Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in uw regio.

20326 klanten bevelen een bij Casius aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, duurzame energieproductie woning realiseren, energieneutraal verwarmingssysteem nieuwbouw, warmtepomp plaatsen, vloerverwarming en warmtepomp installeren, grond-water warmtepomp, warmtepomp installeren, infrarood verwarming installeren, standleiding en loden leidingen vervangen, isoleren en warmtepomp aanleggen, warmtepomp plaatsen, balansventilatie met WTW installeren, vloerverwarming plaatsen, warmtepomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter:

donderdag 21 juni 2018

Aanleg buitenkraan

Graag offerte voor aanleg buitenkraan. Onder het huis door ca 10 m lang, hoeft geen gat geboord te worden
woensdag 20 juni 2018

Vloerverwarming in grindvloer plaatsen

Wij willen in ons nieuw gekochte huis graag vloerverwarming. Op dit moment daar een grindvloer in. Is het mogelijk om de vloerverwarming in de bestaande open grindvloer te plaatsen en deze te egaliseren, zodat er bovenop een nieuwe vloer gelegd kan worden? Of moet de gehele grindvloer dan eerst verwijderd worden? Het gaat om een vloeroppervlakte van ongeveer 40 m2. Het betreft de woonkamer en eventueel de hal. Graag in eerste instantie een indicatie van de mogelijkheden en de kosten.
woensdag 20 juni 2018

Duoblok wc vervangen

Plaasten nieuw goedkoop duoblok (zie al +/- 80 €) en verwijderen oude
woensdag 20 juni 2018

Radiator bevriezen en afdoppen

Ik ben op zoek naar iemand die een radiator zou kunnen bevriezen (afdoppen) en verwijderen in een flatgebouw waar de pomp nog aan staat. Ik woon op de eerste verdieping in een flat met vier verdiepingen. Ik weet niet hoe ik de pomp uit moet zetten. Hij is ongeveer 1,20 m breed.
woensdag 20 juni 2018

Drainage rond het huis doorspuiten

Drainage ringleiding om een woningblok (4 woningen) door spuiten. Geen bestaande blokkade; een periodieke behandeling om blokkade te voorkomen. In de bijlage staat alles.
woensdag 20 juni 2018

Keukenboiler monteren

Ik heb een Plieger 10 liter keukenboiler gekocht, wat kost het om die te laten monteren in het kastje. Bij de keukenkraan komt er water van onder de kraan op het blad. De oude moet ook eruitgehaald worden en eventueel wat leidingwerk veranderen in verband met het feit dat de oude een ander koppelstuk heeft.
woensdag 20 juni 2018

Haard plaatsen

Ik heb een liftdeurhaard gekocht en wil deze geplaatst hebben in onze huidige gemetselde schoorsteen in onze woonkamer.. sloopwerk wil ik wel zelf doen maar de rest door vakman en ook het afwerking.
woensdag 20 juni 2018

Douchekraan vervangen

De nieuwe is lijktwel 1mm smaller.
dinsdag 19 juni 2018

Energieneutraal verwarmingssysteem nieuwbouw

Wij gaan een bungalow bijna plat gooien en opnieuw opbouwen (260 m2). We hebben een enorm plat dak en willen de woning eigenlijk energie-neutraal zien te maken. Daarnaast komt er een zwembad welke we eventueel ook via dit systeem willen verwarmen. Ik ben op zoek naar iemand met kennis van het hele pakket, dus én de zonnepanelen, diverse soorten warmtepompen en toebehoren.
dinsdag 19 juni 2018

Waterleiding aansluiten op Amerikaanse koelkast

Ik wil een waterleiding laten aansluiten op mijn Amerikaanse koelkast.
dinsdag 19 juni 2018

WC-pot en stortbak vervangen

Er zit een gat in mijn zwevend toilet en ik wil deze laten vervangen voor een ander. Ook de stortbak moet vervangen worden.
dinsdag 19 juni 2018

Buitenkraan met leidingwerk aanleggen

Ik wil een buitenkraan aanleggen.
dinsdag 19 juni 2018

Water-, gas- en afvoerleidingen verleggen

Wij hebben iemand nodig die de leidingen van het gas- en water en de afvoer kan verplaatsen, volgens het leidingsschema van de nieuwe keuken. Oude keuken is reeds verwijderd, leidingen zijn goed toegankelijk. De gasleiding moet circa 50 cm opzij verplaatst worden. De waterleiding en afvoer moet circa 180 cm opzij verplaatst worden. Koudwateraansluiting voor de vaatwasser moet circa 160 cm verplaatst worden. Volledig leidingsschema aanwezig.
dinsdag 19 juni 2018

Douche en kraan vervangen

Ik wil de oude douche en douchekraan vervangen voor een nieuwe.
dinsdag 19 juni 2018

Houtkachel plaatsen

In ons recent gekochte woning staat momenteel een gaskachel en willen wij vervangen voor een houtkachel, waarschijnlijk de Livin’ flame houtkachel Lund zwart. Ik weet niet zeker hoeveel doorsnede de huidige rookgasafvoerkanaal heeft aangezien wij de sleutels nog niet hebben. Dit zal eind september zijn. Wij nemen een PVC vloer waardoor wij een onderplaat voor de houtkachel zullen aanschaffen. Graag zouden wij (per mail) willen weten wat de kosten zullen zijn om de huidige gaskachel te vervangen met een nieuwe houtkachel (incl installatie). Daarnaast zouden wij willen weten of jullie de huidige gaskachel kunnen overnemen? In de bijlage heb ik een foto's bijgevoegd van de nu nog huidige gaskachel. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet,
dinsdag 19 juni 2018

Warmtepompboiler installeren

Ik zoek een partij die in mijn woning een warmtepompboiler kan plaatsen en aansluiten. De boiler moet op zolder geplaatst worden.
dinsdag 19 juni 2018

Ventilator in de badkamer plaatsen

We need to install a ventilator in the toilet ( 1,5 x 1,5 meter), and one in the shower ( 1,5 x 1,5 meter). Both with a motion sensor and timer or humidity sensor.
dinsdag 19 juni 2018

Woonkamer en keuken voorzien van vloerverwarming

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Woonkamer plus keuken voorzien van vloerverwarming woning van vloerverwarming
dinsdag 19 juni 2018

Installeren van een zonneboiler

Ik zoek een partij die een zonneboiler kan installeren van 200 liter. Ik verwacht hier 2 panelen voor nodig te hebben. Ik heb aan de voorkant plaats voor 1 paneel en aan de achterkant is er ook plek voor 1 paneel. Mijn woning is goed bereikbaar.
dinsdag 19 juni 2018

Leidingwerk in de keuken verleggen

In verband met de aanleg van de nieuwe keuken moet de waterleiding, de afvoer en de gasleiding verlegd worden.
dinsdag 19 juni 2018

Elektrische ontsteking in het gasfornuis repareren

2 gaspitten werken niet meer.
maandag 18 juni 2018

Loden leiding laten vervangen

Ik wil onze loden leidingen laten vervangen voor de keuken 1 kraan warm en koud en boven in de badkamer 2 mengkranen. Wat kost dit?
maandag 18 juni 2018

Airco units installeren

Ik wil graag 3 Tristar airco units gemonteerd en geïnstalleerd hebben. 1 op de slaapkamer, 1 op de begane grond in mijn schoonheidssalon en 1 in de woonkamer.
maandag 18 juni 2018

Leidingen verleggen voor een keuken

In een bestaande keuken dienen leidingen, die nu op, of voor de muur liggen, zoveel mogelijk in de muur gefreesd te worden. Daarnaast dienen er ook wat leidingen verlegd te worden. De kraan in de keuken dient op een nieuw keukenblad geplaatst worden (zie foto). Uitvoeradres is in Amsterdam.
maandag 18 juni 2018

Vervangen en plaatsen van radiatoren

Ik zoek een partij die mijn bestaande handdoek-radiator kan vervangen door een elektrische paneel radiator met handdoek beugels en voldoende vermogen om de badkamer te verwarmen. Daarnaast nog het plaatsen van drie paneelradiatoren in de garage en in de hal. Indien nodig moeten er extra groepen meterkast komen.
maandag 18 juni 2018

Mantelbuis voor elektra en gas aanleggen

Wij plaatsen een nieuwe aansluiting in onze bestaande meterkast voor apart verhuur gas en elektriciteit. We zoeken iemand die mantelbuis kan aanleggen voor elektra.
maandag 18 juni 2018

Flexibel rookkanaal laten plaatsen

Goedenmiddag Ik ben opzoek naar en bedrijf dat een flexibel afvoerrook kanaal kan plaatsen in me bestaande schoorsteen Het gaat over een flexibel van 150 diameter Is een schuindak 2 verdiepingen
maandag 18 juni 2018

Vloerverwarming aanleggen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Meer dan 100 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Appartement (124 m2) over twee etages (maisonnette). Momenteel een oud CV-systeem met een moerderhaard. We willen voor 7 ruimtes een vloerverwarming laten aanleggen.
maandag 18 juni 2018

Stacaravan aansluiten op gas, water en elektra

Ik zoek een partij voor het aansluiten van een nieuw chalet op de bestaande nutsvoorziening op een resort in Schijndel (gas,water,stroom en riool) De nieuwe chalet komt op dezelfde plaats als een oud chalet te staan. Alle voorzieningen zijn dus aanwezig en zitten redelijk op de juiste plaatsen. De chalet is goed bereikbaar.
maandag 18 juni 2018

Daalderop boiler plaatsen

Het vervangen van oude keukenboiler en nieuwe reeds in mijn bezit merk Daalderop in keukenkastje. Ook slangenstelsel inclusief drukregelaar dient vervangen te worden. Die moet nog aangeschaft worden. Enige spoed vereist. Mijn vrouw komt morgen uit ziekenhuis en is afhankelijk warm water op benedenverdieping.
maandag 18 juni 2018

Buitenkraan plaatsen

Ik wil een buitenkraan geplaatst hebben op de buiten muur aan de achterkant van mijn huis. Zo ver ik weet ligt er nog geen leiding dus ook dit moet nog geplaatst worden. Voor de buitenkraan is het belangrijk dat er een tuinslang op geplaatst kan worden. Voor de rest geen specifieke eisen.
maandag 18 juni 2018

Buitenkranen voor en achter installeren

Wij zoeken iemand die voor en achter een buitenkraan kan plaatsen. Voor direct door de buitenmuur de meterkast in en achter door de kruipruimte aan de buitenmuur, die afgetapt kan worden onder het kruipluik. Het gaat om een recent gebouwd huis met flexibele leidingen. Mochten er meer vragen zijn, hoor ik het graag. Het gaat om ongeveer 12-13 meter aan leidingen.
maandag 18 juni 2018

Geiser vervangen in chalet

Mijn gas geiser moet vervangen worden. De (Engelse) geiser werkt op propaangas en ik heb het gevoel dat het tijd is om te vervangen. Het beste is waarschijnlijk een gesloten geiser ivm koolmonoxide. Graag offerte met inlichting over geiserkeuze/prijs en aansluitkosten. Het betreft een chalet op camping de Marshoeve in Loenen.
zondag 17 juni 2018

Radiator verplaatsen

De radiator wil ik 'omklappen', aan de andere kant van de toevoerleiding. Ik weet niet of dit mogelijk is maar ik wil dit indien mogelijk gedaan hebben.
zondag 17 juni 2018

Dynamische accumilatiekachel installeren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken. Ik wil informatie over dynamische accumilatiekachel als aanvulling op de hoofd vloerverwarming (stadsverwarming) welke door een hybride luchtpomp wordt bediend. Op termijn krijg ik zonnepanelen. Ik wil de Nuon aansluiting stadsverwarming hiermee overbodig maken. Ik wil de mogelijkheden bespreken.
zondag 17 juni 2018

Lucht-lucht warmtepomp installeren

Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen, koelen (airco). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het huis is 3 jaar oud en voorzien van CV met vloerverwarming op de begane grond, tevens is de woning voorzien van een ventilatie systeem met warmte terug winning (Brink renovent excellent 300) de inhoud van het huis is ongeveer 550 m².
zondag 17 juni 2018

Warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen, koelen (airco). Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? Meer dan 5 ruimtes. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Gewenst verder verduurzamen via: warmtepomp et cetera, daar ik het liefst helemaal van het gas af wil. Graag een gespecificeerde offerte.
zondag 17 juni 2018

Nieuwe elektrische verwarmingsinstallatie aanleggen

* Ben je eigenaar of huurder van de plaats waar je elektrische verwarming wilt installeren? Eigenaar. * Welke installatie moet uitgevoerd worden? Volledig nieuwe installatie. * Welke installatie heb je momenteel? Verwarming op gas. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik woon in een pand met 2 woonhuizen en een café. Nu stoken we op gas met 1 CV voor alles. Van het café worden nu 2 appartementen gemaakt en nu moet iedereen een eigen CV gaan installeren. Ik heb zelf geen gas in huis. Mijn appartement ligt op de eerste verdieping. Ik moet tevens warm water hebben. In alle ruimtes zijn radiatoren aanwezig, het leiding systeem zit gekoppeld en niemand weet hoe dat zit, er is geen tekening van. Heb overal dubbelglas, ik moet nog wel mijn zolder isoleren. Het totale oppervlak is 120 m2. Huis bestaat uit een woonkamer, keuken, 1 grote en 2 kleine slaapkamers, waar nooit de kachel aan is, een badkamer en wc en een trappenhuis met lange gang.
zondag 17 juni 2018

Stortbak wc vervangen

Ik wil de oude stortbak van de wc weg laten halen en een nieuwe laten plaatsen.
zondag 17 juni 2018

Standleiding en loden leidingen vervangen

Ik zoek een partij voor het renoveren van 37 standleidingen in een flat met vier verdiepingen. Er is een inspectierapport aanwezig.
zondag 17 juni 2018

Watermeter van buiten naar binnen verplaatsen

Wij hebben een oud huis waarbij de watermeter in een put in de tuin zit. Deze zit ene meter of vijf loodrecht voor onze voordeur en willen hem dus graag terug naar binnen onder de kruipruimte( achter de voordeur) verplaatsen. Op korte termijn wordt de voortuin onder handen genomen en wij zouden dit graag nog in orde willen maken aangezien de put in onze loop is gekomen met de nieuwe verbouwplannen van de voortuin.
zondag 17 juni 2018

Luchtverwarming en radiatoren plaatsen in woning

We hebben dit huis pas gekocht. En er is totaal geen CV aanwezig. Wel 6 gaskachels, maar dat is onbetaalbaar. Vandaar dat ik graag wil weten wat het gaat kosten om eventueel een luchtverwarmingsinstallatie en nieuwe radiatoren te plaatsen. De afmeting van de woning is 180 m2 (10 kamers).
zondag 17 juni 2018

Nieuwe ketel installeren

Op welke brandstof moet de ketel werken? Gas. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: een nieuwe, hoog rendement ketel plaatsen /met de energiebespaarlening samen met zonnepanelen.
zondag 17 juni 2018

Toilet vervangen

Ik zoek een vakman die mijn wc kan komen vervangen. Inclusief voorwerk en afvoeren van de oude wc. Materialen lever ik zelf aan.
zondag 17 juni 2018

Thermosstaatkraan monteren

Ik wil een thermosstaatkraan en een glijstang in de douche laten vervangen. De huidige kraan lekt namelijk.
zaterdag 16 juni 2018

Airco plaatsen

We willen graag iemand die een airco kan plaatsen in 2 verschillende slaapkamers.
zaterdag 16 juni 2018

Buitenkraan aanleggen

Ik wil een buitenkraan laten aanleggen van de meterkast via de kruipruimte (circa 10 meter).
zaterdag 16 juni 2018

Regendouche installeren

Ik wil een regendouche installeren ter vervanging van het huidig systeem. Het gaat om de Grohe regendouche "Vitalio start systeem 210".
zaterdag 16 juni 2018

Verhoogd toilet plaatsen

Ik zoek een partij die een verhoogd toilet kan plaatsen in mijn WC.
zaterdag 16 juni 2018

Buitenkraan installeren

Plaatsen buitenkraan voor slang aansluiting boven gronds .

Partners

Partners van Casius