Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Zoetermeer of directe omgeving.

2511 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en in de tuin, uitvalschermen repareren of vervangen, vloerbalken vervangen/verstevigen, badkamerrenovatie uitvoeren, sloot laten uitbaggeren, garage met asbest dak slopen, spanplafond plaatsen, klussen in huis laten uitvoeren, raamdecoratie inmeten en monteren, nieuwe rolluiken en rolluik elektrisch maken, laminaat leggen en wanden behangen, screen plaatsen voor de zon, zonnescherm met knikarmen ophangen, 2 Schuifdeuren maken, elektrische rolluiken plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zoetermeer:

Luxaflex en rolgordijnen ophangen

Ik wil graag 2 luxaflex die op maat zijn gemaakt laten ophangen en 2 rolgordijnen die nog wel ingekort moeten worden laten ophangen. Alle materialen zijn binnen. De afmetingen heb ik niet maar ze zijn rond de 177 cm in breedte.

Kruipruimte voorzien van geïsoleerde deksels

Ik zal graag 2 keer een nieuwe geïsoleerde kruipruimtedeksel willen laten monteren inclusief rand. Het betreft de voor- en achterkant woning.

Montage zonnescherm op begane grond

Ik heb een 2e hands knikarm-scherm dat ik graag door een ervaren vakman op onze begane grond wil laten ophangen. Als eerste moeten er 6 gaten worden geboord en het zonnescherm met 6 grote schroeven worden vastzetten. Het zonnescherm weegt max 50 kg en is reeds aanwezig.

Pergola Wall 1 installeren

Ik wil een pergola wall 1 (317 x 309 cm) laten installeren in onze tuin. Kan ik hiervoor een offerte ontvangen en een raming van tijd wanneer dit gemonteerd zou kunnen worden?

Allerlei klussen in het huis

* Ophangen luxaflex in 2 slaapkamers * Ophangen rolgordijn woonkamer * Plaatsen plissé hor deur bij 2 opslaande deuren * Herstel zonnescherm op afstandsbediening * Vervangen op dek stopcontacten en licht schakelaars * Lampen aansluiten * Velux rol verduistering gordijnen plaatsen * Plaatsen luxaflex badkamer * Inmeten van diverse plaatsing items Goederen worden door ons zelf bij Praxis aangeschaft

Garderobekast monteren

Garderobekast (202 x 150 x 63 cm) in elkaar zetten. Materialen zijn al aanwezig. Zo snel mogelijk.

Gaas van de rolhordeur vervangen

Het gaas van mijn rolhordeur is kapot en moet vervangen worden. Het betreft een rolhordeur voor een schuifpui. De dagmaat is circa 2.5 m hoog en circa. 1.15 m breed. De rolhordeur is aan de buitenkant gemonteerd. Materialen voor de vakman.

Hordeur plaatsen

Het betreft een plissé hordeur met een standaard maat van maximaal 100 bij 229 cm. op maat maken voor een deur met binnen afmetingen van 80 bij 210 cm. en plaatsen op het kozijn.

Plafondventilator monteren

Plafondventilator monteren en ophangen. De ventilator is al aangeschaft. Er moeten gaten geboord worden, trap is aanwezig.

Laminaat leggen, douchedeur en warmte element plaatsen

Ik wil graag laminaat laten leggen van ongeveer 50 m2, een douchedeur laten plaatsen van 90 bij 180 cm en een warmte element plaatsen.

Motor van zonnescherm repareren of vervangen

Ik wil mijn buis moter laten vervangen of repareren

Hordeur van Bruynzeel plaatsen

Ik wil bij de plaatselijke Gamma een Bruynzeel hordeur 600 kopen en laten plaatsen. Maat: 105 x 215 cm. De deur waarop deze moet worden geplaatst is 93 x 215 cm, gerekend vanaf de buitenkant van het kozijn. De deuropening is 80 x 210. Is dit de juiste hordeur en kunt u mij een vrijblijvende prijsopgave doen voor het plaatsen?

TV-standaard met soundbarbeugel monteren

Ik heb een tv-standaard met soundbar en soundbarbeugel die gemonteerd moeten worden. Er moeten schroeven, bouten en moeren vastgedraaid worden. Ook moeten er 2 grotere bouten besteld worden voor de televisie. Hoeveel kost deze klus?

Verduisterend rolgordijn monteren

Ik wil voor het raam in mijn slaapkamer een volledig verduisterend rolgordijn geplaatst in de kleurnuance van beige, bruin, taupéachtig. De afmetingen van het raam zijn breedte 155 en hoogte 164 cm. Graag ontvang ik een offerte voor het opmeten en installeren. Het raam opent naar binnen zowel kantel als draaiend.

Verduisterend rolgordijn ophalen en ophangen

Ik zou op zeer korte termijn graag voor mijn slaapkamer een goed verduisterend rolgordijn in een bruin tint geplaatst willen hebben. Zelf heb ik de maten opgemeten: 155 cm breed en 164 cm hoog. Aangezien ik ziek ben, wil ik u vragen het rolgordijn bij Gamma op te halen, op maat te maken en op te hangen.

Plinten monteren

Ik wil plinten laten leggen door een vakman. Het gaat om een oppervlak van 80 m2 dat nog met plinten belegd moet worden dus ongeveer 36 strekkende meters.

Raamdecoratie inmeten en plaatsen

Ik zoek iemand die 4 stuks rol jaloezieën op kan laten meten en laten plaatsen. Afmetingen 3 maal 900 x 1750 mm (bxl) op maat laten maken en 1 maal 600 x 1400 mm (bxl). Graag hoor ik van u.

Kattenren laten maken

Wij willen graag een kattenren laten maken tegen de achterkant van ons eengezinswoning. Een ren van 537 meter lang met deur, tussen 2 schuttingen in en een soort dakbedeking, dit laten we aan het advies van de klusman/vrouw afhangen. Materiaal aluminium of hout ligt er aan wat is goedkoper en /of duurzamer is.

Zonnescherm verhuizen

Ik wil mijn zonwering met knikarm laten demonteren en op nieuw adres laten monteren. (4 meter lang).

Verosol plissé zonwering repareren

De koorden van 3 stuks Verosol plissé duo zonweringen zijn gebroken. Het betreft 2 koorden per gat, omdat beneden deel voor daglicht is en boven deel voor de nacht is. Breedte: 2 stuks van 1,40 mt. En 1 stuk van 1,25 mt. Hoogte 2,50 mt.

Klussen in huis

Hi, I would like to have the following done in my house: I have 3 kapstok (cloth hanger) which i would like to fix on the wall. I have 4 paintings which I would like to hang on the wall. I have to hang a curtain (gordijn rails and roedes are already present). I have to hang another curtain in which there is no gordijn rails. I have a small pipe in bathroom basin which is loose and it has to be tightened. Could you please let me know the price for the above work?

TV ophangen

Een flatscreen TV ophangen aan een betonnen muur.

Offerte voor gevolgschade lekkage

Er is lekkage geweest in het bad in verband met een scheur. Deze moet vervangen worden en vervolgens moet de hal onder het bad geverfd worden. Het gaat om een hal van ongeveer 6 m2. Ik kan nog foto's via de mail sturen.

Klus in badkamer

Een wasbak opnieuw monteren. De kraan zit er al op.

Muur dichtmaken en stuken

Ik wil een opening in een muur waar ooit een kast in heeft gezeten laten dichtmaken. De opening is ca 1.20 breed en 1.80 hoog. Ook wil ik de muur dan laten stucen.