Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Zoetermeer of directe omgeving.

2599 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, jeu de boulesbaan aanleggen, onderhoud aan 4 appartementen, zolder renovatie, diverse klussen in en om het huis, drie palen voor terrasoverkapping, renovatie woning, isoleren van de zolder en het leggen van laminaat, verzakt tuinhuis opkrikken en rechtzetten, harmonicadeuren plaatsen, kelderbouw onder bestaande woning, vloer aanleggen, terras vergroten en plaatsen van een hydroblob of infiltratieput, glazen schuifdeur leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zoetermeer:

Plaatsen van 7 lamellen gordijnen in 7 kozijnen

Wat kost het plaatsen van 2x lamellengordijnen maat± 3230 breed bij 2350 mm lang Verder 4x lamellen gordijnen 1480 mm lang en 1280 mm breed 1x lamellen gordijn 1500 mm lang en 1280 breed

Realiseren van een serre

Gaat om een rijtjeshuis, breedte huis 5,22m. Tuin waar ik de serre wil is ongeveer 10m diep. Graag advies over mogelijkheden, maximale grootte, etc. In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? Aluminium, PVC (kunststof) In welke stijl heb je interesse? Modern Is er een vergunning nodig? Ik weet het niet Oppervlakte serre in overleg met vakman

Toiletpot vervangen

Vervangen/installeren van een nieuwe duo set toiletpot. De oude pot moet eerst nog wel verwijdert worden.

Trapleuningen plaatsen

Ik wil trapleuningen laten plaatsen bij de beneden en boventrap. Beneden: 1 leuning van 140 cm en 1 van 270 cm Boven: 1 van 120 cm, 1 van 220 cm en van 100 cm Materiaal is RVS-look. Er zijn al trapleuningen aanwezig die vervangen zullen worden door nieuwe.

Het vervangen van alle kitranden in een badkamer

Ik zoek een badkamerspecialist voor het vervangen van alle kitranden in mijn badkamer. Dit moet gebeuren bij de douchebak en badkuip.

Badkamer renoveren

We willen een bad laten plaatsen op de plek waar nu de douche is. Hierbij willen we nieuwe tegels op de vloer ( 6 a 9 m2 ). We willen ook een nieuw gootsteenmeubel laten ophangen/ plaatsen. Graag hert oude materiaal afvoeren en slopen door de vakman.

8 Opbergplanken in een bijkeuken realiseren

Ik zoek een klusbedrijf die in een soort van bijkeuken van 160 bij 110 bij 300 cm 8 planken kan hangen aan de muur. Dit moet dienen als opbergruimte. Ik zie graag 8 planken van 160 bij 40 cm in deze ruimte opgehangen worden.

Metalen kozijnen vervangen door Houtenkozijnen

Ik zoek iemand voor het dicht metselen van mijn bovenlicht, metalen kozijnen vervangen en nieuwe deuren plaatsen. Het oude materiaal voer ik zelf af en het nieuw materiaal schaf ik zelf aan.

Plaatsen van twee losse schuifdeuren

Graag wil ik een offerte opvragen voor een glazen schuifdeur. Het gaat om een beneden tweekamerwoning (bouwjaar 2005), de deur naar de slaapkamer. De huidige deur is 95 cm breed. De gewenste grootte is ongeveer 95/100 cm breed, 265 hoog (zonder rails op de vloer). Daarnaast wil ik ook een schuifdeur in de keuken realiseren. Welke deurvormen zijn gewenst? Schuifdeur Om hoeveel deuren gaat het? 2

Schuifpuiwieltjes vervangen

De wieltjes van mijn Aluminium schuifpui ca 1 m (breedte) en 2 m (hoog) vervangen merk: brandt eland.

3 deuren monteren en 40 meter plinten leggen

Ik wil 3 deuren laten opmeten en bij levering laten monteren/ afhangen. Het betreft 3 deuren: 1 Cando ( van de praxis ) deur en 2 printdeuren ( 1 tussendeur van de woonkamer naar de gang, 1 toiletdeur en 1 deur van de woonkamer naar de voorraadkast). Tevens wil ik mijn plinten in de keuken, (via uitzagen wandpaneel) en plinten woonkamer en gang laten zetten. Plinten ongeveer 35 a 40 meter en 15 centimeter hoog. Ik heb een idee om een meubelpaneel op 15 cm hoog laten zagen voor in de keuken. En andere plinten zijn naar huiskamer en de gang.

Gordijnrails ophangen

We hebben 9 jaloezie hout gordijnen gekocht van 100 x 75 cm. De bijbehorende rails pakt deze gordijnen niet, wij zijn opzoek naar iemand die een nieuwe rails kan plaatsen en de gordijnen kan ophangen.

Airco unit plaatsen

Ik wil graag 2x een airco split unit laten plaatsen. In ieder geval 1 slaapkamer (1e verdieping) en woonkamer (BG). Optioneel: afhankelijk van prijs en commercieel aanbod nog een 3e split unit in slaapkamer op de eerste verdieping. Graag prijs inclusief airco units + installatie en prijs enkel installatie. De airco units koop ik zelf. Goed bereikbaar.

Douchewand/cabine assembleren

Ik wil graag een douchecabine zo snel mogelijk laten assembleren.

Plafond ventilator monteren

Het in elkaar zetten van een plafond ventilator en het ophangen hiervan.

Ophangsysteem schilderijen monteren

Het gaat om het monteren van het het ophangsysteem voor schilderijen (Duraline). 1 wand van ca 6 meter 1 wand van ca 4 meter 1 wand van ca 1,5 meter De wanden zijn pas gestuckt en geverfd, ik weet niet of dat nog van belang is.

Boomstronk verwijderen met stobbenfrees

Ik wil een boomstronk van rond ca. 50 cm verwijderen (Stobbenfrees). En gelijk maken met maaiveld.

Ventilatieroosters vervangen

Wij hebben 2 ventilatieroosters die niet meer open of dicht kunnen. Worden volgens vakman niet meer gemaakt, zie ook bijlage. Kunnen deze vervangen worden door andere?

Ligbad plaatsen

Ik wil graag een ligbad laten plaatsen in mijn nieuwe huurwoning waarvan ik 24 mei de sleutel krijg. Ik heb hiervoor toestemming van de verhuurder. De afmeting van de badkamer is 2.09 x 2.10 (l x b) en op dit moment is er alleen een douchehoek van 90 x 90 cm, tegels zijn enigszins verlaagd. Breedte tot de deur is 1.00 m. Ik zou graag het Allibert Ligbad Essina2 180 x 80 cm willen aanschaffen (met keuzekorting van 25%, geldig tm 5 mei) en de Aquavive badwand Lipari chroom 80 cm. Omdat ik maar 1 week heb vanaf het moment dat ik de sleutel krijg tot het moment van verhuizing zou ik het liefst in die periode de werkzaamheden laten uitvoeren (tussen 24 en 31 mei). Ik hoop dat dit kan en hoor heel graag wat de kosten zouden zijn!

Pergola plaatsen

Ik wil graag een pergola aan huis plaatsen. Ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn, en dit bespreek ik graag nog even met de hovenier.

Ophangen terrasscherm/zonwering optima met motor

Ik wil een terrasscherm optima 4,50 meter breed en uitval 2,5 meter of 3 meter laten ophangen. Ik wil het liefst dat eerst iemand komt kijken omdat ik een buitendeur heb die naar buiten opengaat. Ik wil dan weten of dit geen probleem oplevert m.b.t hoogte etc.

Kunstgrasmat op terras

Ik wil graag een kunststof grasmat op mijn dakterras laten leggen. Ongeveer 24 m2. Tevens afvoer oude houten vloer.

Laminaat leggen

Ik wil graag dat er laminaat in mijn woning gelegd wordt, het betreft ongeveer 55 vierkante meter. Er moeten ook plinten gelegd worden. Het hele huis staat leeg. Laminaat regel ik zelf.

Trap renoveren

Wil mijn trap laten vernieuwen. De treden zijn versleten. Ik wil nieuwe bekleding aanbrengen, het liefst van JW. De trapleuning moet ook vernieuwd worden. De profielen moeten ook vervangen worden. Kan ik hier een offerte voor ontvangen?

Vloer renovatie door te tegelen

Ik wil graag dunne tegels over de bestaande tegels laten plaatsen. Dus een vloerrenovatie zonder hak en breekwerk. Het gaat om 45 m2. Tijdstip van handelen hangt een beetje samen met de prijs. Welke vlakken wil je laten betegelen? Vloeren Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 45 a 50 m2 Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? Woonvloer / interieurtoepassing