Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Zoetermeer of directe omgeving.

2559 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: drie balkons en constructie renoveren, aanbouw woning realiseren, renovatie badkamer, aanbouw aan de achterzijde van een woning realiseren, dakreparatie/renovatie in verband met lekkage, dakreparatie, hal en badkamer renovatie, complete badkamerrenovatie, complete badkamerrenovatie, tuinschermen, poort en steenkorf muur plaatsen, boren en plaatsen ventilatieroosters, asbest verwijderen en nieuwe golfplaten op carport, badkamer installeren, badkamer en toilet tegelen en opzetten, asbest eternit platen vervangen voor geïsoleerde panelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zoetermeer:

Verzameldoos elektra plafond verplaatsen

Ik zou graag de kosten willen weten voor het verplaatsen van 3 verzameldozen in de woonkamer in het plafond. Hier na zou het plafond ook gestuukt moeten worden. De oppervlakte van het plafond is ongeveer 5 bij 11 meter.

Radiatorbekleding in de woonkamer monteren

Ik zoek een timmerman die een houten radiator bekasting/bekleding kan monteren om mijn radiator heen. Het materiaal is reeds aangekocht.

Lamellen plaatsen

Van mijn lamellen is de stopper kapot. Ik kan die dus niet meer dicht doen. Graag zou ik de oude lamellen verwijderd willen hebben en nieuwe kunststof PVC lamellen ervoor laten plaatsen voor een raam van 220 bij 200 cm.

Velux rolgordijn repareren

Koordje rolgordijn is aan een kant los waardoor het gordijn ook niet meer blijft zitten

Monteren van drie tuinschermen

Monteren van 3 tuinschermen materialen zijn al bij de gamma gekocht incl. De palen en schroeven.

Horizontale houten jaloezie ophangen

Het gaat om het ophangen van nieuwe houten horizontale jaloezieën aan binnenkant van een raam in de woonkamer. Afmetingen: 2,30 meter breed x 1,80 meter hoog. Alle benodigde accessoires voor diens montage zijn aanwezig.

Zonnescherm aan plafond balkon monteren

Ik heb een zonnescherm van 4 meter die op mijn balkonplafond geplaatst moet worden. Graag wil ik een kostenplaatje voor het plaatsen van een zonnescherm.

Elektrische zonneschermen monteren

Twee screen van 198,5 x 143 cm en 217 x 143 cm monteren. Beide op de 3e etage van een hoekpand aan de straatzijde en in de tuin is een uitbouw dus u moet waarschijnlijk een hoogwerker gebruiken.

Dorpel buitendeur vervangen

Dorpel van de buitendeur vervangen.

Gaas in een Hamstra rolhordeur vervangen

Er zitten gaten in bestaande rolhor. Nieuw gaas 68 bij 140

Horren voor ramen laten plaatsen

Ik wil graag 3 horren voor de slaapkamers laten plaatsen en 2 voor dakramen op zolder. Ik heb het zelf geprobeerd op te meten maar ik vertrouw het niet helemaal. De afmetingen die ik heb zijn 45 x 94 cm, 90 x 125 cm en 108 x 110 cm. Ik wil dat het ook eerst opgemeten wordt door de vakman.

Rolgordijnen ophangen

Het betreft het ophangen van rolgordijnen met de volgende afmetingen: 1 x rolgordijn 98 x 240 cm 1 x rolgordijn 198 x 240 cm 1 x rolgordijn 248 x 240 cm

Luxaflex en rolgordijnen ophangen

Ik wil graag 2 luxaflex die op maat zijn gemaakt laten ophangen en 2 rolgordijnen die nog wel ingekort moeten worden laten ophangen. Alle materialen zijn binnen. De afmetingen heb ik niet maar ze zijn rond de 177 cm in breedte.

Kruipruimte voorzien van geïsoleerde deksels

Ik zal graag 2 keer een nieuwe geïsoleerde kruipruimtedeksel willen laten monteren inclusief rand. Het betreft de voor- en achterkant woning.

Montage zonnescherm op begane grond

Ik heb een 2e hands knikarm-scherm dat ik graag door een ervaren vakman op onze begane grond wil laten ophangen. Als eerste moeten er 6 gaten worden geboord en het zonnescherm met 6 grote schroeven worden vastzetten. Het zonnescherm weegt max 50 kg en is reeds aanwezig.

Pergola Wall 1 installeren

Ik wil een pergola wall 1 (317 x 309 cm) laten installeren in onze tuin. Kan ik hiervoor een offerte ontvangen en een raming van tijd wanneer dit gemonteerd zou kunnen worden?

Allerlei klussen in het huis

* Ophangen luxaflex in 2 slaapkamers * Ophangen rolgordijn woonkamer * Plaatsen plissé hor deur bij 2 opslaande deuren * Herstel zonnescherm op afstandsbediening * Vervangen op dek stopcontacten en licht schakelaars * Lampen aansluiten * Velux rol verduistering gordijnen plaatsen * Plaatsen luxaflex badkamer * Inmeten van diverse plaatsing items Goederen worden door ons zelf bij Praxis aangeschaft

Garderobekast monteren

Garderobekast (202 x 150 x 63 cm) in elkaar zetten. Materialen zijn al aanwezig. Zo snel mogelijk.

Gaas van de rolhordeur vervangen

Het gaas van mijn rolhordeur is kapot en moet vervangen worden. Het betreft een rolhordeur voor een schuifpui. De dagmaat is circa 2.5 m hoog en circa. 1.15 m breed. De rolhordeur is aan de buitenkant gemonteerd. Materialen voor de vakman.

Hordeur plaatsen

Het betreft een plissé hordeur met een standaard maat van maximaal 100 bij 229 cm. op maat maken voor een deur met binnen afmetingen van 80 bij 210 cm. en plaatsen op het kozijn.

Plafondventilator monteren

Plafondventilator monteren en ophangen. De ventilator is al aangeschaft. Er moeten gaten geboord worden, trap is aanwezig.

Laminaat leggen, douchedeur en warmte element plaatsen

Ik wil graag laminaat laten leggen van ongeveer 50 m2, een douchedeur laten plaatsen van 90 bij 180 cm en een warmte element plaatsen.

Motor van zonnescherm repareren of vervangen

Ik wil mijn buis moter laten vervangen of repareren

Hordeur van Bruynzeel plaatsen

Ik wil bij de plaatselijke Gamma een Bruynzeel hordeur 600 kopen en laten plaatsen. Maat: 105 x 215 cm. De deur waarop deze moet worden geplaatst is 93 x 215 cm, gerekend vanaf de buitenkant van het kozijn. De deuropening is 80 x 210. Is dit de juiste hordeur en kunt u mij een vrijblijvende prijsopgave doen voor het plaatsen?

TV-standaard met soundbarbeugel monteren

Ik heb een tv-standaard met soundbar en soundbarbeugel die gemonteerd moeten worden. Er moeten schroeven, bouten en moeren vastgedraaid worden. Ook moeten er 2 grotere bouten besteld worden voor de televisie. Hoeveel kost deze klus?