Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor dorpel buitendeur vervangen:

Dorpel buitendeur vervangen

Dorpel van de buitendeur vervangen.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dorpel buitendeur vervangen uit heel Nederland:

Stenen dorpel van buitendeur vervangen

Wij hebben een jaren '30 woning, de dorpel moet na aanleiding van een bouwkundig rapport vervangen worden, zodat er minder/geen vocht/water van buiten naar binnenkomt. Het betreft een VvE waar waarschijnlijk bij 2 maar mogelijk 3 woningen de dorpels vervangen moeten worden.

Dorpel buitendeur vervangen

Door beschadiging wil ik graag de stenen dorpel (circa 2 meter) onder de voordeur vervangen.

Onderdorpel buitendeur vervangen door natuurstenen dorpel

Ik wil graag de onderdorpel van mijn schuurdeur laten vervangen door een hardstenen dorpel. De stijlen zijn nog niet aangetast.

Hardhouten buitendeur repareren of vervangen

Mijn buitendeur sluit niet meer goed af. De onderkant is niet recht of de dorpel is verzakt. De wind waait inmiddels door een gat onder de deur door.

Houten dorpel deurkozijn vervangen

De houten dorpel van het kozijn onder onze buitendeur is rot en moet vervangen worden en wellicht ook (delen van) het deurkozijn. Ik wil graag advies en offerte ontvangen over een nieuwe houten en/of natuursteen dorpel. De dorpel is ongeveer 120 cm breed. Graag even komen kijken en advies met offerte uitbrengen.

Dorpel vervangen onder buitendeur

Verrotte dorpel vervangen onder buitendeur van ca. 90 cm breed. Hardhouten dorpel (l x b x h = 90 x 12 x 7 cm). Graag ook wit schilderen.

Dorpel van buitendeur vervangen

De voordeur dorpel heeft geen goede ondersteuning gehad. De dorpel is nu gebroken en op een andere plek begint hij nu ook scheuren. De werkzaamheden moeten op een maandag gaan plaatsvinden. De klant staat open voor een totale vervanging, maar wil wel eerst kijken of een simpele reparatie niet al genoeg is.

Houten deurdorpel vervangen

De houten dorpel onder onze buitendeur achter moet vervangen worden. Ik wil graag advies en offerte ontvangen over een nieuwe houten en/of natuursteen dorpel. Dorpel is ongeveer 120 cm breed. Ik zoek iemand die langs kan komen om te kijken en te offreren.

Voordeur installeren

Wij willen een nieuwe dorpel en een nieuwe buitendeur, welke wij beide zelf kopen, laten plaatsen door een vakman.

Dorpel van buitendeur vervangen

Omdat onze nieuwe vloer dikker is dan de oude vloer hebben wij een klein stukje van de voordeur moet afzagen. Hierdoor is er een kier onstaan tussen de dorpel en de voordeur waardoor er tocht en kou doorheen komt. Momenteel hebben wij een hardstenen dorpel, maar als dit wordt vervangen voor hout is dat ook in orde.