Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Wassenaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Wassenaar heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Wassenaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Wassenaar of directe omgeving.

193 klanten uit Wassenaar bevelen een bij Casius in Wassenaar aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Wassenaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: parkeerkelder met hellingbaan verbouwen, 12 trappenhuizen renoveren in vve complex, frans balkon en ramen realiseren aan en in gevel, nieuw plafond plaatsen, klussen in huis, lampen plaatsen en muur bouwen in kamer + schilderen + electra, bekisting maken, plafond isoleren tegen geluid, het spackspuiten van de begane grond en eerste verdieping, pergola aanbouwen met raamwerk, tuin aanleggen, overkapping plaatsen, renovation works, badkamer onderdelen plaatsten, renovatie slaapkamer na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Wassenaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Wassenaar:

Muren verven, houten vloeren schuren en lakken en kattenluik plaatsen

Wij willen graag een aantal klusjes laten doen in ons huis: - vloeren op de beneden verdieping schuren en lakken. Ongeveer 44m2 (zie plattegrond, in de keuken geen houtenvloer) - muren beneden verdieping voor en achterkamer en entree verven. In huidige kleur. - kattenluik in houten achterdeur plaatsen. Het huis staat leeg van 1 tot 11 augustus, in deze tijd willen we graag de klusjes laten uitvoeren. Bijgevoegd is een plattegrond van de benedenverdieping.

Convectorput verwijderen en dicht maken

ik wil een convectorput (max 4 meter lang, zie foto) afsluiten en vervangen door een radiator. Over de convectorput komt een laminaat of parket. Hier wil ik een radiator van maken. Ook wil ik een nieuw plat dak laten plaatsen van 45 m2 (bitumen). Daarnaast folie plaatsen in kruipruimte om vocht tegen te houden. De kruipruimte is dezelfde oppervlakte als de woonkamer, ongeveer 13 bij 4 meter. Kan ik hier offertes voor ontvangen?

Werkzaamheden in restaurant

Voor het opknappen van mijn restaurant zou ik graag de bar willen laten betegelen, daar ligt op dit moment namelijk alleen nog een houten plateau. Dit betreft een oppervlakte van ongeveer 6 x 3 meter, die ik graag met tegeltjes van ongeveer 20 x 20 cm belegd wil hebben. Daarnaast is ook nog het nodige schilderwerk nodig, dit betreft de gehele zaak van ongeveer 100 m2. In de keuken, circa 30 m2, gaat dit om het plafond en de deuren, in de zaak zelf de zowel de muren als het plafond. Als laatste zijn er ook nog een aantal wandjes die opnieuw behangen moeten worden. Als u foto's nodig heeft, of liever eerst even langskomt voor de offerte is dat ook mogelijk.

Bevestigen douche deur bestaande uit 2 klapdeurtjes

Bevestigen van douchedeur (Handson pendeldeur gekocht bij Gamma) zonder drempel. ) Douchedeur wordt bevestigd aan de zijkanten in een nis van 90 cm breed met aan beide zijden een tegelwand. Pendeldeurtjes klappen naar beide kanten open. Aan een kant loopt de wand door, aan de andere maakt de wand gelijk een hoek. Precisiewerk.

Radiator paneel "Cyprus" MDF vervangen

Bij de verhuizing is er helaas schade ontstaan aan een paneel in onze radiatorbehuizing. Graag ontvangen wij een offerte om dit paneel te vervangen. Graag op korte termijn uitvoeren. Platen kunnen jullie bij de Gamma bestellen.

Badkamer renoveren

Betreft het renoveren van mijn badkamer. De volgende werkzaamheden mogen uitgevoerd worden: - Bad eruit halen en daarvoor in de plaats een douche plaatsen - Ongeveer 8 m2 kunststof wand over de huidige tegels plaatsen (graag advies hierover) - Wellicht het toilet vervangen - Wastafel plaatsen Materialen lekker simpel en in witte kleur.

Opmeten en ophangen rolgordijnen

Via deze weg zou ik graag willen weten wat het kost om 4 ramen in te meten voor rolgordijnen en deze 4 ook op te hangen en te bevestigen. Het betreft grote ramen.

Deurluifel monteren boven de achterdeur

Ik wil graag een luifel boven onze achterdeur laten monteren. Ik heb de rvs deurluifel Madrid gekocht van 140 x 90 cm en laat die graag monteren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Diverse klussen in huis

Ik ga binnenkort bij IKEA 3 PAX kledingkasten, een klein dressoir en een bureau kopen. Ik wil die na levering graag in elkaar laten zetten. Verder wil ik graag een klein kamertje laten behangen en 2 lampen en een spiegel laten monteren. Ik wil graag een offerte ontvangen met uw opgave per onderdeel van de montagekosten.

Kast van Woood monteren

Ik wil graag een 3-deurskast van het merk Wood laten monteren. De kast is ongeveer 1.50 meter breed en 2 meter hoog.

Luxaflex monteren

Het betreft een offerte aanvraag voor het op maat laten maken en monteren van 2 plissé luxaflex.

Knikarm zonwering plaatsen

Ik wil graag een knikarm zonwering laten plaatsen, lengte is 2,95 meter met een uitval van 2,50 meter op een schuurmuur van 3,20 meter breed en met een hoogte van 2,00 meter maximaal.

Zonnescreen monteren

Ik zou graag een prijsopgave willen ontvangen om een screen te monteren. Deze zou geplaatst moeten worden aan de achterkant van de derde woonlaag van het complex.

Latten uit lattenbodem herstellen

Vier latten uit lattenbodem zijn gebroken; graag wil ik er vier nieuwe latten in laten zetten of anderszins een bruikbare reparatie realiseren.

Diverse klusjes uitvoeren

Ik wil graag de volgende klussen laten uitvoeren: - 10 lampen laten ophangen (binnen/buiten), - 5 x tochtstrips aanbrengen op buiten/binnendeuren, - kattenluik aanbrengen in een houten buitendeur, - diverse schilderijen ophangen, keukenrek ophangen.

Rolgordijnen leveren en plaatsen

Voor onze nieuwbouwwoning die in januari 2016 wordt opgeleverd wil ik graag de volgende werkzaamheden laten uitvoeren: 9 rolgordijnen plaatsen, waarschijnlijk kunnen we standaard maten gebruiken. Kunt u ze ook leveren?

Zonnescherm afstellen

Afstellen van de zonnescherm en alle schroeven na lopen.

Nieuwe markiezen monteren

De klant heeft een tweetal markiezen klaar liggen om gemonteerd te worden aan de woning in Wassenaar. Klant zoekt ook vakman die dit op korte termijn kan verzorgen. De markiezen moeten geplaatst worden boven de ramen op de begane grond. Het gaat om 2 aluminium (ronde) markiezen met twee houten omkappingen (plank met twee zijkanten). De ene markies is 3 meter lang en de andere 1.50 meter. Alles is bijgeleverd, inclusief handleiding.

Markiezen ophangen aan de buitengevel

Het gaat om het ophangen van 2 aluminium (ronde) markiezen met twee houten omkappingen (plank met twee zijkanten). De ene Markies is 3 meter lang en de andere 1.50 meter. Alles is bijgeleverd, inclusief handleiding. Er hoeven alleen gaten geboord te worden, er heeft voorheen ook een markies gehangen. De markiezen moeten geplaatst worden boven de ramen op de begane grond. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Knikarmscherm repareren

Gaarne een vrijblijvende offerte voor vervanging doek knikarmscherm van 5.50 x 2.50 naadloos, vervanging opdraaimechnisme en stellen knikarmen

Zonnescherm installeren

Ik wil een zonnescherm op een adres laten demonteren en bij ons thuis laten plaatsen. Het oude zonnescherm demonteren. Het is een Demo electrisch scherm van 5,50 mtr lang Het scherm hangt 3 huizen bij ons vandaan en kan na demontage zo naar ons huis gelopen worden ! Eventuele mankracht aanwezig om te assisteren .

Koord vervangen

We need to have a broken cable replaced.

Diepvriesdeur van Ikea koelkast repareren

Graag reparatie van diepvriesdeurtje van ikea koelkast

Zonneschermen ophangen

Ik heb 2 elektrische zonneschermen 1 boven en 1 beneden die opgehangen moeten worden aan de gevel Beneden hangt een oude die verwijderd moet worden (mag men gratis meenemen) Knikarm handmatig....

Zonneschermen ophangen aan de gevel

Er dienen 2 elektrische zonneschermen geplaatst te worden. ER zal er 1 op de begane grond gemonteerd moeten worden en 1 op de eerste etage. Beide zijn 5 meter breed en aangeschaft.