Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor slopen en afvoeren tuinhuis:

Slopen en afvoeren tuinhuis

We hebben een tuinhuisje van ongeveer 4 bij 5 meter dat gesloopt en afgevoerd moet worden. Gaarne een globale prijsopgave hiervoor. De werkplek is goed bereikbaar.
Onze klant uit Zuidland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor slopen en afvoeren tuinhuis uit heel Nederland:

Draagmuur slopen

Gedeeltelijk slopen van een gewapend betonnen muur. De muur is 4x3,2 meter (LxH) en ongeveer 20cm dik. Wij willen alleen een gedeelte van 3,5x2,7 meter laten verwijderen incl het afvoeren van het puin en incl de berekeningen en vergunnings aanvraag. Inclusief het opvangen van de constructie. Graag ontvangen wij een offerte.

Draagmuur slopen

Gedeeltelijk slopen van een gewapend betonnen muur. De muur is 4x3,2 meter (LxH) en ongeveer 15cm dik. Wij willen alleen een gedeelte van 3,5x2,7 meter laten verwijderen incl het afvoeren van het puin en incl de berekeningen en vergunnings aanvraag. Graag ontvangen wij een offerte.

Rookkanaal slopen op zolder

Slopen 2 rookkanaal op zolderverdieping. *Afmetingen circa: 70cm breed, 30 cm diep, 250cm hoog. * Schoorsteen wordt gedeeld met buren, dus deze graag wel laten staan op dak. * Afvoeren puin * Rookkanaal op begane grond is reeds verwijderd, dus rookkanaal zolder wordt nog gedragen door 1e verdieping.

Marmeren vloer en dekvloer met vloerverwarming slopen

Het betreft het verwijderen en afvoeren van een marmeren vloer, inclusief ondervloer en vloerverwarming. De oppervlakte is ongeveer 60 m2. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het aanleggen van een nieuwe vloerverwarming die als hoofdverwarming gebruikt zal worden en voor het leggen van een dekvloer.

Doorbreken deel van draagmuur en H-profiel aanbrengen

Het maken van een grote doorgang van onze woonkeuken naar de woonkamer. Een gat van ongeveer 250 cm breed en 220 cm hoog. Totaal ongeveer 5,5 m2. Het slopen van een deel van een draagmuur, het inbrengen van een stalen H-profiel en afvoeren puin.

L-vorm keuken slopen en afvoeren

Het slopen van de huidige L-keuken (2.70 bij 2.60), afsluiten gas, een extra elektra groep aanmaken voor inductiekoken. Inclusief de wandtegels verwijderen (een strook van 0.60 meter hoog boven beide delen van het keukenblad (2 x 2 meter lengte). Daarna de muur glad stuken. Al het puin afvoeren. Eind januari krijg ik de sleutel van de woning.

Badkamer slopen en verbouwen

Ik wil graag mijn badkamer laten slopen. De klus betreft het verwijderen van sanitair, wandtegels en verlaagd plafond, inclusief afvoeren. Plaatsen van een nieuw badmeubel, kolomkast, spiegel, douchecabine, hangend toilet, verlaagd plafond met spots en Flexxtegels op de vloer. Plaatsen nieuwe wandtegels. Leidingen blijven op de huidige plek. Afmetingen ruimte lengte 2.90 meter breed 2.10 meter hoog.

Dak slopen van schuren

Het verwijderen en afvoeren van ongeveer 150 m2 asbest golfplaten en zijwanden van eternit platen.

Badkamer slopen en afvoeren

Het verwijderen van wand- en vloertegels, ligbad, toilet van een badkamer met een vloeroppervlakte van 2. 00 x 2,70 m = 4,7 m2 en het afvoeren van het puin

Dak slopen en puin afvoeren

Ik wil een dak laten slopen en het puin ervan laten afvoeren door de vakman. Het dak is ongeveer 60 m2 groot en het gaat om een schuin dak met shingles. Er is een steiger nodig, omdat het pand 4 etages heeft.

Partners

Partners van Casius