Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Klusjesman of klusjesdienst herstelling

Vloer laminaat leggen (~30m2) - Klusjesman - Apeldoorn

Vloer laminaat leggen (~30m2) - Klusjesman - Apeldoorn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloer laminaat leggen (~30m2)

Ik wil mijn laminaat vloer laten leggen in mijn kamer van 30 vierkante meter


Klusbedrijf Apeldoorn

Vraag gratis offertes aan voor klusjesman in Apeldoorn

Recente aanvragen uit Apeldoorn

zaterdag 22 januari 2022

Laminaat leggen ~60m2

Op de eerste verdieping 2 slaapkamers en een overloop, op de tweede verdieping 2 kamers en de overloop. Afmetingen eerste etage: kamer 1: 14.64 m2 kamer 2: 8.9 m2 overloop: 8.6 m2 Afmetingen tweede etage: kamer 1: 6.9 m2 kamer 2: 6.9m2 overloop 15.3 m2 Legwerkzaamheden inclusief ondervloer en plinten Laminaat, ondervloer en plinten aanwezig Uitvoeren werkzaamheden in week 15


Klussen Apeldoorn
vrijdag 14 januari 2022

Trapleuning

Ik wil een nieuwe trapleuning installeren. 100cm x2, 200cm x1 en 330cm x1 Materialen(trapleuning, houder, eindkap) heb ik in mijn bezit.


Klussen Apeldoorn
donderdag 13 januari 2022

Vloer laminaat leggen (~30m2)

Ik wil mijn laminaat vloer laten leggen in mijn kamer van 30 vierkante meter


Klussen Apeldoorn
zaterdag 13 november 2021

Tegelvloer leggen bijkeuken 9m2

Ik wil een tegelvloer laten leggen in de bijkeuken, 9 m2 + 12 meter plint. Er zitten 2 deuren in deze ruimte.


Klussen Apeldoorn
woensdag 10 november 2021

Traprenovatie

ik zou graag nieuwe traptreden willen hebben, stootborden zijn niet nodig. Ik zou graag willen dat ze de treden komen opmeten en dan kan ik ze zelf aanbrengen.


Klussen Apeldoorn
zondag 07 november 2021

Laminaat leggen 15m2

Ik ben op zoek naar iemand die laminaat kan leggen en dan met een ondervloer. Het gaat om 2 ruimtes. Die ruimtes zijn de hal en de slaapkamer. De 2 ruimtes zijn samen 15 vierkante meter.


Klussen Apeldoorn
donderdag 04 november 2021

Laminaat leggen in apartement

Ik wil laminaat laten leggen voor ongeveer 70 m2 in een appartement. Bijgevoegd zit een plattegrond. Het is de hele oppervlakte minus de badkamer, toilet en keuken. Het zal ergens tegen het einde van het jaar moeten gebeuren.


Klussen Apeldoorn
dinsdag 26 oktober 2021

Leggen van Laminaat /ondervloer en plinten

Gaat om 50 m2 ( gaat om 1 verdieping) slaapkamer/hal/keuken en woonkamer. Graag prijsopgaven voor het leggen. Tevens advies voor wat voor ondervloer er moeten komen (het is een betonnen vloer die van onderen geïsoleerd is. Vloer is droog.


Klussen Apeldoorn
donderdag 14 oktober 2021

Laminaat leggen

Beneden verdieping Graag in de eerste week van november want 6 november komen de nieuwe meubels en ik om gezondheids redenen geheel onverwachts een 55+woning moet betreden


Klussen Apeldoorn
woensdag 13 oktober 2021

Laminaat leggen

Ik wil graag in de beneden verdieping laminaat laten leggen Kamer slaapkamer keukentje gang


Klussen Apeldoorn
woensdag 01 september 2021

Laminaat leggen op zolder 18m2

Graag laminaat leggen op zolderverdieping


Klussen Apeldoorn
donderdag 19 augustus 2021

Oprit bestraten + tuinaanleg

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren, zie het bijgevoegde verbouwplan bestand. Dit omvat: - Aanleggen oprit met beton klinkers (antraciet). - Betegelen van de achtertuin (antraciet). - Aanleg gazon in de achtertuin - Aanleggen van stroom (voor wandlampen) en water (voor kraan + tuinfontein) in de achtertuin - Het maken van een halfronde wand met stapelblokken - losse tegels met grind ertussen aan de zijkant van het huis De garage, hottub, overkapping en bbq in het bouwplan kunnen worden genegeerd, zal ik doen zodra er weer budget is. Ik heb geen materialen en zou graag eerst voorbeelden willen zien. Alvast bedankt.


Klussen Apeldoorn
woensdag 18 augustus 2021

Bloembak van 90 betonblokken laten maken

Ik wil graag een bloembak van beton blokken laten maken. En in die bloem bak nog een kleine als verhoging. De blokken hebben de maten 15x15x60cm.in het totaal heb ik 90 blokken nodig. En de lijm. De maten van de bloembak zijn 3.60x1.40.


Klussen Apeldoorn
dinsdag 17 augustus 2021

Deuropening dichtmaken en behangen en strip onder ramen vastmaken en paar kleine klusjes

klus 1. in de muur tussen 2 slaapkamers zit een opening ter grootte van een deur. Deze wil ik graag dicht hebben met waarschijnlijk gibbobetonblokken van ca 7 CM. daarna gladmaken? en behangen. tevens 2 muren in slaapkamer bahangen, op deze muren zit behang waaroverheen 2 x gesaust is. de saus laat u los.kan daarover heen behangen worden? moet dit nieuwe stukje muur nog geisoleerd worden of hoef dat niet met gibbobetonblokken? ik wil dit stukje muur graag op betonvloer en niet op laminaatvloer ivm toekomst. klus 2. onderaan paar ramen met aluminiumkozijnen wil ik graag de loszittende strips op goede plaats en vast. klus3. paar kleine klussen: kledingstang (heb ik) in kast maken, wasmachine chiffon schoonmaken, dopje vastkitten, droger iets verschuiven omdat ik die graag wil schoonmaken wat vanaf de achterkant moet. ik weet niet wat voor materiaal ik nodig heb voor deze klussen. op welk termijn zou dit kunnen?


Klussen Apeldoorn
zondag 15 augustus 2021

Wasmachine kraan vervangen

Wasmachinekraan geeft te weinig water, dicht geweest tijdens vakantie. Nieuwe kraan aangeschaft, overleg of er een tussenstuk nodig is. Graag contact per email of whats app ivm werk.


Klussen Apeldoorn
Offertes aanvragen