Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Klusjesman of klusjesdienst herstelling Barendrecht

Info over pelletkachels + installeren - Klusjesman - Barendrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Info over pelletkachels + installeren

Ik zoek informatie over welke pelletkachel het best is en iemand die deze kan installeren.


Klusbedrijf Barendrecht

Vraag gratis offertes aan voor klusjesman in Barendrecht

Recente aanvragen uit Barendrecht

dinsdag 29 augustus 2023

Dicht trap renovatie

Het is de trap die naar de eerste verdieping leidt. Het zijn dichte trappen. Er zijn 13 treden en er zijn 2 beurten.


Klussen Barendrecht
zaterdag 12 augustus 2023

Pvc visgraatvloer leggen in appartement

In ons appartement van 113m2 willen wij in de gehele woning een pvc visgraatvloer laten leggen. Betreft de woonkamer/ keuken en de slaapkamers en hal.


Klussen Oud Beijerland
donderdag 03 augustus 2023

Laminaat leggen in 2 slaapkamers

Graag zou ik bij praxis besteld laminaat in 2 slaapkamers laten leggen. Ondervloer ligt al. Totaal ongeveer 25m2. Laminaat moet doorgelegd worden. Ga zelf in de gang leggen zodat daar wat meubels uit de slaapkamer staan. Laminaat vandaaruit doorliggen. Hoor het graag.


Klussen Oud Beijerland
donderdag 03 augustus 2023

Douchebakplaatsen 80breed bij 130lang

Douchbakplaatsen oude tegels eruit halen


Klussen Barendrecht
dinsdag 18 juli 2023

Stucen en behangen 10m2

Ik wil graag 2 muren van de kamer van mijn zoontje stukken, ongeveer 10m2 en daarna laten behangen.


Klussen Barendrecht
maandag 17 juli 2023

3 stompe binnendeuren afhangen

Ik wil 3 binnendeuren laten afhangen. Het betreffen stompe deuren. 1 deur moet bij geschaafd worden of afgezaagd aan onderzijde. Andere 2 deuren zijn standaard maat. Ik zorg voor deuren, beslag en scharnieren. Ik verwijder de bestaande deuren.


Klussen Mijnsheerenland
dinsdag 04 juli 2023

Pvc vloer op zolderverdieping leggen

We willen op de zolderverdieping klik pvc leggen. De vloer is al geëgaliseerd en de ondervoer en pvc is al aanwezig.wij krijgen het zelf niet netjes voor elkaar. Het gaat in totaal om zo’n 38 m2. Het zijn 3 slaapkamers en een overloop.


Klussen Barendrecht
vrijdag 30 juni 2023

Kunstgras + leggen

Wij willen graag over onze tuintegels kunstgras laten leggen. Niet (lelijk) goedkoop uitziend gras, maar ook weer niet de meest super de luxe gras. Gewoon een nette middenklasse zeg maar. Aan de ene kant is de tuin 4.80 breed en aan de andere kant 2.44. Heel sec bekeken 33m2. Hebben jullie hiervoor kunstgras en wat vragen jullie om te leggen?


Klussen Barendrecht
woensdag 14 juni 2023

PVC vloer incl. ondervloer laten leggen

In ons appartement willen we in de Keuken / Kamer, kleine slaapkamer en gang(en) PVC laminaat incl. ondervloer laten leggen( In totaal ca. 68 vierkante meter. Afmeting laminaatplaten 80 bij 40 cm. Alle vloeren zijn van beton en vlak genoeg voor PVC. Het appartement is leeg. De werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd in week 26 ( 26 juni - 1 juli ) i.v.m. levering nieuwe keuken in week 27. Kamer en keuken het belangrijkste, rest mag evt. een week later. Materiaal reeds aanwezig in appartement.


Klussen Barendrecht
zaterdag 27 mei 2023

laminaal leggen (+ ondervloer)

Graag wil ik een offerte voor het plaatsen van een laminaat door het hele appartement ( geheel doorlopend). De offerte is specifiek bedoeld om een begroting te kunnen maken tbv. aanschaf appartement. Het betreft een oppervlakte van ca. 72 m2.


Klussen Barendrecht
donderdag 11 mei 2023

CV radiatoren verwijderen en muur stucen. Boiler plaatsen

Voorlopig 3 radiatoren verwijderen en de onderliggende muurtjes stucen. Op termijn een boiler leveren en plaatsen en oude CV installatie verwijderen. Muurtjes stucen


Klussen Barendrecht
woensdag 05 april 2023

PVC vloer begane grond in een woonhuis (76m2)

We hebben nu een tegelvloer liggen. Hier over willen we PVC laten leggen. Klik pvc of verlijmen. De vloer willen we deze dagen gaan kopen bij Praxis. Het gaat over ongeveer 60m2. De garage ongeveer 16m2. De garage zit aan het woonhuis vast.


Klussen Barendrecht
donderdag 30 maart 2023

Zonnescherm monteren

Wij hebben een tweedehands elektrisch zonnescherm aangeschaft. Het zonnescherm is 6 meter breed en heeft een uitval van 3/3,5 meter. Wij zijn op zoek naar een montageservice die dit scherm voor ons kan monteren.


Klussen Oud Beijerland
dinsdag 14 maart 2023

laminaat op 1e verdieping en zolderkamer leggen

Wil graag laminaat op 1e verdieping en zolder laten leggen. 1e verdieping bestaat uit 2 slaapkamers van respectievelijk 4,50 x 3,25 meter en 5,20 x 4,40 meter (met een doorgang halverwege) en een overloop van 3,35 x 2,25 meter. Er ligt nu vloerbedekking met daaronder een betonnen vloer. In de zolderkamer ligt nu zeil/vinyl (met daaronder betonnen vloer) dat evt. als ondervloer kan dienen en de afmeting van die kamer is 4,30 x 3,55. Totale oppervlakte 63 à 65 m2 Zowel op de zolder als op de 1e verdieping moet het laminaat doorlopen tot aan de gestoffeerde vaste trap. Plinten leggen is niet nodig. NB: zolderkamer is leeg. Op de 1e verdieping staan wel meubels, bed etc. Kan deze van tevoren zoveel mogelijk in één van beide slaapkamers zetten en zodra de andere kamer + overloop klaar zijn daarheen verplaatsen. Neem aan dat dat geen probleem is.


Klussen Barendrecht
vrijdag 10 maart 2023

Kitten van een “ voeg” in de keuken

In de keuken hebben wij zelfklevende mozaiektegels over de bestaande tegels heen geplakt. Uiteraard was dit niet exact dezelfde maat dus aan de onderkant zit een. “ open rand” dat gekit moet worden. De open rand is circa 7/8 mm hoof en 4 mm diep. Betreft het gehele aanrecht (3-3,5 meter). Had nog nooit eerder gekit, op een klein stukje geprobeerd, maar ik kan het gewoon niet.


Klussen Barendrecht
Offertes aanvragen