Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Klusjesman of klusjesdienst herstelling Amsterdam

Een kast deur ophangen, en wielen vervangen - Klusjesman - Amsterdam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Een kast deur ophangen, en wielen vervangen

Ik wil een kast deur van 2.4 meter laten ophangen en de wielen vervangen Hartelijk dank alvast


Klusbedrijf Amsterdam

Vraag gratis offertes aan voor klusjesman in Amsterdam

Recente aanvragen uit Amsterdam

zaterdag 14 mei 2022

Plafond en muur schilderen

Slaapkamer 12.70 M2,Plafond en muren schilderen.


Klussen Amsterdam
vrijdag 13 mei 2022

Een kast deur ophangen, en wielen vervangen

Ik wil een kast deur van 2.4 meter laten ophangen en de wielen vervangen Hartelijk dank alvast


Klussen Amsterdam
woensdag 11 mei 2022

Laminaat leggen gang

Een enige tijd geleden heb ik laminaat bij jullie gekocht. Helaas is er waterschade ontstaan door een lekkage van de stadsverwarming. Mijn inboedel verzekering wilt graag een offerte hebben om de kosten te dekken. Is het mogeijk dat jullie een offerte kunnen maken? Het gaat om 4 pakken laminaat lichtgrijs eiken van 7 mm. Leggen in de gang. Ik hoop dat u mij verder kunt helpen. Groet Mevrouw San A Jong


Klussen Amsterdam
dinsdag 10 mei 2022

Laminaat in slaapkamer en keuken leggen ~20m2

Mijn studio bestaat uit een keuken die meteen aan de slaapkamer ligt (geen deur). De ruimte is dan ook ongeveer 20 m2. Er ligt nu helemaal niks, dus er moet een ondervloer, laminaat en plinten gelegd worden.


Klussen Amsterdam
dinsdag 10 mei 2022

Planfondventilator installeren

Ik moet een plafondventilator laten installeren op de plaats waar ooit een lamp was en ik weet niet zeker of het stopcontact moet worden vervangen om de ventilator te kunnen installeren. Ik heb ook geen ladder om bij het plafond te komen. Het zou handig zijn om iemand te hebben die Engels spreekt, aangezien ik geen Nederlands spreek.


Klussen Amsterdam
dinsdag 10 mei 2022

Klimaatplafond realiseren

Ik ben opzoek naar een offerte voor een installatie van een droogbouw klimaatplafond op basis van stadswarmtewater in een appartement van 105m2. Ik zoek een installateur met volledige prijsofferte in een bestaande woning. Moet er ook isolatie geplaatst worden?: ja, thermische isolatie Wat is de oppervlakte van het plafond?: meer dan 60 m² In welk type project moet het plafond geplaatst worden?: woning Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Klussen Amsterdam
maandag 09 mei 2022

Diverse klusjes: badkamer - elektriciteit - vaatwasser

Ik wil een aantal klusjes laten uitvoeren: - kraan vervangen van het bad (kraan is inmiddels al gekocht) - elektriciteit werkt niet meer in de slaapkamer, moet bekeken worden - vaatwasser doet het niet meer - toilet loopt continu


Klussen Amsterdam
zondag 08 mei 2022

Laminaat leggen in woonkamer, 2 slaapkamers, hal en keuken

Laminaat + ondervloer + hoge plinten door hele huis (geen visgraat). Woonkamer 1= 9,28 m2 Slaapkamer 1 = 13,80 m2 Slaapkamer 2 = 10,84 m2 Keuken = 6,91 m2 Hal = 6 m2 Het laminaat waar wij voor kiezen is: Savio (1261x192)mm Quick-Step Nesto of Livorno (1292x193mm) van Praxis. Beiden 30% sneller gelegd


Klussen Amsterdam
vrijdag 06 mei 2022

Bevestigen van 2 frontpanelen in keuken

We hebben een geïntegreerde koelkast/vriezer die verstopt zit achter een frontpaneel. Dit paneel hebben we moeten verwijderen toen we onze koelkast moesten vervangen twee jaar geleden. Echter, het is ons niet gelukt om het paneel, inclusief nieuwe scharnieren, weer terug te zetten. De koelkast/vriezer zit in een kast en de ruimte eromheen is nogal krap. We hebben sindsdien een soort gat in de keuken en dat willen we nu graag oplossen met professionele hulp. De frontjes van de vriezer en de koelkast hebben we bewaard. (Op de foto staat alleen het front van de vriezer) Het front voor de koelkast zat vast met 3 scharnieren, de diepvries met twee. Ook heb ik ooit geprobeerd nieuwe scharnieren te plaatsen aan de binnenkant van de kast. Dat was achteraf niet slim. Heb ze overigens wel weer gevuld met houtvuller.


Klussen Amsterdam
donderdag 05 mei 2022

deuren schilderen

deuren 13x schilderen.


Klussen Amsterdam
woensdag 04 mei 2022

Laminaat in de gehele woning laten leggen

Ik wil graag laminaat leggen in de gehele woning (excl. badkamer). Het gaat om 55 m2 en het liefst doorgelegd door de ruimtes. Het komt op linoleum/spaanplaat dus een dunne ondervloer (graag advies) is in orde. En er komen plakplinten op. Hartelijk dank!


Klussen Amsterdam
dinsdag 03 mei 2022

PVC vloer visgraat Scandinavië in appartement leggen

In ons appartement willen wij in 3 kamers en de hal pvc visgraat laten leggen. Het gaat samen om 70m2. De ondervloer is een rechte houten vloer, die we graag onder de pvc laten liggen.


Klussen Amsterdam
dinsdag 03 mei 2022

Tegels leggen ~6m2

Het betreft het leggen van tegels, die ik al in huis heb en waarvan een gedeelte doormidden moet worden gezaagd en gelegd moeten worden op een stenen vloer. Het gaat om ~6m2.


Klussen Amsterdam
zondag 01 mei 2022

Laminaat appartement

We moeten niet laminaat leggen in ons appartement. Op het moment van leggen zal de vloer leeg zijn. Er zal een ondervloer, laminaat en plakplinten moeten worden gelegd. Het betreft een appartement van ongeveer 100 vierkante meter. Het laminaat het liefst door laten lopen in alle kamers (2 slaapkamers, grote hal en woonkamer).


Klussen Amsterdam
zaterdag 30 april 2022

Laminaat in bedroom

In the new house i m moving in there is a praxis laminaat floor in the entire house except the bedroom. I need to install the insulation, laminaat floor and plinten in the bedroom (10.3 m2). I have already bought all the required material: the laminaat floor (5 packages of riga 414), 6 riga plinten, the insulation rollen to put under the floor and the flat bar to join the floor from the corridor to the new one in the bedroom as there is a minor space in the click between the existing floor and the new floor. The bedroom floor is empty and ready for the installation.


Klussen Amsterdam
Offertes aanvragen