Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Klusjesman of klusjesdienst herstelling Middelburg

Knikarmscherm monteren en werkend maken - Klusjesman - Middelburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Knikarmscherm monteren en werkend maken

Ik wil een knikarmscherm van breedte 4 meter, ophangen en werkend maken. Ik help wel mee, maar wil een vakman voor het perfect ophangen en werkend te maken (electro, ed.)


Klusbedrijf Renesse

Vraag gratis offertes aan voor klusjesman in Middelburg

Recente aanvragen uit Middelburg

maandag 18 september 2023

Tuindeur repareren

Hallo, wij wonen in Zierikzee en 1 kunststof tuindeur sluit niet goed meer. Kan hier svp iemand naar komen kijken en repareren? Ook dienen er diverse rubbers vervangen te worden ivm isolatie en nakijken van de scharnieren.


Klussen Zierikzee
vrijdag 15 september 2023

Laminaat in slaapkamer leggen

Ik wil graag het laminaat in een slaapkamer laten leggen. Ik heb dit zelf geprobeerd maar het lukt niet Omdat het niet recht ligt. Laminaat komt van de Praxis en is een klik systeem.


Klussen Zierikzee
donderdag 14 september 2023

Dakkapellen schilderen

Het gaat om 2 dakkapellen schilderen aan de voor- en achterzijde van mijn woning in Brouwershaven. De dakkapellen zijn van hout. De te gebruiken verf moet zijn op waterbasis in de kleuren wit en groen(ral 6009). 2 foto's zijn bijgesloten.


Klussen Brouwershaven
woensdag 06 september 2023

pvc vloer kamer en keuken leggen 40 m2

Het is een bungalow en alleen begane grond Op dit moment is de vloer met stenen tegels, die weggehaald/gehakt moeten worden.


Klussen Renesse
maandag 04 september 2023

Hele woning behangen

Het gaat om een drie kamer appartement. Te behangen ruimtes zijn: Woonkamer 12 meter muur 260 hoog Grote slaapkamer 12 meter muur 260 hoog Kleine slaapkamer 11 meter muur 260 hoog Keuken 5 meter muur 260 hoog Gang 4 meter muur 260 hoog Entree 7 meter muur 260 hoog Wij halen zelf het behang eraf. De ruimtes moeten naadloos behangen worden met glasvlies behang SENCYS RUIT MEDIUM GESCHILDERD


Klussen Zierikzee
woensdag 30 augustus 2023

Laminaat leggen in de woonkamer

Laminaat leggen in de woonkamer plm. 25 m2


Klussen 's-Gravenpolder
dinsdag 29 augustus 2023

Zoldertrap laten monteren

Zoldertrap begane grond monteren


Klussen Goes
donderdag 10 augustus 2023

Laminaat leggen in huiskamer en gang/hal

Laminaat leggen. Huiskamer 40m2 en gang/hal 15m2


Klussen Nieuwerkerk
donderdag 10 augustus 2023

Huiskamer en hal/gang laminaat leggen

Huiskamer 40m2 hal/gang 15m2


Klussen Nieuwerkerk
maandag 07 augustus 2023

Plaatsen van een buitendeur op de eerste verdieping.

Het verwijderen van de oude buitendeur (balkon eerste verdieping) en het plaatsen van een nieuwe buitendeur. En plaatsen van het glas in de deur. De deur is besteld bij de Praxis (Cando buitendeur, 211,5 bij 83 cm inclusief glas en glaslatten). De deur zal nog wat moeten worden geschaafd om hem precies passend te maken. De deur is zonder slotgat, dus er moet geen deurbeslag worden geplaatst alleen 2 knippen op de deur en het kozijn. Alle materialen hebben we reeds in huis.


Klussen Middelburg
zondag 06 augustus 2023

2 klussen: Douchedeur goed hangen en houtrot balk repareren

1) Douchedeur hangt naar binnen en gaat niet meer over dorpel. De schroeven van de scharnieren om de deur recht te hangen zijn doorgedraaid. Misschien kan deur toch recht worden gehangen waardoor die ook weer naar buiten opengaat. Wellicht is een nieuwe deur nodig. 2) badkamer is in oud huis gebouwd. Er lopen balken door badkamer, ook door de douche. Op de plek waar de balk is verankerd met metaal is sprake van houtrot. Juist op die plek heb ik het liefst een vakman die dit oplost. Eerder had ik deze klussen aangemeld maar ik heb geen mail van Praxis gekregen om te bevestigen. Vandaar nieuwe aanmelding


Klussen Arnemuiden
maandag 31 juli 2023

1 binnendeur stompedeur

Stompe deur inhangen deur is al aanwezig nog geen hang en sluitwerk in overleg met uitvoerder


Klussen 's-Heerenhoek
dinsdag 25 juli 2023

twee muren woonkamer laten behangen

In de woonkamer wil ik twee muren laten behangen. Deze muren zijn ongeveer 3m bij 2.5m en zijn bobbelig (spachtelputz?). Moeten de muren eerst glad zijn? Zo ja moeten wij dat doen of kan de klusser dit doen? We hebben al vliesbehang gekocht met een perenpatroon.


Klussen Middelburg
dinsdag 18 juli 2023

Wanden nieuwbouwwoning

1 slaapkamer van 12 vierkante meter en 1 slaapkamer van 10 vierkante meter boven halletje muren trappengat en halletje en de woonkamer van 9.45m x 3,85m


Klussen Goes
zondag 09 juli 2023

PVC vloer laten leggen in ons nieuwe huis waar we op 1 september de sleutel van krijgen.

We willen graag een pvc vloer laten leggen in onze jaren 30 woning met twee verdiepingen. Het betreft een woonkamer, keuken, bijkeuken, kantoor en hal op de begane grond. Op de eerste verdieping betreft het de overloop en 3 slaapkamers. Begane grond betreft een betonnen vloer en eerste verdieping is een houten ondergrond. Het gaat om een normale vloer geen visgraat oid. In totaal betreft het oppervlakte 102m2. Het is nog niet duidelijk of de vloer egaal genoeg is, in de offerte daar graag een optie voor opnemen. Let op, ik ben slecht telefonisch bereikbaar, liever contact opnemen per mail.


Klussen Kapelle
Offertes aanvragen