Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Klusjesman of klusjesdienst herstelling Leiden

Achterdeur laten plaatsen (deur die toegang geeft tot het balkon) - Klusjesman - Leiden

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Achterdeur laten plaatsen (deur die toegang geeft tot het balkon)

Graag zouden wij een nieuwe achterdeur laten plaatsen die toegang geeft tot het balkon op ons appartement. Wij zouden graag een een deur laten plaatsen met veel lichtinval en met dubbelglas voor een goede isolatie. Het lijkt ons handig om de juiste afmetingen te laten opmeten en vervolgens de deur te laten plaatsen. Zouden jullie hiervan een prijsopgave kunnen sturen. Alvast bedankt.


Klusbedrijf Leiden

Vraag gratis offertes aan voor klusjesman in Leiden

Recente aanvragen uit Leiden

woensdag 20 september 2023

Laminaat in twee kamer appartement van 50m2 leggen

Eind oktober wordt mijn nieuwbouwappartement van 53 m2 opgeleverd. Ik heb hiervoor bij praxis een ondervloer en (klik)laminaat van Quick-Step gekocht. De vloer moet in de woonkamer, gang, slaapkamer en berging gelegd worden. In het toilet en de badkamer liggen tegels. Er ligt vloerverwarming in de woning, de ondervloer is hier geschikt voor.


Klussen Zoeterwoude
zondag 03 september 2023

Laminaat leggen in appartement

Graag willen wij laminaat in ons appartement het betreft 60m2 inclusief ondervloer, plakplinten rondom deuren en sierplinten bij muren. Bijgevoegd de plattegrond van ons appartement. Bij het keukenblok en in de berging, toilet en badkamer hoeft geen laminaat gelegd te worden. Het laminaat kan door gelegd worden en de woning heeft geen drempels.


Klussen Zoeterwoude
vrijdag 01 september 2023

laminaat leggen

Laminaat en ondervloer door het hele huis en plakplinten tegen de aanwezige hoge plinten ook door het gehele huis ( met uitzondering van trap, badkamer en zolder) het huis bestaat uit: 2 slaapkamers boven + hal Beneden woonkamer + open keuken + hal zie fotos


Klussen Leiden
woensdag 30 augustus 2023

Kleine Kluswerken

Wij zijn van pandbeheerder van meerder (huur)panden in de regio Leiden. We zijn op zoek naar een goede klusjesman die snel kleine klusjes voor ons kan oppakken.


Klussen Leiden
maandag 28 augustus 2023

Laminaat leggen

Graag laminaat leggen in de woonkamer (32m2) - rechthoekig/vierkante ruimte. Het pvc dat er nu ligt moet eruit, waaronder de isolatie en vloerverwarming ligt. Steeds een paar meter vloer verwijderen (dat doe ik zelf) zodat de legger, kan aanleggen. Dus we werken samen maar jij legt de vloer en zaagt. Ik verwijder de voorgaande vloer voor je uit. (Er kan namelijk niet op de isolatie gelopen worden - of zo min mogelijk).


Klussen Warmond
vrijdag 25 augustus 2023

Laminaat leggen

Woonkamer en keuken ca. 100 vierkante meter


Klussen Zoeterwoude
vrijdag 25 augustus 2023

Laminaat laten leggen in woonkamer en keuken ca. 100 vierkante meter

100 vierkante meter


Klussen Zoeterwoude
donderdag 24 augustus 2023

REPARATIE TEGELMUUR IN BADKAMER

In onze badkamer zijn een aantal tegels los komen zitten. Er is geen sprake van lekkage. Kunt u een offerte maken of langskomen en aangeven wanneer u de klus zou kunnen uitvoeren? Projectbeschrijving: De tegels in de badkamer zitten los op ooghoogte, het lijkt voor zover je er achter kan kijken dat dit over de totale breedte van de muur is. De spiegel en de spiegel kast zitten voor de tegels die los zitten, waardoor het niet mogelijk is daarachter de situatie te bepalen. Werkzaamheden: *spiegel en boven paneel demonteren *demonteren van linker kast * afdekken plaatmateriaal badmeubel en vloer trap en hal met afdek materialen * losse tegels demonteren, terug plaatsen van deze tegels er zijn er genoeg, achter de spiegel kunnen we een andere tegel terug plaatsen mocht er wat kapot gaan. Terug monteren van het volledige badmeubel We hebben foto’s van de situatie.


Klussen Leiden
dinsdag 22 augustus 2023

Laminaat laten leggen

Graag willen we laminaat in het hele huis laten leggen. Woonkamer en open keuken is in totaal 28 vierkante meter. Twee slaapkamers van 13 en 12 vierkante meter. In totaal gaat het om 70 vierkante meter.


Klussen Leiden
maandag 14 augustus 2023

Wallpaper one wall

Initial contact via email only, thank you. One wall needs to be wallpapered (wallpaper GR322206 from collection GRACE, available at Praxis). The wall is about 260cm by 260cm and has one outlet (see picture). Note that the wall has been painted with Flexa Voorstrijk and Flexa Creations on August 6th, 2023, in case this affects the work. Please state the expected cost and what work needs to be done so the wallpaper can be hung. Also, please state how soon could the work be done.


Klussen Leiden
dinsdag 08 augustus 2023

Laminaat in studeerkamer en kinderkamer leggen

Nieuw laminaat, ws Venetië, in de kinderkamer, afmetingen ongeveer 3,0 m bij 3,8 m ( ruim 11,4 m2). Ook de ondervloer en plinten leggen. Daarnaast ook nieuw laminaat, ws. Titan in de studeerkamer. Afm 3,3 x 3,4 ( 11,22 m2). Ook hier inclusief ondervloer en plinten. Voorkeursdatum 3 november 2023.


Klussen Oegstgeest
vrijdag 28 juli 2023

Laminaat in de woonkamer 25 m2 laten leggen

Vissengraat vloer laminaat leggen in de woonkamer. 25m2 afgerond (naar boven). Ondervloer kan ik zelf leggen. Hoeveel kost deze klus?


Klussen Leiden
vrijdag 28 juli 2023

Houtrot in boeidelen repareren

Ik heb lange planken buiten waar in sommige plekken houtrot zit. Met de tijd wil ik e.e.a. Voor kunststof gaan vervangen. Voor nu wil ik het netjes hebben zodat het nog even mee kan. Het houtrot verwijderen, impregneren en opvullen met een houtopvuller. Daarna kan ik het zelf schilderen. Ik denk dat het om minder dan 10 plekjes gaat van minder dan 10cm groot.


Klussen Leiden
donderdag 27 juli 2023

pvc vloer (incl. plint)

Wij willen graag een nieuwe PVC in onze keuken laten leggen. Het gaat om ong. 25 m2 met brede PVC-planken mét een ondervloer. De ondergrond is linoleum en dus al goed vlak. De materialen zijn al aanwezig en voor een heerlijke koffie en/of lunch wordt uiteraard gezorgd. NB: Wij verwachten een oog voor detail en dus een hoog afwerkingsniveau.


Klussen Roelofarendsveen
donderdag 27 juli 2023

Koof maken afzuigkap

Graag laten we een koof maken voor rond de buizen van de afzuigkap.


Klussen Oegstgeest
Offertes aanvragen