Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Klusjesman of klusjesdienst herstelling Oosterhout

Rolluiken schoonmaken - Klusjesman - Oosterhout

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Rolluiken schoonmaken

Ik heb een elektrisch rolluik op zolder en die wil ik laten reinigen, aan de binnenkant en eventueel ook buitenkant. Hij is ongeveer 2,20m breed.


Klusbedrijf Made

Vraag gratis offertes aan voor klusjesman in Oosterhout

Recente aanvragen uit Oosterhout

maandag 11 september 2023

Laminaat laten leggen in een slaapkamer en overloop.

Graag wil ik laminaat (+ ondervloer) laten leggen in een slaapkamer en op de overloop. Slaapkamer is 14m2 en de overloop is 2,4m2. Ook het plaatsen van ca. 16 meter hoge plinten en ca. 7 meter platte plinten. Indien mogelijk graag een aanvullende prijs voor het eventueel verwijderen + afvoeren van de oude vloer (+ ondervloer).


Klussen Terheijden
zondag 10 september 2023

Laminaat leggen door het hele huis (+-200m2)

Graag zouden wij laminaat in ons nieuwbouwhuis willen laten leggen. Het gaat om zowel de begane grond, eerste verdieping als zolder (zo’n 200m2 netto). Het huis wordt nu gebouwd en zal naar verwachting ergens in het eerste kwartaal worden afgeleverd. Precieze datum klus wordt in overleg gepland.


Klussen Teteringen
zondag 10 september 2023

Laminaat leggen in het hele huis (200m2)

Graag willen we in ons nieuwbouwhuis laminaat laten leggen (woonkamer, begane grond, zolder). In het totaal zo’n 200 m2 netto. Het huis wordt pas in het eerste kwartaal 2024 afgeleverd. Precieze datum is voor nu helaas niet bekend (maar zal om en nabij maart 2024 zijn).


Klussen Teteringen
donderdag 17 augustus 2023

PVC click visgraat vloer leggen in woonkamer, hal en keuken

Wij willen graag in de woonkamer, hal en keuken een doorlopende visgraat click pvc vloer laten leggen. Graag in de hal een mooie overgang creeeren naar de droogloopmat. We houden onze bestaande plinten dus waarschijnlijk zal de vloer afgewerkt moeten worden met vloerlatjes-/plinten. In totaal 49 m2. Wij hebben geen mogelijkheid onze meubels uit de woonkamer de halen (de grote meubels) en vroegen ons af of het goed is als we alles in 1 hoek zetten en vervolgens alles overtillen / verplaatsen. Wij zullen dan aanwezig zijn om dit te doen.


Klussen Raamsdonksveer
dinsdag 01 augustus 2023

Dichte rechte trap renoveren met overzettreden

De trap heeft 14 tredes


Klussen Waspik
zondag 23 juli 2023

Laminaat op 1 verdieping laten leggen en inmeten.

Ik heb 1 benedenverdieping waar de vloer slecht is. Daar wil ik nieuw laminaat laten leggen. De vloer moet ingemeten worden en er moet gekeken worden of de oude vloer eruit gehaald moet worden. Daarna moet de nieuwe vloer gelegd worden. De verdieping is niet helemaal recht en er moeten later ook nog plinten gelegd worden. Graag eerst langs komen om te kijken en daarna een offerte wat ik in totaal kwijt ga zijn.


Klussen Made
donderdag 13 juli 2023

Plinten aanbrengen op PVC vloer

Wij hebben in ons nieuwe koophuis zelf een mooie PVC klik vloer gelegd. Voor het perfecte resutaal zouden wij het afwerken van en met plinten graag door een gespecialiseerd iemand laten doen. Al het materiaal hebben wij al in huis.


Klussen Dongen
vrijdag 07 juli 2023

Tegels laten zetten

twee toilets (97*206mm): tegels zetten (muur +vloer)+platform Een waskamer (3.45M*6.65m):tegel zetten (mmr -vloer-platform


Klussen Raamsdonksveer
woensdag 14 juni 2023

Douchewand plaatsen

Wij willen een douchewand laten plaatsen tussen de douche en toilet


Klussen Raamsdonksveer
dinsdag 06 juni 2023

1 rolluik ophangen voor raam kamer huis

Ik heb een gebruikte rolluik, die moet opgehangen worden, en een gat in de muur voor rolband handbeding? Monteur gezocht, en wat gaat het mij kosten. en band vervangen. Voor de rest zit er alles bij. Als ik niet opnemen kan, spreek bericht in? Maar nog liever een mailtje


Klussen Made
donderdag 18 mei 2023

Laminaat leggen boven

We willen graag boven nieuw laminaat en plinten laten leggen. De oppervlakte is ongeveer 30/35 m2? Ook moet er een nieuwe ondervloer in. Het zijn 3 slaapkamers en een halletje.


Klussen Dongen
vrijdag 14 april 2023

Deuren plaatsen

Plaatsen van 3 stompe binnendeuren in bestaande metalen kozijnen.


Klussen Raamsdonksveer
vrijdag 17 maart 2023

Daklijsten en kozijnen verven,boven verdieping ( slaapkamers) Bij ons en de buren.

Buitenkant 10 slaapkamer kozijnen verven ( zie foto,s ) Plus 11 meter daklijst en tussenschot hout ,voor en achter ,eerste verdieping Is 7 jaar niet geverfd, maar ziet er nog redelijk uit. Bij ondergetekende en zijn buren.


Klussen Raamsdonksveer
woensdag 15 maart 2023

Laminaat vloer leggen woning

Graag wil ik ondervloer/laminaat/plinten laten leggen in de gehele woning. Met uitzondering van de zolder, badkamer en wc. 40m2 beneden en 35m2 boven.


Klussen Made
donderdag 02 maart 2023

Aanbrengen vogelschroot 6m

Aan de achterzijde van onze woning wil ik een vogelschroot onder de pannen laten aanbrengen. Dit is ca 6 meter. De achterzijde is makkelijk toegankelijk.


Klussen Terheijden
Offertes aanvragen