Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Klusjesman of klusjesdienst herstelling Oss

Klus in huis - Klusjesman - Oss

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Klus in huis

Ik wil de huidige douchekraan vervangen voor een regendoucheset met thermostatische kraan.


Klusbedrijf Uden

Vraag gratis offertes aan voor klusjesman in Oss

Recente aanvragen uit Oss

dinsdag 19 september 2023

Afhangen van een buiten deur

Buitendeur hangt niet meer recht. Graag opnieuw afhangen met nieuw hangwerk.


Klussen Oss
dinsdag 19 september 2023

Buitendeur opnieuw afhangen

Ik zou graag mijn huidige deur willen laten afhangen.


Klussen Oss
vrijdag 25 augustus 2023

PVC vloer + laminaat vloer leggen

In het nieuwbouwhuis van mijn moeder, willen we graag de vloeren laten leggen door een professional. Onze klusjesman is helaas op het laatste moment uitgevallen, dus het gaat om een klus die snel, namelijk vóór 8 september a.s., uitgevoerd moet worden. We verhuizen namelijk op 8 september. Het gaat om het volgende: - PVC vloer benedenverdieping leggen (ongeveer 35 m2) - Laminaat + ondervloer bovenverdieping leggen (ongeveer 27m2) Verder willen we ook nog de raambekleding voor 2 Velux dakramen laten bevestigen. Is dat ook een optie? Alvast bedankt voor de reactie!


Klussen Uden
maandag 07 augustus 2023

Laminaat op 1e verdieping en zolder

Graag zouden we laminaat willen laten leggen op de 1e verdieping en zolder. Op de eerste verdieping willen we laminaat op twee slaapkamers en overloop en op zolder de gehele oppervlakte Het gaat hierbij om totaal 77m2.


Klussen Heesch
vrijdag 04 augustus 2023

Laminaat hele woning leggen

Laminaat leggen +/- 50 m3 Behalve in wc, berging en toilette


Klussen Oss
zondag 23 juli 2023

2 a 3 deuren opnieuw afhangen/bijwerken

Op 5 september wordt er in mijn nieuwe huis een pvc vloer over de tegelvloer gelegd. Waarschijnlijk zullen de 3 deuren van uit de hal dan aanpast moeten worden: - de woonkamerdeur kan waarschijnlijk met een ringetje al opgetild worden. - van de wc deur zal zowiezo een stuk af moeten - waarschijnlijk zal de voordeur ook niet sluiten en moet er een stuk af. Vooral de voordeur moet op 5 september wel gesloten kunnen worden. Wie kan mij hierbij helpen?


Klussen Oss
zondag 23 juli 2023

muren en kozijnen binnen schilderen

Ik krijg 15/8 de sleutels van het huis. Op de gehele begane grond moeten de muren geschilderd worden (36m2 in specifieke kleur wit, 28m2 in specifieke kleur roze als ik goed gerekend heb). 2 muren zijn nu knalgroen. In de woonkamer moeten 6 kozijnen ook geschilderd worden. De plinten blijven wit.(de kastenwand in eetkamer wordt niet geschilderd, en het andere stuk van de eetkamer is vooral glas en klein stukje muur). 5 september wordt de vloer gelegd (pvc vloer over tegelvloer heen), dus 4 september moet het schilderen klaar zijn. 31 aug en 1 sep wordt de vloer geëgaliseerd en kan er niet geschilderd worden. Na het leggen van de vloer op 5 september moeten de 3 deuren vanuit de hal aangepast worden: woonkamerdeur kan waarschijnlijk met ringetje op getild worden, maar waarschijnlijk moet er een stuk van de wc deur en van de voordeur af. Mocht je iemand weten die dat kan doen op 5 september dan hoor ik het graag (mn de voordeur moet wel dicht en op slot kunnen). hoogte muren 2,45m afmetingen ramen: 82x168cm 80,5x 166,5cm 3 stuks 86x 168cm 80,5x 168cm afmetingen muren staat op plattegrond Alvast bedankt! groetjes, Sabien ten Haaf


Klussen Oss
vrijdag 21 juli 2023

Verflaag trappen verwijderen

Ik zoek iemand die mijn onlangs geverfde trappen kan opschuren. Ik wil dat de huidige verflaag (op terpentine basis) wordt verwijderd. Het gaat om 1 open trap en 1 dichte trap, incl. alle spijlen, balken, platen en leuning. Ik krijg namelijk met geen mogelijkheid de terpentine geur uit mijn woning. Het opnieuw schilderen van de trappen kan eventueel in overleg, maar in principe wil ik dat dit keer zelf doen.


Klussen Uden
woensdag 19 juli 2023

Laminaat leggen in in ieder geval huiskamer, gang, eventueel 1e en 2e verdieping. Ben erg benieuwd w

We zijn benieuwd wat t kost om laminaat te laten leggen. Het gaat om een nieuwbouwwoning, iig de woonkamer , gang en misschien 1e en 2e verdieping. Krijgen half september de sleutel, in Heesch


Klussen Heesch
maandag 19 juni 2023

Zandstralen meubel

Hout om de schouw willen we laten luchtgommen indien mogelijk Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Klussen Heesch
vrijdag 09 juni 2023

regendoucheset plaatsen

Grohe regendouche set Vitalio Joy chroo de kraan zit er al voor meer dagen bellen


Klussen Berghem
woensdag 07 juni 2023

Laminaat 1e verdieping slaapkamers en heel de zolder

Ik wil op 3 slaapkamers, overloop en op zolder laminaat leggen. Total ongeveer 80 m². Er ligt nu vloerbedekking. Kan t daarover heen gelegd worden of moet dat eruit en dan ondervloer? Wil graag weten wat t kost om te laten doen. Meubels vd slaapkamers zullen vd ene na andere kamer moeten om te kunnen leggen en sommige dingen zullen ook vd ene kant vd kamer na de andere kant moeten omdat ze niet uit elkaar meer kunnen.


Klussen Oss
dinsdag 30 mei 2023

Laminaat leggen

Ik wil laminaat laten leggen op de overloop, inclusief plinten en een ondervloer. De overloop is 3 m2.


Klussen Uden
zaterdag 20 mei 2023

1 buitendeur afhangen

De voordeur dient vervangen te worden.


Klussen Heesch
donderdag 18 mei 2023

Tegels leggen gang en keuken

Het gaat om het leggen van tegels in de gang en keuken ongeveer 15 tot 20m2.


Klussen Oss
Offertes aanvragen