Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Zoeterwoude te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Zoeterwoude heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Zoeterwoude u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Zoeterwoude of directe omgeving.

100 klanten uit Zoeterwoude bevelen een bij Casius in Zoeterwoude aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zoeterwoude bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: het intern renoveren van een gedateerde boerderij, realiseren van slaap- en badkamers in luxe nieuwbouwwoning, elektrische boiler plaatsen, elektrische boiler installeren, geiser door elektrische boiler vervangen, complete dakterras realiseren, kozijn en deuren vervangen, 2 Dakkoepels vervangen en allround timmer- en loodgietersklussen, plavuizen leggen, tuin renoveren, zwembad verwijderen, tegel- en timmerwerk, badkamer vernieuwen, meer dan 20 klussen in en om het huis, pergola plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Zoeterwoude staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zoeterwoude:

Rolgordijnen op maat maken en monteren

Ik heb 5 rolgordijnen van praxis deco mode gekocht. En wil ze Graag op maat laten maken en laten plaatsen. Het zijn er 4 van 90 cm en 1 van 160 cm. Ze moeten in de breedte ingekort worden. Wat zouden de kosten daarvoor zijn?

Reparatie zonwering veranda

Een kabel van onze zonwering boven de glazen veranda is gebroken waardoor deze niet meer reageert op afstandsbediening. Twee schermen die met 1 motor bediend worden. Beide schermen zijn 5 meter breed. Een van de schermen bleef hangen en gaat niet meer in. Het andere scherm wel maar daar hangt een kabel slap. De veranda is goed bereikbaar en kan op gelopen worden.

Plaatsen zonnescherm

Het plaatsen van een zonnescherm van ongeveer 5.30 meter breed op de begane grond. Ik weet nog niet of het een handmatig of elektrisch zonnescherm wordt. Waarschijnlijk een handmatig zonnescherm.

Slopen garage en schuur en grond bouwrijp maken

Slopen van bestaande garage 4,5 x 7 meter en hiertegenaan gebouwde schuur 3,5 x 3,5 meter. Hout met gemetseld trasraam op betonnen fundering, buitenzijde voorzien van stalen gevelbeplating, dak asbesthoudende golfplaat, vloer garage betontegels 50x50cm, schuur 30x30cm. Afgraven grond voor nieuwe garage (t.p.v. oude garage) 5,75 x 7 meter 0,45 meter diep, tpv vorstrand 0,8 meter diep, aanvullen met 0,3 meter getrild zandbed. Gat van fundering schuur dichten met vrijgekomen grond. Materialen en rest grond afvoeren. Sloopvergunning en asbestinventarisatierapport A aanwezig. (risicoklasse 2)

het uitbreiden van een balkon over het ...

het uitbreiden van een balkon over het dak van een schuur. Schuur is ongeer 3.5 bij 6 meter.

woning vanuit casco opbouwen.Inclusief ...

woning vanuit casco opbouwen.Inclusief afwerking.