Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor plaatsen van 7 lamellen gordijnen in 7 kozijnen:

Plaatsen van 7 lamellen gordijnen in 7 kozijnen

Wat kost het plaatsen van 2x lamellengordijnen maat± 3230 breed bij 2350 mm lang Verder 4x lamellen gordijnen 1480 mm lang en 1280 mm breed 1x lamellen gordijn 1500 mm lang en 1280 breed
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van 7 lamellen gordijnen in 7 kozijnen uit heel Nederland:

Eiken lamellen parket leggen op drie verdiepingen

Ik zoek met spoed een ervaren parketlegger die gespecialiseerd is met het leggen van houten lamellen parket. Details: 120 m2, 30 cm breed, 18 mm dik. Verlijmen op de betonnen ondergrond. Drie verdiepingen. Afwerken met aluminium-strips en dorpels, muur plinten plaatsen. Termijn vanaf vandaag tot 13 februari. (14/02 verhuizen). Haastklus wegens ziekte. Al het materiaal is aanwezig behalve kit om de plinten te plakken. Mijn wens is om iemand met flinke ervaring met houten parket leggen te vinden.

Pergola met lamellen plaatsen

Wij willen graag in onze tuin een plek creëren voor onze lounge set en hier een houten pergola met lamellen dak plaatsen. De afmeting is ca 500 cm breed en 350 cm diep (exacte afmeting nader af te stemmen). Graag zou ik een offerte willen hebben voor het maken en plaatsen van een dergelijke pergola. In welk type overkapping heb je interesse? Vrijstaande terrasoverkapping In welke stijl heb je interesse? Landelijk In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? Hout Welk type dak overweeg je op de overkapping? Dak met open klapbare lamellen Het oude materiaal ook graag verwijderen en afvoeren.

Lamellen overkapping plaatsen

Open en dicht te zetten lamellen overkapping van 8 bij 4 meter te plaatsen op bestaande betonnen kolommen ter vervanging van pergola .. in antraciet , lichtgrijs of donkerbruine kleur.

Terras overkapping plaatsen

Ik wil een lamellen terrasoverkapping van douglas hout laten plaatsen van 6 bij 2 meter. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervan zijn.

Terrasoverkapping leveren en plaatsen

Ik wil graag een terrasoverkapping met elektrische lamellen tegen een blinde muur. Grootte ca 3,5 x 3,5 m. Voorkeur materiaal gaat uit naar aluminium.

Lamellen plaatsen

Ik wil graag een nieuw lamellensysteem laten aanbrengen. Ca 250 bij 250 cm breedte x hoogte. Wellicht moet er wat versteld worden aan het bij praxis aan te schaffen systeem. Wellicht lamellen iets korter of systeem iets smaller. Graag zie ik hiervoor een offerte tegemoet.

Pergola plaatsen

In onze vrij kleine tuin zouden wij een mogelijkheid willen creëren om onze tuinset onder een houtenoverkapping te plaatsten. Deze zal ongeveer 3 bij 3 meter moeten worden met bijvoorbeeld ene lamellen dak om zo een open gevoel te behouden.

Lamellen inkorten en plaatsen

Ik wil graag lamellen op maat laten maken en laten ophangen. Het gaat om 2 stuks van 2.50 meter breed en 1 meter breed. Die van 1 meter breed moet ook iets korter gemaakt worden.

Warmtepomp plaatsen

Wij zoeken een installateur die een inverter warmtepomp kan installeren bij ons zwembad van 55 kuub. Het bad wordt nu alleen verwarmd door een lamellen afdek met zonnepanelen.

Lamellenhor op maat maken en monteren

ik wil een lamellen hor van 175 breed en 277 cm hoog boven mijn schuifdeur laten plaatsen.

Partners

Partners van Casius