Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Zoetermeer of directe omgeving.

2615 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dakopbouw, renovatie badkamer en toiletruimte, inclusief isoleren, aluminium serre plaatsen, plavuizen leggen en buitenkant lift schilderen in appartementencomplex, zolder verbouwing: plaatsen inloopdouche, leiding- en elektra aanpassen en wanden plaatsen, badkamer betegelen, stucen, elektra klus, tuinaanleg, badkamer indeling wijzigen, tegelen, nieuw sanitair en buitendeur plaatsen, fietsenhok bouwen, fruitboom verwijderen en bestraten, damwand plaatsen voor een kelder, complete badkamerrenovatie: inloopdouche, wastafel, badkamermeubel, toilet en betonstuc, lekkend raam en vensterbank vervangen, en een beschimmeld muurtje behandelen of vervangen, woonkamer / Keuken renoveren, ontwerpen en (deels) herinrichten van ruime tuin, verlaagd plafond zolder realiseren en lamp monteren, stucwerk, deuropening dichten, elektrische vloerverwarming en pvc leggen, draagbalk plaatsen, vloer betegelen, stucwerk en plafond vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zoetermeer:

Tuinverlichting plaatsen en aansluiten

Graag willen we onze oude tuinverlichting vervangen door Philips Hue Lucca tuinverlichting. Momenteel 4 grondlampen en 1 wandlamp 230V. We willen nu 6 grondlampen en 1 wandlamp laten plaatsen en aansluiten.

Close in boiler vervangen en installeren

Close in boiler in de keuken is oud en aan vervanging toe. Het civon lekt. Graag zouden we de oude weghalen en een nieuwe plaatsen. Het gaat om ongeveer 10L. Wil gewoon een goede optie.

Dak en wanden vervangen inclusief asbest verwijderen van een stal

We hebben een inventarisatie laten doen en er zit asbest in het dak en de muur van onze stal. Namelijk: dakbedekking, 1 x 45,89 m risicoklasse 2, golfplaten wandafwerking: 1 x 22,08 m risico klasse 2, golfplaten De stal staat op dit moment leeg. We zijn geïnteresseerd om de asbest houdende golfplaten te laten verwijderen en een nieuw wandafwerking en dakbedekking te laten plaatsen. De locatie is goed toegankelijk om de klus uit te voeren.

drempel buitendeur vervangen

Ik wil graag mijn huidige houten buitendrempel vervangen voor een hardstenen drempel.

Gelamineerde houten werkblad op maat zagen

Wij hebben twee gelamineerde werkbladen van ikea die op maat gezaagd moeten worden. 1 voor op een keuken kastje van 80 breed en 45 diep en een als aanrechtblad. Beide bladen moeten aan 1 zijde in de breedte en 1 keer in de lengte recht gezaagd worden. In het langere gedeelte ook graag een kraangat en wasbakgat.

Knikarmscherm demonteren en monteren

Ik ben opzoek naar een vakman die voor mij een offerte kan opstellen voor: 1) Demontage van mijn huidige knikarmscherm van muur en meenemen. 2) Monteren van een nieuw knikarmscherm van 500 x 250 cm aan muur.

Trapkast en zo

Dit gaat over het Duraline F-wandsysteem in de trapkast. Wij hebben inmiddels alle materialen (incl. rails, planken, dragers) gekocht. Alle planken zijn ook op maat gezaagd. Ik heb ook het ontwerp toegevoegd als referentie. Daarnaast een gordijnrail plaatsen. Wij hebben de gordijnen al thuis en wij gaan binnenkort ook de rail kopen. De breedte van de kamer is 2.2 meter. Een derde klusje is om twee Ikea spiegels op te hangen. Eentje in de slaapkamer, eentje in de hal. Eenvoudige werk maar wij hebben niet het juiste gereedschap.

Laminaat leggen + verwijderen

Graag laat ik na een lekkage mijn laminaat opnieuw leggen. Het gaat om 2 m2. graag het oude laminaat weghalen en nieuwe laminaat plaatsen. Ik voer het zelf af. Graag een prijsindicatie zodat ik weet hoeveel het mij ongeveer gaat kosten.

Stroom van buitenlamp naar beveiligingscamera verlegen + beveiligingscamera bevestigen

Ik wil graag mijn beveiligingscamera die op het netstroom aangesloten moet worden, op dezelfde stroomschakel verbinden als de buitenlamp. Dit houdt in dat de stroom van de buitenlamp verlengd (ongeveer 2-3 m) zou moeten worden naar de beveiligingscamera. De lamp altijd met de schakelaar aan laten en dan een Philips Hue GU10 Ledfitting in de lamp. Op deze manier staat ook de stroom aan van de beveiligingscamera. Is het mogelijk dat u direct de beveiligingscamera bevestigd? Daarvoor zou de elektriciteitskabel door de muur getrokken moeten worden.

Overzetplinten laten plaatsen

Wij willen graag in de woonkamer en keuken ( is 1 ruimte) graag overzetplinten laten plaatsen. Plinten zijn binnen, en deze willen wij niet gelijmd hebben. Is 24 meter aan plinten. Wij ontvangen graag een offerte.

Binnendeuren schilderen

Ik wil 4 deuren laten schuren binnen en daarna lakken plus posten. Het zijn 4 houten binnendeuren en ouderwetse modellen, niet tot aan het plafond. Ze zijn ongeveer 2.20 m bij 90 cm. Het zijn opdekdeuren Graag een aparte prijs voor de materialen.

Keramische tegel van Praxis leggen in veranda

Ik wil graag voor 17,5 m2 een keramische vloertegel incl voegen laten leggen door u. Tegel is 9 mm dik en komt op een betonnen vloer te liggen in een overkapte veranda. Graag hoor ik wat de kosten zijn voor het mooi en strak leggen van de vloer.

Plaatsen van 7 lamellen gordijnen in 7 kozijnen

Wat kost het plaatsen van 2x lamellengordijnen maat± 3230 breed bij 2350 mm lang Verder 4x lamellen gordijnen 1480 mm lang en 1280 mm breed 1x lamellen gordijn 1500 mm lang en 1280 breed

Realiseren van een serre

Gaat om een rijtjeshuis, breedte huis 5,22m. Tuin waar ik de serre wil is ongeveer 10m diep. Graag advies over mogelijkheden, maximale grootte, etc. In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? Aluminium, PVC (kunststof) In welke stijl heb je interesse? Modern Is er een vergunning nodig? Ik weet het niet Oppervlakte serre in overleg met vakman

Toiletpot vervangen

Vervangen/installeren van een nieuwe duo set toiletpot. De oude pot moet eerst nog wel verwijdert worden.

Trapleuningen plaatsen

Ik wil trapleuningen laten plaatsen bij de beneden en boventrap. Beneden: 1 leuning van 140 cm en 1 van 270 cm Boven: 1 van 120 cm, 1 van 220 cm en van 100 cm Materiaal is RVS-look. Er zijn al trapleuningen aanwezig die vervangen zullen worden door nieuwe.

Het vervangen van alle kitranden in een badkamer

Ik zoek een badkamerspecialist voor het vervangen van alle kitranden in mijn badkamer. Dit moet gebeuren bij de douchebak en badkuip.

Badkamer renoveren

We willen een bad laten plaatsen op de plek waar nu de douche is. Hierbij willen we nieuwe tegels op de vloer ( 6 a 9 m2 ). We willen ook een nieuw gootsteenmeubel laten ophangen/ plaatsen. Graag hert oude materiaal afvoeren en slopen door de vakman.

8 Opbergplanken in een bijkeuken realiseren

Ik zoek een klusbedrijf die in een soort van bijkeuken van 160 bij 110 bij 300 cm 8 planken kan hangen aan de muur. Dit moet dienen als opbergruimte. Ik zie graag 8 planken van 160 bij 40 cm in deze ruimte opgehangen worden.

Metalen kozijnen vervangen door Houtenkozijnen

Ik zoek iemand voor het dicht metselen van mijn bovenlicht, metalen kozijnen vervangen en nieuwe deuren plaatsen. Het oude materiaal voer ik zelf af en het nieuw materiaal schaf ik zelf aan.

Plaatsen van twee losse schuifdeuren

Graag wil ik een offerte opvragen voor een glazen schuifdeur. Het gaat om een beneden tweekamerwoning (bouwjaar 2005), de deur naar de slaapkamer. De huidige deur is 95 cm breed. De gewenste grootte is ongeveer 95/100 cm breed, 265 hoog (zonder rails op de vloer). Daarnaast wil ik ook een schuifdeur in de keuken realiseren. Welke deurvormen zijn gewenst? Schuifdeur Om hoeveel deuren gaat het? 2

Schuifpuiwieltjes vervangen

De wieltjes van mijn Aluminium schuifpui ca 1 m (breedte) en 2 m (hoog) vervangen merk: brandt eland.

3 deuren monteren en 40 meter plinten leggen

Ik wil 3 deuren laten opmeten en bij levering laten monteren/ afhangen. Het betreft 3 deuren: 1 Cando ( van de praxis ) deur en 2 printdeuren ( 1 tussendeur van de woonkamer naar de gang, 1 toiletdeur en 1 deur van de woonkamer naar de voorraadkast). Tevens wil ik mijn plinten in de keuken, (via uitzagen wandpaneel) en plinten woonkamer en gang laten zetten. Plinten ongeveer 35 a 40 meter en 15 centimeter hoog. Ik heb een idee om een meubelpaneel op 15 cm hoog laten zagen voor in de keuken. En andere plinten zijn naar huiskamer en de gang.

Gordijnrails ophangen

We hebben 9 jaloezie hout gordijnen gekocht van 100 x 75 cm. De bijbehorende rails pakt deze gordijnen niet, wij zijn opzoek naar iemand die een nieuwe rails kan plaatsen en de gordijnen kan ophangen.

Airco unit plaatsen

Ik wil graag 2x een airco split unit laten plaatsen. In ieder geval 1 slaapkamer (1e verdieping) en woonkamer (BG). Optioneel: afhankelijk van prijs en commercieel aanbod nog een 3e split unit in slaapkamer op de eerste verdieping. Graag prijs inclusief airco units + installatie en prijs enkel installatie. De airco units koop ik zelf. Goed bereikbaar.