Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Zoetermeer of directe omgeving.

2589 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre bouwen, parkeerkelder met hellingbaan verbouwen, 12 trappenhuizen renoveren in vve complex, frans balkon en (draaikiep)ramen realiseren, nieuw plafond plaatsen, klussen in huis, lampen plaatsen en muur bouwen in kamer + schilderen + electra, bekisting maken, plafond isoleren tegen geluid, het spackspuiten van de begane grond en eerste verdieping, pergola aanbouwen met raamwerk, tuin aanleggen, overkapping plaatsen, renovation works, badkamer onderdelen plaatsten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zoetermeer:

3 deuren monteren en 40 meter plinten leggen

Ik wil 3 deuren laten opmeten en bij levering laten monteren/ afhangen. Het betreft 3 deuren: 1 Cando ( van de praxis ) deur en 2 printdeuren ( 1 tussendeur van de woonkamer naar de gang, 1 toiletdeur en 1 deur van de woonkamer naar de voorraadkast). Tevens wil ik mijn plinten in de keuken, (via uitzagen wandpaneel) en plinten woonkamer en gang laten zetten. Plinten ongeveer 35 a 40 meter en 15 centimeter hoog. Ik heb een idee om een meubelpaneel op 15 cm hoog laten zagen voor in de keuken. En andere plinten zijn naar huiskamer en de gang.

Gordijnrails ophangen

We hebben 9 jaloezie hout gordijnen gekocht van 100 x 75 cm. De bijbehorende rails pakt deze gordijnen niet, wij zijn opzoek naar iemand die een nieuwe rails kan plaatsen en de gordijnen kan ophangen.

Airco unit plaatsen

Ik wil graag 2x een airco split unit laten plaatsen. In ieder geval 1 slaapkamer (1e verdieping) en woonkamer (BG). Optioneel: afhankelijk van prijs en commercieel aanbod nog een 3e split unit in slaapkamer op de eerste verdieping. Graag prijs inclusief airco units + installatie en prijs enkel installatie. De airco units koop ik zelf. Goed bereikbaar.

Douchewand/cabine assembleren

Ik wil graag een douchecabine zo snel mogelijk laten assembleren.

Plafond ventilator monteren

Het in elkaar zetten van een plafond ventilator en het ophangen hiervan.

Ophangsysteem schilderijen monteren

Het gaat om het monteren van het het ophangsysteem voor schilderijen (Duraline). 1 wand van ca 6 meter 1 wand van ca 4 meter 1 wand van ca 1,5 meter De wanden zijn pas gestuckt en geverfd, ik weet niet of dat nog van belang is.

Boomstronk verwijderen met stobbenfrees

Ik wil een boomstronk van rond ca. 50 cm verwijderen (Stobbenfrees). En gelijk maken met maaiveld.

Ventilatieroosters vervangen

Wij hebben 2 ventilatieroosters die niet meer open of dicht kunnen. Worden volgens vakman niet meer gemaakt, zie ook bijlage. Kunnen deze vervangen worden door andere?

Ligbad plaatsen

Ik wil graag een ligbad laten plaatsen in mijn nieuwe huurwoning waarvan ik 24 mei de sleutel krijg. Ik heb hiervoor toestemming van de verhuurder. De afmeting van de badkamer is 2.09 x 2.10 (l x b) en op dit moment is er alleen een douchehoek van 90 x 90 cm, tegels zijn enigszins verlaagd. Breedte tot de deur is 1.00 m. Ik zou graag het Allibert Ligbad Essina2 180 x 80 cm willen aanschaffen (met keuzekorting van 25%, geldig tm 5 mei) en de Aquavive badwand Lipari chroom 80 cm. Omdat ik maar 1 week heb vanaf het moment dat ik de sleutel krijg tot het moment van verhuizing zou ik het liefst in die periode de werkzaamheden laten uitvoeren (tussen 24 en 31 mei). Ik hoop dat dit kan en hoor heel graag wat de kosten zouden zijn!

Pergola plaatsen

Ik wil graag een pergola aan huis plaatsen. Ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn, en dit bespreek ik graag nog even met de hovenier.

Ophangen terrasscherm/zonwering optima met motor

Ik wil een terrasscherm optima 4,50 meter breed en uitval 2,5 meter of 3 meter laten ophangen. Ik wil het liefst dat eerst iemand komt kijken omdat ik een buitendeur heb die naar buiten opengaat. Ik wil dan weten of dit geen probleem oplevert m.b.t hoogte etc.

Kunstgrasmat op terras

Ik wil graag een kunststof grasmat op mijn dakterras laten leggen. Ongeveer 24 m2. Tevens afvoer oude houten vloer.

Laminaat leggen

Ik wil graag dat er laminaat in mijn woning gelegd wordt, het betreft ongeveer 55 vierkante meter. Er moeten ook plinten gelegd worden. Het hele huis staat leeg. Laminaat regel ik zelf.

Trap renoveren

Wil mijn trap laten vernieuwen. De treden zijn versleten. Ik wil nieuwe bekleding aanbrengen, het liefst van JW. De trapleuning moet ook vernieuwd worden. De profielen moeten ook vervangen worden. Kan ik hier een offerte voor ontvangen?

Vloer renovatie door te tegelen

Ik wil graag dunne tegels over de bestaande tegels laten plaatsen. Dus een vloerrenovatie zonder hak en breekwerk. Het gaat om 45 m2. Tijdstip van handelen hangt een beetje samen met de prijs. Welke vlakken wil je laten betegelen? Vloeren Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 45 a 50 m2 Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? Woonvloer / interieurtoepassing

Toiletkraan vervangen

Het demonteren van de oude kraan en het monteren van de Costa Trend van Grohe.

Badkamer opknappen

Ik wil een badkamer douchewand plaatsen, toilet installeren en badkamermeubel plaatsen. Ik twijfel tussen het type toilet en zou aan de hand van de prijs een keuze willen maken. Ik wil de mogelijkheden weten.

Schuifdeuren monteren

Ik wil schuifdeuren met rails laten monteren in mijn huis. Het betreft een railset (2 sporen) en schuifdeuren 3 stuks (afmeting 917 x 2429 mm).

Rolgordijnen ophangen

Ik heb 2 velux rolgordijnen op te hangen op zolder en 1 gewoon rolgordijn in de keuken (op de dag).

Anti inbraak strips plaatsen

Ik wil graag anti inbraak secu-strips laten plaatsen/bevestigen op de voordeur.

Afvoerkanaal in keuken plaatsen

Ik ben op zoek naar een keukenspecialist die een afvoerkanaal in de keuken kan plaatsen ten behoeve van afzuiging. Het kanaal dient in een spouwmuur geplaatst te worden.

Traprenovatie

Ik wil twee trappen laten renoveren met JeWe traptreden. Het gaat om twee dichte trappen met elk denk ik 12-13 treden.

Stuc werk

Ik zou graag een wand willen laten stucen. Het gaat om een rechte wand en een hoek. Het is een stuk van 20 m²

Overkapping maken en schuttingdeel plaatsen

Ik wil bij de schuur aan de poortzijde een overkapping laten plaatsen. Ook een extra schuttingdeel met extra deur. Dit zodat we voor de schuur een overdekte ruimte maken waar ik mijn fiets kan zetten, zonder dat ik vanuit het huis deze kan zien (vandaar het extra schuttingdeel en extra deur) -schuttingdeel, deur en palen zijn aanwezig, oude plexiglas platen zijn ook aanwezig, maar moeten beoordeeld worden of die gebruikt kunnen worden. -nodig: bestaande palen verlengen (Zijn 180 moeten min. 2m (anders kan de schuurdeur niet meer open), afdak maken, schutting delen en deur plaatsen.

Verzameldoos elektra plafond verplaatsen

Ik zou graag de kosten willen weten voor het verplaatsen van 3 verzameldozen in de woonkamer in het plafond. Hier na zou het plafond ook gestuukt moeten worden. De oppervlakte van het plafond is ongeveer 5 bij 11 meter.