Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor werkzaamheden in restaurant :

Werkzaamheden in restaurant

Voor het opknappen van mijn restaurant zou ik graag de bar willen laten betegelen, daar ligt op dit moment namelijk alleen nog een houten plateau. Dit betreft een oppervlakte van ongeveer 6 x 3 meter, die ik graag met tegeltjes van ongeveer 20 x 20 cm belegd wil hebben. Daarnaast is ook nog het nodige schilderwerk nodig, dit betreft de gehele zaak van ongeveer 100 m2. In de keuken, circa 30 m2, gaat dit om het plafond en de deuren, in de zaak zelf de zowel de muren als het plafond. Als laatste zijn er ook nog een aantal wandjes die opnieuw behangen moeten worden. Als u foto's nodig heeft, of liever eerst even langskomt voor de offerte is dat ook mogelijk.
Onze klant uit Wassenaar (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor werkzaamheden in restaurant uit heel Nederland:

Bestaande meterkast splitsen

Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor het splitsen van een meterkast. Het gaat om een meterkast voor een appartementencomplex van 6 appartementen en op de begane grond van een restaurant. Nu zit alles in 1 meterkast, we zouden deze graag willen splitsen tussen appartementen en restaurant. Hierbij is het noodzakelijk dat er een nieuwe meterkast aan de buitenzijde van het pand voor de appartementen moet komen. Deze werkzaamheden graag ook mee offreren. Ook wil ik u vragen om als optie een tussenmeter voor elk appartement te plaatsen, dus 6 stuks.

Verbouwen van een horecapand

Het is een pand van 98 m2. De bedoeling is dat het een ambachtelijke restaurant word. Met een openkeuken. Ik wacht op antwoord van de makelaar voor een offerte. Ik heb paar foto's gestuurd. Dit is mijn eerste keer als onderneming in de horeca. Zou graag een oferte van de werkzaamheden.

Verlijmd tapijt verwijderen en vloer egaliseren in restaurant

Wij gaan een restaurant openen in een voormalig winkelpand waar nu nog tapijt ligt. Het oude tapijt met lijmresten moet dus worden verwijderd en de toplaag van de betonvloer die daaronder ligt moet misschien geschuurd en/of geëgaliseerd worden. Het gaat om een oppervlakte van 140 tot 160 m². We zijn er nog niet helemaal uit hoe we de vloer willen afwerken. We denken aan een deel hout, een deel rubber en een deel betonlook. We ontvangen graag uw advies over de beste voorbereiding van de ondergrond. De werkzaamheden zouden plaats moeten vinden in de laatste week van december of in de eerste week van januari.

Toiletgroep bouwen voor een restaurant

Het betreft een offerte aanvraag voor het realiseren van de sanitair ruimte in een restaurant. Er dienen 2 apart hangende toiletten geplaatst te worden met deuren en kozijnen en een gezamenlijke wasbak in de aansluitende ruimte. Ook dienen er drie lichtpunten gemaakt te worden en moet de ruimte worden betegeld. Ook zal er een stenen muur van 6.5 meter lang gemetseld moeten worden. Ik verneem ook graag de kosten voor het leiding- en rioolwerk als u dit kunt voorzien, anders dan is daar ook nog een andere loodgieter voor beschikbaar. De werkzaamheden moeten voor 1 september zijn afgerond.

Eetgedeelte van een restaurant opknappen

Het betreft een offerte aanvraag voor een complete metamorfose van het eetgedeelte van een restaurant. Het complete restaurant heeft een vloeroppervlakte van 160 m2. Wij willen graag nieuwe meubelen, verwarmingen laten weghalen, nieuwe lampen laten ophangen, de wanden verven en kinderspeelhoeken creëren. Bij opname kunnen er nog meer werkzaamheden bij komen.

Tekening van een pand maken voor een gebruiksmelding

Ik heb een restaurant in een pand met drie verdiepingen. Op de bovenste verdieping is mijn eigen woonappartement gelegen. De gemeente eist dat ik binnen een maand een tekening van alle verdiepingen instuur, in verband met de gebruiksmeldingsplicht in verband met brandveiligheid. Ik ben in het bezit van tekeningen van twee verdiepingen, maar die voldoen niet meer aan de eisen van het Bouwbesluit 2012. Ook van de derde verdieping moet een tekening worden gemaakt. Ik ontvang graag een offerte voor deze werkzaamheden.

Pand tot horecapand verbouwen

Wij willen een voormalige huisartsenpraktijkruimte van 180 m2 gaan verbouwen tot een café-restaurant. Alle wanden zijn schuifwanden, dus deze kunnen eenvoudig worden verwijderd of verplaatst. Wij willen op korte termijn allerlei werkzaamheden laten starten. Elektra moet worden aangepast, de vloer aangepast, leidingen en een afzuigkap geplaatst en een bar worden geïnstalleerd. Graag overleggen wij hier ter plaatse over de materialen en mogelijkheden.

125A installatiekast installeren

Ik ben op zoek naar een elektricien die een 125A installatiekast kan plaatsen. Meerdere 3 fasen krachtstroomautomaten, en een kabel 5x35 mm ca 50 meter lang. Inclusief het geven van advies. Eventueel zijn er nog meerdere werkzaamheden uit te voeren. Werkzaamheden kunnen per direct aangevangen worden. Gaat om een restaurant in Amsterdam west.

Pand tot horecapand verbouwen

Het verbouwen van een pand tot chinees restaurant. Het pand is ongeveer 1000 m2 groot en de binnenzijde dient gesloopt te worden. Daarna zullen de keukenvoorbereidingen en het plaatsen van de keuken gedaan moeten worden. Verder dient er gestuukt te worden, een vloer geplaatst, systeemplafond, ventilatie, vensterbanken plaatsen, lambrisering om de radiatoren heen, toilet groep en magazijn. Graag maken wij een afspraak om alle werkzaamheden goed te bespreken.

Klussen uitvoeren

Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een bedrijf dat regelmatig kleine werkzaamheden uit kan voeren.