Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor hordeur en raamhor monteren:

Hordeur en raamhor monteren

Ik wil graag een plissé hordeur en een hor voor een kiepraam die naar binnen opent laten monteren.
Onze klant uit Zevenhuizen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hordeur en raamhor monteren uit heel Nederland:

Hordeur en raamhor monteren

Moeten op maat gemaakt, gaat om een stevige hordeur voor de voordeur en een stevige hor in het raam. Gaat er om dat katten het niet kunnen open duwen of kapot trekken.

Horren monteren in of op kunststof kozijn

Graag laat ik 2 horren plaatsen, 1 hordeur en 1 raamhor op de slaapkamer. Ik moet ze nog wel even aanschaffen maar dat is zo gebeurd. Dus op maat moeten ze komen en geplaatst worden

Hordeur en raamhor plaatsen

Graag laat ik een hordeur en een raamhor plaatsen. De oude hordeur moet nog wel verwijderd worden en de nieuwe horren moeten nog op maat gemaakt worden. Zaterdag 5 augustus heb ik de horren in huis.

Raamhor en hordeur plaatsen

Graag wil ik een aantal klussen laten uitvoeren. Te weten: * 1 raamhor plaatsen voor slaapkamer, aan de buitenkant op het balkon; * 1 hordeur vervangen voor balkondeur. De materialen heb ik nog niet in huis, ik kan hier wel wat advies bij gebruiken.

Hordeur en raamhor plaatsen

Ik wil graag een hor in het raam en in de balkondeur. Die in het raam mag vastzitten, die in de deur moet gemakkelijk open en dicht te maken zijn. Het raam gaat naar binnen toe open en is ongeveer h 113 x b 95. De balkondeur gaat naar buiten open en is ongeveer h 210 x b 90. Graag zou ik weten welke mogelijkheden er zijn en offertes aangeboden krijgen. Als u een foto van raam en/of deur wilt hebben dan hoor/lees ik dat graag zo snel mogelijk. Met vriendelijke groet en bij voorbaat dank.

Horren plaatsen bij een deur en raam

Ik wil graag een hordeur en een raamhor laten plaatsen, ik heb geen materialen in mijn bezit. De deuren en ramen slaan naar binnen open. Bijgaand foto's ter info. Ik laat hier graag alles inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Hordeur en raamhor laten monteren

Ik wil voor mijn naar buiten draaiende balkondeur (kunststof) een hordeur gemonteerd hebben. Waarschijnlijk een rolhordeur. Maar ik weet niet of het past, de deur zelf lijkt ook niet helemaal haaks. Durf meetwerk niet aan en zodoende dus ook niet tevoren de hor te kopen. Hetzelfde geldt voor aanschaf en montage van raamhor slaapkamer. Is het mogelijk dat u éérst komt opmeten, waarna ik met die exacte gegevens de spullen koop en u komt monteren?

Horren monteren in houten kozijnen

Graag wil ik een hordeur en een raamhor laten monteren. Ik moet de horren nog aanschaffen, ik sta open voor advies. Ze zullen sowieso nog wel op maat moeten worden gemaakt en worden gemonteerd en afgesteld. Ik heb stevige horren nodig (geen magneetsluiting) vanwege mijn 14 maanden oude jongen, die alles open en stuk trekt. De hordeur is voor bij de balkondeur die naar buiten opent. De raamhor is voor het keukenraam dat naar binnen opent. Het gaat om houten kozijnen.

Hordeur en raamhor plaatsen

Graag laat ik een plissé rolhordeur + rolhor plaatsen /op maat maken en afstellen. Zijn houten kozijnen. Oude halen we er zelf af. Horren zijn in bestelling, dus nog geen plaats datum.

Hordeur en raamhor laten monteren

Ik zou graag willen weten wat het kost om twee horren te plaatsen. Ik wil graag een hordeur laten plaatsen en ik wil graag een hor laten plaatsen voor een klapraam van 1.20 meter bij 90 cm. Ik heb kunststof kozijnen.