Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Zevenhuizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Zevenhuizen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Zevenhuizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Zevenhuizen of directe omgeving.

83 klanten uit Zevenhuizen bevelen een bij Casius in Zevenhuizen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zevenhuizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dakkapel plaatsen, betonnen dokshelter, open keuken maken, badkamer moderniseren, buitenmuur metselen, convectorput verwijderen en dicht maken, plafonds verlagen van nieuwbouwwoning, opknappen badkamer, badkamer vernieuwen, 4 kozijnen en dakgoten vernieuwen en deur vergen, nieuwe overkapping plaatsen, stalen deur plaatsen, plafond isoleren, asbest uit een rookkanaal verwijderen en afvoeren, badkamer en keuken opknappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Zevenhuizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zevenhuizen:

Hordeur en raamhor monteren

Ik wil graag een plissé hordeur en een hor voor een kiepraam die naar binnen opent laten monteren.

Horizontale jaloezieën plaatsen

De twee jaloezieën zijn zelf ingemeten, maar moeten geplaatst worden in de woonkamer. De ophangrails die er nu hangt moet verwijderd worden. De lamellen verwijder ik zelf wel. De jaloezieën zijn al besteld.

Zonwerende screens plaatsen

Ik wil graag screens (zonnewering) laten plaatsen op de 1e verdieping. 3 ramen aan de voorkant ongeveer 1. 10x1. 60. 2 grote ramen aan de achterkant ongeveer 1. 60x 2. 00. Wij zijn ons aan het oriënteren naar de kosten hiervan

Hordeuren laten monteren

Onze huidige hordeur is aan vervanging toe. Ik wil 2 Bruynzeel plissé hordeuren plus gaan bestellen bij Praxis, die nu in de aanbieding zijn. Ik wil die dan graag laten monteren. De oude hordeur kan ik eventueel zelf demonteren. Ik wil voor de montage graag eerst een prijsopgave ontvangen.

Elektrisch zonnescherm ophangen

Ik wil graag mijn elektrische zonnescherm van 4,5 bij 3 meter aangekocht bij Praxis laten monteren.

Schoorsteen weg halen

Ik laat graag de schoorsteen verwijderen op de zolderverdieping. Dit zal ook netjes afgewerkt moeten worden.

Naden stikken van een zonneschermdoek

Stiknaalden twee banen laten los. Uitval is 2. 50 gaat om 2 banen

Spoed!! Behangen en laminaat leggen.

Ik wil graag twee slaapkamertjes behangen en laminaat gelegd. Er is haast bij!

Nesling doeken monteren

Schaduwdoeken 2x van: 3.60 x 3.60 meter driehoek plus twee palen monteren. Voor informatie over het product en de montage: zie www.nesling.nl

Zonnescherm ophangen 5m breed

Een zonnescherm ophangen van 5 meter (elektrisch).

Slopen en afvoeren van een lichtbetonnen ...

Slopen en afvoeren van een lichtbetonnen (gewapende?) binnenmuur. Onbekend is welke functie deze muur heeft (steunmuur/verband woning?) De lengte van de muur is ca. 2 mtr en hoogte 2.60 mtr. In hoeverre afwerking nodig is, is nader te bepalen.

Er moet een nieuwe ketel (niet perse HR) ...

Er moet een nieuwe ketel (niet perse HR) aangeschafd en geinstalleerd worden. Er moet een kleine verhuizing van de lokatie van de ketel plaatsvinden. Er moet een nieuwe thermostaat (honeywell) aangeschafd en aangesloten worden. Er moet een wasmachine/droger aansluiting verplaatst worden. De voorzieningen voor de verhuizingen van installatie zijn redelijk eenvoudig te voorzien.