Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Klusjesman of klusjesdienst herstelling Nieuwegein

Rolluiken reinigen - Klusjesman - Nieuwegein

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Rolluiken reinigen

Graag willen wij onze rolluiken laten reinigen. Zowel de buiten als de binnenkant. Kunt u een offerte hiervoor willen opstellen en naar ons via de aangegeven e-mail adres sturen?


Klusbedrijf Nieuwegein

Vraag gratis offertes aan voor klusjesman in Nieuwegein

Recente aanvragen uit Nieuwegein

vrijdag 22 september 2023

Leggen van pvc

We willen een PVC vloer aanschaffen, maar zijn zelf niet handig met vloeren leggen. Het gaat om een oppervlakte van 30 m². (vierkante kamer en hal) We zorgen er zelf voor dat alles leeg is, en de oude vloer eruit is. Ik zou graag een prijs willen weten per m², of totaalprijs.


Klussen Nieuwegein
zondag 27 augustus 2023

Laminaat leggen in woonkamer,keuken, hal

We willen graag laminaat laten leggen in de woonkamer, keuken en hal. Het laminaat moet doorlopen en rondom de deurkozijnen netjes afgezaagd worden. Daar komen namelijk geen plintjes.


Klussen Vianen
zondag 20 augustus 2023

Coniferen omzagen en afvoeren

Ik wil 2 kleine coniferen laten verwijderen en 1 grotere laten omzagen. En alles laten afvoeren. Ik kan geen foto's toevoegen omdat het bestand te groot is. Kleine coniferen zijn ongeveer 2 meter hoog en staan verhoogd in rolborders.Grote conifeer is ongeveer 3 meter hoog.


Klussen Nieuwegein
zondag 20 augustus 2023

Laminate floor partially replace

Hello, I need to replace part of my laminate floor due to water damage.. I have bought new laminate that can cover around 20 square meters, but it would be great if only the damaged area replaced. I need you professional advice on what best to do. Contact me if there are any questions or for more information.


Klussen Nieuwegein
maandag 14 augustus 2023

Spanplafond plaatsen

keuken rechttoe rechtaan met afzuigerkast naar plafond toe en e filters in het plafond Naar welke dienst ben je op zoek?: Spanplafond plaatsen Wat is ongeveer de oppervlakte van je plafond?: Minder dan 10 m² Waar wil je het spanplafond plaatsen?: Woning


Klussen Nieuwegein
vrijdag 14 juli 2023

Spanplafond plaatsen

Naar welke dienst ben je op zoek?: Spanplafond plaatsen Wat is ongeveer de oppervlakte van je plafond?: Tussen 10 en 30 m² Waar wil je het spanplafond plaatsen?: Woning


Klussen Vianen
vrijdag 30 juni 2023

Laminaat en ondervloer leggen voor de hele woning

Graag wil ik de laminaat en onder vloer leggen voor de hele woning. De oppervlakte is 90 vierkante meter.


Klussen Nieuwegein
woensdag 14 juni 2023

Spanplafond plaatsen

Boardroom spanflafond plaatsen. Graag bezoek en dan offerte. Dank, Naar welke dienst ben je op zoek?: Spanplafond plaatsen Wat is ongeveer de oppervlakte van je plafond?: Tussen 10 en 30 m² Waar wil je het spanplafond plaatsen?: Kantoor


Klussen Nieuwegein
maandag 05 juni 2023

Visgraat laminaat laten leggen op de begane grond

Graag willen we visgraat laminaat in de woonkamer, keuken en in de gang laten leggen. Het is een nieuwbouw en overal is vloerverwarming. Ik stuur het project met de afmetingen van de kamers in de bijlage.


Klussen Hagestein
zondag 04 juni 2023

Laminaat leggen Appartement

Laminaat en ondervloer leggen woonkamer,keuken,hal,2 slaapkamers,graag doorlopend,ongeveer 55 M2


Klussen Nieuwegein
donderdag 01 juni 2023

Woonkamer en 2 slaapkamers laten behangen

Woonkamer en slaapkamers hebben verschillende afmetingen


Klussen Nieuwegein
zondag 28 mei 2023

Deur afhangen

Wij zijn op zoek naar iemand die onze oude voordeur kan verwijderen en afvoeren en onze nieuwe voordeur kan afhangen. De nieuw voordeur wordt over ongeveer 2 weken bezorgd. Ik heb foto's bijgevoegd van de huidige situatie en de nieuwe deur.


Klussen Nieuwegein
zondag 21 mei 2023

Laminaat door de woning leggen

De woning heeft een oppervlakte van 110m2. De gehele woning moeten worden doorgelegd, zonder dorpels. De gehele woning dient te worden voorzien van ondervloer, laminaat en hoge muurplinten. Dit hebben wij op de dag van het leggen al in huis.


Klussen Nieuwegein
donderdag 11 mei 2023

Heel appartement leggen met laminaat

Graag wil ik dat er laminaat gelegd wordt in de hal, keuken, 2 slaapkamers, kleine berging en woonkamer. Ik denk dat het ongeveer 78 m2 is. En hoge plinten plaatsen.


Klussen Nieuwegein
donderdag 13 april 2023

badkamer veranderen

wastafelmeubel plaatsen, twee kolomkasten ophangen, spiegel met verlichting ophangen en een douchewand van 90 cm plaatsen


Klussen Hagestein
Offertes aanvragen