Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Klusjesman of klusjesdienst herstelling Roosendaal

2 klussen in de badkamer - Klusjesman - Roosendaal

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

2 klussen in de badkamer

In de badkamer het douchepaneel verwijderen en een ander douchestel ophangen. In de woonkamer 3 rolgordijnen ophangen. Materialen heb ik maar geen boormachine of andere gereedschap/apparatuur.


Klusbedrijf Oud Gastel

Vraag gratis offertes aan voor klusjesman in Roosendaal

Recente aanvragen uit Roosendaal

zondag 24 september 2023

Binnendeur woonkamer

De deur in de woonkamer wil ik graag vervangen. Het is nu een opdek basisdeur, maar ik zou graag een deur met glas erin zetten. Voor het contact opnemen: graag mailen. Bij bellen graag na 15:00.


Klussen Roosendaal
zaterdag 16 september 2023

Laminaat leggen (61m2)

Graag wil ik alles ruimtes met laminaat laten leggen Woonkamer 21.44 m2 hal 5.33 m2 keuken ongeveer 8.00 m3 Bovenverdieping overloop 5.24 m2 slaapkamer 11.92 m2 slaapkamer 10.26 m2


Klussen Bosschenhoofd
dinsdag 22 augustus 2023

Vervangen gipsplaten tegen zoldering zolder, vervangen boardplaat ook op zolder

Door daklekkage geringe schimmel ontstaan en gipsplaten zou ik graag willen laten vervangen. Ook de boardplaat is vochtig geworden en wil ik graag laten vervangen.


Klussen Roosendaal
maandag 21 augustus 2023

Slaapkamer behangen

Slaapkamer heeft een schuine wand met dakkapel. Heeft een standaard hoogte. Lxb= 4x3 Behang komt van de praxis.. 1 wand met licht motiefje. Daar komt de kledingkast voor.. Rest is effen.


Klussen Roosendaal
zondag 20 augustus 2023

Slaapkamer laten behangen

Slaapkamer heeft een schuine wand met dakkapel aan een zijde.. Is 4m x 3m en hoogte 2,48m. Vinylbehang is van de praxis.. deels met zeer lichte patroon. De,e is al geknipt en valt straks achter de kledingkast. De rest is uni. Lijm heb ik niet voldoende.. iets minder dan een halve emmer Perfax kant en klaar.


Klussen Roosendaal
zondag 30 juli 2023

Wanden en vloer tegelen badkamer

In de badkamer zullen we alle tegens verwijderen. Kan er wel gestuct worden indien nodig? Op de vloer willen wij tegels van 60x60 cm, op de wanden 30x60 cm. Tegels zullen wij zelf regelen. Badkamer is 252 bij 209 cm en is 239 cm hoog. In 1 wand zit een deur van 80 cm breed tot aan het plafond. In een andere wand zit een raam van 209 bij 70 cm ongeveer en in nog een wand zit een raam zie plattegrond +foto's voor indicatie hiervan


Klussen Willemstad
zondag 23 juli 2023

laminaat in de woonkamer laten leggen

graag in de woonkamer laminaat laten leggen,5,62x3,84m groot


Klussen Roosendaal
zaterdag 24 juni 2023

Aanvoer/afvoer/stroom wasmachine verplaatsen

De wasmachine en droger staan momenteel beide op zolder. Helaas op niet z’n praktische plek. Wij zouden graag alles naar de overkant van de zolder willen hebben, naast elkaar. Hiervoor zou de stroom,af- en aanvoer verplaatst moeten worden naar een plek onder de nok. Er ligt momenteel geen vloer in. Die wordt pas na deze klus geplaatst.


Klussen Wouwse Plantage
zaterdag 17 juni 2023

Storemax kast monteren.

Wij willen een storemax kast kopen en graag die in elkaar laten zetten. Het gaat om een kast van 3.60 breed en 2.15 hoog met vier schuifdeuren. De kast moet nog besteld worden.


Klussen Roosendaal
zaterdag 03 juni 2023

Grote takken inkorten

Wilgen boom, geschat 10 m hoog. Alle takken inkorten tot 3 meter


Klussen Oud Gastel
woensdag 31 mei 2023

Wasmachine aansluiting maken

Op dit moment kan er geen wasmachine worden aangesloten in het huis


Klussen Fijnaart
woensdag 31 mei 2023

Laminaat leggen keuken hal woonkamer

Hoi ik wil een vloer laten leggen op de benedenverdieping. Alles bij elkaar is dit+_45 vierkanten meter Ook moet er een ondervloer gelgd worden en plinten


Klussen Fijnaart
zondag 21 mei 2023

Laminaat beneden verdieping

Wij willen graag de beneden verdieping nieuw laminaat laten leggen bij de voordeur heb je een hal en wil ik doorgetrokken hebben naar de woonkamer als zowel de wc ik gok ongeveer 35 m2 met snijverlies Woonkamer zit verbonden met de woonkamer , wij hebben bij de voordeur een water meter zitten die bereikbaar moet zijn hier willen wij dit netjes afgewerkt hebben met een mooie strip met vloerkleed of mat , bij de achterdeur is dit een kruipluik/ ruimte dit willen we ook netjes afgewerkt hebben fotos zal ik in de bijlage doen Verder wil ik hoge plinten aan de muur voor mooie afwerking


Klussen Oudenbosch
woensdag 17 mei 2023

Leggen van laminaat, plinten en ondervloeren (80m²)

Graag zou ik ondervloeren, laminaat en plinten laten leggen in mijn gehele woning. Het betreft een rijtjeshuis met beneden betonnen vloeren en boven houten vloeren. Het gaat om in totaal 80m².


Klussen Stampersgat
maandag 15 mei 2023

Spanplafond plaatsen

Plafond voor badkamer met spotjes Naar welke dienst ben je op zoek?: Spanplafond plaatsen Wat is ongeveer de oppervlakte van je plafond?: Tussen 10 en 30 m² Waar wil je het spanplafond plaatsen?: Anders


Klussen Roosendaal
Offertes aanvragen