Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Warmond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Warmond heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Warmond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Warmond of directe omgeving.

64 klanten uit Warmond bevelen een bij Casius in Warmond aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Warmond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: parkeerkelder met hellingbaan verbouwen, 12 trappenhuizen renoveren in vve complex, frans balkon en ramen realiseren aan en in gevel, nieuw plafond plaatsen, dakteras omtoveren tot tuinkamer, lampen plaatsen en muur bouwen in kamer + schilderen + electra, bekisting maken, plafond isoleren tegen geluid, het spackspuiten van de begane grond en eerste verdieping, pergola aanbouwen met raamwerk, tuin aanleggen, overkapping plaatsen, renovation works, badkamer onderdelen plaatsten, renovatie slaapkamer na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Warmond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Warmond:

Hordeuren repareren

Het gaas is helemaal heel, alleen de horizadraadjes door het gaas zijn stuk, het gaat om twee stuks deurhorren. Afmeting 0.85 x 2.05 meter. Vouwgordijn, de horizontale draadjes zijn kapot

Luxaflex ophangen

Ik zou graag 7 luxaflexen die ik via de Praxis heb besteld laten ophangen. Deze zullen op maat zijn. Ik zou dit graag maandag 19 februari laten doen. Als het goed is moeten ze dan binnen zijn, maar dat is nog een kleine onzekerheid.

voliere

ik heb een vraag over mijn voliere . wat voor vloer moet ik gebruiken . wat is de beste oplossing. mijn buiten voliere is ongeveer 6 meter lang. ik heb 8 jaar met cement gedaan maar altijd last van scheurjes. dat is niet goed want ik krijg in de zomer altijd last van luizen weet u een op oplossing.

behanger gezocht

Het gaat om ene nieuwbouw huis waarin een hoop behangen moet worden. exacte oppervlakte van de muren weet ik niet omdat het erg lastig uitrekenen is, maar het gaat in totaal om 50 rollen behang (10meter bij 53cm) De muren zijn 2.70 hoog. Woonkamer, keuken, hal, trapgaten, overloop en 3 slaapkamertjes. Graag zou ik een geschatte prijs ontvangen. Alvast bedankt

Vertikale lamellen op maat maken

Op maat maken en ophangen van vertikale lamellen. 2 x ca. 250x160 cm en 1 x ca.200x200.

Vrijblijvende offerte voor de volgende ...

Vrijblijvende offerte voor de volgende werkzaamheden: - Dakoverstekken en boeidelen: deklijst rechter voorzijde aangetast en droogtescheuren. nazien/vervangen deklijst. Aansluiting boeidelen met buren aanpassen - Dakoverstekken, Boeidelen schuren/schilderen. - Repareren van spanningsscheur in metselwerk achtermuur op balkon

Wij willen ons bad (staat er al) laten ...

Wij willen ons bad (staat er al) laten ombouwen met hout. We hebben al een stukje hout wat qua kleur aan onze wensen voldoet, nu nog een vakman die het kan maken, Groetjes,

Ik heb een keuken van 6 jaar oud. Ik wil ...

Ik heb een keuken van 6 jaar oud. Ik wil mijn keramische kookplaat vervangen voor een inductie kookplaat. Het probleem is dat de oude plaat ingebouwd is in een granieten aanrechtblad. Het vinden van een inductie-plaat met dezelfde inbouwmaten is het probleem niet, echter de oude kookplaat heeft ronde hoeken. Mogelijk moet er iets aangepast worden in de hoeken (graniet). Ik zoek een vakman die zulks kan uitvoeren.