur regeling met thermostaatkranen) gelegen in veen tussen sloten en vaarten. Radiatoren zijn allen bovengrondse convectoren. Naast CV is er een open haard met CV (10KW) aansluiting geplaatst die 30% van de dag gestookt wordt. Huidige verbruik is 4000 M3 per jaar ten behoeve van de CV. We zijn alternatieven aan het onderzoeken om gasverbruik maximaal te reduceren. Daarbij willen we de gezamenlijke aansluiting van 3 x 25 Amp. niet overschrijden. (Wel hebben we 28 zonnepanelen met 5500 Wp maar als er geen zon is.... ) We hebben een KvK nummer ten behoeve van het bedrijfje welke in een bijgebouw met een eigen CV gesitueerd is. Oplossing kan dus zowel als zakelijk als privé gemaakt worden. Ik denk aan een water-water koppeling gezien de ligging van de woning, maar laat me graag adviseren. Het plan is om na de winter van start te gaan met de aanleg.
vrijdag 22 juni 2018

Aansluiting voor vaatwasser maken

Vaatwasser staat twee kastjes verwijderd van gootsteen. Zwanenhals heeft nog geen splitsing. Er zal een gat moeten worden gemaakt om de aansluiting te maken.
vrijdag 22 juni 2018

Huis gasvrij maken

In onze huidige woning (150 m2) willen wij graag een elektrische ketel voor CV, doorstroomboiler voor de badkamer en plintboiler voor de keuken. We hebben de mogelijkheid voor 30 zonnepanelen. Dit zal niet helemaal toereikend zijn maar ik ben benieuwd naar de voorstellen die u heeft. Het streven is een huis zonder gas.
vrijdag 22 juni 2018

Buitenkraan in de tuin plaatsen

Ik wil graag een buitenkraan in de tuin. De hoofdkraan zit in de kelder. Ongeveer 4 of meter tot de plek waar ik de kraan zou willen hebben.
vrijdag 22 juni 2018

Toilet vervangen

Zwevende toiletpot moet vervangen worden.
vrijdag 22 juni 2018

Elektrische of gangbare vloerverwarming plaatsen

Wij overwegen welke vloerverwarming we willen aanschaffen, elektrisch of met water, voor in de huiskamer van 43 m2. De afweging daarbij is ook het wel of niet plaatsen van zonnepanelen om het verbruik te bekostigen. Aangezien de gasprijzen ook fors gaan stijgen.
vrijdag 22 juni 2018

Buitenkraan aanleggen

Wij willen graag een buitenkraan aan laten leggen, er is nog geen leidingwerk en alles moet dus aangelegd worden.
vrijdag 22 juni 2018

CV ombouwen tot elektrische verwarming

Ik wil graag te weten komen wat de mogelijkheden zijn om mijn bestaande cv met warmwatervoorziening om te bouwen tot een verwarming op elektra. Om veel sloopwerk te voorkomen, wil ik gebruik blijven maken van de bestaande radiatoren. Warmwatervoorziening voor de badkamer zou eventueel met een boiler kunnen is wel een beetje afhankelijk van de afmeting. Gaat dus niet om het plaatsen van een warmtepomp, oppervlakte woning is niet bekend bij mij.
vrijdag 22 juni 2018

Split airco laten bijvullen

Ik heb een split airco van het merk Tristar AC-5407. Deze werkt niet naar behoren en geeft de error code FF aan op de display. Volgens de fabrikant betekend deze code dat er een druk verlies is. Dus hij moet bijgevuld worden. Doen jullie dit ook en wat zijn de kosten daarvan????
donderdag 21 juni 2018

Warmtepomp installeren

We willen de bestaande cv ketel vervangen en zoeken het beste alternatief zonder gebruik van gas. Vandaar dat wij aan een lucht - lucht of een lucht - water warmtepomp zaten te denken (via de lucht). De oppervlakte van de woning bedraagt zo'n 160 m2.
donderdag 21 juni 2018

Vloerverwarming aanleggen

Ik ben op zoek naar een goede prijs voor vloerverwarming in een appartement in Amsterdam. Er ligt een houten vloer waar de verwarming op geplaatst zou moeten worden. Het gaat om hoofdverwarming. Circa 38 m2. Er zal een houten lamelparket vloer overheen komen.
donderdag 21 juni 2018

Vloerverwarming plaatsen

Ik heb pas een huis gekocht. Ik wil graag vloerverwarming laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 40 m2. Het betreft een woonkamer, keuken en hal/wc. De cement dekvloer is er al uit. Is het mogelijk om na de klus de cementdekvloer door u terug te plaatsen?
donderdag 21 juni 2018

Airco plaatsen

Ik heb onlangs 2 Tristar airco’s bij de Praxis gekocht. Ik wil de 2 airco’s in beide slaapkamers laten plaatsen door een erkend installateur.
donderdag 21 juni 2018

Oude airco verwijderen

Het verwijderen van een heel oud aircosysteem. Op het balkon en in twee kamers.
donderdag 21 juni 2018

Thermostatische douchekraan monteren

Thermostatische douchkraan montage. Graag ontvang ik een offerte hiervoor. Oude verwijderen en de nieuwe monteren.
donderdag 21 juni 2018

Open haard bouwen in bestaande schouw

Wij hebben een huis uit het jaar 1897 gekocht met 2 schouwen plus rookkanaal. In één stond een open haard (oud/groot/lelijk) en wij denken erover na om tenminste in een van de twee schouwen (met driehoekig ruimte onder de rookkanaal) en echte open haard te laten bouwen. Dit zijn de beste foto's op dit moment. Graag horen wij van u of u hierbij kunt helpen.
donderdag 21 juni 2018

Warmtepomp installeren

Nieuwbouw woning van 169 m2 heeft een woonoppervlak van in totaal 217 m2 (eigen grond hoekwoning). Energie label A Zonnepanelen. Het huis wordt standaard geleverd met conventionele CV ketel gas gestookt. Wij zitten te denken aan een grond - water warmtepomp, echter staan wij open voor advies mocht een andere type beter voor ons zijn. De woning wordt in oktober 2019 opgeleverd.
donderdag 21 juni 2018

Vaatwasser aansluiting maken

Op ons nieuwe adres willen wij graag aansluitingen voor een aan- en afvoer ten behoeve van de vaatwasser laten aanleggen door een erkende loodgieter. Het een en ander via de gootsteen in de keuken, en waarschijnlijk moet er een gat in de muur naar de berging toe komen. Vaatwasser bij voorkeur ook direct installeren.
donderdag 21 juni 2018

Vloerverwarming plaatsen

Ik wil graag de kamer- en de keukenvloer voorzien van vloerverwarming. De vloer bestaat deels uit hout en beton. Onderzijde is voorzien van pur isolatie. Idee is om op de bestaande houten vloer de verwarming te leggen en aan te sluiten op de bestaande HR ketel. Totaal circa 50 m2.
donderdag 21 juni 2018

Onderhoud aan gasketel

Ik ben op zoek naar een prijsindicatie betreffende algemeen onderhoud aan 2 gas ketels. Éen ketel 'Vaillant' en één ketel 'Intergas'. Deze staan beide op hetzelfde adres.
donderdag 21 juni 2018

Austroflamm Pallas houtkachel plaatsen

We hebben een Austroflamm Pallas kachel gekocht. De vloer is van Venetiaans woonbeton, dus een soort kunststof (geen echt beton). De kachel moet dus op een plaat komen (glas/staal/iets anders moois). De pijp komt al uit de muur (150 mm).
donderdag 21 juni 2018

Rookgasafvoer en dakdoorvoer vervangen en verplaatsen

De rookgasafvoer van de HR ketel moet worden vervangen. Bovendien moet de dakdoorvoer in een schuin dak worden verplaatst, zit nu te dicht bij het zolderraam. De rookgasafvoer moet met minder dan een meter worden verlengd.
donderdag 21 juni 2018

Warmtepomp installeren

Wij zitter er aan te denken om een lucht - lucht warmtepomp te installeren. Dit ter vervanging van bestaande CV of aanleggen van een hybride systeem eventueel in combinatie met zonnepanelen. Oppervlakte van de woning is 112 a 120 m2.
donderdag 21 juni 2018

Aanleg van een buitenkraan

Graag offerte voor aanleg van een buitenkraan. Leidingen kunnen onder het huis door, circa 10 m lang. Hoeft geen gat geboord te worden.
woensdag 20 juni 2018

Verwarming verplaatsen en mogelijkheid tot ombouwen

Op dit moment hebben wij een heteluchtverwarming op gas. Dit toestel moet verplaatst worden (inclusief wtw en cv). Een deel kan naar een machinekamer in de garage. Graag info over de mogelijkheden om direct om te bouwen naar zo veel mogelijk elektrisch verwarmen.
woensdag 20 juni 2018

Elektrische vloerverwarming aanleggen

In onze woonkamer willen we elektrische vloerverwarming als hoofdverwarming. Het betreft circa 40 m2. Graag zien we een gespecificeerde vrijblijvende offerte tegemoet voor de gehele aanleg. De verwarming komt onder een PVC/laminaat vloer. Graag de offerte per mail aanleveren.
woensdag 20 juni 2018

Vloerverwarming nakijken

Ik heb een vloerverwarming als bijverwarming. Nu wil ik weten of deze nog goed is of dat deze doorgespoeld / gerepareerd moet worden. De verdeler ziet er oud uit (geen zwarte slangen) maar verwacht dat deze uit 1989 (bouwjaar huis )is maar snap niet precies hoe dit te controleren. Graag wil er naar laten kijken en weten wat een onderhoud kost.
woensdag 20 juni 2018

CV installatie aansluiten

Het aanleggen van een complete cv installatie,bestaande geiser verwijderen en daarop aansluiten. Gaskachel verwijderen. Leidingen allemaal opbouw. Rookgas door bestaande klein raam deze netjes afdichten. Woning heeft stenen muren. Werkplaats Den Haag.
woensdag 20 juni 2018

Vloerverwarming in grindvloer plaatsen

Wij willen in ons nieuw gekochte huis graag vloerverwarming. Op dit moment daar een grindvloer in. Is het mogelijk om de vloerverwarming in de bestaande open grindvloer te plaatsen en deze te egaliseren, zodat er bovenop een nieuwe vloer gelegd kan worden? Of moet de gehele grindvloer dan eerst verwijderd worden? Het gaat om een vloeroppervlakte van ongeveer 40 m2. Het betreft de woonkamer en eventueel de hal. Graag in eerste instantie een indicatie van de mogelijkheden en de kosten.
woensdag 20 juni 2018

Duoblok wc vervangen

Plaatsen van een nieuw goedkoop duoblok en het verwijderen van de oude.
woensdag 20 juni 2018

Radiator bevriezen en afdoppen

Ik ben op zoek naar iemand die een radiator zou kunnen bevriezen (afdoppen) en verwijderen in een flatgebouw waar de pomp nog aan staat. Ik woon op de eerste verdieping in een flat met vier verdiepingen. Ik weet niet hoe ik de pomp uit moet zetten. Hij is ongeveer 1,20 m breed.
woensdag 20 juni 2018

Drainage rond het huis doorspuiten

Drainage ringleiding om een woningblok (4 woningen) door spuiten. Geen bestaande blokkade; een periodieke behandeling om blokkade te voorkomen. In de bijlage staat alles.
woensdag 20 juni 2018

Keukenboiler monteren

Ik heb een Plieger 10 liter keukenboiler gekocht, wat kost het om die te laten monteren in het kastje. Bij de keukenkraan komt er water van onder de kraan op het blad. De oude moet ook eruitgehaald worden en eventueel wat leidingwerk veranderen in verband met het feit dat de oude een ander koppelstuk heeft.
woensdag 20 juni 2018

Haard plaatsen

Ik heb een liftdeurhaard gekocht en wil deze geplaatst hebben in onze huidige gemetselde schoorsteen in onze woonkamer.. sloopwerk wil ik wel zelf doen maar de rest door vakman en ook het afwerking.
woensdag 20 juni 2018

Douchekraan vervangen

De nieuwe is lijktwel 1mm smaller.
dinsdag 19 juni 2018

NEST thermostaat laten aansluiten

Wij hebben een NEST Thermostaat (al gekocht) en zouden deze graag geïnstalleerd hebben op een Intergas Extreme ketel. Wij hebben 2 zones, opgeleverd door de aannemer.
dinsdag 19 juni 2018

Energieneutraal verwarmingssysteem nieuwbouw

Wij gaan een bungalow bijna plat gooien en opnieuw opbouwen (260 m2). We hebben een enorm plat dak en willen de woning eigenlijk energie-neutraal zien te maken. Daarnaast komt er een zwembad welke we eventueel ook via dit systeem willen verwarmen. Ik ben op zoek naar iemand met kennis van het hele pakket, dus én de zonnepanelen, diverse soorten warmtepompen en toebehoren.
dinsdag 19 juni 2018

Waterleiding aansluiten op Amerikaanse koelkast

Ik wil een waterleiding laten aansluiten op mijn Amerikaanse koelkast.
dinsdag 19 juni 2018

WC-pot en stortbak vervangen

Er zit een gat in mijn zwevend toilet en ik wil deze laten vervangen voor een ander. Ook de stortbak moet vervangen worden.
dinsdag 19 juni 2018

Buitenkraan met leidingwerk aanleggen

Ik wil een buitenkraan aanleggen.
dinsdag 19 juni 2018

Water-, gas- en afvoerleidingen verleggen

Wij hebben iemand nodig die de leidingen van het gas- en water en de afvoer kan verplaatsen, volgens het leidingsschema van de nieuwe keuken. Oude keuken is reeds verwijderd, leidingen zijn goed toegankelijk. De gasleiding moet circa 50 cm opzij verplaatst worden. De waterleiding en afvoer moet circa 180 cm opzij verplaatst worden. Koudwateraansluiting voor de vaatwasser moet circa 160 cm verplaatst worden. Volledig leidingsschema aanwezig.
dinsdag 19 juni 2018

Douche en kraan vervangen

Ik wil de oude douche en douchekraan vervangen voor een nieuwe.

Partners

Partners van Casius