Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor radiatorbekleding in de woonkamer monteren:

Radiatorbekleding in de woonkamer monteren

Ik zoek een timmerman die een houten radiator bekasting/bekleding kan monteren om mijn radiator heen. Het materiaal is reeds aangekocht.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor radiatorbekleding in de woonkamer monteren uit heel Nederland:

Bekleden van radiatoren

In de woonkamer voor 3 radiatoren Sentimo radiatorbekleding inmeten.

Radiatorbekleding met vensterbank plaatsen

Leveren/plaatsen van radiatorbekleding/vensterbanken in keuken en woonkamer (op korte termijn).

Radiatorombouw en overkapping maken

Ik wil graag een radiatorbekleding in elkaar hebben gezet in de woonkamer en gang, dit moet om twee radiatoren worden gemaakt. Daarnaast wil ik een overkapping in de tuin laten maken die tussen twee schuren moet plaatsvinden aangezien de grond bij ons zakt en het niet met palen in de grond gezet kan worden. De overkapping moet ongeveer 3 bij 4 worden.

Radiatorbekleding plaatsen

Wij willen in onze woonkamer de radiator van de verwarming laten bekleden. Hiervoor hebben we de Radiatorbekleding 'Chester' inclusief vensterbank gekocht bij Gamma (Egelantier 2, 6163 RB Geleen). De twee radiatoren, die bekleed moeten worden, zijn samen met enige uitloop 4,55 meter lang. Wij vragen een deskundig iemand die deze montage in overleg met ons kan uitvoeren, waarbij er maatwerk moet worden verricht. De bestelde materialen komen naar verwachting rondom 14 juli binnen bij Gamma en worden bij ons bezorgd op woensdag 19 of vrijdag 21 juli. Het is mogelijk dat deze klus wordt uitgebreid met het ophangen van raam-jaloezieën (vier stuks) over een lengte van circa 5,50 meter.

Radiatoren in de huiskamer vervangen

Wij hebben in onze woonkamer 3 oude radiatoren met daaromheen radiatorbekleding. We willen de radiatoren laten vervangen door standaard radiatoren met dezelfde maat, zodat de radiatorbekleding gehandhaafd kan blijven. We laten de klus hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Klussen in huis

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren. Ik wil 2 radiatoren in de woonkamer laten voorzien van radiatorbekleding. Verder wil ik een muur laten behangen en een gordijn laten ophangen. Ik zal de materialen hiervoor zelf aanschaffen bij Gamma. Ik ontvang graag een offerte.

Radiatorbekleding aanbrengen

Ik wil graag radiator bekleding laten aanbrengen op een radiator in de woonkamer en slaapkamer. Het gaat om de afmetingen 410 x 50 centimeter en 300 x 70 centimeter.

Radiatorbekleding plaatsen

Ik laat graag zo spoedig mogelijk (het liefst binnen 1 week) het 2 radiatorbekledingen plaatsen voor radiators in de woonkamer. Het zijn 2 radiators op 2 plekken in de woonkamer. Eind week 16 vindt de verhuizing plaats en graag zou ik voor die tijd willen dat de plaatsing van de houten radiatorbekledingen heeft plaatsgevonden. Het liefste zo snel mogelijk contact hierover, zodat wij de opdracht kunnen laten uitvoeren.

Vensterbank verbreden en radiatorbekleding maken

Ik wil de vensterbank in mijn woonkamer laten verbreden. Er ligt nu een stenen vensterbank van 20 cm, waarop ik een MDF vensterbank van 30 cm wil laten plaatsen. Daarna wil ik over de hele breedte van mijn kamer, van muur tot muur 325 cm, een radiatorbekleding laten plaatsen. Ik denk dan aan een MDF bekleding met webbing of met decorpanelen. De hoogte tot de vensterbank is ongeveer 62 cm. Graag laat ik alles hier goed opmeten. Ik bespreek dan graag de mogelijkheden en de materiaalkeuze.

Radiatorbekleding, vensterbank en binnendeuren monteren

Ik wil graag een radiatorombouw laten plaatsen in de slaap- en woonkamer. Daarnaast wilde ik graag drie binnendeuren in de woning laten plaatsen: - 1 binnendeur met raamwerk van de hal naar de woonkamer; - 1 binnendeur van de woon- naar de slaapkamer; - 1 binnendeur van de bad- naar de slaapkamer met matte lichtdoorlatende panelen. Aangezien er vanaf woensdag 3 juni 2015 tapijt wordt gelegd in mijn woning wilde ik bovenstaande werkzaamheden na deze datum willen laten plaatsvinden. Graag ontvang ik van Karwei een offerte voor bovenstaande werkzaamheden gesplitst in arbeidsloon en materiaalkosten.