Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Klusjesman of klusjesdienst herstelling Arnhem

Blokplinten aanleggen (~40m) - Klusjesman - Arnhem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Blokplinten aanleggen (~40m)

Ik zoek een vakman die voor mij blokplinten kan aanleggen in de woonkamer, keuken, hal en berging. Dit over een lengte van ongeveer 40m in totaal.


Klusbedrijf Duiven

Vraag gratis offertes aan voor klusjesman in Arnhem

Recente aanvragen uit Arnhem

vrijdag 13 mei 2022

Blokplinten aanleggen (~40m)

Ik zoek een vakman die voor mij blokplinten kan aanleggen in de woonkamer, keuken, hal en berging. Dit over een lengte van ongeveer 40m in totaal.


Klussen Duiven
dinsdag 10 mei 2022

Laminaat leggen in woonkamer en hal

De massieve parketvloer die er ligt moet geschuurd en op paar plekjes gerepareerd door inwerkend vocht van boven. Hierna ondervloer leggen en dan hetclaminaat erop. Bij de voordeur moet een mooie inloopmat komen die de oude kokosmat vervangt.


Klussen Arnhem
vrijdag 06 mei 2022

Laminaat leggen op 3 slaapkamers en de overloop.

Graag willen we laminaat laten leggen de gehele 1e verdieping: Slaapkamer 1, 2, 3 en de overloop (zie foto). Dit zou moeten gebeuren op 12 of 13 mei.


Klussen Rheden
maandag 02 mei 2022

Tuindeur en schuurdeur vervangen

Zie bijgaande foto's: Vervanging van de schuurdeur, liefst gelijkend op de huidige met draadglas. Vervanging van de tuindeur, inclusief de balken aan beide zijden. De tuindeur is gemaakt op een frame en aan beide zijden afgewerkt met rabatdelen.


Klussen Zevenaar
zaterdag 30 april 2022

PVC en laminaat vloer leggen

Wij hebben een huis gekocht in Zevenaar(we krijgen de sleutel op 1 juli) waarbij we onder in de woonkamer vloerverwarming laten plaatsten (dit zal donderdag 7 en vrijdag 8 juli gebeuren). Wij hebben een visgraat click pvc vloer uitgekozen van de Praxis die wij dan graag gelegd willen hebben op de begaande grond. (zo'n 39 m2) De gekozen pvc click heeft al een ondervloer erin verwerkt, en we willen dat deze vloer vanuit de hal doorloopt naar de woonkamer en ook in de trapkast. Daarnaast hebben wij een gewone laminaat gekozen voor de boven verdiepingen (geen visgraat patroon) waarbij dus de overloop,3 kamers en de zolder overloop mee gelegd moeten worden (totaal 42,08m2) foto's zijn van de plattegronden van elke verdieping, met de maten erbij. Wat rood gekleurd is hoeft dus niet gelegd te worden.


Klussen Zevenaar
donderdag 28 april 2022

Laminaat leggen in woonkamer

De woonkamer moet met Laminaat gelegd worden, circa 55m². Wat er nu ligt, is vloerbedekking die op sommige plaatsen beschadigd is. Graag zou ik advies willen hebben wat voor soort ondervloer nodig is en of de vloerbedding misschien voldoende zal zijn als ondervloer. Ook voor advies wat voor soort laminaat geschikt is en hoeveelheid die ik moet bestellen (opmeten), zou ik graag willen dat iemand bij mij thuis komt voor advies. Graag hoor ik of dit in jullie mogelijkheden ligt.


Klussen Arnhem
woensdag 27 april 2022

1 schuurdeur afhangen

info: het afhangen van een schuurdeur


Klussen Velp
woensdag 20 april 2022

laminaat in de slaapkamer leggen

graag wil ik in de slaapkamer laminaat laten leggen. De afmeting is 3,60 bij 3,70. in de kamer staat een grote kast deze blijft staan. Er is een wand die schuin loopt. Het aantal vierkante meters in ongeveer 12


Klussen Arnhem
maandag 18 april 2022

Zes planken ophangen

Ik wil 6 planken laten ophangen met elk 3 ondersteuningen eronder. Dit omdat er huishoud naaimachines op komen te staan en op 3 stofbalen. Stuur geen foto's mee, omdat het gewoon gladde muren zijn. Normaal zou ik het zelf doen, maar kom met mijn boord niet door de muren heen. Materiaal wil ik bij praxis kopen. Alleen de schroeven zou ik aan u over willen laten.


Klussen Arnhem
vrijdag 15 april 2022

afzuigkap flexbuis monteren en een gat boren in buiten muur

Ik zoek een vakman voor het monteren van een afzuigkap flexbuis aluminium en die een gat kan boren in de buitenmuur


Klussen Zevenaar
zondag 03 april 2022

Vaste trap bekleden met overzettreden van laminaat inclusief stootborden

De trap naar de 1e verdieping voorzien van overzettreden. 15 treden van 100cm x 38 cm en 1 tree is die 110 cm is omdat er een halve draai gemaakt wordt. we denken aan laminaat. witte stootborden ook zijkant en houtnerf bovenkant. uitvoering op een vrijdag i.v.m. ons werk. Bijvoorbeeld 27 mei of in juni 2022.


Klussen Arnhem
dinsdag 29 maart 2022

Aanleggen terras(36m2) in de tuin

Ik wil een terras van 36m2 laten leggen. De tegels zijn al bezorgd door praxis, formaat 60x60x3 cm. De ondergrond moet ongeveer 5 cm opgehoogd worden. Belangrijk is dat het waterpas komt te liggen. Er ligt nu een oud terras, ik zou nog even met de vakman willen overleggen of dit verwijderd moet worden.


Klussen Arnhem
zondag 27 maart 2022

Laminaat leggen in woonkamer, slaapkamers en gang ~65m2

Laminaat leggen met ondervloer en plakplinten in de keuken, woonkamer, slaapkamer 1 en 2 en de gang. Totaal ongeveer 65 m2. Aanschaf van het laminaat doe ik zelf.


Klussen Arnhem
woensdag 16 maart 2022

pvc vloer op zolderkamer aanleggen

door storm en waterschade terwijl ik in een rolstoel zit, dus graag hulp: bij weghalen vloer, ondervloer egaliseren enigszins, en pvc-laminaat erin. oppervlakte is ca 24 vierkante meter. Van Praxis Arnhem kreeg ik al een offerte van de materiaal en bezorgkosten. graag snel offerte voor de inboedelverzekering/ Leggen graag voor 10 april of na 10 juni i.v.m. operatie van mij


Klussen Arnhem
woensdag 09 maart 2022

Stompe binnendeur vervangen

door waterschade is de deur kromgetrokken en nu gaat hij alleen nog met "geweld" te openen/dicht te doen. het gaat dus om een stompe binnendeur vervangen, plaatsen inclusief de benodigdheden en de oude deur meenemen Graag de klus z.s.m. uitvoeren


Klussen Duiven
Offertes aanvragen