Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Zoetermeer of directe omgeving.

2622 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, badkamer verbouwen, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, toiletruimte, plafond verfen, dakgoten vervangen, muur en vloer herstellen na waterschade, van bad naar douche(cabine), het tegen geluid isoleren van een wand, laminaat vloer verwijderen en opnieuw leggen, stucen woonkamer, tegelvloer leggen in nieuwbouw woning, pvc of polyester spanplafond aanbrengen badkamer/toilet met led spotjes en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zoetermeer:

Zonnescherm ophangen

Ik heb een zonnescherm gekregen en wil dat het wordt opgehangen scherm is 2,8 meter

Tegels plaatsen

Ik wil graag tegels laten plaatsen in mijn tuin voor een veranda. Hierdoor moet er beton onder de tegels zodat de schuifpui voor de schuifdeuren stevig in de grond kan staan. De tegels zijn 80x80 en deze moet op een opervlakte van 20 vierkante meter.

Zonnescherm installeren

Ik wil een zonnescherm met knikarm laten plaatsen. Hij 5 meter breed. Oude moet er af en afgevoerd worden. Het gaat gewoon om de begane grond, kan op de muur worden geinstalleerd.

Pergola met harmonicadoek laten monteren

Wij willen graag een pergola laten monteren (het liefst op betonnen poeren) van 2 bij 3 meter met een harmonicadoek ( waterafstotend ) daarin op rail. Het liefst zelf komen opmeten in onze tuin (kunnen ook foto's met afmeting sturen).

aanleg buitenkraan / tuin

Aanleg buitenkraan / tuin. Hiertoe moeten de volgende werkzaamheden worden uitgevoerd: 1) kruipruimte toegankelijk maken (plavuizen verwijderen + gat kruipruimte afdichten met "verwijderbare" plaat met plavuizen, die ik nog over heb). 2) aanleggen buitenkraan in de tuin via de kruipruimte

Zonnescherm voorzien van een motor

Zonnescherm van 3,5 meter electrisch maken of eventueel vervangen door een tweeedehands electrisch bediend scherm van 4,5 meter, mocht u hier toevallig over beschikken.

Vaatwasser aansluiten

Ik wil een vrijstaande vaatwasser in mijn keuken laten aansluiten. Er is echter geen bestaande aansluiting daarvoor, deze moet gemaakt worden.

Moederhaard schoonmaken en controleren

Wij willen graag onze moederhaard goed laten schoonmaken en controleren. Ook willen wij kijken wat de opties zijn voor een mooie ombouw. Dit graag bespreken met de vakman

Blank eikenhouten eettafel behandelen

Graag wil ik mijn blank eiken eettafel van 1 x 2.40 meter i.v.m. beschadigingen opnieuw laten schuren en daarna weer in de vernis zetten. Ik weet niet of u ter plaatse de behandelingen uitvoert of dat het mogelijk is de eettafel op te halen en in uw bedrijf op te knappen. Graag ontvang ik een offerte van de kosten.

Open trap waarop ik laminaat en antislip wil laten installeren

Ik zou graag mijn open trap willen bekleden met laminaat , het gaat om 13 treden en om de boven en achterkant, de onderkant niet. En het plaatsen van anti slip. De trap begint beneden en loopt dan wentelend naar boven 10 treden zijn groot 3 wat kleiner.

toilet en stortbak vervangen

Het is de bedoeling dat u een nieuwe stortbak en toilet gaat plaatsen, het gaat om een staand toilet. Het is de bedoeling dat u ook de huidige instalatie verwijderd en afvoert. De nieuwe installatie ga ik zelf aanschaffen.

Traprenovatie, stootborden, treden en verlichting instaleren

Ik heb de trede en stootborden al bij praxis gekocht. Ik heb iemand nodig om te inmeten op maat zagen en monteren. Inclusief verlichting die er bij hoort monteren aan de onderkant van de treden

Tuinverlichting plaatsen en aansluiten

Graag willen we onze oude tuinverlichting vervangen door Philips Hue Lucca tuinverlichting. Momenteel 4 grondlampen en 1 wandlamp 230V. We willen nu 6 grondlampen en 1 wandlamp laten plaatsen en aansluiten.

Close in boiler vervangen en installeren

Close in boiler in de keuken is oud en aan vervanging toe. Het civon lekt. Graag zouden we de oude weghalen en een nieuwe plaatsen. Het gaat om ongeveer 10L. Wil gewoon een goede optie.

Dak en wanden vervangen inclusief asbest verwijderen van een stal

We hebben een inventarisatie laten doen en er zit asbest in het dak en de muur van onze stal. Namelijk: dakbedekking, 1 x 45,89 m risicoklasse 2, golfplaten wandafwerking: 1 x 22,08 m risico klasse 2, golfplaten De stal staat op dit moment leeg. We zijn geïnteresseerd om de asbest houdende golfplaten te laten verwijderen en een nieuw wandafwerking en dakbedekking te laten plaatsen. De locatie is goed toegankelijk om de klus uit te voeren.

drempel buitendeur vervangen

Ik wil graag mijn huidige houten buitendrempel vervangen voor een hardstenen drempel.

Gelamineerde houten werkblad op maat zagen

Wij hebben twee gelamineerde werkbladen van ikea die op maat gezaagd moeten worden. 1 voor op een keuken kastje van 80 breed en 45 diep en een als aanrechtblad. Beide bladen moeten aan 1 zijde in de breedte en 1 keer in de lengte recht gezaagd worden. In het langere gedeelte ook graag een kraangat en wasbakgat.

Knikarmscherm demonteren en monteren

Ik ben opzoek naar een vakman die voor mij een offerte kan opstellen voor: 1) Demontage van mijn huidige knikarmscherm van muur en meenemen. 2) Monteren van een nieuw knikarmscherm van 500 x 250 cm aan muur.

Trapkast en zo

Dit gaat over het Duraline F-wandsysteem in de trapkast. Wij hebben inmiddels alle materialen (incl. rails, planken, dragers) gekocht. Alle planken zijn ook op maat gezaagd. Ik heb ook het ontwerp toegevoegd als referentie. Daarnaast een gordijnrail plaatsen. Wij hebben de gordijnen al thuis en wij gaan binnenkort ook de rail kopen. De breedte van de kamer is 2.2 meter. Een derde klusje is om twee Ikea spiegels op te hangen. Eentje in de slaapkamer, eentje in de hal. Eenvoudige werk maar wij hebben niet het juiste gereedschap.

Laminaat leggen + verwijderen

Graag laat ik na een lekkage mijn laminaat opnieuw leggen. Het gaat om 2 m2. graag het oude laminaat weghalen en nieuwe laminaat plaatsen. Ik voer het zelf af. Graag een prijsindicatie zodat ik weet hoeveel het mij ongeveer gaat kosten.

Stroom van buitenlamp naar beveiligingscamera verlegen + beveiligingscamera bevestigen

Ik wil graag mijn beveiligingscamera die op het netstroom aangesloten moet worden, op dezelfde stroomschakel verbinden als de buitenlamp. Dit houdt in dat de stroom van de buitenlamp verlengd (ongeveer 2-3 m) zou moeten worden naar de beveiligingscamera. De lamp altijd met de schakelaar aan laten en dan een Philips Hue GU10 Ledfitting in de lamp. Op deze manier staat ook de stroom aan van de beveiligingscamera. Is het mogelijk dat u direct de beveiligingscamera bevestigd? Daarvoor zou de elektriciteitskabel door de muur getrokken moeten worden.

Overzetplinten laten plaatsen

Wij willen graag in de woonkamer en keuken ( is 1 ruimte) graag overzetplinten laten plaatsen. Plinten zijn binnen, en deze willen wij niet gelijmd hebben. Is 24 meter aan plinten. Wij ontvangen graag een offerte.

Binnendeuren schilderen

Ik wil 4 deuren laten schuren binnen en daarna lakken plus posten. Het zijn 4 houten binnendeuren en ouderwetse modellen, niet tot aan het plafond. Ze zijn ongeveer 2.20 m bij 90 cm. Het zijn opdekdeuren Graag een aparte prijs voor de materialen.

Keramische tegel van Praxis leggen in veranda

Ik wil graag voor 17,5 m2 een keramische vloertegel incl voegen laten leggen door u. Tegel is 9 mm dik en komt op een betonnen vloer te liggen in een overkapte veranda. Graag hoor ik wat de kosten zijn voor het mooi en strak leggen van de vloer.

Plaatsen van 7 lamellen gordijnen in 7 kozijnen

Wat kost het plaatsen van 2x lamellengordijnen maat± 3230 breed bij 2350 mm lang Verder 4x lamellen gordijnen 1480 mm lang en 1280 mm breed 1x lamellen gordijn 1500 mm lang en 1280 breed