Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Zwijndrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Zwijndrecht heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Zwijndrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Zwijndrecht of directe omgeving.

525 klanten uit Zwijndrecht bevelen een bij Casius in Zwijndrecht aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zwijndrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: vervangen elektra en aanleggen vloerverwarming, stucen van muren in nieuwbouwwoning, vloer betegelen schilderwerk, plafonds isoleren, trap bekleden met vinyl, balkon overkappen, schutting op maat maken x2, tegelen badkamer, voordeur plaatsen met brievenbussen + intercom 6 woningen, houten kozijnen vervangen en buitenschilderwerk, verwijderen schouw plus rookkanaal 1e verdieping, stacaravan, schuurtje en tegels slopen, balkon overkappen, overkapping, vloer tuinhuis en oprit realiseren, kamerhoge deuren vervangen door stalen, woning behangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Zwijndrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zwijndrecht:

Radiator verplaatsen en douchecabine plaatsen

Radiator 1mtr verplaatsen en douchecabine van 1100x90 cm plaatsen rechtstreeks op de tegelvloer.

Nieuwe stortbak en toiletpot plaatsen

Ik zou graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor het vervangen van onze w.c. pot en de stortbak. De oude weghalen en meenemen. Begane grond/ oud huisje (1960). Betegelen in overleg.

Tuin opknappen

Ik wil graag mijn voor en achtertuin gefatsoeneerd / gesnoeid / winter klaar gemaakt hebben. Werkzaamheden: Snoeien klimop, blauwe regen, grasveldje fatsoeneren. 2 Leibomen in gareel brengen. Voortuin is deels betegeld. 2 boompjes (snoeien) en omheind door raster begroeid met klimop. Twee stroken met hortensia's die gesnoeid moeten worden. Achtertuin is 10 meter diep. 2 leibomen, grasveldje, haagbeuken haag en wat klimop. Een blauwe regen en wat struiken en bloemen.

Montage kast met deuren

Ik wil een kast op maat laten monteren. Een kast met 3 schuifdeuren, 230 bij 237 cm. Materiaal nog niet in huis.

Spots ophangen en horren plaatsen

Ik wil graag een 9-tal plafond spots laten ophangen in diverse ruimtes. Daarnaast wil ik ook een 2-tal inzet raamhorren (53 cm x 85 cm; Bruynzeel 500 serie) in een binnendraaiende raam.

Paar klussen uit laten voeren

Ik wil een paar klussen uit laten voeren: 1. Plank ophangen in het toilet. 2. 2 elektriciteitsdozen ophangen in de keuken (zijn al aangesloten; enkel draad en buis inkorten en dan ophangen). 3. Hanglamp in huiskamer ophangen. 4. Wandlamp in douche ophangen.

Deurgordijn monteren

Mestic deurgordijn installeren. De afmeting van dit deurgordijn is 230 cm hoog bij 100 cm breed. Gaat om een balkondeur.

Optima zonwering monteren

Ik wil een elektrisch zonnescherm laten monteren.

Maatwerk horren monteren

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het op maat maken en monteren van 3 horren. Het gaat om 3 ramen die naar binnen kiepen. Afmetingen zijn 48 x 110 cm. Graag ontvang ik van u een schatting van de prijs.

Hor op maat maken en plaatsen

Ik heb de horren al klaar liggen alleen zit het in een bouwpakket. Het moet dus nog opgemeten en in elkaar gezet worden en geplaatst worden. Het zijn er 3 stuks.

Vloerluik naar de kruipruimte laten vervangen

Ik wil graag mijn vloerluik van de kruipruimte laten vervangen door een nieuw (geïsoleerd) vloerluik welke uitneembaar moet zijn. Er ligt nu een betonnen vloerluik met aan de onderkant een laag piepschuim. Deze krijgen we niet meer open en de hoeken (betonnen) beginnen af te breken.

Dakkapel reinigen

Kunt u ook een dakkapel reinigen? Er blijft tevens water op het dak liggen dus de afvoer van de dakkapel moet even doorgeprikt worden. Wij wonen in Zwijndrecht. Het dakkapel is bijna de geheel breedte van ons huis.

Vloerluik kruipruimte laten vervangen

Ik wil graag mijn vloerluik van de kruipruimte laten vervangen door een nieuw (geïsoleerd) vloerluik welke uitneembaar moet zijn. Er ligt nu een betonnen vloerluik met aan de onderkant een laag piepschuim. Deze krijgen we niet meer open en de hoeken (betonnen) beginnen af te breken.

Sleuven maken in betonnen plafond

Afhankelijk van de mogelijkheden/kosten wil ik een paar, minimaal 2 maximaal 4, sleuven in het plafond van mijn keuken willen hebben. De sleuven zijn per stuk maximaal een halve meter.

Vloertegels verwijderen

Vloertegels gelegd in cement. Woonkamer , gang en keuken totaal ca 36 m2

Enkele betonnen tegels met gaten leveren

Ik heb 4 betonnen tegels nodig van 30 x 30 cm en daarin moeten 4 gaten worden geboord. Het gaat om gaten van ongeveer 2 cm en voor Fischer plug SX 8 x 40 mm. Ik kan de tegels zelf kopen bij Gamma maar u mag ze ook meebrengen.

Hordeur en raamhor plaatsen

Graag laat ik een hordeur en een raamhor plaatsen. De oude hordeur moet nog wel verwijderd worden en de nieuwe horren moeten nog op maat gemaakt worden. Zaterdag 5 augustus heb ik de horren in huis.

Band van het rolluik laten vervangen

Band van rolluiken vervangen i.v. m slijtage op 1e verdieping

Zonnescherm monteren

Montage en inmeten van een zonnescherm boven de tuindeur, ik denk op een betonnen latei. Voordat ik een zonnescherm bestel zal gekeken moeten worden of deze op de gewenste manier gemonteerd kan worden of dat er een andere oplossing bedacht moet worden. Zonnescherm zal ongeveer 3,60 meter breed worden. Graag ontvang ik een offerte.

Raamhor en hordeur plaatsen

Graag wil ik een aantal klussen laten uitvoeren. Te weten: * 1 raamhor plaatsen voor slaapkamer, aan de buitenkant op het balkon; * 1 hordeur vervangen voor balkondeur. De materialen heb ik nog niet in huis, ik kan hier wel wat advies bij gebruiken.

Raamdecoratie inmeten en ophangen

Het gaat om verduisterende rolgordijn die door het montagebedrijf op maat gemaakt moet worden, opgehangen en ingemeten. Het gaat over 7 stuks rolgordijn. Ik heb ze nog niet aangeschaft maar weet wel wat ik wil. De oude rolgordijnen die er nu hangen zijn ongeveer 1 x 160 cm breed 3 x 60 cm breed plus 3 x 70 cm breed. De oude rolgordijnen moeten worden verwijderd. Ze zijn in principe goed maar laten teveel licht door (zijn niet verduisterend).

Hordeur monteren

Ik wil graag een hordeur laten monteren op mijn kozijn.

Plissé hordeur plaatsen

Ik zo graag zo spoedig mogelijk een reeds aangeschafte plissé hordeur (rolhor - Bruynzeel) laten plaatsen op een houten kozijn.

Bevestigen en ophangen van verschillende voorwerpen

Ik wil graag een paar klussen laten uitvoeren. Er moet een plank aan de muur worden gehangen en 2 gordijnroeden. Aangezien ik geen boor in huis heb en 1 klus op een buitenmuur moeten worden uitgevoerd, is mijn vraag wat gaat dat kosten en kan het op korte termijn?

Keukenkraan monteren

Ik wil graag een keuken mengkraan in de bestaande gootsteenbak laten monteren.